מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המסך הנ''ל, אני רוצה לשדרג ל 2243BW ואת ה2243BW אני משיג ב1250 כולל משלוח. רציתי לשאול אם למכור את המסך שלי ב700 זה שווה ? 700 שקל למסך 19 אינטש יד שניה איכותי של SAMSUNG זה שווה ? אני אצטרך להוסיף 550 בשביל לשדרג את המסך... תודה.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
ועוד שאלה - מהו המחיר הסביר למסך זה? תודות!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך 19 שטוח, אין לי דרישות לאיכות גבוהה - רק אופיס ואינטרנט חצי שעה ביום. יש מלא מסכים של 1100-1200 שקל. מי הכי טוב? איזה חברה הכי טובה? תודה! אייל
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי מסך מדגם W2252TQ מתוצרת LG. הנתונים שלו הם: בהירות: 300 זמן תגובה: 2MS יחס ניגודיות: 1:10000 כרטיס המסך שלי הוא: HIS radeon1950 Pro 512DDR3. השאלה שלי היא כזו, הרזולוציה הטבעית של מסך כזה (למיטב הבנתי) היא 1680X1050, אך ברזולוציה כזו המערכת לא מאפשרת בברירת המחדל לעבוד ביותר מ60 הרץ קצב ריענון.. ביטלתי את האפשרות "הסתר מצבים שלא נתמכים ע"י הצג" והעליתי את הקצב ל75 הרץ. האם דבר כזה יכול להרוס את המסך? האם בשימוש בסרטים יש הבדל בין הקצבים? תודה מראש לכל העוזרים ויום טוב, משה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם התחדשתי במסך 2253BW ויש לי כמה שאלות: 1. למה הכפתורים של הפאנל לא עובדים? 2. איך אני מתקין את הדרייבר? 3. למה האיכות תצוגה לא הכי חדשה? (טקסטים) אפשר לשפר את זה? תודה רבה לכולם
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מסך LCD שיהיה 19", למטרות גלישה באינטרנט (לראות חד את הטקסט), וגם משחקים. וחשוב שיהיה כמה שפחות מזיק לעיניים. תקציב 1,500 ש''ח +- + אם אתם יודעים איפה אפשר לראות את המסך שהמלצתם בראשון לציון תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מטען אלחוטי? מעטפת כמעט בלתי קיימת? זיהוי תווי פנים? העברת מידע זריזה עם WiGig? כל אלו מתאפשרים בצד דגמי ה-ThinkVision החדשים של היצרנית הסינית לצד מגוון רחב של ניידים, ללנובו היו גם צמד מסכי מחשב שולחניים חדשים להציע לנו ב-CES 2016, עם שלל שכלולים נאים. הדגם החדש והמעניין ביותר הוא ללא ספק ה-ThinkVision X1, שמצטרף אל משפחת ה-X1 המתרחבת אשר שמה דגש על דקיקות ומראה נאה. המסך הזה מציע פאנל IPS בגודל 27 אינץ' וברזולוציה של 3,840x,2160 פיקסלים, עם מעטפת מינימלית של כ-2 מילימטרים משלושת צדדיו (פרט לחלק התחתון) ופרופיל של 7.5 מילימטרים בלבד בנקודה הדקה ביותר שיחד מעניקים לו מראה מושך ומרשים מאוד – על אף ההשתייכות למשפחת המוצרים המוכרת יותר לעולם הארגוני, ונוטה לתת תשו…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים, ואני מחפש מסך איכותי. איזו המלצות יש למסך 19'' במחיר של 1500 - 2000 ש"ח? ואיזה המלצות יש למסכי 20'' (אם יש רחבים אז מעולה) באותו טווח מחירים (אם זה בכלל אפשרי). דבר נוסף, כמה משמעותי פאנל TN לעומת VA או IPS, והאם בטווח המחירים שלי יש מסכים עם פאנל איכותי?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
כל סרט\קליפ שאני מנסה להריץ רואים בצורה כהה מאוד חשוך מאוד , עכישו את המסך רואים רגיל אז הגעתי למסקנה שאולי צריך קודקים , או שהתקנתי משהו שגרם לזה ... התקנתי CLEAR TYPE
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש מצב למצא מסך מחשב רחב איכותי, עם פאנל שאינו TN במחיר הנ"ל?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
הנה הקישור עולה 3150 ואני לא יודע איזה פנל יש לו. http://www.trg.co.il/pl_product~HG281DPB~13~0.htm אני לא רוצה לקנות חברה לא מוכרת אבל אשמח לדעות מחברי הפורום.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום רב, ביצעתי חיפשו מספר פעמים אבל ללא כל הצלחה. בעבר בפורום זה הראו השוואה בין מריחות במסך עם פנל TN (אני חושב סמסונג 22") לאי הופעת מריחות במסך DELL 2007 (אם אני זוכר נכון) זאת היתה השוואה של תוכנה שמריצה מכונית אדומה ובמסכים לא איכותיים רואים את המריחה. אשמח לקבל לינק לנושא המדובר תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מעוניין במסך 27-30 אינץ שישמש בעיקר לועידות ומצגות לקנייה בארה"ב. אני מתכנן להשתמש בו כמסך שני - שיתחבר לי לBASE של DELL-E4200 שלי. עדיף שיעבוד ב-DVI. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז ככה שני חברים שלי רוצים לקנות מסך אז סמתי את זה באותו נושא חבר אחד שלי צריך מסך לא משהו מיוחד למשחקים קלים ואופיס תקציב: 500שח' והחבר האחר צריך ל משחקים כבדים וזה כל הפירוט שהוא נתן לי אז אם אתם יכולים למצוא לו מסך טוב למשחקים ב5.5K זה יהיה נחמד (יש לו כבר כרטיס מסך 4870 ועוד מה שצריך). ד"א הוא רצה מסך ענק זה אומר הכי גדול הכי טוב. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית חדש עם כרטיס 8800 320mb.. ובאפשרויות של המחשב כתוב לי שאני יכול להגיע רק עד 1024x1280 איך זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-