מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, כבר כשנתיים יש לי מסך 17" של NU. השימוש הוא באופיס וגלישה בלבד - אז אין שום טענות אליו. יש לו כניסת VGA בלבד. באותו חדר אני עכשיו מתקין ממיר של YES ובמקום לרכוש TV אני רוצה לנצל את המסך של המחב. בלי כרטיסים ובלי תלות במחשב. ראיתי שיש כמה קופסאות המרה ומיתוג שמאפשרות להמיר אות ווידאו מ-RCA או s-video ל-VGA: http://solo.starwebz.com/product-2.html http://cgi.ebay.com/NEW-Digital-Video-Converter-AV-TV-to-VGA-PC-PAL-NTSC-Q6_W0QQitemZ270096618676QQihZ017QQcategoryZ175QQrdZ1QQcmdZViewItem מה דעתכם על זה? חשבתי גם לתקוף את הנושא מכיוון אחר - לשדרג את המסך ל-19" אבל לדגם שיש לו כבר כניסת RCA או s-video שתאפשר חיבור ישיר של YES. ראיתי מסכים של 20" ויותר עם כניסות כאלו אבל במ…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך טוב שישמש לעבודה משרדית- אופיס ואינטרנט, ולעיתים לסרטים. חשוב לי שלא לחרוג מהתקציב,אלא אם כן תגידו ששווה להשקיע עוד קצת כדי לקבל תמורה הולמת יותר. כמו שצויין התקציב הוא 800 ש"ח. בתודה מראש לעונים!!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני עד עכשיו הייתי סגור על ה samsung 931bw ששמעתי שהוא טוב מאוד, אבל עכשיו המסך הזה של אסוס גם נכנס לתמונה, הוא עולה בiqpc 1271 שקל שזה מחיר טוב , הסמסונג עולה 1550 שקל בערך וזה הבדל די גדול אז מענייין אותי לדעת האם ההפרש שווה- ובכלל איך המסך הזה של אסוס לא שמעתי מילה עליו פה בפורום ... קישור למסך:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3081 תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך viewsonic vp930. הצלחתי לעלות אותו על הרגל למעלה, אבל אני לא מצליח להוריד אותו בחזרה למטה. מישהו יודע איך מורידים למטה? תודה לקוראים, moshe
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אבאשלי הביא הצעת מחיר למסכים למחשב הפחות מתקדם בבית.. השימוש שם הוא די בסיסי, לאחים שלי הקטנים (הקטן בן 4, הגדול בן 12) אני יודע שכולם מסכים עם פאנל TN וזה וזה, אבל אין צורך וכוונה להשקיע במסך איכותי במחשב הזה. אז מבין ה3, איזה עדיף? Samsung 931B LG L1953HM AOC LM965 אגב, קראתי את ההשוואות באתר ואמרתי לו שינסה להשיג אולי את ה932B, שברור לי שהוא יותר טוב, אבל אני רוצה המלצה על אחד מה3 האלה, למקרה שהוא לא ישיג את ה932. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך VA712 של viewsonic. ברזולוצייה ה:טבעית" של המסך- 1280X1024, התמונה חדה ומעולה. כאשר אני מוריד ל1024X768, התמונה פשוט רעה, blurית, עם גלים ומרצדת עד גרימת כאב ראש ועיניים. כיצד אני פותר זאת? ישנה דרך להוריד איזה דרייבר או תוכנה שתיצור לי אינטרפטלציה נכונה לרזולוציה זו? תודה רבה שלומי.א.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי צריך המלצה למסך 32-34 למישחקים +צפיה בסרטים בסביבות 2500 שקל שיחליף את Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) מפרט המחשב שלי: מעבדintel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2 X 16GB) DDR4 3600 …
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני צריך מסך מחשב בגודל 22 אינץ' למשחקי מחשב כבדים וטובים כגון Call Of Duty 4,GTA 4 בתקציב של עד 1500 שקלים לא חשוב חברה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מסך SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI 1:8,000 או מסך SAMSUNG LCD 22" 2233BW 5ms DVI 1:20,000
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המסך 2007WFP מאיפה האחריות יותר טובה Skypc או LCd tv
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש. כרגע יש לי LG 17 אינטש CRT לא אכפת לי אם המסך יהיה CRT או LCD אני צריך את המסך בעיקר לאינטרנט אני לא משחק או רואה סרטים יותר מידי. אין לי תקציב מוגדר בא נגיד לא יותר מ1600 אבל עדיף כמה שפחות. גודל 17-19 לא ממש משנה לי העיקר מסך שאני אהנה ממנו ולא אתבאס עליו ושיהיה שווה את הכסף שאני אוציא עליו תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-