עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקיי השאלה שלי היא כזאת....איך המסך? איך הוא בתצוגת סרטים? טקסט? משחקים? ובכלליות אם מישהו יודע או שיש לו ויוכל לתת לי חוות דעת אני אשמח או שמי שמבין פה מהחבר'ה יוכל להגיד לי.. השאלה הכללית אם הוא מסך טוב ואיכותי.. תודה רבה מראש.. נ.ב נכון שפתחתי כבר דיון אבל לא קיבלתי שום תשובה ואני לא רוצה להקפיץ ודיי הישתנו לי כמה דברים מאז אז אשמח אם תענו לי.. עריכה: בטעות לא שמתי בפורום הנכון...אשמח אם מישהו מהמנהלים יעביר...ממש טעות..מיצטער מאוד

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. בהתחלה חשבתי לקנות 24 אינץ' שיעשה FHD, אבל זה פשוט יקר מידי, אז אולי לקנות 22 אינץ' שעושה FHD במקום? אבא שלי מצא את המסך הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4677 הוא טוב? מה שיש לי עכשיו זה מסך 20 אינץ' של ASUS עם רזלוציה של 1680 על 1050. יש לי 1300 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך מהם כמה שיותר, כי אני גם חוסך לכרטיס מסך חדש (יש לי GEFORCE 8800GTS 640MB עם OC כרגע). עריכה: עכשיו ראיתי שיש Samsung T220P שגם עושה FHD. אבל כתוב בלינקיה משו כמו" לא מומלץ לרוב השימושים" מה הכוונה?

3. Started by most,

שבת שלום, ראשית אין לי ספק שלא מדובר במסך מהמומלצים העניין שהייתי לפני כמה דקות בהומוסנטר לצורך רכישת תאורה וראיתי שם מסך מדגם mon 2255 של המותג הנ"ל במחיר של 750 ש"ח לי יש הנחה של 30% שם כך שמחירו ייצא לי 525 ש"ח. השאלה: האם "שומר נפשו ירחק"?? או שבמחיר כזה שווה. התוצרת היא סינית (איך לא??) המסך נועד לשימושים בסיסים : אינטרנט סרטים וכו' אין לי דרישות מיוחדות! אשמח לדעתכם המלומדת

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by gperry,

שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by asilbob,

משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  6. שלום, מחפש מסך 19 אינטש שטוח למשחקים בסביבות 1500 ש"ח עם מגבלת גובה של עד 41 ס"מ. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by spirit,

שלום לכם-קניתי מסך lcd עם יציאה dvi אך ללא כבל במסך יש 18 פינים ואני רוצה לקנות כבל שיתאים לכל סוג של כרטיס מסך שאחליף בעתיד יש כבל כזה שיכול להתאים לכל סוגי הפינים? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by gshani,

שלום, אני מתלבט בין שני מסכי מחשב לצורך של עבודה משרדית וצפייה בסרטים (לא משחק משחקים). מצד אחד התקציב מאוד מוגבל מצד שני מכיוון שהמסך ישמש כטלוויזיה רציתי לקנות 24 אינץ ההתבלטות היא בין דגם של סנוסי http://getit.co.il/Prod/65276/#description לדגם של AOC http://getit.co.il/Prod/65105/ אופציה שלישית היא לרדת ל23 אינץ' ולקנות דגם של פיליפס http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF232EL2SB אם מישהו מכיר אשמח לחוות דעת. תודה

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  9. בעוד חודשיים אני מתחילה ללמוד לימודי הנדסת תעשייה וניהול . מחר אני הולכת לקנות מחשב . עכשיו ההתלבטות היא לגביי מסך התקציב הוא בערך 1000 ש"ח. הייתי רוצה מסך מחשב שאפשר לבהות בו הרבה שעות מבלי שהעיניים מתעייפות או מתבלבלות... המחשב ישמש בעיקר לצרכי לימודים, אינטרנט ומוסיקה וגם סרטים מדיי פעם אשמח על כל המלצה שהיא .... תודה עינת

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. שלום, המפרט שלי עכשיו הוא: AMD ATHLON X2 4800+ 2GB RAM וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 אני מעוניין לקנות מסך של 23", ברזולוציית FHD (1920X 1080) ורוצה לדעת האם אני אוכל להציג סרטי 1080P בכל הקידודים, בלי תקיעות או בעיות בתמונה? לגבי משחקים, אני אוכל להריץ משחקים כמו DOOM3 על רזולוציית FHD בSETTINGS של MEDIUM? מה עם HL2 וTEAM FORTRESS 2? עוד שאלה - אני הרזולוציה של המךס היא 1920X1080, יש איזושהיא רזולוציה (באותו יחס) קטנה יותר שבה הכול עדיין יראה בסדר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  11. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  12. Started by timac,

טלויזיה 32 אינץ' LCD עם נתונים מרשימים במיוחד במחיר טוב http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=14&ProductID=7044&VariantID=7045〈=he מה אתם אומרים שווה קנייה?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  13. שלום לכל חברי הפורום אני מעונין לקנות מסך LCD למחשב (בסביבות 2000 ש"ח), כאשר אני מייעד אותו למשחקים סרטים וטקסט (לפי סדר חשיבות). הבעיה היא שאני קצת מבולבל מכל מה שרץ בפורום. למשחקים ממליצים לרכוש את SAMSUNG 226BW לסרטים ממליצים את DELL 2007WTP ולטקסט צריך משהו אחר לגמרי. מישהו יכול לעשות לי קצת סדר: 1. להסביר בבקשה אלו תכונות חשובות בכל קטגוריה. 2. האם יש מסך שיהיה טוב מאוד בכמה קטגוריות? אם לא, האם ההבדלים בין הקטגוריות יהיו משמעותיים? 3. .... וכמובן מה מומלץ לי לרכוש. תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  14. לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by edenbendavid,

היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by jack77,

מסך 19" עד 1000 ש"ח עם חריגה של עד 100 ש"ח. המסך מיועד לילד שהולך לגלוש באינטרנט ולשחק במשחקי וואלה ודומיו.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  17. Started by dandy,

שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …

18. החלפתי בין מסך CRT לLCD גם החלפתי בחיבור הדיגיטלי והמחשב ניהיה יותר מהיר,הגיוני?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  19. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  20. Started by alex188,

שלום אני מתלבט בין שני המסכים האלה דק "LCD SAMSUNG 19 דגם SAMSUNG 931B 5ms+ DVI לבין LG 19" WIDE DVI מישהו יכול להסביר את ההבדלים בין רחב ל-לא רחב (פרט לזה שאחד רחב והשני לא), כלומר יתרונות וחסרונות בין שני המסכים האלה. ושאלה נוספת אולי לא קשורה ואולי תירא מטומטמת Gigabyte ו nVIDIA זה אותו הדבר? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  21. היי יש לי מסך 17" CRT וחשבתי להחליף למסך LCD בגודל 19" כי 20" איכותי עולה מעל 2000 שקל שזה יותר מידי. ראיתי שאתם מדברים הרבה על ה VIEWSONIC VP930 ורציתי לדעת האם זה המסך הטוב ביותר בתקציב נורמלי שיכול להחליף מסך CRT? המסך הוא לא למשחקים ולא לסרטים אלא לשימוש יומיומי כמו גלישה וקריאת טקסטים מרובים שהעיניים לא יתעייפו. עוד משהו חשוב שהטקסט לא יהיה קטן מידי. אם יש עוד המלצות אז בבקשה תציעו לי. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  22. מפרט טכני: Samsung 2253BW גודל מסך: 22 אינץ´ סוג מסך: LCD זמן תגובה: 2ms רזולוציה מקסימאלית: 1680x1050 גודל נקודה: 0.294 מ"מ חיבור: אנלוגי ודיגיטלי בהירות: cd/m²300 קונטרס: 1:8000 צבעים: 16.2 מיליון כניסות יציאות: DVI-D VGA מחיר: 1,149 ¤ והשני מפרט טכני: מסך LCD "22 דק ורחב זמן תגובה (רענון): ms2 - מהמהירים ביותר בעולם. זווית צפיה רחבה: °170 יחס קונטרסט דינמי: 1:10,000 בהירות: 300cd/m² רזולוציה:1680x1050 גודל פיקסל: 0.282 מ"מ מגוון צבעים: 16.7 מיליון אפשרויות תמונה: Text,Movie,Normal,User כניסות: D-SUB (אנלוגית), DVI (דיגיטלית) מה דעתכם עליהם..מי עדיף ביניהם? ואם אפשר להסביר לי באיזה קריטריון עדיף יותר או פחות אז בבקשה..

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  23. מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  24. Started by vila,

שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. Started by Yoniplt,

בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.