מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך מחשב - 19" - לעבודה וקצת משחקים. הדרישה שלי מהמסך שהוא לא יפגע לי בהנאת המשחק (מריחות וכו)... עד 1500 שח". חיבור DVI? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו בREV a04 שמיוצר בצ'כיה עם אחריות 0 פיקסלים מתים ביום הקניה ואחרכך החל מ4? יש המון מסכים עם פיקסלים מתים מהסדרה הזו? יש חנות שנותנך אחריות יותר טוב? האם מישהו יודע אם המסך טוב למשחקים ולא נמרח בגלל פאנל S-PVA?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאה קצרה של הדיונים בנושא אני אבהיר משהו.ראיתי מסכי דל במחירים מאד מפתים בפנדה מחשבים.ויש לי כבר דל אחד 22 228 אני חושב. האם יש היום מסכים של דל אבל עם הפנל המיתולוגי SIPS או ה PVA המתקדם או שכל המסכים במחירים שיש הם רק TN. הנה קישור : http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_2258 ניתן לראות שיש צניחה במחירי המסכים.אבל מי מהם באמת שווה ומשתלם טכנולוגית?? המחירים צנחו בכ- 500 שקל למסך בממוצע.האם זה מראה על חדירת ה TN גם למסכים טובים? אני כרגע שוקל מסך שני אבל אני בהחלט מעוניין בפנל טוב כמו S-PVA PVA או ה SIPS. אשמח לעזרה וסיוע בנושא. תודה מראש. האם ה 2007 עם ה SIPS בגדול 20 אינטש עדיין זמין או שכבר יש לו מחליף עם הפנל TN ???
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לא מזמן שני מסכי LG. מסך LG מדגם W2043T ומסך LG מדגם W2042T המסך מדגם W2042T תומך בקצב רענון מסך של 65-75 מג"ץ ואילו המסך שלכאורה מתקדם יותר (W2043T) תומך רק ב-65 מג"ץ. לכל הידוע לי, הדרייברים מעודכים. גם של המסך וגם של כרטיס-המסך (geforce 9500 GT). קראתי בפורום הזה כמה נושאים שנגעו בקצב רענון מסך, הבנתי שזה לא כ"כ עקרוני למסכים LCD קצב הרענון. אבל אני מרגיש שזה מפריע לי. לאחר ישיבה ממושכת מול המסך W2043T, אני מרגיש כאבי-עיניים וסינוור. ואילו ישיבה ממושכת מול המסך השני (או Samsung 24 inch) לא מפריעה לי. יש לציין שאחרי מבני המשפחה לא מרגישים הבדל. אשמח לשמוע את דעתכם. אני במשא ומתן עם החברה כדי להחליף את המסך (קיבלתי את המסך המתקדם רק בגלל פאשלה שלהם) …
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם, יותר מוקדם השבוע קיבלתי מפרט למחשב פה באתר הנועד לסרטים, אינטרנט, מוזיקה ומשחק מחשב עני גראפית (football manager למי שמכיר). חשבתי לקנות מסך LCD באלף ש"ח, אך אני רואה שמסך סביר במחיר כזה אינו אפשרי (אני גם לא ממש יודע איפה לחפש ), בכל מקרה אני חושב גם על אופציה של מסך CRT ואשמח לכל עצה/הצעה. אין לי בעיה לגלוש מעט (100-200) מעל האלף אז אל תהססו לזרוק גם הצעות כאלה אם הן יהיו שוות את המחיר. -העדפה למסך 19", אך גם זה אופציונלי. תודה רבה מראש לכולם!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הזה. המחיר לטעמי הוא בסדר אך הייתי רוצה לדעת האם הוא מתאים לעבודה שוטפת וטיפה משחקים. אינני עורך גרפי אך אני בהחלט יושב שעות רבות מול המחשב... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי מעל לחודש שאני מחפש את המסך בכל החנויות ברשת הוא אינו במלאי מישהו יודע על חנות באיזור השפלה-דרום שמחזיקה את המסך במלאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני זקוק להמלצה לגבי רכישת מסך, שימושים: אינטרנט ואופיס בלבד, טווח המחירים הוא בסביבות: 1000-1200 אני חושב שעדיף במקרה הזה ללכת על מסך 19', המחשב ישמש את הורי, ואני חושש שלמסך בגודל של 22' תהיה בעיה עם הרצולוציה הגבוהה וגודל הנקודה שתהיה קטנה מדי בשבילם, נכון שהתמונה תהיה חדה יותר, אך בגלל הגודל הקטן הם לא ממש יוכלו להינות ממנה (העיניים כבר לא מה שהיו פעם) כמו כן המחשב ללא כרטיס מסך ונראה לי שלמרות שמדובר רק על אופיס ואינטרנט עדיין לקנות מסך 22' ללא כרטיס מסך זה לא כל כך כדאי.... מה אתם ממליצים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום ויום טוב לכולם. רציתי לבקש עזרה בבחירת מסך LCD חדש למחשב. גודל שיהיה לפחות 19", המסל יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אינטרנט, תכנות ועבודה עם AUTOCAD וPHOTOSHOP תודה רבה מראש. נ.ב.: שאלתי גם מה עדיף WIDE SCREEN או רגיל.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בגלל חוסר במלאי רוצים להחליף את המסך ל 19" 196 WTQ lg , (מ- samsung 953BW 19" 2ms DVI ) האם המסך פחות טוב? מאחר וראיתי שהניגודיות היא 1:5000, לעומת המסך המקורי 1:8000 תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך מסך מחשב בגודל 22 או יותר.. התקציב הוא 1200 פלוס מינוס.. אין לי בעיה שתחרגו רק שיהיה מצויין בסרטים ומשחקים (אני גיימר) .. אשמח להצעות אני יודע שקראתי על Asus VW222U והוא מצויין השאלה אם יש יותר טובים ממנו ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-