מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עומד לפני קנייה של אחד משני המסכים הללו. לצרכים שלי ה2408 יהיה מצויין, אך השאלה היא איך ה2707 יהיה לעומתו? יש איזשהו פרט שבו ה2408 עולה על ה2707? (כמובן שהמחשבה על ה2707 הגיעה בשל הגודל שלו...) הצרכים הם: משחקים (FPS...), סרטים, HD וגלישה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD גודל : 19-21 אינצ' שיוכל לשמש גם כטלויזיה וגם למשחקים. אם אפשר גם לינקים לאתר יצרן. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , הציאות לי מסך"19 ינצ' LG 1900R ב 1300 ש"ח השאלה שלי אם כדי לי מסך רחב כי אני מעוניין לראות סרטים דרך המחשב ולהקליט ולראות טלוויזיה במחשב? ואם מסך רחב יפגע בעבודה ב WORD וגלישה באינטרנט? ואיזה מסכים 19" יש להם אופציה של תלייה על הקיר? תודה רבה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים אבל התקציב שלי לא מאפשר לעבור את ה-1200 ומצאתי את שתי אלו: LG L1770HQ : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 Samsung 731BF : http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 את ה-LG אפשר לקנות ב-1000 לכן אני לא יודע מה יותר טוב..... אשמח גם אם תסבירו את המלצותיכם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר למשחקים וסרטים ככה שאני צריך מסך שלא ימרח לי את התמונה השוק מוצף במלא מסכים ואין לי מושג מה לקנות ואני צריך אותו דחוף ככה שאני ממש צריך שתתנו לי עצה למסך טוב ועוד משהו אני ממש לא אוהב מסך רחב אז זאת לא אופציה... תודה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב למסך של 1200 ש''ח פחות או יותר.. ראיתי את המסכים הבאים : http://www.skypc.co.il/sg_product~920bm~9~0.htm http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676725 המחשב הוא מחשב חזק למשחקים כבדים האם זה נורא ללכת על אחד מהמסכים האלה או אולי למישהו יש להציע משהו יותר טוב בתקציב הזה? יש עדיפות למסך רגיל ולא לרחב. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב ב1000-1200 שקל גג. קראתי פה בפורומים וראיתי כמה המלצות אבל האמת שדיי התבלבלתי. ראיתי גם מסכים 22'' וגם 24'' השאלה אם אני צריך בכלל 24'', אם זה לא גדול מדיי? תכלס השימושים שלי זה יותר עבודה משרדית ומשחקים ומדיי פעם. שבא לי לראות סרטים יש לי את הטלויזיה מחוברת למחשב וזה אחלה. אז מה אתם אומרים? אודה לכל אחד שיוכל לעזור לי קצת בעניין
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עם התרבות מסכי ה 24" בשוק, רציתי לדעת באיזה אתר ניתן לקבל מידע על מרחב הצבע של מסך מסוים? בתודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי מסך מדגם X193W שיש לו כניסה של DVI האם זה אומר שאני יכול לראות בו תכנים באיכות HD? הכרטיס מסך שיש לי במחשב הוא ATI READON 4850
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם T220 הוא טוב למשחקי מחשב ? והאים T220P טוב יותר ממנו למטרה זו? אם לא , אז איזה מסך מתאים למשחקי מחשב ? עד 1400 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&l4=0&model=1370&modelmenu=1 זה לינק למסך, מה אתם חושבים ? אני שוקל לקנות ברצינות....
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק למשך כל הלילה ובמשך כל היום, גם כשאני יוצא מהבית. השאלה, מהי ההמלצה לזמנים אלו- האם לכבות את המסך פיסית דרך מתג ההפעלה, או לתת לשומר המסך לעשות את העבודה שלו? יש לציין ששאלה זו מתעוררת לא על הרקע של חסכון בצריכת חשמל, אלא פשוט מתוך מגמה להאריך ככל האפשר את חיי המסך עצמו... תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
השימושים: משחקים וסרטים וגלישה וכו' 17 או 19 אינץ' מקסימום 1400 ש"ח אשמח אם תתנו לי את הדגמים המשתלמים ביותר במחיר הזה גם של ה 17 וגם של ה 19
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אין לי מושג בשיט בכל העניין הזה.. אבל אומרים לי שמסך רחב לא יתאים למשחקים... שפשוט יהיו שוליים שחורים.. או שהוא יהיה מתוח... זה נכון? או שמשחקים תומכים באופציה הזאת? ונגיד ולא, יש מה לעשות בנידון??
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-