מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף למשחקים כבדים מאוד: L206WTQ LG או 206BWSamsung
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות 2 מסכי LCD והמחיר הוא 2500 ש"ח השימוש של הראשון הוא למשחקים והשני הוא לשימוד משרדי(מסנג'ר איסיקיו עבודות וכו') בשביל המסך של המשחקים המליצו לי על LG L1970HR ובשביל המסך "הפשוט" המליצו לי על מסך של חברת CMV מה אתם אומרים עליהם? יש המלצה לדגם של CMV ? עדפים מסכים אחרים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ?...כלומר, על האמינות שלהם או משהוא אחר אילהם?...תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
נכון שזה מאייבורי ויש פה כאלה שלא אוהבים אבל איך המסך הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1566&CatCode=139 מי יכול לתת בעד ונגד בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מיתלבט לגבי מסך LG204wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט .תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי פשוט חבר שמסדר לי מחירים ממש טובים למסכי BENQ אני מאמין שאני צריך 19 אינצ' (אלא אם כן אתם חושבים אחרת) ולמטרת משחקים. תודה ענקית
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
- ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-