מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מתלבט לפני קנייה ואני רוצה לראות אותו לפני שאני קונה. עוד שאלה - ראיתי את ה MultiSync 20'' 20WGX2 PRO שהוא באמת מדהים. ב 2007 רואים אותו הדבר? הבנתי שלשניהם יש את אותו הפנל. על מה אני משלם עוד 700 שקל?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
-
שמעו... אני צריך מסך בסדר גודל של 1500 ש"ח.... אני צריך שהוא יהיה 19 אינץ', עדיף רחב... צריך המלצות... תודה
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה שבועות כבר דיון דומה אבל המסך שהמליצו לי עליו לא זמין במאלי ב TMS אז אני מחפש מסך 19 שעולה 1200שקל +- ( לא לחרוג ) אך ורק ב TMS! מסך למשחקים , סרטים , ובלהבלה ( קיצר כל הדברים ) ולא משנה לי אם הוא יהיה WIDE או רגיל תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
איך המסך בכללי...האם הוא טוב לסרטים, משחקים...וכו' והאם שווה את המחיר. (בלי להציע מסכים אחרים באותו מחיר) תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למחשב שמיועד למשחקים. גודל המסך הוא 17 אינטצ'. התקציב הוא בסביבות 850 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
המסך צריך להיות טוב בשביל המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1025 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤88 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB ¤66 רמקולים ואוזניות: GENIUS SW-2.1 850 ¤163 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W …
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! אני רוצה לקנות מחשב כבר הרבה זמן..(כמו שחלכחם כבר יודעים..) עכשיו יש לי מציאה למסך! חבר קרוב של אבא שלי קנה מסך אך לא היה צריך אותו בסוף כי הוא קיבל עוד אחד מהעבודה.. עכשיו הוא לא פתח אותו לא השתמש בו לא כלום!! חדש בקרטון. חברת ACER דגם X193W הוא מוכר אותו סהכ ב-400 ש''ח..ועוד זה אפשר להוריד! זיכרו זה חבר קרוב של אבא שלי כך שלא ייצא לי שעבדו עליי או משו.. עכשיו השאלה שלי האם שווה לי לקנות אותו במחיר הזה? האם הוא מומלץ? האם רזולוציה טובה? האם לא יהיה לי בעיות איתו? האם הוא יעבוד עם מחשב מורכב שהרכבתי?(עם צריך חלקים אני יביא..) בקיצור המלצות\תגובות או כל דבר אחר על המסך אני אשמח לשמוע!! תודה מראש!! יונתן
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מחפש מסך שישמש אותי 90% מהזמן למשחקים אני מעדיף שיהיה רחב וגדול כמה שאפשר אבל לפי מה שקראתי פה למסכים הגדולים ( 22+ ) יש פאנל בעיתי והאיכות חשובה לי מאוד אשמח לקבל המלצות.. יוגב
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי ריצודים במסך שהופיעו לאחרונה ראו דוגמא http://www.youtube.com/watch?v=sL2IL89qiP4 שם דרך אגב לא ענו לפתרון אך הציגו את הבעיה בדיוק בהתחלה היה תופעה קצרה וחזר לעבוד במצב רגיל לאחר 20 שניות היום יצאתי לכמה שעות שהמחשב פתוח והמסך עבר למוד לא פעיל וחזרתי למחשב הוא היה הפליקר ארוך יותר וכאשר סגרתי מסך והפעלתי מחדש הוא הפסיק יש לציין כאשר עושים ריסטרט זה לא קורה והמסך פתוח או שאכבה ואדליק מחדש. בכל התנאים היום שהלכתי לכמה שעות והמסך היה כבוי(כך אני חושב) או שהיה בחשכה של 3 שעות ושהפעלתי את המסך, שוב קרה התופעה ולזמן ארוך יש לי לוח של אסוס P5KPL-CM לפני שקרה שידרגתי את הדריבר של הכרטיס מסך, שהוא חלק מהלוח האם השידרוג של הדריבר הוא שעשה את הבעיה עידכון המשך:לאחר ניסיון בדי…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצות על מסך LCD 24 אינץ' למחשב, לשימוש במשחקים כבדים בעיקר. תקציב עד 2,000 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי מעל לחודש שאני מחפש את המסך בכל החנויות ברשת הוא אינו במלאי מישהו יודע על חנות באיזור השפלה-דרום שמחזיקה את המסך במלאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם המסך W1952TQ מומלץ למשחקים הוא שהוא רק בסדר הוא מסך חדש של LG ויש לו 2MS 1:10000 300CM אני לא ממש מבין במסכים ובגלל זה אני שואל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-