מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
מזה הרצים? יש 75 הרץ יש 60 ואני יכול לבחור בין 5 סוגים השאלה מזה נותן לי? המסך שלי הוא אסוס 19 אינץ vw193d והכרטיס מסך 9600
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
ואולי בכלל אפשרות שלישית באותה מסגרת תקציב (1,500-1,800 ש"ח)? אודה על שתובה שלא רק תאמר מהו הדגם העדיף, אלא תסביר גם מדוע.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום, אני עד עכשיו הייתי סגור על ה samsung 931bw ששמעתי שהוא טוב מאוד, אבל עכשיו המסך הזה של אסוס גם נכנס לתמונה, הוא עולה בiqpc 1271 שקל שזה מחיר טוב , הסמסונג עולה 1550 שקל בערך וזה הבדל די גדול אז מענייין אותי לדעת האם ההפרש שווה- ובכלל איך המסך הזה של אסוס לא שמעתי מילה עליו פה בפורום ... קישור למסך:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3081 תודה מראש למגיבים
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים אז אני מאוד אעריך את העזרה שלכם! אני מחפש משהו שיתאים למפרט שלי ויעשה צדק איתו בסביבות ה 1000 שח הייתי מעדיף שהוא לא יהיה wide screen ומשהו בסביבות 22-23 אינץ תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
למפרט כזה.. לוח אם- asus p5kcm-pl מעבד- e 8400 כרטיס מסך- hd 4580 1gb ספק- enermax 420watt זכרונות- ocz reaper 2gb
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-