מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר לשני מסכי "L204WT בחיבור VGA ו DVI עם כרטיס מסך GeForce 6600. המקסימום שהויסטה נותן לי להגיע זה1440X900 1. איך זה יכול להיות? שני המכשירים מסוגלים ליותר... 2. אני יכול לראות סרטים ב High Definition עם זה?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המידע שבנושא הדיון, מיודעי דבר בלבד (פתחו דיון בנושא זה לפני 4 חודשים ללא התייחסות - אז אני מנסה שוב) ראו ביקורת כאן: http://www.bit-tech.net/hardware/2008/03/06/hyundai_w241d_24in_widescreen_monitor/1 דף מוצר כאן: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=83&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= בברכת סופ"ש נעים, שמוליק.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
המסך ברזולוציית 1920*1200 האם השם הזה טוב ? מה הרזולוציה המקסימלית לHD4850 ? מה המסך המומלץ עד 1300 שקל לHD4850 ? תודה רבה וחג שמח עריכה : יש לי עוד שאלה קיבלתי עם הכרטיס מסך מן מתאם כזה ששמעביר מהDVI לHDMI עכשיו זה ישנה משהו אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ככה DVI->DVI או DVI->HDMI או שזה לא ישנה ?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מתלבט בין שני המסכים האלה, בהנחה שניתן להשיג כל אחד מה, איזה מהם כדאי לרכוש ומדוע? אני עומד להתקין כרטיס מסך דגם ATI HD3850 , מספיק טוב לאחד מהמסכים?, אולי משהו אחר? תודה אבירם
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש , עם הכרטיס Radeon 4870 ויש לי בחדר גם מערכת קולנוע ביתית שאני מחבר אותה למחשב, ככה שאני מחפש להחליף את המסך שיש לי עכשיו (LG L1970HR) במסך 22 אינץ' שיתן לי חוויית משחק וצפייה בסרטים מספקת יותר מאשר עם המסך הנוכחי .. התקציב הוא עד 1500 שקלים וכפי שאמרתי השימוש הוא למשחקים וצפיה בסרטים (HD) תודה לעוזרים. נ.ב. הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על המסך הבא: LG W2284F http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710848 תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למסך שמיועד למחשב כמובן ולסרטים ומשחקי מחשב... לא משנה הגודל חשוב האיכות.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שני המסכים הנ"ל???? ואם כן. מי יותר טוב?? ומה ההבדלים? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איך מנקים מסך LCD ? איך שומרים עליו, ממה צריך במיוחד להזהר ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברים אני צריך מסך מחשב בגודל 22 או יותר.. התקציב הוא 1200 פלוס מינוס.. אין לי בעיה שתחרגו רק שיהיה מצויין בסרטים ומשחקים (אני גיימר) .. אשמח להצעות אני יודע שקראתי על Asus VW222U והוא מצויין השאלה אם יש יותר טובים ממנו ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתדרג ולקנות מסך מחשב. אני צריך עזרה בקבלת החלטה לגבי 3 המסכים הבאים: 1. lg W2353V 2. samsung 2333SW 3. Samsung T220P ** כל המסכים המוצגים הינם FULL HD. מה דעתכם לגבי כל אחד מהמסכים הנ"ל? והאם יש מסכים אחרים שאתם ממליצים שהם טובים (חשוב לי FULL HD). נקודה נוספת - אם אני ירצה לחבר את הPS3 למסך יש אפשרות להשתמש במתאם DVI-HDMI והאיכות תהיה כמו HDMI או שזה יפגע כתוצאה מהמתאם?. המחיר המקסימלי הוא 1200 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, בגודל 19" או 20" בפרופורציה 3:4. אני רוצה מסך איכותי, שרואים בו טוב וחד. כמו כן שיציג צבעים בצורה יפה ואמינה (אני מבין שלסוג הפנל יש חשיבות עליונה בתחום זה) כמו כן, זמן התגובה גם הוא חשוב לי, בשביל צפייה בסרט או משחק מדי פעם, חשוב שלא תהיינה מריחות תקציב - כ1500 שקל, אבל זה לא קשיח לחלוטין, אם יש משהו מאוד איכותי במרחק כמה מאות שקלים, אולי שווה לי להוסיף. ניסיתי לקרוא קצת בעצמי, לא יצאתי ראש מזה, הרבה נתונים, הרבה דגמים ולא הכל מעודכן לתקופה האחרונה. אם כך, מה ההמלצות שלכם? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
במידה ואני קונה DELL 2407, ואני ארצה לממש את האחריות בעוד שנתיים. מה המדיניות של החברה, אם המסך הזה אוטוטו יוצא ממחזור המכירות, ולא ניתן יהיה להשיגו?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מסך לגרפיקה בעיקר איזה מסך הכי טוב אני יוכל למצוא, מתכוון לדברים שאין בארץ, האם קיים מסך טוב יותר מהDELL 2007FP או ה HP המקביל שניתן להשיגו בחו"ל? אני לא מגבר על מסכים ב 5000ש"ח אלה למסכים טובים עם פאנל טוב.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי אני מחפש חנויות באיזור אשדוד רחובות שמוכרות את אחד הדגמים הבאים: xerox xg-91d viewsonic vp930 אני מחפש חנויות אמיתיות בן ניתן להתרשם מהמסך תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מה ההמלצות שלכם. הם כדי לחשוב על PLAZMA ..בקיצר כל מה שאתם הייתם חושבים לעשות ..אולי אפילו מוותרים על כמה INCHIM בשביל איכות. תקציב עד 9,000 ופחות.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
זקוק למסך הכי זול שיש באיכות יחסית טובה לילדה שגולשת באינטרנט ומשחקת במחשב איך המסך הנ"ל תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מקווה שניסחתי את השאלה נכון, האם אני יכול בכלל להציג רזולוציה רגילה במסך רחב של LG שיש לי ושיהיו פסים שחורים בצדדים בלי שהתמונה תמתח, איך אני עושה זאת?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-