עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  2. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

3. Started by Or_s2006,

שלום! אז ככה ראיתי את המסך הזה בגוגל http://img.fj007.com/news/2006/4/2006410171781972.jpg והוא נראה לי נחמד אז ככה חשבתי לקנות אותו אתם יכולים להגיד לי מה השם שלו מאיזה חנות אני יכול לקנות אותו ואם הוא טוב יש לו ביצועים טובים בתודה והמשך ערב טוב אור.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  4. Started by spirit,

שלום לכם-קניתי מסך lcd עם יציאה dvi אך ללא כבל במסך יש 18 פינים ואני רוצה לקנות כבל שיתאים לכל סוג של כרטיס מסך שאחליף בעתיד יש כבל כזה שיכול להתאים לכל סוגי הפינים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by kornov,

שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by דורי,

שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  7. Started by Avi952,

לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by Corrado,

שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. Started by xetroking,

מסך מחשב 22 אינץ'..... מה אתם אומרים על זה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ תודה לעוזריםם....

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by F430,

אחי רוצה למכור לי אותו ב500 שקלים יש לו פךוס מינוס שנה מה אתם אומרים? חשבתי לשלב אותו אולי עם הסמסונג שלי 931B...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by killer107,

אני רוצה לקנות מסך lcd "20 למחשב שלי. התקציב למסך עד 1000 ש"ח, חריגה מקסימלית: 1300 ש"ח. המסך מיועד למשחקי מחשב, לצפייה בסרטים ועבודה משרדית. להשתדל לא לחרוג מה-1000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=9&Cat2ID=0&pid=2053BW מסך טוב ? תנו חוות דעת

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  14. Started by GQ4U,

אני רוצה מסך איכותי (רצוי של LG כי יש לי אפשרות להנחה....) 19 או wide screen.... אין לי כיוון help me. הבנתי שויסטה בנוי למסך רחב. וסתם סקרנות... איך הוא בהשוואה למסך הכי חם בפורום dell2007 ? (היתכן ומדובר בקונספירציה של דל ישראל ? ) מדוע כולם מתעקשים עליו ? לא זוכר קונזנצוס כזה מאז...ומעולם העיסוק המרכזי - פוטושופ \ טקסט . לאחר מכן סרטים ומשחקים אגב, אני מבין IPS PVA TN ... אז אנא תפרטו - תקשרו לכתבות.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. שלום לכולם, קצת מבולבל מהשפע, יש המלצות רלוונטיות?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  16. Started by itayshar,

שלום, אני עד עכשיו הייתי סגור על ה samsung 931bw ששמעתי שהוא טוב מאוד, אבל עכשיו המסך הזה של אסוס גם נכנס לתמונה, הוא עולה בiqpc 1271 שקל שזה מחיר טוב , הסמסונג עולה 1550 שקל בערך וזה הבדל די גדול אז מענייין אותי לדעת האם ההפרש שווה- ובכלל איך המסך הזה של אסוס לא שמעתי מילה עליו פה בפורום ... קישור למסך:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3081 תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

19. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

20. Started by ASSAFsa,

שלום אני מעוניין במסך "20 בפורמט 16:9 השימושים שלו יהיו גלישה באינטרנט סרטים ועבודה בOFFICE התקציב הוא עד 1700 שח אני צריך את המלצתכם דבר נוסף אם מישהו יוכל להסביר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  21. אם כן,אז איך? צריך כרטיס טלויזיה או משהו?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by Spootnik,

לאחרונה רכשתי את המסך L196WTQ של LG מסך מדהים. רק שאלה קטנה יש למסך כפתור של EZ ZOOMING והוא לא עובד לי גם לאחר התקנת הדריבר למישהו יש מושג על הבעיה הזו?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  23. אני לא מבין איך לפי התמונות בחלק מהמסכים המסך נראה מסך רחב ולפי המידות הגובה והרוחב די דומים רק כמה ס"מ? למשל פה : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3936 אולי בהרבה מסכים המדידה היא מהבסיס ולא של המסך עצמו? מי שהיה בתערוכה אולי יצא לו לראות את המסכים של xerox אמרו לי שיש שם הרבה והציעו לי את הדגם xm7-20awf ב- 1000 ש"ח והייתי רוצה חוות צעת של כל המקצוענים פה איך הוא נראה להם פשוט כמעט ואין חומר על הדגם הזה באתרים הבנתי שזה די חדש. זה הדגם: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19547&catid=346 אשמח לתגובות תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  24. Started by doubleoshoe,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. את המפרט יש לי פחות או יותר וההתלבטות העיקרית שלי היא בקשר למסך. המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וסרטים. הדגמים שאני שוקל לקנות הם: 1.SAMSUNG 19" LCD 941BW 4MS Wide DVI 2.Samsung 940NW 19" LCD 5MS 3.LG 19" L1953S 5ms LCD המחיר שאני יכול להשקיע הוא סביב 1200. דרך אגב, האם שווה לקחת WIDE? שמעתי שהם לא ממש נוחים לעבודה.. הצעות למסך אחר, שווה יותר, יתקבלו בברכה (: מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  25. כמו שכתבתי בכותרת, המסך לצורכי גלישה באינטרנט, אייסיקיו, ודברים כאלה... מה מומלץ? מה דעתכם על DELL E197FP ? או LG L1953TR?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים