עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by nnfyrbsnss,

קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  4. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  5. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  6. שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  7. אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  8. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by redead,

האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?

10. Started by KF,

שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  11. מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  12. שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  13. Started by avitu,

כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. Started by Cyron,

שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. Started by Iftahbz,

שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by Anonymous1,

אני מביא להלן ציטוט לגבי מסכים מסוימים, בשביל שתסבירו לי אם הכוונה לתופעה כמו במסכים העבים, שכאשר מעבירים לתצוגה סרט שהרוחב יותר גדול, התמונה מתעותת. "המסך אינו תומך בהתאמת תמונה כלל ומאפשר רק למתוח אותה לרוחב המסך. רזולוציות רחבות יימתחו על גבי המסך, כך שלא ניתן לחבר למסך קונסולת XBOX 360 בעזרת כבל VGA, מכיוון שהתמונה הרחבה תימתח ותראה מרוחה ומעוותת. כמו כן מומלץ שלא לעבוד ברזולוציות לא טבעיות, שכן יחס הגבהים של המסך הוא 5:4 ואילו כל הרזולוציות מתחת ל-1280X1024 הינן בעלות יחס גבהים של 4:3, דבר אשר יגרום לעיוותים משמעותיים בתמונה (עיגולים יהפכו לאליפסות וכד'). המסך הציג איכות ממוצעת של אינטרפולציה של רזולוציות נמוכות ולמעשה משתווה בתחום זה למרבית המסכים האחרים באותו טווח …

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. Hey there guys. Could the XBOX 360 Elite connect to my PC screen, the Samsung T220? Thanks. PS Sorry for the English this current PC doesn't support Hebrew:P

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  20. Started by Hotmetal,

שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ?...כלומר, על האמינות שלהם או משהוא אחר אילהם?...תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  23. Started by גל עודני,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.

24. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  25. האם למסכים שקיימים כיום בשוק יש יתרונות ל24 אינץ' על ה 22 אינץ'?? (היתרון שווה את המחיר ???) ואם יש מהם???... ---עזרה!!----

• 3 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים