עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by blacknot,

היעוד העקרי שלו הוא צפיה בסרטים ובטקסט וגלישה באינטרנט

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1200 ש"ח . תודה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  3. שלום רב, בד"כ אני משאיר את המחשב דלוק למשך כל הלילה ובמשך כל היום, גם כשאני יוצא מהבית. השאלה, מהי ההמלצה לזמנים אלו- האם לכבות את המסך פיסית דרך מתג ההפעלה, או לתת לשומר המסך לעשות את העבודה שלו? יש לציין ששאלה זו מתעוררת לא על הרקע של חסכון בצריכת חשמל, אלא פשוט מתוך מגמה להאריך ככל האפשר את חיי המסך עצמו... תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by timac,

טלויזיה 32 אינץ' LCD עם נתונים מרשימים במיוחד במחיר טוב http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14&ProductID=7044&VariantID=7045〈=he מה אתם אומרים שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  6. Started by yaron9,

שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. המסך צריך להיות טוב בשביל המפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 מסך: DELL 19" E198WFP ¤1025 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤373 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400CL5D-4GBPQ ¤409 מארז: NZXT TEMPEST w/o PSU ¤453 מקלדת: GENIUS SLIMSTAR 310 MULTIMEDIA KEYBOARD - ANTI BACTERIA + WATERPROOF ¤88 עכבר: GIGABYTE GM-M6800 - GAMING MOUSE - USB ¤66 רמקולים ואוזניות: GENIUS SW-2.1 850 ¤163 ספק כוח: FSP BLUESTORM II 500W …

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. Started by Kazuma,

שלום, אני מחפש מסך אשר ינצל את היכולות של כרטיס ה Leadtek GeForce 8800GTS 640mb על מנת שאוכל להנות מצפייה בסרטים וממשחקים בצורה אופטימלית. אני מניח ש20" זה מה שאני מחפש [כי עם כרטיס כזה זה עדיף מ19"] אנא המליצו לי על מסך איכותי בתווך מחיר של עד 2000 שקל גג, כי אני ממש חנוק בקטע הזה.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  12. היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by oded900,

מה דעתכם על המסך 931BF של סמסונג?והאם כדאי להוסיף כ200 ש"ח בשביל LG L1900R? מה מהם עדיף (בהתחשב בהפרש במחיר)... ומישהו יודע אולי אם המסכים הנ"ל מגיעים עם כבל DVI?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  14. ראיתי את זה: http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000j1W-0JNx1shJpDxdfEAO-nm:12bbi68k5?id=tech האם המסך אמין? האם יש משהו איכותי יותר בטווח מחירים הזה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

16. Started by aviz,

קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  17. המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv

18. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by thebigman1977,

שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. Started by Tomahawk,

יום הולדת הינה בא... אני אשמח להחליף את הCRT הנוכחי... אני מחפש LCD ליעודים הבאים: עבודה גרפית (תלת מימד ופוטושופ [לכן דיוק צבעים יחסית חשוב.]) משחקים גלישה וטקסטים... התקציב הוא בסביבות 2000, בלי גלישות גבוהות מידי... גודל... 19 ומעלה בבקשה. תודה, תום.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by tal249,

אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by atg_dax,

יש לי מסך של LG W2261V כשאני מנסה לראות בו סרטים (שנאטים תקין במסך של הנייד לדוגמא) בכל פעם שיש בסרט קטעים חשוכים/שחורים, רואים באזור פיקסלים ריבועים... מה אפשר לעשות ? האם יש מצב שזאת האיכות של המסך ??? הנתונים שלו די גבוהים... נסיתי לשנות קצת את ההגדרות אך שום דבר לא הואיל...

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by ZigZag,

שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  24. מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by tintin,

האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים