עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הנה הפרטים על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL226WTQ_PUM קניתי ב1550 (כולל משלוח). מסך למשחקים כבדים, ופה ושם בשביל סרטים וסדרות. בחרתי נכון? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by g2505,

דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. Started by royossef,

שלום לכולם וחג שמח האם יש איזשהו כלי שמפחית את ה"רעש" במסך LCD?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=407178&DB4004=4009&DB6195=140529&DB189989=190025

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. מחפש מסך LCD גודל : 19-21 אינצ' שיוכל לשמש גם כטלויזיה וגם למשחקים. אם אפשר גם לינקים לאתר יצרן. תודה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by FPSbanana,

אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  7. Started by SixSatori,

או שצריך לקנות בנפרד? או שזה גם תלואי מאיזו חנות קונים?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום לכולם... ד"א מנהל יקר בשביל מה נעלת לי את ההודע הקודמת - סתם יש עכשיו כפל הודעות....... אז ככה, שוב... היה לי בעבר מסך LCD ''15 ולידו טלויזיה 37'' LCD הייתי מחבר את שניהם בעזרת כבל מפצל שהייתי מחבר למחשב.. ומשם כבל אחד למסך וכבל אחד לטלויזיה בצורה הבאה: תמונה 1 עכשיו קניתי מסך'' LCD 20 והוצאתי את המסך ''15 וחיברתי למפצל את המסך החדש 20'' ואת הטלויזיה יחד מה שקורה זה שהמסך עובד אבל הטלויזיה לא... בטלויזיה כתוב: mode not support בקיצור - מה אני עושה בשביל להפעיל את המסך ואת הטלויזיה יחד.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by ZacNaboot,

אני כבר שנה עם מסך של סמסונג (203B) ונראה לי שהגיע הזמן להמשיך הלאה בגדלים מעניין עם יש חיה כזאת

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by Eden 6600,

חשבתי לקנות קונסולת משחקים, PS2 או PS3 ורציתי לדעת איך קונסולות מתפקדות עם מסכי LCD רגילים שמיועדים למחשבים - שמעתי שה-PS2 לא נראה טוב על מסך LCD, אבל מה עם PS3? איך האיכות בהשוואה לטלויזית LCD? יש פרמטרים חשובים שכדאי לי לחפש במסך שאני רוצה לייעד אותו לקונסולה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  11. Started by mx-3,

חוץ מהבדל של כמה מאות שקלים?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  13. הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by Benz0r,

זה נכון שמסכים דקים מפעילים פחות טוב משחקים מאשר מסכים גדולים ??

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  15. שלום מבקשם דעתכם על המסך SAMSUNG 260HD 26” HDTV בשביל הPS3. מבקש עזרתכם ...

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  17. מחפש מסך מחשב 22 למשחקים בעיקר וקצת סרטים הכרטיס מסך שלי הוא HD 4850 תקציב:800 ש"ח חריגה עד 950 ש"ח

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. מחר אני מתכנן לקנות מסך למחשב 22 אינצ' לסרטים ובעיקר משחקים, אני דיי סגור על ה-T220, אבל מה דעתכם על מסכים אחרים בתקציב של 1000 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by lipact,

כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by duuuura,

אני רוצה לקנות מסך 2253bw אבל שמעתי שיש לו יציאת dvi אחת ואני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הps3 למסך באותו זמן אז איך אני עושה את זה? אני צריך מתאם או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by kobi31,

אבקש הרחבה מה היתרונות והחסרונות של כל מסך (פנל, ייעוד, פיצרים וכד') בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by tombraider,

שלום, הבעיה שלי היא כזאת במהלך כל משחק פתאום נכבה המסך והוא נכנס למצב power save mode אין אפשרות לחזור למשחק או לצאת למערכת ההפעלה ויסטה 32 כיביתי את המסך והדלקתי עברתי למצבי חיבור אחרים וכלום רק לעשות איתחול יש לי HD4870 עם דרייבר 9.4 וכבל DVI עם גרסת מסך A01 משהו נתקל בדבר כזה ומה ניתן לעשות יום טוב

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by yair71,

יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by moshel7,

ברשותי PROVIEW FP2226W שמוגדר על רזןולוציה של 1680X1050 ומחובר ל HD 4850 של ספיר עד עכשיו הכל היה בסדר אבל מישום מה הכל ניהי קטן מאוד במסך ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה דרך הגדרות התצוגה בוויסטה הוא מראה כאילו הוא לא מזהה את המסך וגם במנהל ההתקנים לא מופיע לי מסך למרות שליפני כן הוא כן זיהה את המסך למרות שב-CCC של ATI הרזןלוציה מתאימה התקנתי את הדריבר מחדש 8.12 כןלל הסרה במצב בטוח עים DIRVERSWEEPER אבל שום דבר לא עוזר הכל קטן מאוד אני לא יודע מה לעשות אפילו חשבתי כבר על פירמוט האים זאת בעיה בכרטיס המסך?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.