עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asilbob,

הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  2. היי, אני מחפש מסך 19", שיחליף את ה- CRT הישן והמטושטש שבו אני משתמש כרגע. עיקר השימוש במסך יכלול קריאת טקסט, גלישה באינטרנט וכל היוצא מכך, ופחות משחקים וצפייה בסרטים (אני מצפה, כמובן, לריספונסיביות סבירה לפחות במשחקים, בלי קשר). כרטיס המסך שבו אני משתמש כרגע הוא Radeon 9200SE של Gigabyte, שלו ככל הנראה אין יציאת DVI, ולכן הכרחי שלמסך יהיה חיבור VGA. המחשב שעבורו נקנה המסך הוא ישן למדי, ולכן אין לי כוונה להשקיע בו סכום כסף גדול במיוחד; אי לכך עומד התקציב לקנייה בסביבות ה- 700 ש"ח. תודה, אלעד.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by qwerty1987,

U2410 במחיר מופקע של 3K לא בא בחשבון. השאלה אם יש משהו במחירים שפויים יותר, או שנשאר רק לחכות שהמחיר ירד?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by TUCG,

עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  5. אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  6. Started by eins,

שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. אני מעוניין במסך 20 אינץ איכותי שיתאים גם למשחקים בתווך מחירים 2000 + - . אני יודע שיש את המסך 2007FP של DELL שטוב לכל המטרות כולל למשחקים מהירים ברצוני לדעת איך ה-HP בהשוואה אליו במשחקים מהירים , ובכלל איזה מבין שניהם עדיף

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  8. Started by ed@15,

שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  9. מחפש מסך לפי הדרישות בנושא בתקציב עד 1500 (גג 2000 אם הוא מדהים או משולב TV אחרת אני קונה TVBOX בנפרד). מעדיף LG כי יש מבצע של 0 פיקסלים שרופים ל-3 שנים (איך LG?) http://www.hye.co.il/default.aspx דחוף כי יש עד היום SALE אז אולי אשיג אותו במחיר טוב. וגם יש SALE אם תספיקו להמליץ לי היום http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/ (עריכה: כבר לא רלוונטי ה-SALE נגמר עכשיו כבר לא לחוץ על קניה אבל עדיין מעוניין בהמלצה) תודה, טל

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  10. Started by omerz90,

שלום, האם אני יוכל לתלות את המסך Samsung P2370 על המתקן תליה הזה: http://exp.shopy.co.il/products/142431? אם לא נמקו בבקשה.

11. טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?

13. Started by roi777,

היי, אני מתכנת ואני רוצה מסך שיקרין לי על קיר או מסך למקרן באיכות סבירה עד 700 שקל. יש דבר כזה? ראיתי שיש מקרן שמתפצל ומתנהג כמו כמה מסכים וזה יכול להיות שימושי אם קיים כזה. אשמח להמלצותיכם. תודה רבה

14. יש לי מחשב יחסית חדש עם כרטיס 8800 320mb.. ובאפשרויות של המחשב כתוב לי שאני יכול להגיע רק עד 1024x1280 איך זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by motogt,

lg l1760tq המופיע באתר הרשמי , lg l1760tr שנמכר בבאג. זה אותו הדגם רק עם שם אחר?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by abudy,

מסך טוב אני לא יודע איזה מסך לקנות בין 1000-1300

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  17. Started by tarpon57,

מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  19. Started by Nathan101,

שלום, אני רוצה לקנות מסך ב-1000-1100 שקל לצורכי משחקים וגלישה באינטרנט. אם אפשר מסך איכותי שיעשה את העבודה כמו שצריך ויעמוד בדרישות שלי. אם אצטרך לחרוג בשביל מסך שישתלם לי אעשה זאת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by redead,

הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  22. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by penguin,

אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. Started by Homies,

שלום כל המשתמשים היקרים, כמעט בכל מקום ראיתי שהמליצו לאלו שרואים סרטים לרכוש מסכים רחבים - אבל למה? למה למסך רחב יש היתרון בסרטים? תודה מראש, אלי.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים