מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
המסך ישמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים עדיף 19" על מה אתם ממליצים? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתחדשתי במחשב, מעוניין לשדרג גם מסך. כרגע עם מסך פשוט Samsung S22D300 שקיבלתי ממישהו שלא היה צריך. משחק CSGO, COD, GTA בעיקר המחשב: מעבד AMD 3600 כרטיס גרפי RTX 2060 Super של PALIT מעוניין במסך 1440P 144HZ בגודל 27" - ראיתי שכרטיס המסך שלי קצת גבולי לזה, אבל לא אכפת לי לרדת טיפה בהגדרות ולשמור לי יכולת להשתדרג בעתיד בכרטיס מסך בלי לשדרג גם מסך כמה קריטי G-Sync? ראיתי שזה מגביל את ההיצע משמעותית תקציב סביבות 1,500 אלא אם יש משהו משמעותי שמצדיק חריגה, אפשר לקנות בארץ ואפשר גם אמזון תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קראתי את המדריכים לגבי LCD באתר ורק התבלבלתי עוד יותר. הבנתי שפאנלים מסוג TN הם גרועים למדי, לכן הE228WFP - Dell הוא לא מציאה (1900) ולא פלא שהוא זול כ"כ הבנתי גם שהסיבה ש Dell 2007WFP שגודלו הוא 20" יקר יותר מE228WFP - Dell שגודלו 22" הוא בגלל שהפאנל שלו טוב יותר IPS הבנתי גם שהמסך Samsung SyncMaster 226BW טוב יותר מהדל 228 למרות ששניהם TN. אבל לא הבנתי בתכלס... מה עדיף? לשלם יותר על 20 או פחות על 22? האם אני ארגיש שינוי כ"כ גדול במסכים? האם האיכות של מסכי ה22 שציינתי כ"כ נמוכה או שהיא מצוינת אך פשוט הדל 20 מצוין יותר? האם למסכים הנל יש חיבור VGA? כי בינתיים אין לי DVI במחשב
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
חיבור המסך 2243 לממיר אפשרי ? אני רוצה ליראות טלוויזיה במסך של המחשב שהמסך ישמש כטלוויזיה זה אפשרי ? כמה אנשים אמרו שכן וכמה שלא ולא אמרו איך משהו יודע איך בדיוק .......... אני יודע שצריך לחבר תמסך לממיר ...
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניינת לקנות את המסך אודות לכל ההמלצות אבל ממש חשוב לי לראות את המסך- איפה ניתן לראות אותו באיזור המרכז?????????
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
רציתי לדעת אילו בדיוק בדיקות (מעבר לפיקסלים שרופים) אני צריך לעשות בחנות לפני קניית המסך ? האם כדאי לדרוש מהחנות לבדוק את המסך על ידי תוכנה ספציפית שאני מכיר, כדי שהם לא ישתמשו בתוכנה גרועה או משהו כזה ? אילו תוכנות מומלצות ?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ואם כן כיצד אני בורר איזה מחשב מציג? אם לא מה עושים.? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי... :-\ המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מישהו יודע מהו סוג הפאנל של המסך מחשב של CHIMEI דגם 228D תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט מאוד בעניין רכישת מסך מחשב חדש. אני יודע שאני מעוניין במסך "19 ואין לי טעם ביותר מכך, בנוסף אני יודע שאני מעדיף מסך מרובע ולא רחב. לשימושים שאני מבצע במחשב, מסך רחב רק יפריע לעבודתי, אני לא צופה בסרטים במחשב ולא משחק במשחקים. המסך שחשבתי לרכוש הוא Samsung SyncMaster 932BF . מחירו הנמוך ביותר שמצאתי עומד על כ-1000 ש"ח. זמן תגובה של 2ml וניגודיות 1:2000 הבעייה שאני מוצא היא, שכל מסך רחב של סמסונג אפילו "20 יהיה זול יותר משמעותית. יש היום מסכי מחשב בעלות של 800 ש"ח ביניהם "20. אשמח לשמוע דעות בעד ונגד מסך רחב לעומת מסך מרובע, ובנוסף חוות דעת על המסך שבחרתי וכל המלצה תתקבל בברכה. תודה, סהר.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
הי.. ככה, מסך ה-CRT נפטר בשעה טובה. יש לי מחשב מאוד מאוד (מאוד..) ישן, אני מניח שמה שרלוונטי זה כרטיס המסך -Gforce4 mmx. עצוב, אבל זה מה יש. אני מחפש מסך 20'' והתקציב מוגבל ל-900 ש"ח, כש-1000 ש"ח כבר יקשה עלי אבל עדיין אשמח לשמוע הצעות. אני מודע להפרשים הקטנים במחיר מול ה-22'', אבל זו לא אופציה, תודה בכל אופן. 19'' איכותי במחיר הזה יבוא בחשבון אם לדעתכם יש משהו כזה שעדיף על ה-20''. השימושים הם, בהתאם לאופי המחשב, גלישה באתרים, צפיה לעיתים בסרטים ושימוש רב במסמכים (סטודנט... ). משחקים מטבע הדברים, מסתכמים בסוליטר, אבל, וזה אבל חשוב - מחשב חדש ירכש בעוד שנה ואז משחקים יהפכו לחלק מרכזי, אז חשוב לי שהמסך יסתדר איתם בהמשך. מחפירות פה בפורום, הגעתי לדילמה בין samsung 2043bw…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
ברזולוציה אחת ובמשחק .. כי ממה שהבנתי כשמורידים בLG הזה רזולוציה לא רואים הכי טוב.. ואני רוצה לראות אם זה מפריע או משהו
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-