מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
תודה אני רוצה לקנות מסך דק בסביבות 1300 שקל על מה אני צריך להסתכל?חוץ ממהירות התגובה שצריך שתהיה 2ms ?.. ראיתי את המסך benq fp93gx והוא 19 אינצ' עם 2ms מה אתם אומרים עליו? נ.ב יש דגם נוסף אבל של מלבני? מה יותר טוב מלבני או מרובע?מה הייתם לוקחים?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
- חשוב שיהיה מחיר נמוך ביותר שאפשר. - איכותי כמה שאפשר להשיג בתקציב. - רצוי מהאתר: http://www.iqpc.co.il תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
Hello everyone, I'm not asking for recommendations here, I'm not buying a new monitor. I just want to know what type of monitor is better for gaming, CRT, LCD, TFT LCD, etc....? If there is more than one type that is best for gaming, what specific parameters are considered? Thanks!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
הם שניהם נראים די נחמדים ובתקציב שלי ולא אני לא רוצה את הדל שבדרך כלל ממליצים עליו 8 ms פשוט לא בשבילי מבחינת הרזולוציה שניהם אותו הדבר אבל יש דברים אחרים שאני פחות מבין בהם במסכים צמצמתי לשתי אלה אני יעריך מאד עזרה לבחור בינהם אם יש לכם ביקורות או שמישהו יכול לתת לי יתרונות\חסרונות זה יעזור המון תודה מראש נ.ב קישורים http://www.lg.com/us/computer-products/monitors/LG-led-monitor-W2486L.jsp http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS24A350HS/XK/index.idx?pagetype=prd_detail&subsubtype=series-3-led
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני פונה אליכם אחרי שבפורום אחר לא ענו לי אם אפשר בבקשה עזרה אני ישמח תודה לכם 1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):1000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):1500 2. מה השימושים של המסך:טלויזיה ומחשב משחקי מחשב \ סרטים \ גלישה באינטרנט - סמנו באדום את השימושים. 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי :Sapphire ATI Radeon HD4890 1GB PCIe Vapor-X 4. בקשות מיוחדות - חיבורי בננות יאנו RCA בשביל שאני יוכל לחבר סוני פלסטישן 2 או 3 בעתיד.... 5. גודל מסך רצוי:23 + יש שני מסכים שאני חושב עליהם זה:2333HD קישור: http://www.saleshop.co.il/Product.as...ff=Zap〈=he או זה:2370HD קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742286 תודה לעוזרים בלי הצעות מיותרות.....
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן.. במסך ההאנס ג'י 28| שלי,יש נה אופציה לשינוי צבעים כמו ירוק אדם וכחול וגם בהירות וחדות.. רציתי לשנות את הצבעים ושאר הדברים שאפשר שיהיה מתאים למשחקים בקונסולה וגם לסרטים.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר'ה תאמינו או לא אני עדיין עם מסך 17" CRT ודי הגיע הזמן לשדרג, אני רוצה לקנות מסך שיהיה בסביבות ה 22-24", חשוב לי שיהיה משהו איכותי אבל לא צריך להקצין, התקציב שלי כפי שרשמתי הינו 2500 ש"ח. עיקר השימושים שלי זה אינטרנט, OFFICE, ממש מעט משחקים וזהו בערך... אז איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות? הבנתי שמסכי 22" הם דווקא מהפחות איכותיים, זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש מסך חדש!! וטוב עם 2ms ורזולוציה גבוהה חשבתי על T220 אבל אני מחפש יותר טובים! אז עם משהו יכול למצו לי יותר טוב אז תודה!!1 אני צריך אותו בעיקר למשחקים וכרטיס המסך שלי הוא: NVIDIA GeForCe 9400GT תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מה הכי מתאים לעיבוד תמונות ממצלמה דיגיטלית ומסריקות לעבודה ממושכת ומקצועית nec 2470 wnx hp 2475w dell 2408wfp ואם ישנה המלצה אחרת מצוין אשמח לעזרה יורם
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
953BW קניתי אותו למחשב עם כרטיס מסך מובנה ואני חושבת שיש שם רק יציאת VGA
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אוקיי.. יש לי את המסך אחלה מסך והכל אבל בעיה קטנה אני רואה וידאו 720P (וזה לא אומר שהבעיה ספציפית ב720 לא כל כך בדקתי) והאיכות מעולה והכל אבל ברוב בקטעים יש חתכים של המסך לשתיים כזה במעברים של הוידאו פשוט קטיעות.. מישהו יודע מה לעשות? זה קשור בדרייבר או משהו? 0.0 כי הרי המסך 2MS[br]פורסם בתאריך: 3.03.2009 בשעה 17:01:35 דחוף תענו ><
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך של חברה מוכרת ואמינה (שמעתי שסמסונג טובים, זה נכון?) בגודל 19" עם רזולוצייה של 1280*1024 בניגודיות 4/3 (גם צג 20" עם רזולוציה של 1680*1050 יכול לבוא בחשבון, עם חריגה קטנה מהתקציב). השימושים שיעשו בו הם בעיקר אופיס ואינטרנט, מעט סרטים וסדרות ולעיתים רחוקות מאד גם עריכה גרפית בסיסית בפוטושופ. חשוב לי שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI. אין לי צורך ברמקולים וחיבורי USB מובנים. אם מישהו מכיר חנות באיזור הרצליה/תל אביב שמוכנה להתחייב על אפס פיקסלים שרופים אשמח אם הוא יתן לי את הפרטים שלה כאן או בהודעה פרטית. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלומות, אני חושב לקנות את המסך: LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel. הרזולוציה הטבעית שלו למיטב הבנתי היא: 1200X1600. מה ההשפעה במקרה שאעבוד ברזולוציה נמוכה יותר למשל 1280X1024 או אפילו 1024X768? האם הרזולוציה של 1200X1600 אולי מאד טובה לאיכות תמונה אבל "בלתי אפשרית" לעבודה "רגילה" מאחר והכל מוצג קטן מידי? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקניית מסך בין ה- Viewsonic ל- samsung 22BW. ויצא לי לראות אות הסמסונג אצל חבר, ואצל חבר אחר את הסוני שהוא גם אמור להיות עם פאנל MVA כמו ה-Viewsonic, האם האיכות שלהם דומה? לצורך הבחירה בין המסכים? או שעדיף לחפש מישהו שיש לו את ה-VIEWSONIC? ובהיתרשמות ראשונית הסמסונג נראה יחסית טוב, הרבה יותר מהמסכים הפשוטים, אבל כמובן שאינו מתחרה באיכות עם ה-סוני. אבל הוא פשוט ענק!!!, ולכן ההתלבטות היא ממש קשה!!! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום בגלל שהמסך שלי נידפק שלחתי אותו לתיקון(ולצערי זה ייקח שבועיים) אז בינתיים התנחלתי על המסך של אח שלי שהוא מסך CRT ועכשיו אחרי שנתיים שלא היתי על המסכים האלה אני פשוט ראה מטושטש משום מה זה נורמלי(לא רפואי)? כלומר יכול להיות שזו בעיה במסך או בגדרות כי זה משגע אותי אני לא מסוגל לקראו או להיות עליו למשך זמן.... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט מה לקנות: מסך רחב או רגיל? אני לא משחק הרבה אבל רואה סרטים לפעמים, אני לא מבין אבל למשל במסך של dell 2007: יש אותו בשתי הפורמטים ויש לו אפשרות לפיבוט אבל מה זה נותן במסך רגיל? המסך הרגיל הוא לא מרובע? אם כן מה נותן לי הפיבוט כי המרובע הוא בעצם שווה צלעות, לא? ברחב אני מבין שזה נותן לי תצוגה כמו דף וזה שימושי לאופיס ואיטנרנט, לפי התמונות שראיתי גם במסך הרגיל זה נראה כמו דף במצב של היפוך, מישהו מוכן להסביר לי את ההבדלים ומה כדאי לקנות? אני נוטה לכיוון הרחב גם כי רואים יותר ויותר מסכים רחבים היום
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-