מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
צריך המלצות למסך 22-24 עד 1100 ש"ח מטרת המסך הוא סרטים בעיקר (hd וגם רגיל) וגם למשחקים כמובן.. את הסרטים אני רואה במרחק של 1.5 מ' בערך אז לשיקולכם.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מה דעתכם עליו?אני לא רוצה את ההכי הכי לכן חשבתי על מסך זה אבל רציתי לדעת מה לדעתכם על המסך? אני משחק הרבה מאוד משחקי מחשב. יש לי gtx260 האם זה יספיק?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה ספק חדש ובמסך שלי יש חוט להעברת חשמל מהספק,הספק אותו אני רוצה לקנות,אין בו חיבור לחשמל למסך מה אני עושה???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מתחבט בשאלה האם לקנות מסך רחב או רגיל, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר, לא רואה סרטים. הבנתי שמסך רחב משפר מאוד את חווית המשחק, האם כל המשחקים שיוצאים היום מותאמים כבר למסכים רחבים? לפי הבנתי מקריאה בפורום לכל המסכים הרחבים פאנל TN, זה מדוייק (בטווח מחירים סביר)? איזה מסכים רחבים בעלות שציינתי באים עם PIVOT ומומלצים לרכישה, אם יש ? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לא צריך להשתגע עם המסך, אבל הוא צריך לעשות את העבודה כמו שצריך, מחשב בשימושי אינטרנט וסרטים אני מעדיף מIQPC כי אני רוצה שהמחשב והמסך יגיעו ביחד. המחשב ממוקם ליד חלון....
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך מחשב בגודל של 20-24 אינץ שישמש כמסך מחשב וכמסך טלוויזיה. שימושי המחשב: אינטרנט קצת משחקים ודי הרבה סרטים. טלוויזיה : הבית מחובר ליס, הבעיה היא שבחדר בו יהיה המסך אין ממיר רגיל של יס אלא את "העינית " (מראה מה שיש בממיר בסלון) את העיינית מחברים בעזרת RF. האם יש פיתרון כלשהו למצב הלא אופטימלי הזה ? ואיזה מסכים טובים לשימושים שהצגתי. התקציב לא ברור עדיין בסביבות ה-2500 , אך יהיה אפשר אולי לגלוש אם ההשקעה תשתלם. תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב שמשמש אותו לאינטרנט ומסמכים בעיקר לכן אין לו כרטיס מסך חזק ועכשיו הוא רוצה לקנות מסך 19 רחב. האם תהיה בעיה לכרטיס הנ"ל לעבוד ברזולוציה המקסימלית של המסך שהוא הולך לקנות (1440X900) ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב למשחקים ושאר השימושים הרגילים במחשב.. שיתאים לכרטיס מסך ATI 2900XT.. כמה שיותר גדול - יותר טוב תודה
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
לפני כשבוע הבחנתי כי מסך הסמסונג 22" שלי ניהיה כהה...במשחקים כמו PRO וCOD הצבעים במשחק נהיו כהים ויש אזורים שבקושי רואםי משהו...ניסיתי לשחק עם הבהירות , גאמה, קונטרס אבל זה לא עוזר כ"כ...הצבעים השתנו גם באתרי אינטרנט ... מישוה יכול לעזור ???
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך דק 17 או 19 אינצ' בתקציב של עד 1000 שקל לשימושים הבאים: פוטושופ,אילוסטיטור ועריכת וידיאו+אפטר אפקט ויש לי גם שאלה בנוסף,מה עדיף לשימושים האלו,מסך 19X6 או מסך 4X3 תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
תיראו יש לי 5200FX של ASUS עכשיו אני רוצה ליקנות מסך 22 אינט'ש השאלה היא האים הרזולוציה של ה כרטיס מסך תתאים למסך?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנים שלא כתבתי כאן.. אבל לצערי אני חוזר בנסיבות לא נעימות, קניתי VP930 ובעודי שמח וטוב לב ניגשתי לכייל אותו בעזרת PerfectSuite, אך אויה! התוכנה הארורה מסרבת לעלות ! DTHTML.EXE מתרסק, לוג: האם משהו נתקל בתופעה או יכול לחשוב על פתרון הולם \ כיוון ? תודה וסופ"ש נעים
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך, התקציב כ1350 ש"ח (320$). המליצו לי על הסמסונג 931bf, מה אתם אומרים? נדב.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
קראתי לפני הכתיבה, הרבה המלצות עליו גם כאן בפורום וגם ברחבי הרשת. הבנתי שלמרות שהוא 16s לא שמים לב לזה , והוא נחשב אחד המסכים היותר מומלצים נכון לעכשיו. השאלה שלי היא הכדאיות שלו הוא עולה בכל זאת מחיר לא מבוטל בסביבות 2500 שקל נגיד והוא בן שנה בערך. הייתי רוצה לדעת אם צפויים לצאת מסכים חדשים ברמה שלו נגיד עד אמצע 2007 +/- ? אפילו של חברות אחרות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדלים בין REV A03 עם פאנל S-IPS לבין REV A04? האם יש אפשרות כלשהי לשדרג את הקושחה של ה-A03 ל-A04 או משהו בסגנון? תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-