מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
הנה הפרטים על המסך: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCL226WTQ_PUM קניתי ב1550 (כולל משלוח). מסך למשחקים כבדים, ופה ושם בשביל סרטים וסדרות. בחרתי נכון? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי ללכת על הDELL E228WFP אבל ראיתי שבעוד כמה מאות שקלים אפשר לקנות את ה Dell Ultrasharp 2208WFP. מה היתרון של ה 2208wfp ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני חושב על קניית מסך LCD. המסך מיעוד בעיקר לעבודה משרדית אבל גם למשחקים כבדים. האם אתם ממליצים על המסך הזה? האם יש לכם המלצות אחרות בטווח המחירים הזה (אפשר גם בפחות ;D)
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום רב , אני מחפש מסך LCD 19 אינץ' עד 1200 ש"ח - לא גמיש. יש משהו בתקציב הזה שיכול להתאים לעבודה מול אינטרנט ואופיס? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חברי לפורום, אמרו לי פה בפורום שאיכות התמונה אינה טובה...זו שטות, היא מצוינת ואני מאוד נהנה מהמסך... מי שמחפש מסך ב1200 ש"ח זהו המסך בשבילו... ;D רז
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מכם המלצה למסך איכותי. אני מחפש מסך רחב, שישמש אותי בעיקר לצפייה בסרטים מעבר לעבודה היומיומית במחשב. חשוב לציין שאינני משחק כלל כך שאין לי צורך במסך שמתאים יותר למשחקים. עדיפות למסך בגודל 22'. תקציב?מוכן להשקיע תמורת מסך איכותי. ממה שראיתי עד כה, Dell נותנים שנה אחריות עם המסכים לעומת היצרנים האחרים שנותנים 3 שנות אחריות ואני מעדיף כמה שיותר שנות אחריות כמובן. תודה מראש לעוזרים, עדו
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
המסך הוא בעצם לכל השימושים: קריאת טקסט, משחקים וסרטים (חוץ מעבודה רפיקאית) תודה רבה מראש לעוזרים. שאלה קטנה שריצי לשאול: במסכי LCD הסמלים והטקסט לא נהיים קטנים ברזולוציה גבוהה (1650X1080) כמו במסכי CRT ?
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום כולם! יש לי LCD של סמסונג . עקב רצון טוב של אחד מבני המשפחה הוא "ניקה" את הLCD עם מטלית שספוגה במים ועכשיו יש מעיין כתמים מהמים. איך ניתן לנקות את זה? חשבתי אולי לקנות שפריצר ולהשים בו מים ולנקות בצורה יותר טובה. האם מעט מים יפגעו בLCD (בציפוי או משהו, כי אני יודע שיש חומרים שכן פוגעים בLCD ) תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו סוג הפאנל של המסך מחשב של CHIMEI דגם 228D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-