מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מסך דגם VW2245 של BenQ, ואני תוהה האם יש צורך לשדרג אותו. הוא מרגיש לי מעט זול האמת, אבל אני לא בטוח עד כמה ההבדל יהיה מורגש לעומת מסכים שעולים כ-600~800 ש"ח. אני משתמש במחשב לצורכי גלישה באינטרנט בעיקר, ולעיתים עבור גיימינג. הכרטיס מסך שלי הוא GTX 970. האם לדעתכם כדאי לשדרג לאחד המסכים של DELL / Philips / ASUS / Samsung? והאם ניתן לקבל המלצה בבקשה למסך בתקציב של עד 850 ש"ח מ-KSP / PLONTER / TMS? תודה.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
היי השאלה בכותרת
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אחרי התקנה והפעלה מחדש כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל "the software stopped working" מישהו נתקל בדבר דומה תחת VISTA X86 ? האם חוץ מתוכנה זו יש משהו שיכול להפעיל את ה PIVOT באופן אוטומטי כאשר אני מסובב את המסך?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הכרטיס Radeon 4870 ויש לי בחדר גם מערכת קולנוע ביתית שאני מחבר אותה למחשב, ככה שאני מחפש להחליף את המסך שיש לי עכשיו (LG L1970HR) במסך 22 אינץ' שיתן לי חוויית משחק וצפייה בסרטים מספקת יותר מאשר עם המסך הנוכחי .. התקציב הוא עד 1500 שקלים וכפי שאמרתי השימוש הוא למשחקים וצפיה בסרטים (HD) תודה לעוזרים. נ.ב. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המסך הבא: LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קניתי מסך benq חדש ואני חייב לחבר גם את הכבל VGA וגם את הכבל הלבן זה תקין? שאני מחבר את אחד מהם לא רואים כלום על המסך ואם רואים אז רואים ממש מטושטש
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איפה מיצרים אותו? והאם רק לי יש מסגרת דקה של זליגת אור?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני חשבתי על זאתי איך היא ?? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 ואני מספיק לי 26,27 אינץ לא צריך יותר ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט) עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..) וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה. בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו …
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קיבלתי אותו מתנה ליום הולדת ורציתי לדעת אם הוא טוב או שכדאי לי להחליף אותו למשהו אחר הוא עלה 1400 ש"ח באופיס דיפו . לינק לפרטים נוספים על המסך : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZLenovoL191 תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-