עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by amitozer,

שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by prozac,

בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by tiger18,

יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by Ferrari599,

השאלה בכותרת. איזה מסך עדיף? HP L2245w או HP w2207? תודה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  6. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  7. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  8. Started by vk,

המסך של סמסונג 740BX מסך טוב למשחקים?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  9. Started by Eden 6600,

חשבתי לקנות קונסולת משחקים, PS2 או PS3 ורציתי לדעת איך קונסולות מתפקדות עם מסכי LCD רגילים שמיועדים למחשבים - שמעתי שה-PS2 לא נראה טוב על מסך LCD, אבל מה עם PS3? איך האיכות בהשוואה לטלויזית LCD? יש פרמטרים חשובים שכדאי לי לחפש במסך שאני רוצה לייעד אותו לקונסולה?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  10. Started by d1v,

ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  11. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by xetroking,

מסך מחשב 22 אינץ'..... מה אתם אומרים על זה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ תודה לעוזריםם....

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by Flea,

הייה אני 99% סגור על המסך הזה. יש ליד העבודה של אבא שלי סניף של GIBORNET וראיתי שגם הם מוכרים אותו 1770.. אבל אני רוצה פאנל S, כי אם יוצא לי B אז עדיף כבר לקחת את הDELL E228WFP הזה לא? אז- יש לכם איזה חנות שבטוח תביא S? או שתאפשר לבדוק לפני הקנייה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  15. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

16. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by Homey,

רציתי לדעת, התקציב שלי הוא עד 1800 שקל +- , אני מחפש מסך איכותי, אני מעדיף איכות על גבי גודל. השאלה שלי מה עדיף, ממה שאני מבין מסכי ה 19" איכותיים יותר ממסכי ה 22". (השימושים שלי הם קצת משחקים, הרבה סרטים, וגלישה באינטרנט) ממה שהבנתי יש 2 מסכי 22" שצריך לשים עין עליהם: LG L226WTQ (אגב, עם איזה פאנל הוא מגיע?) והשני Samsung SyncMaster 226BW אני לא יודע מול איזה מסכי 19" רחבים להשוות אותם (אני רואה הרבה סרטים וחשוב לי שהמסך יהיה רחב), אני אשמח ל2 דגמים מובילים בתחום ה 19" WIDE אז מה לעשות? 19" רחב, או 22" ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by markdd,

שלום לכולם, רציתי להגיד שהתרשמתי מאוד מהפורום שלכם - יש כאן אנשים מקצועים שמבינים על מה הם מדברים כל הכבוד ! אני מחפש (כבר זמן מה ) להחליף את הCRT שלי למסך LCD טוב עברתי אין ספור חנויות,פורומים,אתרי השוואה וכ"ד ועדיין מטלבת אני מחפש מסך 19-20 '' ל : עבודה עם מסמכים,אינטרנט ועריכת וידאו,מחשקים וסרטים . תקציב : 2000 ש"ח (אם אפשר לא לחרוג יהיה טוב ) יש לי בעבודה 2 מסכים : IBM דגם L191P שהוא 19 '' ו-DELL גדם 2007FP של 20'' אין מה להשוות הDELL לוקח בגדול .אז כבר סגרתי עם עצמי שאני הולך על DELL חבר שלי קנה LG1970HR ולדעתי הוא נראה יותר טוב (צבעים יותר חיים,בהירות ) לגבי זמן תגובה - לא ראיתי הבדל מהותי למרות שDELL הוא 16 msec וה-LG הוא 2MS (אולי אני טועה ?) . ובנוס…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by ATL321,

יש חגש לגביו?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by goosh,

היי, אני הולך לקנות מחשב חדש ולכן גם מסך. המחשב ישמש בעיקר לסרטים וגלישה, קצת למשחקים. כרטיס המסך יהיה כנראה ATI Radeon 4650. אני מעוניין במסך 20-22' רחב, עדיפות ליותר לכיוון ה-22... התקציב המיועד הוא בכיוון ה-900 ש"ח, עדיף פחות, אבל אם לדעתכם ישתלם לי לקנות מסך ביותר, אשקול זאת. ראיתי שיש בפורום התארגנות לקניה קבוצתית של מסך Dell, אבל זה חורג מהתקציב שלי בלא מעט, ואני לא בטוח אם זה באמת נחוץ בשבילי. אם לדעתכם זה עדיין כדאי לי, אשקול זאת. אשמח לשמוע המלצות על מסכים שלדעתכם יהיו יעילים מבחינת יחס איכות\מחיר. תודה!

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..

22. שלום רב, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק למשך כל הלילה ובמשך כל היום, גם כשאני יוצא מהבית. השאלה, מהי ההמלצה לזמנים אלו- האם לכבות את המסך פיסית דרך מתג ההפעלה, או לתת לשומר המסך לעשות את העבודה שלו? יש לציין ששאלה זו מתעוררת לא על הרקע של חסכון בצריכת חשמל, אלא פשוט מתוך מגמה להאריך ככל האפשר את חיי המסך עצמו... תודה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by danielzxc11,

שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by BloodyW,

איך הסמסונג 204B? עולה 1700 בסקייפיסי

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by Radeon38,

שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???

• 3 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים