עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by ofir38,

האם המסך הזה יכול להיות טלוויזיה ?http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=255 זאת אומרת לחבר אליו ממיר יס כמו לכל טלוויזיה רגילה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  3. מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by XpHunTeR,

מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  6. מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  7. 19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  9. Started by penguin,

אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  10. Started by ajl,

מה אתם אומרים על המסך הזה עבור גלישה ברשת + עריכת מסמכים.

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  11. שלום לכולם! אני לקראת קניה של מערכת מחשב לשימושים כלליים ועריכת תמונות בפוטושופ. אין שימוש במשחקים או צפיה רצינית בסרטים. המחשב מבוסס על מעבד e8400 וכרטיס מסך gigabyte radeon 3450 256mb ddr2. אני מחפש מסך איכותי שלא יהרוס את העיניים אחרי עבודה ממושכת. קיבלתי המלצות על המסך הבא dell e228wfp. הוא עומד בתקציב שלי 1300שח. האם יש המלצות אחרות? תודה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=520858 מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  13. שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by Cyron,

שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. Started by TUCG,

עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  18. Started by Chura,

שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  19. שלום, אני צריך המלצה למסך למחשב התקציב הוא 1500 ש"ח +- השימושים הם: אינטרנט עבודה משרדית ומשחקים (לא מתכנן לראות סרטים על המסך) חשוב לי שהמסך יתאים לעבודה ממושכת. אשמח לשמוע כל המלצה כדי להתחיל לקבל כיוון ולדעת איזה מסכים בכלל כדאי לבדוק. תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. שלום לכולם ;D בשעה טובה קניתי מחשב ועכשיו נותר רק המסך... השימושים שלי הם בעיקר קריאת טקסט (אינטרנט/ספרים) וצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך כרטיס לכידה) ואני מעוניין במסך ריבועי, עדיף 19" (וכמובן חיבור DVI). לפי כל החיפושים שעשיתי באתר, הגעתי למסקנה שמסך עם פאנל PVA יתאים לדרישות שלי ויעלה את רמת ההנאה מהישיבה מול המחשב. הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא מסכים כאלו. את ה samsung 970p אין לאף אחת מהחנויות (פרט לאופיס דיפו, ב 1900 ש"ח כמעט) וגם לא אצל הספק (נכון להשבוע). את ה samsung 940T שהיה מצוטט פה כאילו הוא עולה פחות מ 2000 ש"ח אני לא מוצא בפחות (ולא ברור לי, ע"פ התיאורים, האם הוא כולל כניסת DVI). בנושא של ה Philips 190P7EG לא ברור בכלל מה הפאנל שלו. זהו פחות או יותר. א…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  25. השימושים שלי במסך הם לסרטים וקונסולות במיוחד,כמובן שגם משחקים במחשב. דרך אגב 32" יכול להיות טוב למחשב או שזה גדול מידי?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים