עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Nitzan88,

עושה לי הבהובים בשעות הערב, ממה זה נובע?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  2. שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  3. Started by Rinchwind,

זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  4. Started by a_a_aa,

איזה מהמסכים הנ"ל עדיפים שימוש גרפיקה,סרטים,אינטרנט,אופיס

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  5. מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  6. Started by Spootnik,

לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by benjo_s,

מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  8. Started by roco,

שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  9. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. Started by Flea,

הייה אני 99% סגור על המסך הזה. יש ליד העבודה של אבא שלי סניף של GIBORNET וראיתי שגם הם מוכרים אותו 1770.. אבל אני רוצה פאנל S, כי אם יוצא לי B אז עדיף כבר לקחת את הDELL E228WFP הזה לא? אז- יש לכם איזה חנות שבטוח תביא S? או שתאפשר לבדוק לפני הקנייה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  11. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  12. למפרט כזה.. לוח אם- asus p5kcm-pl מעבד- e 8400 כרטיס מסך- hd 4580 1gb ספק- enermax 420watt זכרונות- ocz reaper 2gb

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by shlomi8,

שלום לכולם.... כרגע אני אם מסך crt mag786pf אני מחפש מסך עד 1000ש''ח עדיף 19....אם יש כמובן... המסך לצורך כללי...משחקים אינטרנט וכו....

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  14. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

15. יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  16. Started by avner_100,

-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by TrancEnergY,

DELL 2007FP המסך הזה מגיע גם בשתי סוגים פאנלים כמו הרחב או יש לו רק סוג אחד של פאנל?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  18. רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by gperry,

שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  20. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. זה אולי המסך המשתלם מסוגו כרגע ברשתות - 1079 עד 1059 ש"ח למסך 32 אינץ' (31.5), עם רזולוציית 2K (או 2560X1440), וריענון של יותר מ-60 הרץ (75). גם זמן תגובה של 4 מילישניות ותמיכה ב-FREESYNC על פניו מחיר נהדר לערכים האלה; במציאות זה לא מה שחשבתם... הפאנל נחות - מזכיר מסכים מלפני עשור; צפיה במרכז המסך (בתאורה נמוכה - הכרחית לקריאה) מראה שוליים כהים, כי הזווית גדולה יותר מכמה מעלות: סטיה של 3-4 מעלות שמאלה או ימינה מנקודת הצפיה, מכהה את התצוגה. חשבתי שכבר אין כאלה פאנלים, אבל כנראה שלנובו החליטה להיפטר מהמלאי (המסך יצא לשוק ב-2019), וכמו עם מוצרי משנה אחרים שלה (כמו סט מקלדת-עכבר), גם כאן היא הוסיפה את שמה למוצר נחות, וחבל. כמו כן, אין תוכנה ייעודית לשליטה בפרמטרים של ה…

22. Started by ofir38,

האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. Started by killer107,

אני רוצה לקנות מסך lcd "20 למחשב שלי. התקציב למסך עד 1000 ש"ח, חריגה מקסימלית: 1300 ש"ח. המסך מיועד למשחקי מחשב, לצפייה בסרטים ועבודה משרדית. להשתדל לא לחרוג מה-1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by Shtupel,

איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by ranran,

שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.