מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איך אני מוצא אם יש לי במסך פיסקלים שרופים? יש תוכנה? וכמה פיקסבלים שרופים צריך שיהיו כדי לממש אחריות? המסך סמסונג 240T. תודה!
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש. כרגע יש לי LG 17 אינטש CRT לא אכפת לי אם המסך יהיה CRT או LCD אני צריך את המסך בעיקר לאינטרנט אני לא משחק או רואה סרטים יותר מידי. אין לי תקציב מוגדר בא נגיד לא יותר מ1600 אבל עדיף כמה שפחות. גודל 17-19 לא ממש משנה לי העיקר מסך שאני אהנה ממנו ולא אתבאס עליו ושיהיה שווה את הכסף שאני אוציא עליו תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם? האם הוא מומלץ ל22 אינץ'?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הייעוד המרכזי כפי שנאמר יהיה למשחקים ואינטרנט - לכן חשוב שיהיה נוח לקרוא טקסט איתו. צפייה מהצדדים וכינון גובה פחות מעניינים אותי. מה המסכים המומלצים במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך מחשב ליס או שרק טלוויזיה יכולה להתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך Samsung SyncMaster 753DF, רק שהוא כולו שרוט, אז אני צריך להחליף אותו במסך אחר, לפחות ברמה שלו (נראה לי רמה די נמוכה) ועולה לא יותר מ600 שקל. חשוב לי: - שהכפתורים שלו יהיו מקדימה, על מסגרת הפלסטיק ולא בצד/מתחת. - שהמסגרת שלו תהיה בסגנון הזה (ולא כזה) אפשר המלצה? רצוי מסך שיש בחנות באזור חיפה. תודה
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך מחשב dell u3011 ברצוני לדעת עם מה אני יכול לנקות אבק מהמסך? ???
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום הנכון, מתנצל מראש אם לא. יש לי מחשב עם כרטיס 8800 GTS 2 כניסות DVI. בנוסף יש לי 2 מסכים, מסך של המחשב 22" רחב של אסוס, ועוד מסך הטלוויזיה שלי LCD 32" HD READY. אני רוצה לחבר את המחשב למסך הטלוויזיה כך שאוכל לצפות בסרטים, אז קניתי כבל DVI TO HDMI איכותי, חיברתי את הכל, אך התמונה שאני מקבל בטלוויזיה לא ברורה, וקופצת ומרצדת לסירוגין. אשמח לקבל עצות או טיפים איך אפשר לסדר זאת. תודה שי
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=9&Cat2ID=0&pid=2053BW מסך טוב ? תנו חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום, אני מחפש מסך חדש לאחר שהמסך הקודם שלי הפסיק לתפקד. הדרישות הם כדלקמן: תקציב: כ-1,000ש"ח - גמיש במידה ודורש זאת. גודל מסך: אני לא כזה בטוח ויודע היות והשימושים שלי מגוונים ומפורטים מטה. שימושים: 50% לשימוש שותף ו"רגיל" - גלישה באינטרנט, עבודה על מסמכים וכו'(אני סטודנט). 25% - משחקים מן הדור החדש. 25% צפייה בסרטי FHD בד"כ720P היות והמסך הקודם לא הציג גם ככה איכות תמונה מרשימה... המערכת שלי: כרטיס מסך: ATI 6850HD. מעבד: Q6600 מומהר ל3.0Ghz. מרחק הצפייה בשימוש השוטף יתבצע משולחן המחשב שלי - סטנדרטי - משהו כמו חצי מטר. היות ואין לי מסך טלוויזיה בחדר - המסך ישמש אותי לצפייה בסרטים כמו שכבר ציינתי והמרחק צפייה יהיה משהו כמו 2.0-2.5 מטרים. כמו כן, אין לי בע…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-