מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסך מחשב דק LCD 20 בפורמט רחב - SAMSUNG 1:3000 דגם 206BW נימכר במחיר של 1600 ש"ח...שווה? או שיש יותר טובים ממנו במחיר הנ"ל.. הרצון של החבר שלי הוא 20" ככה שהוא לא מעדיף 19" איכותי יותר על פני 20" איכותי פחות.....כי כבר שאלתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר את הLG 2286L LED. ראיתי אותו בחנות במחיר של 800 ש"ח מעודפים. המלצות\אזהרות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך מדגם Samsung 953BW 19 ורציתי לשאול איך המסך הזה היום הוא עולה 625 ש"ח אני ישמח לקבל עוד הצעות למסכים בסביבות 600-800 ש"ח תודה !
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב יש לי 2000 ש''ח ואני רוצה DELL 22 הדגם הזה הוא הכי טוב והעדכני שקיים בשוק אני צריך את החוות דעת שלכם 2208WFP 22
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מחפש מסך CRT בעלות של כ600 ש"ח. עפ איכות תצוגה שווה לפחות לLG FLATRON 795FT PLUS. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום כולם, דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום נורא אינפורמטיבי, וכולכם עושים פה עבודה מצוינת! דבר שני, לנושא שלי, אני מחפש מסך עד 2000 ש"ח, הדבר הכי חשוב לי זה שטח עבודה, אני מתעסק במוזיקה, והתוכנות שאני עובד איתם צריכות המון מקום. אחרי השטח עבודה, אני מחפש מסך שיציג סרטים טוב, לא רק בצפייה ישירה. התחלתי לנטות לכיוון ה-22" הזולים, כמו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469700 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 בקיצור אתם מבינים את הכיוון... בכל מקרה, אחרי שקראתי כאן קצת, הבנתי שמבחינת זויות צפייה הם על הפנים. אז מה אתם אומרים? התכנון המקורי שלי היה בכלל לקנות שני מסכי 17", שייתנו לי שטח עבודה יותר גדול, אבל אני לא בטוח איך זה יעבוד בצפייה בסרטים... בקיצור, אני צר…
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
-
ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
זקוק להמלצתכם למסך שימוש משרדי(מיילים אינטרנט WORD) תקציב של 200$. אני פשוט קונה כמות של כ 15 מסכים והמליצו לי על ה viewsonic 702m מה דעתכם? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+- תודה. אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול
-
- 8 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מחפש משהו איכותי במחיר סבבה.. מחיר - עד 900 ש"ח צורך - משחקים, סרטים גודל 22'-24' תודה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - DELL 2312HM מתאים למשחקים ?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-