מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
מטרת המסך לעבודה ממושכת מול המסך כשרוב הזמן יהיה למטרת גלישה + משחקים ... תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני רוצה לקנות מסך חשבתי בכיוון של 22" ..כי אני קונה מחשב חדש .. אני נוטה לכיוון של סמסונג 226BW (אני קונה 8800gt 512 ) ורציתי לדעת אם הוא טוב או לא ואם יש יותר טובים ממנו במחיר הזה.. בנוסף קראתי שיכול להיות שמשחקים עם הכרטיס מסך הזה יכול להיות שלא יעבדו כמו שצריך ברזולוציה של המסך ורציתי חוות דעת נוספת בנושא.. תודה!..
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
השימוש בעיקר משחקים , ולאחר מכן טקסט ומסמכים , בעדיפות אחרונה סרטים ...
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לא מצליח להיזכר בשם של התוכנה הזו...רק יודע שדוקא היא של מיקרוסופט - כחלק מחבילת תוכנות לשיפור המחשב זו תוכנה שמציגה לך מיספר קטעים של טקסט - אתה בוחר את זה שהכי חד על המסך שלך מישהו יודע? THX
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? שווה למחיר הזה? אני סופשבוע הבא באילת יש חנות מומלצת שם שכדאי להכנס לבדוק מסכים במחירים זולים? אם כן היכן החנות ממוקמת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני התחלתי להתעניין במסך 24 אינצ LCD למחשב אני רוצה ככה להתחיל לברר על מסכים כי אני מתכנן לקנות אז ככה לפי מה שהבנתי הדגם שהכי בוחרים אותו זה ה2407WFP מתוך התנסות ממש טובה שיש לי עם ה2007WFP אני יכול להגיע שאני מרוצה ממנו הבנתי שלא כדאי לקחת את הHC כי יש בוא בעיות איזה עוד מסכי 24 אינצ' שהם FULLHD יש (עדיפות לכאלה עם כניסת COMPOSITE\COMPONENT[s-VIDEO שגם דרכם אפשר לראות 1080P)?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני צריך מסך 19 (בשביל חבר ) המסך מיועד למשחקים וסרטים , ההיתי מעדיף מסך רחב , אבל ללא פאנל TN , המליצו לי על ה-SAMSUNG 971P (פאנל S-IPS) אבל הוא לא רחב , האם יש מקביל שלו ב-WIDE , אם לא אז אולי אני אקח את ה-971P תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 19" באיזור ב1500 שקל השימושים הם בעיקר גרפיקה (עריכת תמונות , פוטושופ וכו'...) ראיתי את המסך MAG 905WA שיש לחברה שלי ומאוד אהבתי אותו אשמח לעצות ... ותודה .
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ברזולוציה אחת ובמשחק .. כי ממה שהבנתי כשמורידים בLG הזה רזולוציה לא רואים הכי טוב.. ואני רוצה לראות אם זה מפריע או משהו
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
האם מישהו ראה את ה- 2232gw ? האם זו אפוצייה ראוייה בתחום ה- 22" ? ניתן בכלל לרכוש בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני ממש לא יודע מה לקנות את הSP2008WFP שיש לו 20" פאנל TN ומצלמה מובנת עליו שעולה 1730 או 2007WFP עם 20" פאנל S-IPS ועולה 2100 אם למשהו יש מסך אחר להציע יתקבל בשמחה! ממש צריך עזרה!!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מחפש דיון על ההבדלים בין מסך רחב לרגיל של DELL. היו שם תמונות שהציגו איך המסכים ניראים באינטרנט שולחן עבודה וכו'..
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי הוא די חלש, מחשב ישן אז המשחקים שאני משחק הם בעיקר משחקי ספורט, NFS, Pro Evolution משחקי פעולה כמו CSS וכאלה, בקיצור המחשב לא מסוגל להריץ משחקים חדשים. עבודה משרדית, סרטים ומוסיקה הם העבודה העיקרית שלי על המחשב, בסה"כ העיסוק העיקרי שלי על המחשב הוא תכנות, פשוט נמאס מהמסך הענק הישן. אז, אני מוכן להשקיע עד 1400 ש"ח, אפשר לחרוג מעט כמובן. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מכיוון שלא הבנתי על מה קיבלתי אזהרה, ולא קיבלתי תשובה ממנהל הפורום בפרטי אפתח את הנושא. איזה מהמסכים הבאים הייתם רוכשים? LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 1052 ש"ח Daewoo HL900A 19" LCD 1090 ש"ח BenQ 19 LCD FP93GX 2ms 1152 ש"ח והנה אחד חריג (עלות מעל 1100ש"ח, אך שמתי אותו כאן כי הוא מומלץ כאן ע"י מס' משתמשים)LG LCD 19 L1970HR 2Ms 1310 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
VX2025WM Viewsonic (כתוב ב zap שיש לו פאנל p-mva) מול 2007WFP Dell (שלא כתוב סוג הפאנל) מאחר והמחירים פחות או יותר זהים הייתי שמח לשמוע ממישהו שהוא לא מוכר בחנות שרק רוצה לדחוף לי משהו. אני מחפש מסך 20 wide שלא יעייף לי את העיניים בכתיבה וקריאה, וגם יפנק ב wide בסביבת עבודה רחבה וסרטים. השימושים ע"פ סדר חשיבות יורד: כתיבת טקסט וקוד תוכנות גרפיקה סרטים משחקים כמו כן אשמח לדעת מבין ה 2 הנ"ל אם יש עוד אלטרנטיבות באותו סדר גודל מחיר (גג עד 2500), שמתאים לדרישות שלי . ואם אפשר עצה אחרונה, מקום שבו ניתן לקנות את המסך שיתן לי אופציה לבדיקת פיקסלים שרופים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ein li ivrit sorry. kizer ani kone mahshve hadash od meat ve ani gam zarih masah. az ani roze liknot masah mamash zollo roze lehaskia bo yoter meday she lo aale yoter me 800 im ze efshari maspik 19`? toda raba lekol ha ozrim !!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים ..קיבלתי תמסך אתמול ובהתחלה הכל היה סבבה פתאום היום אני מנסה להלדיק תמחשב הוא טוען תוינדוס ונהיה פשוט מסך שחור וזהו ... תוכלו לייעץ מה לעשות? תודה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-