עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by deed,

שלום רב, אני עומד בפני קניית מסך Asus מדגם VW192T שמציג נתונים "על הנייר" טובים למחירו - 1000 ש"ח. חיפשתי בפורום אם נרשם עליו משהו ולא הצלחתי לאתר. האם למישהו יש היכרות עם המסך הנ"ל ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  2. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  3. האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by Nitro,

שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. היי. אני מקווה שההודעה במקומה, ואם לא, נא להעביר לפורום כרטיסי מסך. בכל אופן, אני מחפש מסך 22" שיהיה יפה במיוחד ובעל תצוגה סופר איכותית (הפרדת צבעים גבוהה וכיוצא בזאת, אני לא באמת מבין במונחים הטכניים). איני גרפיקאי במקצועי, אבל העין שלי קצת רגישה לתצוגה "פושרת"/"סטנדרטית", ואני באמת מעוניין לקנות את הטופ שבטופ -- 1500 ש"ח בעבורו נשמעים סבירים למדי. קראתי את סקירת מסכי ה- 22 של HWZone, אבל מנגד שמעתי כמה ביקורות לא מאד חמות על הזוכה המאושר, הלוא הוא ה- 222H, מה שגם לי לרדת מהרעיון. האם יש חלופות יותר טובות? ודבר אחרון, קניתי זה עתה מחשב חדש עם 4670 (איני גיימר). האם הוא יוכל לעבוד עם 22" ללא פשרות? תודה.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת אם מסכי ה- OLED שייצאו בעוד מספר שנים יהיו גם מולטי טאצ' או שזה 2 דברים שונים. 2. מהו TN? תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. האם יש מסכים טובים יותר במחיר דומה? אשמח להמלצות בהקדם לפני שפותחים את האריזה של הviewsonic וכבר לא יהיה ניתן לשנות

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Ametrine,

יש דרך להשיג בארץ את acer al2416wbsd 24 אינץ'? נראה כי הוא לא פחות טוב מ DELL וזול ממנו ובלי בעית הצלליות... השאלה איך אפשר להשיג את המסך?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. Started by asafasaf29,

מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by erezmoris,

יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  14. Started by balash-,

אוקיי אז ככה יש לי תקציב של 4.5K לקנות מסך LCD (טלוויזיה שתחובר למחשב) בגודל של 27\32 אינץ' עם העדפה ברורה ל32 אינץ שגם הוא לא הכי מספיק לי. רציתי לבקש ממכם הצעות למסכים אם אפשר מסכים בFULL HD כלומר 1080i, אני אישית לא מצאתי מסך כזה. האם שווה לי לקנות מסך 32\27 במחיר שכזה בHD מינימלי של כ 720i או שכדאי לקנות יותר זול? האם חברות מותגים ידועות כדאיות מבחינת מחיר\תמורה בארץ? כי אני רואה הרבה דגמים ישנים מאוד... האם לדעתכם כדאי להגדיל את התקציב ע"מ לרכוש דגם מסויים שבאמת שווה את זה? כי אני יכול להגדיל אולי בעוד אלפייה... לסיכום אולי בכלל כדאי לי ללכת על מקרן זול וזהו... אם כן כמה עולה מנורה למקרן נורמלית מה הטווח מחירים הבנתי שזה עסק יקר מאוד...!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by nisimm,

אני יצאתי לחפש מסכים וראיתי כמה טובים אבל לרובם אין הבדל רציני במחיר ואני מתלבט איזה דגם הכי כדאי לקנות של LG W2252TQ W2284F W2261V Full HD גם ראיתי מסך מעניין של סמסונג 2253BW יש מסך שהוא Full HD אבל אני לא חושב שאני הולך לנצל אותו אז אולי לא כדאי מה לגבי TN ואורגונומיה וכניסות של USB? דעתכם

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by moshe20,

כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  19. Started by lader,

יש כמה שחשבתי עליהם: 1) LG L1732TQ LG L1752TQ (2 LG L1770HQ (3 מה הכי כדאי ואם יש לכם עוד הצעות תציעו בבקשה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  24. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by Bam65,

כותרת.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים