עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by niravr01,

אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. יש לו זווית צפייה טובה? אני מחפש מסך טוב עם זווית צפייה גדולה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by asaf_azar,

http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  5. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by nitsan17,

בשביל משחקים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  8. Started by X-BLADE,

יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  9. נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. אשמח להמלצה על מסך טוב איכותי וחזק, סביבות גדול של 32" לחיבור למחשב לצורך עבודה על תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוס' ואינדי'. יש לי כרגע מסך של לנובו 27" 2K, הוא טיפ טיפה קטן לי כל התפריטים אבל חשוב לי השטח עבודה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  11. חשוב שהרוזולוציה שלו תיהיה גבוה ככל האפשר, דיוק צבעים גבוה הגודל הדרוש הוא באזור 20 - 22 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  12. מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. Started by most,

שבת שלום, ראשית אין לי ספק שלא מדובר במסך מהמומלצים העניין שהייתי לפני כמה דקות בהומוסנטר לצורך רכישת תאורה וראיתי שם מסך מדגם mon 2255 של המותג הנ"ל במחיר של 750 ש"ח לי יש הנחה של 30% שם כך שמחירו ייצא לי 525 ש"ח. השאלה: האם "שומר נפשו ירחק"?? או שבמחיר כזה שווה. התוצרת היא סינית (איך לא??) המסך נועד לשימושים בסיסים : אינטרנט סרטים וכו' אין לי דרישות מיוחדות! אשמח לדעתכם המלומדת

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by eladgold,

זקוק למסך הכי זול שיש באיכות יחסית טובה לילדה שגולשת באינטרנט ומשחקת במחשב איך המסך הנ"ל תודה אלעד

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  17. Started by biobizz,

שלום אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט) עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..) וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה. בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו …

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by xkore,

רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?

20. רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by tal249,

אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by noamb,

היי , אני מחפש המלצה למסך 22 , כאשר הדגש הוא על משחקים וגם מעט סרטים. לגבי מחיר , גג עד 3000 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. Started by ZigZag,

שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by zaphod,

VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  25. שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.