עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום אני מחפש מסך מחשב שיהיה גדול וטוב למשחקים וסרטים ושיתמוך בHD עד 2800 ש"ח

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  2. Started by doker,

שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  3. שלום, כבר כשנתיים יש לי מסך 17" של NU. השימוש הוא באופיס וגלישה בלבד - אז אין שום טענות אליו. יש לו כניסת VGA בלבד. באותו חדר אני עכשיו מתקין ממיר של YES ובמקום לרכוש TV אני רוצה לנצל את המסך של המחב. בלי כרטיסים ובלי תלות במחשב. ראיתי שיש כמה קופסאות המרה ומיתוג שמאפשרות להמיר אות ווידאו מ-RCA או s-video ל-VGA: http://solo.starwebz.com/product-2.html http://cgi.ebay.com/NEW-Digital-Video-Converter-AV-TV-to-VGA-PC-PAL-NTSC-Q6_W0QQitemZ270096618676QQihZ017QQcategoryZ175QQrdZ1QQcmdZViewItem מה דעתכם על זה? חשבתי גם לתקוף את הנושא מכיוון אחר - לשדרג את המסך ל-19" אבל לדגם שיש לו כבר כניסת RCA או s-video שתאפשר חיבור ישיר של YES. ראיתי מסכים של 20" ויותר עם כניסות כאלו אבל במ…

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by HolyMaan,

מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  6. בוקר טוב, אני מחפש לקנות לאחי מסך LCD ביחד עם המחשב שהוא קונה. המחשב הוא די פשוט מכיוון שהוא צריךמ אותו רק לאינטרנט ואופיס, אז הוא הלך על החבילה הפשוטה באיבורי, http://62.219.78.41/product.asp?productid=1287&CatCode=1 שבאה עם המסך LCD Mag AI937W 2MS 1:3000 + DVI . השאלה האם המסך הזה טוב או שכדאי לשדרג למסך אחר? יש לציין שהמחשב לא משמש למשחקים אבל חשוב שיהיה מסך באיכות טובה באופן כללי. הציעו לו לשדרג לדגם W2042TוLGו - בתוספת 300 ש"ח - האם כדאי? כל המלצה למסך בתחום המחירים האלו תתקבל בברכה... תודה!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. אני רוצה לקנות מסך, התלבטתי בין ה 20 ל 24 של דל אבל בכל מקרה אני רוצה לדעת מה דעתכם על ה 22 אינטש של cmv. נעזוב שנייה את העובדה היכן ניתן לקנות אותו, השאלה היא עד כמה הוא מתאים למשחקים וכמה מריחות יהיו לי? המסך לא מיועד לסרטים ולא לעריכה אלא נטו למשחקים. אשמח לתשובות, תודה מראש, אור

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by yuvalnus,

אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by X-BLADE,

יש יריד עודפים של טרקלין חשמל קיצור כתוב לי בפרוספקט sumsong lcd 19" ב899 שקל. שווה לקפוץ על ההזדמנות או שיש מסכים יותר טובים במחיר דומה? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by OuTsIDe,

תיראו יש לי 5200FX של ASUS עכשיו אני רוצה ליקנות מסך 22 אינט'ש השאלה היא האים הרזולוציה של ה כרטיס מסך תתאים למסך?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  11. Started by neogod,

מה ההבדלים בין T240 /245BWS /2433 ? ומה הכי מומלץ

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  13. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  14. Started by biobizz,

שלום אני מחפש לקנות מסך 22 או 24 (נמאס לי מעבוד עם טלויזיה 32 בתור המסך - זה לא נוח לי לעבוד עם טקסט) עכשיו אני חייב כניסת video component על מנת לחבר את ה WII (שעד עכשיו היה מחובר לTV בלי בעיה..) וכמובן שתמיכה ברזולוציה 1080p, עדיפות ליחס 16:10 אבל ממש לא חובה. בשביל הכבלים יש לי כרטיס לכידת וידאו ישן שאוכל להשמש בו, אז אין צורך שבמסך החדש תהייה כניסה composite אני לא רוצה להשקיע לא יותר מנגיד 2000 ש"ח וכמה שפחות יותר טוב, אבל חשוב שתהייה כניסת COMPONENT בינתיים מצאתי רק מסך אחד כזה במחיר הגיוני: LG L246WH שיש לו גם כניסת COMPONENT וגם HDMI שזה נחמד, מחיר כ 1500 ש"ח במפרט של המסך הזה רשום שיחס הניגודיות שלו הוא: 1:2000 שזה קצת נמוך ביחס למסכים אחרים בשוק, עכשיו …

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by R.R,

מהו חבור ה?DV

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. Started by ashibud,

שלום לכולם. רציתי לבקש חוות דעת על המסך הנזכר בכותרת ההודעה. ראיתי את המסך לכמה דקות והוא נראה לי מצוין, אבל אני לא מומחה. מחירו פחות מ-1000 ש"ח. מה דעתכם? המסך הוא מסך 19" רחב.. תודה רבה מראש! אשי.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Thunderale,

אז ככה יש לי את ה dell 2407 wfp חדש לגמריי בקושי שבוע ואני לא יודע אם זה משהו שצץ פתאום או שרק עכשיו העיניים שלי קלטו את זה אבל זה ניכר בעיקר באקספלורר שברוב האתרים ,בעיקר על רקע לבן מסביב לאותיות יש מן גוון אדום כזה וזה קצת מוזר אז רציתי לדעת אם זה משהו לגיטימי במסכיי LCD ואני יושב קרוב מדיי או משו.. תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  19. Started by baruch28,

נכון שזה מאייבורי ויש פה כאלה שלא אוהבים אבל איך המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1566&CatCode=139 מי יכול לתת בעד ונגד בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by asafasaf29,

מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה

22. רצוי לציין שעברתי על כל ההודעות האחרונות פה שעוסקות בנדון וטרם הצלחתי למצוא תשובה. אשמח אם מישהו יוכל קצת לעשות לי סדר בבלגאן. מסכי ה-S-PVA מומלצים לסרטים אך בשום אופן לא לגיימרים כבדים, אני מבין נכון? אם כן, חבל כי זה פוסל את DELL על הסף או לפחות עד שימצאו פתרון לבעית ה-LAG. אם כך איפה הוא "העמק השווה" עבור אחד שמחפש "שחור אמיתי" בסרטים ובשום פנים ואופן לא מוכן להתפשר על INPUT LAG במשחקים? בדיוק הוצאתי 6 אלף שקל על מחשב שמטיס את קרייסיס ב-1280X1024 עם AAX4 והכל על HIGH ב-50(!) FPS ויש לי תחושה שהמסך 19" המלבני הישן של LG שלי קצת מבזה אותו.

23. Started by ftzahi22,

אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by yaron9,

שלום! אני מחליף חלק מהמסכים אצלי בבית/בעסק וצריך ייעוץ: יש לי 3 מסכים. אחד מהמסכים הוא chimei t38 גודל 20"ושני האחרים CRT שאני רוצה להחליף ל-LCD. שניים מהמסכים מיועדים למשחקים/סרטים(20" לפחות), והשלישי מיועד לתכנון בתכנת CNC, מה שאומר שהוא לא צריך להיות איכותי מדי, אבל גדול (20 לפחות) כדי שיהיה נוח לתכנן איתו שרטוטים. נניח ויש לי 2000 +- מה הייתם ממליצים לעשות? להשתמש ב-CHIMEI לשרטוטים ולקנות שני מסכים חדשים? (נראה לכם שאפשר להשיג משהו ברמה טובה יותר בטווח מחירים הזה?) או אולי לקנות שני מסכים אחד זול לשרטוטים והשני יקר למשחקים/סרטים? (בהתחשב במחירים היום ובאיכות של המסכים) אם אתם חושבים שהתקציב נמוך מדי ושווה לשים עוד כמה מאות, אני גם ישמח לשמוע את ההמלצות שלכם. תודה ויו…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by Homies,

שלום כל המשתמשים היקרים, כמעט בכל מקום ראיתי שהמליצו לאלו שרואים סרטים לרכוש מסכים רחבים - אבל למה? למה למסך רחב יש היתרון בסרטים? תודה מראש, אלי.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.