עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. Started by Ferrari599,

השאלה בכותרת. איזה מסך עדיף? HP L2245w או HP w2207? תודה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  5. שלום לפני כמה זמן קניתי מסך lg l19wt. וכשאני צופה בסרט שנועד למסך רחב בכל זאת יש שניי פסים שחורים..... ורק שאני מגדיר ת'סרט ל- 4:3 רואים על כל המסך ואני לא מבין איך זה היגיוני ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יקרה..... אני ישמח לקבל עזרה.... eyal91....

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  6. חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  7. Started by amits1995,

איזה מסכי 40 אינץ ומעלה יש בארץ שמבוססים על Google TV?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by Corrado,

שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  9. Started by lipact,

כאשר אני מדליק את המחשב והמסך האור הירוק במסך מהבהב 5-3 דקות ורק אז הוא נידלק יש סיבה לזה אני חושב תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by FPSbanana,

אני רוצה מסך LCD ולהיפרט כבר מCRT הישן תגידו זה מסך טוב למשחקים?וקצת סרטים http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_20%20inch_L204WT-SF.jhtml

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. היי, חשבתי בהתחלה לרכוש מסך רחב אבל בסוף החלטתי ללכת על רגיל. בפינה של מפרטים מומלצים מצאתי את: LG 1919S ב-1,025ש"ח Samsung 931B ב-1,125ש"ח אבל מקריאה בפורום נאמר שהפאנל של Samsung גרוע. האם כדאי ללכת על LG? או שיש מסכים טובים יותר בתקציב? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  12. אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. השאלה בכותרת.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  14. האם המסך הנ"ל יכול לשמשל גם כטלויזיה? ז"א לחבר אליו את הממיר או משהו כזה ולראות בו טלויזיה? אם לא, האם יש מסך אחר בסביבות ה 2000 שקל + - שכן יכול לפעול גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (לא בו זמנית). תודה מראש

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  15. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=19032 עכשיו.. 1) בפוסט אחר אמרו שהלא HC הוא לא טוב בהצגת FHD מנגן בלוריי/HDDVD ומהמחשב כן.. אז בHC זה נפתר?? 2) גם אמרו שהHC לא טוב לקנייה כי הוא A00 ורק כשיבוא הA01 ו/או הבאים אז זה בטוח לקנות אותו.. אז לקנות עכשיו את הלא HC?? או לחכות הרבה הרבה זמן לHC A0n??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. שלום, מחפש לקנות מסך חדש למחשב החדש שאני עומד לקנות. עד 1300 שקל אך ניתן לחרוג. המחשב אמור להיות מיועד לכל מיני דברים אך גם למשחקים וסרטים וכו'. יש לי כרגע מסך VIEWSONIC E70F ואני דיי מרוצה ממנו. אז אני לא מבין כלכך בכל הדברים של המסך אז אם אני מרוצה מהמסך שלי כיום אני מחפש משהו בסגנון שלא יהיה בעייתי כזה. קיצר משהו נחמד.

17. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by Sooki,

היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב ב1000-1200 שקל גג. קראתי פה בפורומים וראיתי כמה המלצות אבל האמת שדיי התבלבלתי. ראיתי גם מסכים 22'' וגם 24'' השאלה אם אני צריך בכלל 24'', אם זה לא גדול מדיי? תכלס השימושים שלי זה יותר עבודה משרדית ומשחקים ומדיי פעם. שבא לי לראות סרטים יש לי את הטלויזיה מחוברת למחשב וזה אחלה. אז מה אתם אומרים? אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי קצת בעניין

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5236&catcode=463&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Holy,

איך המסך ASUS VW222S 22" LCD 2MS ב-1200 שקל יחסית למסכים אחרים מבוססי TN? אני שוקל לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. Started by aviel120,

אני מחפש מסך 19-22 אינ'ץ, שיהיה למשחקים וכמה שאפשר יותר זול ויותר קרוב לכיוון ה1000 שקל, אבל שהיה מסך טוב ואמיד. שיהיה טוב גם לסרטים ומישחקים בלי מריחות ובעיות. תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. Started by danielzxc11,

שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  23. שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.