עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tarpon57,

מישהו התנסה בו ? יש חוות דעת של מישהו פה שראה את המסך ? אשמח לדעת

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  2. הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  3. Started by mano4now,

שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. אם כן, אילו דגמים מומלצים? תודה!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by avitu,

כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  6. אהלן חבר'ה אני מאוד אשמח עם מישו יסדר פה אחת ולתמיד את הקריטריונים שצריכים בשביל מסך שמיועד למשחקים, לסרטים, עבודה באינטרנט(ישיבה ממושכת מול המסך) ..(LCD כמובן) תודה. אלכס

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  7. אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.

8. בהתחלה חשבתי לקנות 24 אינץ' שיעשה FHD, אבל זה פשוט יקר מידי, אז אולי לקנות 22 אינץ' שעושה FHD במקום? אבא שלי מצא את המסך הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4677 הוא טוב? מה שיש לי עכשיו זה מסך 20 אינץ' של ASUS עם רזלוציה של 1680 על 1050. יש לי 1300 ש"ח אבל אני רוצה לחסוך מהם כמה שיותר, כי אני גם חוסך לכרטיס מסך חדש (יש לי GEFORCE 8800GTS 640MB עם OC כרגע). עריכה: עכשיו ראיתי שיש Samsung T220P שגם עושה FHD. אבל כתוב בלינקיה משו כמו" לא מומלץ לרוב השימושים" מה הכוונה?

9. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by Chura,

שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by omerz90,

שלום, האם אני יוכל לתלות את המסך Samsung P2370 על המתקן תליה הזה: http://exp.shopy.co.il/products/142431? אם לא נמקו בבקשה.

13. Started by The Ball,

דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Hey there guys. Could the XBOX 360 Elite connect to my PC screen, the Samsung T220? Thanks. PS Sorry for the English this current PC doesn't support Hebrew:P

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by gryffin,

מעוניין קודם כל בהמלצות על מסכים ביחס רגיל (לא רחב). בנוגע ל-wide, הכרטיס מסך שיש לי הוא 7300GS - האם הוא תומך ברזולוציות wide screen? האם תהיה בעיה להריץ משחקים ישנים (ווארקרפט 3 למשל) על רזולוציה זו (גם מבחינת הביצועים וגם מבחינת איך המשחק יראה)?

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by R.R,

מהו חבור ה?DV

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. יש לי מחשב יחסית חדש עם כרטיס 8800 320mb.. ובאפשרויות של המחשב כתוב לי שאני יכול להגיע רק עד 1024x1280 איך זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  21. האם יש מסכים טובים יותר במחיר דומה? אשמח להמלצות בהקדם לפני שפותחים את האריזה של הviewsonic וכבר לא יהיה ניתן לשנות

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by asafasaf29,

מישהו יודע מתי צריכה להיות ירידה למסכים? אני רוצה לקנות את dell 2007fp והוא כרגע יקר מאוד 2300 שקל.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by moshe20,

כותרת תודה רבה יש לי שאלה יש לי אפשרות לקנות את המאג 22 דגם מסך מחשבוBP2219FWוMag http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=501189 ב1000 שח השאלה האם ההבדל משמעותי יחסית לדגמים של LG וסמסונג של ה22 שנעים בין 1200-1300

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שלום כולם, אני עומד לקנות מחשב ורציתי לקנות חבילה שיש בה את ה-LG 1900J או את ה-SAMSUNG 931C, ובמקרה בביקורת שעשו על מסכי ה-19" שניהם מסוקרים ואמרים עליהם שהם ממש גרועים... אז אני מחפש מסך 19" אחר בתקציב הזה ומטה שיהיה יותר טוב מהם (מצידי גם 8MS, או אם זה פנל ממש טוב אז גם יותר). נ.ב: חיפשתי מסכים בפחות מ-1500 ש"ח שלא עם פאנל TN, ולא מצאתי... ה-1500 ש"ח ומטה הם עם TN... ואני לא יכול אפילו שקל יותר תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.