מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=407178&DB4004=4009&DB6195=140529&DB189989=190025
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את מסך למשחקים אינטרנט וסרטים שהדגש הוא על משחקים. התקציב 1500. המפרט שלי הוא מעבד:E6750 כרטיס מסך:RADEON X1950 PRO 256 MB האם המפרט הזה מספיק בשביל SAMSUNG 2253BW ובכלל מה מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=9&Cat2ID=0&pid=2053BW מסך טוב ? תנו חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עד היום אני עובד עם הCRT שלי ב85/100 הרץ. במסכי LCD הבנתי שזה לא כל כך משנה ושהרוב שמים על 60, אבל היום פורסמה באתר כתבה על מסך של סמסונג שמציג קצב רענון של 120 הרץ. מה אמור לתת ה120 הרץ הזה בתכלס ועל איזה קצב רענון מומלץ לעבוד במסכי LCD?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם הכרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI ואני כרגע עוד משתמש במסך מהמחשב הקודם. אני מבין שהכרטיס שלי נותן HD השאלה היא האם מסך 22 אינץ HD יתאים לו, אם כן רציתי לדעת אם יש מסכי מחשב 22 אינץ HD נגיד בעד 1000 ש"ח שאתם ממליצים עליהם, ואם הטובים מתחילים ביותר יקר אז מאיזה מחירים בערך? תודה רבה אנשים.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי את המסך הנ''ל, אני רוצה לשדרג ל 2243BW ואת ה2243BW אני משיג ב1250 כולל משלוח. רציתי לשאול אם למכור את המסך שלי ב700 זה שווה ? 700 שקל למסך 19 אינטש יד שניה איכותי של SAMSUNG זה שווה ? אני אצטרך להוסיף 550 בשביל לשדרג את המסך... תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות לעצמי מסך חדש כדי להפסיק לעבוד עם המסך הרגיל של הלפ-טופ שהורס לי את העיניים. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- מסמכים וכו', ולפעמים יוצא לי גם לראות סרטים במחשב... אין שום שימוש במשחקים. בהתחלה הסתכלתי על מסכי 19, מההתלהבות עברתי למסכי 20. ושם החלטתי להיעצר כי לשימושים שלי אין שום סיבה ליותר גדול. ניסיתי להבין איזה מסך הכי כדאי לקנות ולא ממש הצלחתי. משום מה התלהבתי ממסכי ה-LG- L207WT W2052TQ אבל ראיתי שפה רוב ההמלצות הן לכיוון הסמסונג, שגם שם שמתי עין על- 2053BW עכשיו פה אחרי הרבה חיפושים בפורום שלכם, ראיתי שאתם דווקא ממליצים יותר על ה 2043, שגם יש לו pivot שיכול להיות יעיל בשבילי כדי לעבוד על מסמכים על כל המסך... מה אתם אומרים? מה כדאי לקנות? כמו…
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3397150,00.html
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-