עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  3. Started by RadeonXt,

בוקר טוב אחי זקוק להמלצות על מסך חדש, כאשר העדפה היא למסך 22-20 אינץ'. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by abudy,

מסך טוב אני לא יודע איזה מסך לקנות בין 1000-1300

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  5. Started by tal249,

אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by Ametrine,

יש דרך להשיג בארץ את acer al2416wbsd 24 אינץ'? נראה כי הוא לא פחות טוב מ DELL וזול ממנו ובלי בעית הצלליות... השאלה איך אפשר להשיג את המסך?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  8. Started by snapdragon,

איך מנקים מסך LCD ? איך שומרים עליו, ממה צריך במיוחד להזהר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by balash-,

אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. Started by mano4now,

שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  11. האים ה DELL 2007 WFP או FP מתאימים גם לשידורי טלויזיה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  12. יש לו זווית צפייה טובה? אני מחפש מסך טוב עם זווית צפייה גדולה

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by oren.nk,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  15. Started by nitsan17,

בשביל משחקים

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by URSH,

ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by p1mp,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&l4=0&model=1370&modelmenu=1 זה לינק למסך, מה אתם חושבים ? אני שוקל לקנות ברצינות....

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. קיבלתי אותו מתנה ליום הולדת ורציתי לדעת אם הוא טוב או שכדאי לי להחליף אותו למשהו אחר הוא עלה 1400 ש"ח באופיס דיפו . לינק לפרטים נוספים על המסך : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZLenovoL191 תודה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by sefoni,

שלום, מבקש המלצה למסך מחשב 27" אני משתמש במחשב נייד של DELL מחובר לתחנת עגינה של DELL. השימושים העיקריים שלי זה עבודה משרדית (עובד הרבה מהבית), כתיבת וקריאת מסמכים. גלישה באינטרנט. מערכת SAP. לא עושה עיצוב גרפי, לא רואה סרטים ולא עורך וידאו. חשוב איכות הטקסט שלא אצטרך לאמץ את העיניים. אני יושב מול המחשב רוב שעות היום. תקציב 1500 +- חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893370 מה דעתכם? גם המלצות אחרות יתקבלו בברכה!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by flsh2,

יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים