מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי התקנה והפעלה מחדש כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל "the software stopped working" מישהו נתקל בדבר דומה תחת VISTA X86 ? האם חוץ מתוכנה זו יש משהו שיכול להפעיל את ה PIVOT באופן אוטומטי כאשר אני מסובב את המסך?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היום בשעה טובה רכשתי את המסך סמסונג הנ"ל ואני מחבר אותו למחשב ולקונסולה (PS). כאשר אני עובר לערוץ של הPS (מחוברת בDVI) התפריט הראשי רועד, במשחקים זה פחות בא לידי ביטוי אך זה מעצבן מאוד. יש למישהו פתרון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום, אני עד עכשיו הייתי סגור על ה samsung 931bw ששמעתי שהוא טוב מאוד, אבל עכשיו המסך הזה של אסוס גם נכנס לתמונה, הוא עולה בiqpc 1271 שקל שזה מחיר טוב , הסמסונג עולה 1550 שקל בערך וזה הבדל די גדול אז מענייין אותי לדעת האם ההפרש שווה- ובכלל איך המסך הזה של אסוס לא שמעתי מילה עליו פה בפורום ... קישור למסך:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3081 תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברה שאלתי מספר פעמים ללא תגובות מישהו יודע היכן ניתן לראות את המסך הזה במרכז אין לי כוונה לקנות בלי לראות אותו אשמח לתשובה בהקדם תודה עינת
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום קבלתי היום תמסך DELL 2709W עכשיו יש לי כרטיס מסך X550 ATI מעבד 3GHZ פנטיום 4 לוח D945GTP עכשיו חיברתי לDVI ופעל טוב רק המסך היה מחשיך לשניה וחוזר לעבוד כרגילופתאום אחרי כמה דקות אין אות כאילו נותק הקשר בין המחשב לכרטיס אבל חיבור AGV כן פועל אז מה יכול להיות שהכרטיס לא תומך ברזולוציה הזו אם כן למה זה פעל בהתחלה כמה שניות או שזה בעיה מהלוח אם וגם הורדתי את הרזולוציה וחברתי שוב ועדיין לא פעל. יש לציין שכל ההגדרות כוונו אם זה DVI או AGV במסך .וגם ניסיתי להחליך כבל DVI DVI במסך 19" הישן פועל טוב . תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אתם יכולים ליראות במפרט את המסך שלי. יש לו מין אופציה כזאת להחליף בין מצב "טקסט" לבין מצב"סרט", בעצם משנה את הבהירות ואת הנוגדיות ואולי עוד כמה דברים אבל הרבה יותר נוח לקרוא שהמסך על מצב "קטסט" והברה יותר כיף לשחק שהמסך על מצב "סרט". השאלה אם זה מומלץ להחליף את המצב הזה לעיתים תכופות ? זה יכול לפגוע במסך ? כי אני יודע שלא מומלץ להדליק ולכבות הרבה את המסך...
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=5236&catcode=463&AdCat=&parentid= מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום קניתי השבוע מסך samsung 971p באופיס דיפו. אתמול גיליתי דליפת אור קלה באחת הפינות. עכשיו השאלה שלי- למי אני פונה? לאופיס דיפו או ליבואן של סמסונג בארץ? תום
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
הLCD האחרונה התקלקלה לאחר שלוש שנים. ההורים רוצים לקנות אחת חדשה, המלצות כלשהן? עד למחיר של 3,500 שקל. עדיף לחנות מהמרכז. (גם 40" זורם)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי את המסך Lg L1760TR 17". בחלונות הייתי יכול לבחור בין 4 רזולוציות 640x480, 800x600, 1024x768, 1280x1024, בתדירות של 60HZ. עם המעבר ללינוקס אני מסוגל לבחור כרגע כל רזולוציה החל מ 640x480 עד 1280x1024(מקסימום שהמסך תומך) אך איני יכול לקבוע תדירות. לדוגמא עבור 1024X768 אני מקבל תדירויות של 55-57HZ כאשר ככל שאני עולה למעלה התדירות יורדת ועבור 1280X1024 אני יכול לבחור רק 50HZ. מהאתר של LG הוצאתי את המידע הבא: Horizontal Frequency 30~83kHz Vertical Frequency 56~75Hz זה לא אומר לי הרבה אבל אני מסיק מכאן שהתדירות המינימלית שהמסך יכול לעבוד בה היא 56, כאשר אצלי הוא עובד על 50. השאלה שלי האם זה מסוכן למסך? מקצר את חייו? והאם הרצת רזולוציות לא סטנדרטיות כגון 1280X960,…
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי כמה פעמים בפורום שישנה גירסא חדשה למסך 2408WFP משהו 01 , אולם לא מוסבר בשום מקום מה ההבדל בגירסא הזו לזו הקיימת והאם ישנה איזו מגרעה בדגם הנוכחי שתוקנן בגרסא 01 ?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-