עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by p1mp,

http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=87&l3=363&l4=0&model=1370&modelmenu=1 זה לינק למסך, מה אתם חושבים ? אני שוקל לקנות ברצינות....

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by N.Y,

בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by Demp,

שלום הבהירות של המסך, יותר גבוה יותר טוב או יותר נמוך? הכוונה ל cd/m².

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by אור*,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. רציתי להשוות בין כמה מסכים שאני חושב לקנות למשל ASUS MW221C של 22" למסכים אחרים ב20" שהם לא TN ולראות אם הוא מגיע לרמה שלהם ושווה לקחת עוד שתי אינטץ' בהנחה שאין ויתור על ביצועים אני ישמח לקבל מס' אתרים מקצועים אם הבנתי לטומס הארדוואר יש השוואת בין מסכים ? ולראות כמה גרפים מעשיים בנוגע להבדלי ביצועים כמו כן כמובן שדעות שלכם יתקבלו בשמחה כמובן שהגודל חשוב לי אבל הגודל לא תמיד קובע (של המסך יסוטים!חח) יענו יש קדימה לאיכות ... תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום, כבר כשנתיים יש לי מסך 17" של NU. השימוש הוא באופיס וגלישה בלבד - אז אין שום טענות אליו. יש לו כניסת VGA בלבד. באותו חדר אני עכשיו מתקין ממיר של YES ובמקום לרכוש TV אני רוצה לנצל את המסך של המחב. בלי כרטיסים ובלי תלות במחשב. ראיתי שיש כמה קופסאות המרה ומיתוג שמאפשרות להמיר אות ווידאו מ-RCA או s-video ל-VGA: http://solo.starwebz.com/product-2.html http://cgi.ebay.com/NEW-Digital-Video-Converter-AV-TV-to-VGA-PC-PAL-NTSC-Q6_W0QQitemZ270096618676QQihZ017QQcategoryZ175QQrdZ1QQcmdZViewItem מה דעתכם על זה? חשבתי גם לתקוף את הנושא מכיוון אחר - לשדרג את המסך ל-19" אבל לדגם שיש לו כבר כניסת RCA או s-video שתאפשר חיבור ישיר של YES. ראיתי מסכים של 20" ויותר עם כניסות כאלו אבל במ…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. מסך 24 שיחובר לנייד lenovo n3000 הכי חשוב איכות הצבעים-אין חשיבות למחיר ראיתי המלצות באתר ל dell 2408 wfp אך האין מדובר בפנל vpa ולא ips כפי שהנכם ממליצים באתר? כל עזרה תתקבל בברכה השימושים\מטרה:שימוש רגיל אינטרנט וכו'-לא משחקים\סרטים חשיבות עליונה לאיכות הצבעים תודה !!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך 19" בסביבות ה1200 ש"ח..חשוב לי מאוד שיהיה קל לצפייה..כמה שפחות כאבי עיניים וראש.. השימושים הם לתוכנות אופיס...גלישה באינטרנט...הרבה טקסט...סרטים ואולי משחקים פה ושם.. מסך שראיתי ונראה לי לא רע בכלל : Benq 19" fp93gx lcd קישור : http://www.skypc.co.il/pl_product~FP93GX~9~0.htm מה דעתכם עליו ? כמו כן , מקריאה בפורומים הבנתי שברגע שקונים מסך טוב אז צריך לדאוג לכ. מסך בהתאם...מה אתם ממליצים? אודה על תגובותיכם והמלצותיכם! שבת שלום, אביאל.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by gstation,

לא ייאמן, אבל יש מסך עם INPUT LAG זניח, שאינו TN וזאת ע"פ PRAD http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-w2600hp-part18.html#Conclusion מה שכן ייאמן, שכרגע לפחות לא נראה לי שהוא בארץ. ואם לרגע נניח, שאני מאמין, האם יש מצב שהדגם הזה יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  17. שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!

18. Started by edenbendavid,

היי . קניתי בשעה טובה לאחר אינסוף המלצות מהפורום הזה.. את המסך של סמסונג 2243bw ואני מתתתתתתת להשתמש בו ולראות איך הוא. הבעיה שאני קונה עוד כמה שבועות מחשב חדש.. וכרגע יש לי מחשב יחסית ישן.. עם כרטיס מסך onboard. זה הדגם שלו: nVIDIA RIVA TNT2 M64 רציתי לדעת אם וכאשר אני מחבר את המסך למחשב הישן עם הכרטיס מסך הזה. האם אני אוכל להשתמש במחשב כרגיל!?!? אני יודע שאני לא אוכל לשחק.. כי גם עם מסך 7" אני לא יכול לשחק במשחקים נורמלים עם הכרטיס הזה.. השאלה היא איך הכרטיס יתמודד עם רזולוצייה סבירה. גלישה באנטרנט. וכו'. לא משחקים!!! תודה לעוזרים. אשמח לקבל תשובה בקרוב...

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

20. שלום, אני שוקל לזנוח את ה CRT לטובת LCD חדש. שני פרמטרים עיקריים חשובים לי במסך: 1. רזולוציה נוחה (עדיף טבעית) שלא תוציא לי את העיניים בקריאת טקסטים. 2. אני צלם חובב ומעבד תמונות על המחשב. ארצה לשמור על גוונים וצבעים באיכות גבוהה (כמו / כמעט כמו ב- CRT). האם אפשר לענות על דרישות אלו בתקציב של עד 2000 ש"ח? כמובן, עדיפות למסך גדול. תודה, נועם.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by avivlyaviv,

יש לי את הפלזה הזאת:[לפני שנה היא עלתה 15K :'() http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=13927&ref=Zap עכשיו אני רוצה לדעת איזה פורמט סרט נחשב להכי איכותי בכלללי ואיזה פורמט סרט הכי איכותי שאני יכל לשים על הפלזמה שלי אלה הסוגים שאני בקשר שתסדרו לי לפי איכותי....^^^: DVDR XVID HD-XVID 1080i HDTV 720P HDTV עם יש עוד אז תוסיפו... אני לא מסין בקטעים האלה בגורש.. ד"א אני חשוב שזה הכי מתאים לפורום הזה... אם לא אז תעבירו

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4091=4093&DB26931=407178&DB4004=4009&DB6195=140529&DB189989=190025

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by SuperStyle,

לטלוויזיות יש פאנלים?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  25. Started by X-BLADE,

יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים