עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by votex,

שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. Started by babu,

איך המסך הזה חבר'ה אני חשבתי לקנות אותו הוא שווה תמחיר? איך הביצועים? המטרות הם למשחקים כבדים וסרטים בלבד

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by kornov,

שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  6. Started by avi215,

מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  7. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  8. צריך המלצה למסך LCD עד 1500 שקל (אפשר לחרוג טיפה) שיהיה מיועד למשחקים וסרטים (וחשוב שגם יהיה יפה חח) תודה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  9. Started by Thunderale,

אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  10. מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..

11. Started by Slavikik,

ידידה שלי מעוניית לקנות מסך LCD שימושים אינטרנט..משהו נחמד לא רצויי חריגה מעל ה 1000 שקל ושהמסך יהיה 19 אינץ או יותר ו WIDE. תודה לעוזרים. עריכה: כנראה היא תקנה תמסך הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=20708 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  12. אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.

14. שלום לכולם, אני מחפש לחבר מסך 19" עד 1000ש"ח, הדרישות הן פעולות בסיסיות וצפייה בסרטים. שמעתי דברים טובים NU-TECH בכאלה תקציבים ( אני בספק ) . מה אתם מציעים ? תודה רבה לכולם רז

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי

16. חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by mx-3,

אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה ראיתי את המסך הזה בגוגל http://img.fj007.com/news/2006/4/2006410171781972.jpg והוא נראה לי נחמד אז ככה חשבתי לקנות אותו אתם יכולים להגיד לי מה השם שלו מאיזה חנות אני יכול לקנות אותו ואם הוא טוב יש לו ביצועים טובים בתודה והמשך ערב טוב אור.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  19. רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  20. הכותרת די מדברת בעד עצמה רצוי לציין שאם ישתלם להוסיף עוד כמה שקלים - סבבה. הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב ואחרי שעברתי לויסטה 64, אין שום אפשרות להשתמש ב-TVOUT עם SVIDEO יותר, אז אין לי ברירה אלא לקנות מסך עם כניסת DVI. אם כבר, אז כבר כמו שאומרים. תודה.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  21. היי שוב אני... אוקי אז, את המחשב שלי ה-P4 2.8 אני מעבירה לאחי... מכיוון שאני עדיין משאירה אצלי לעוד זמן את ה-CRT שלי. אח שלי לא רוצה לקנות (אפילו יד שניה) מסך CRT, ורוצה מסך דק (דירה שכורה, ועניין של מקום). העניין שהכרטיס מסך במחשב הוא GF5200 נוידיה. אז אני מחפשת לו מסך שיראה בו טוב בחיבור האנלוגי. השימוש של אח שלי במחשב הוא: אינטרנט, אימיול, קצת סרטים ומשחקי רשת וקטנים (לא משחקים כבדים). המערכת הפעלה שפועלת במחשב היא ויסטה אולטימט - והדריבר של המסך הוא הכי עדכני. התקציב הוא עד 1600 ש"ח. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. יש את 4 המסכים הללו..שדניס תמיד ממליץ.. 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18008 2) http://www.datazafon.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=334 3) http://netvox.shopy.co.il/products/75566 4) http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=327 ו2 אלו tmpusr מוסיף.. 1. BENQ FP91GP 3. SONY X95F - 19 כולם בעלי פאנל VMA.. אבל מי מכל אלו עדיף? ולמה.. (ואיזה מסכים מהרשימה הזאת הכי פחות טובים..)

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by oded1,

שלום כמו שמצוין בכותרת אני מעוניין במסך חדש אז ככה המטרות שלי הם גלישה באינטרנט משחקים ובמיוחד סרטים עכשיו אני חשבתי על T240 של Samsung מה אתם אומרים עליו כד"א הוא מבוסס על פאנל TN?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .

• 0 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים