עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by yuvalsht,

מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  3. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

4. Started by אור*,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by rafip77,

שלום, מה ההבדל בין המסך VP930B לבין VP930 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  6. שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. המסך למטרת משחקים בעיקר כגון : FIFA,NBA,CALL OF DUTY,SPLINTER CELL וכו תקציב סביב ה1200 ש"ח . תודה.

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  8. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19" בסביבות ה1200 ש"ח..חשוב לי מאוד שיהיה קל לצפייה..כמה שפחות כאבי עיניים וראש.. השימושים הם לתוכנות אופיס...גלישה באינטרנט...הרבה טקסט...סרטים ואולי משחקים פה ושם.. מסך שראיתי ונראה לי לא רע בכלל : Benq 19" fp93gx lcd קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~FP93GX~9~0.htm מה דעתכם עליו ? כמו כן , מקריאה בפורומים הבנתי שברגע שקונים מסך טוב אז צריך לדאוג לכ. מסך בהתאם...מה אתם ממליצים? אודה על תגובותיכם והמלצותיכם! שבת שלום, אביאל.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  10. איך T200 של סמסונג? והאם כדאי לי לקנות אותו מתצוגה ב640 ש"ח עם 3 שנים אחריות של חיון? 2043BW של סמסונג? W2042T של LG? מה הכי עדיף?

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by moshe20,

כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by ZigZag,

שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  13. Started by g2505,

דרוש מסך למתכנת דרישות: 1. גודל 19-20 אינטש 2. יחס 3X4 מסך רגיל לא רחב 3. תצוגת טקסט מעולה 4. לא מעיף את העיניים (אני יודע שזה אישי) 5. אפשרות חיבור לKVN מפצל כך שיוכל להתחבר לשני מחשבים או יותר. 6. תקציב עד 2000 ש"ח (ניתן לחרוג עבור מוצר טוב במיוחד) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  14. Started by GQ4U,

אני רוצה מסך איכותי (רצוי של LG כי יש לי אפשרות להנחה....) 19 או wide screen.... אין לי כיוון help me. הבנתי שויסטה בנוי למסך רחב. וסתם סקרנות... איך הוא בהשוואה למסך הכי חם בפורום dell2007 ? (היתכן ומדובר בקונספירציה של דל ישראל ? ) מדוע כולם מתעקשים עליו ? לא זוכר קונזנצוס כזה מאז...ומעולם העיסוק המרכזי - פוטושופ \ טקסט . לאחר מכן סרטים ומשחקים אגב, אני מבין IPS PVA TN ... אז אנא תפרטו - תקשרו לכתבות.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by avivlyaviv,

יש לי את הפלזה הזאת:[לפני שנה היא עלתה 15K :'() http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=13927&ref=Zap עכשיו אני רוצה לדעת איזה פורמט סרט נחשב להכי איכותי בכלללי ואיזה פורמט סרט הכי איכותי שאני יכל לשים על הפלזמה שלי אלה הסוגים שאני בקשר שתסדרו לי לפי איכותי....^^^: DVDR XVID HD-XVID 1080i HDTV 720P HDTV עם יש עוד אז תוסיפו... אני לא מסין בקטעים האלה בגורש.. ד"א אני חשוב שזה הכי מתאים לפורום הזה... אם לא אז תעבירו

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by eran256,

איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. - חשוב שיהיה מחיר נמוך ביותר שאפשר. - איכותי כמה שאפשר להשיג בתקציב. - רצוי מהאתר: http://www.iqpc.co.il תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by Bam65,

כותרת.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by X-BLADE,

יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  21. נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  22. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  24. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים