עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Rinchwind,

זהו, נמאס לי סופית מהמסך שלי, הוא אמנם מעולה אבל רק 17'', אפילו בעבודה יש לי מסך יותר רציני מזה. אני צריך מסך בעיקר למשחקים, אני לא רואה סרטים על המחשב ובשביל עבודה כל דבר יספיק. יש לי תקציב של בערך 2000 ש"ח (יכול להיות קצת יותר אם זה שווה את זה) ואני מחפש מסך איכותי של 24'' (או 22'' אם התקציב לא מספיק למסך 24 טוב) בעיקרון אני מעדיף 16:10, אבל ממה שראיתי הם בדרך כלל לא משתמשים ברזולוציה שונה ככה שהפיקסלים קצת ימתחו, לא? תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. הזמנתי אתמול באתר PC4U מסך "19. היום הם התקשרו אלי אמרו שאין להם במלאי והציעו שתי חלופות. מסך פיליפס "22 - 220SW9FB מסך סמסונג "20 - 2043SWX PLUS הבחור הסביר לי שלסמסונג יש ניגודיות(?) יותר גבוהה אבל הפיליפס, כאמור, יותר גדול.. מה אתם חושבים שעדיף? (אני משתמש במסך בעיקר לאינטרנט, אופיס וכד' אבל גם לא מעט סרטים ומפעם לפעם קצת גיימינג (לא חושב שזו פונקציה, כי זה לא שום דבר כבד) יאמר שבכל מקרה זה שיפור רציני ממה שיש לי עכשיו (CRT, י17 אינץ'). תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  3. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. טוב אז ככה אני צריך לקנות 2 מסכים אחד לחדר שלי אחד לשל אחותי יש לי בעיה אני לא מבין בזה בכלל אז אני צריך שתלמדו אותי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך נגיד ms וכאלה וכמובן כשאתם אומרים לי על מה להסתכל תגידו לי מה יותר טוב וכמובן להסביר מהו כל דבר קצת תסבכתי אותכם אני יודע אבל בגדול פשוט תנסו להסביר לי על מה אני אמור להסתכל כשאני הולך לקנות מסך עכשיו בקשר למסכים אני צריך המלצה למסכים אני צריך 22 אינץ התקצוב הוא 850 למסך אני יודע שזה ממש קצת כסף אבל אין לי מה לעשות זה התקציב שלי ואני חייב לעמוד בו עכשיו אני רוצה תמסך הכי איכותי שאפשר להשיג בסכום כזה תודה גדולה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by edenbendavid,

היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by vila,

שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by Avi952,

לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  9. חשוב מאוד שהאיכות בחיבור למחשב תהיה סבבה ויתמוך גם ברזולוציות כמו 1650X1050..

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  10. יש לי אכשיוו מסך CRT "19 ברזולוציה של1280X1024 של MAG ואני רוצה לקנות מסך למישחקים במחיר של עד 1500 ש"ח יש לי כרטיס מסך 2900GT

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by urilevi,

שלום חבר'ה אני מעוניין לקנות בהקדם האפשרי(מחר או במוצ"ש) מסך מחשב lcd 22 אינצ'... לכן אני ישמח לכמה שיותר חוות דעת והיענות ככל האפשר בהקדם האפשרי! מנסיון העבר שלי יש לי חוסר מזל במסכים כי נפלתי בפעם האחרונה שקניתי מסך lcd למחשב לכן אני מבקש את העצה שלכם.. חשוב לי שהעצה תיהיה מבוססת ועם ידע ועוד יותר עדיף עם ניסיון.... (אני מתכוון שלא כל מי שקרא את הרשימת המלצות ימליץ לי על אחד מהמסכים ברשימה אלא אני ירצה לשמוע דווקא חוות דעת מדוע לקחת את המסך האחד ולא את האחר וכו'...) התקציב שעומד לרשותי הוא 1200 ש"ח מטרות מהמסך: 1) משחקים 2)שירים 3)אינטרנט *** אולי בעתיד אני גם יחבר אותו לyes אבל לא בטוח 4)כולל dvi ומכיוון שאני לא חכם גדול במסכים אז בעיקרון אני יבקש מסך שעונה…

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Corrado,

שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. Started by oren.nk,

שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  14. Started by xetroking,

מסך מחשב 22 אינץ'..... מה אתם אומרים על זה ? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCW2253TQ תודה לעוזריםם....

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by F430,

אחי רוצה למכור לי אותו ב500 שקלים יש לו פךוס מינוס שנה מה אתם אומרים? חשבתי לשלב אותו אולי עם הסמסונג שלי 931B...

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by steelmanx,

אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by gperry,

שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. Started by BooYaka,

יש לי מחשב חדש שמיועד לשחק במחשקים כבדים אני משחק במשחקים כגון: קרייסיס, COD4, CSS, NFSPS, BIO SHOCK, ועוד.. ויש לי מסך חרא אז אני רוצה לקנות מסך איכותי ובלי בעיות אז כדאי לי לקנות את המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  20. תקציב של 1500-1800ש"ח, לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכו') וצפיה בסרטים. ראיתי שהמסכים הללו מומלצים ונכנסים לי בתקציב, איזה מהם יכול להתאים לי והאם יש עוד מסכים שאני יכול לקחת בחשבון? Philips 200W6CS Samsung 971P Samsung 226BW Viewsonic VP930 תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  23. היי העבודה במחשב בעיקר OFFICE, אינטרנט וקצת משחקים (לא צופים בו בסרטים). מאד חשוב שיהיה נוח לצפייה בטקסט (קריאה של מסמכים וכו') שלא יוציא את העיניים ... ניסיתי לחפש בעצמי המלצות וביקורת אך אפשר ללכת לאיבוד בים המידע שקיים בנושא :s05:, אז אשמח למעט מיקוד של דגמים מתאימים בעקרון ראיתי המלצות על VP930BוViewsonic בtom's hardware כמסך שמתאים לעבודה כללית, האם הוא עונה על הדרישות הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  24. Started by d1v,

ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  25. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים