עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Homies,

שלום כל המשתמשים היקרים, כמעט בכל מקום ראיתי שהמליצו לאלו שרואים סרטים לרכוש מסכים רחבים - אבל למה? למה למסך רחב יש היתרון בסרטים? תודה מראש, אלי.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by niravr01,

אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. Started by casio888,

מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  4. Started by levimadman,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי LCD 32". שמתי לב שכשמחברים את הטלויזיה למחשב יש תופעה של tearing בסרטים(פסים לאורך כל המסך בסיטואציות מהירות - קריעות). הטלויזיה על קצב רענון של 75(הייתה גם 60) ומחוברת בכבל VGA. יש דרך לפתור את התופעה (כדוגמת vertical sync) כשמדובר בסרטים?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. Started by duvdevanimm,

שלום לכולם, אני בהתבלטות בין שלושה מסכי LCD 22" שימושיו העיקרים של המסך הם אינטרנט וסרטים (לא HD כרגע). אני מתלבט בין שלושה דגמים: lg w2261v samsung t220 samsung t220p חשוב לציין שכרגע יש לי כרטיס מסך ישן מאד.. GEFORCE 5200 128MB (אך בעתיד יכול להיות שאשדרג). הבנתי שבין 2 הדגמים של סמסנוג יש הבדל במהירות תגובה (היקר איטי יותר) אך גם בבהירות המקסיאמילת.. כרגע אני משתמש ב SAMAUSNG 931C ולא מרוצה מהמסך (צבעים לא אמיתים מספיק וכו').. דבר נוסף שחשוב לי הוא האפשרות להטות את המסך למעלה/למטה.. אודה לעזרתכם,

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by qwerty1987,

U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. מחפש מסך לפי הדרישות בנושא בתקציב עד 1500 (גג 2000 אם הוא מדהים או משולב TV אחרת אני קונה TVBOX בנפרד). מעדיף LG כי יש מבצע של 0 פיקסלים שרופים ל-3 שנים (איך LG?) http://www.hye.co.il/default.aspx דחוף כי יש עד היום SALE אז אולי אשיג אותו במחיר טוב. וגם יש SALE אם תספיקו להמליץ לי היום http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/ (עריכה: כבר לא רלוונטי ה-SALE נגמר עכשיו כבר לא לחוץ על קניה אבל עדיין מעוניין בהמלצה) תודה, טל

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. Started by Shasoosh,

אחרי התקנה והפעלה מחדש כשאני מנסה להפעיל את התוכנה אני מקבל "the software stopped working" מישהו נתקל בדבר דומה תחת VISTA X86 ? האם חוץ מתוכנה זו יש משהו שיכול להפעיל את ה PIVOT באופן אוטומטי כאשר אני מסובב את המסך?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by gryffin,

מעוניין קודם כל בהמלצות על מסכים ביחס רגיל (לא רחב). בנוגע ל-wide, הכרטיס מסך שיש לי הוא 7300GS - האם הוא תומך ברזולוציות wide screen? האם תהיה בעיה להריץ משחקים ישנים (ווארקרפט 3 למשל) על רזולוציה זו (גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת איך המשחק יראה)?

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by Crash5,

האם כרטיס מסך מיושן יכול למנוע ממני לעבוד ברזולוציה המקסימלית או הטבעית שבה תומך המסך? ברצוני לרכוש מסך חדש ולחברו למחשב עם כרטיס מסך ישן מאוד ורציתי לדעת האם הדבר יכול להוות הגבלה ברזולוציית המסך? תודה מראש חג שמח שמח וכשר

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  13. Started by mc_elad,

האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  14. Started by nisimm,

אני יצאתי לחפש מסכים וראיתי כמה טובים אבל לרובם אין הבדל רציני במחיר ואני מתלבט איזה דגם הכי כדאי לקנות של LG W2252TQ W2284F W2261V Full HD גם ראיתי מסך מעניין של סמסונג 2253BW יש מסך שהוא Full HD אבל אני לא חושב שאני הולך לנצל אותו אז אולי לא כדאי מה לגבי TN ואורגונומיה וכניסות של USB? דעתכם

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!

16. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. Started by liorms,

שלום, בשעה טובה הגיע המסך החדש שלי - DELL 2007FP. המסך מצויין - הומלץ רבות כאן באתר ואין צורך להרחיב עליו את הדיבור. אני משתמש איתו ברזולוציה הטבעית שלו 1600X1200 והפונטים נראים זוועה. חבר טוב אמר לי שכאן בפורומים המליצו על פונטים מסויימים שמתקנים את המצב, חיפשתי בפורום ולא מצאתי... יש מישהו שיכול לעזור \ לתת עוד טיפים לגבי אופטימיזציה של מסך זה ? תודה, ליאור.

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  19. לפני 10 דקות נשרף לי המסך של המחשב, המזל שיש לי עוד אחד ישן גם 17.. אחרת הייתי משתגע. אני ביום ראשון ב"ה הולך להביא מסך חדש - דק. אני לא הכי מבין במסכים האלה ואני צריך ייעוץ.. אני מחפש מסך בגודל 19 וגג גג 20 - אבל רחב. וטווח מחירים בין 800 ל-1000 אם קיים דבר כזה. ועוד משהו - רוצה שזה יהיה מחברה מוכרת ובעיקר של סמסונג... (ראיתי בינתיים סוג אחד באינטרנט T190 איך הוא ?) תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by nehmia,

הציעו לי אחד חדש ב 235 דולר כדאי? ובככ המסך טוב?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  22. היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  23. שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  25. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים