עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by idan_m76,

אני קונה מחשב חדש ושוקל לקנות את ה Samsung 940BW 4ms DVI. מחיר המסך הוא 1464 ש"ח ב IQPC. לא לצורכי משחקים או צפייה בסרטים. בעיקר לתכנות,אינטרנט וכו... יש המלצות בעד\נגד?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. שלום כולם, דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום נורא אינפורמטיבי, וכולכם עושים פה עבודה מצוינת! דבר שני, לנושא שלי, אני מחפש מסך עד 2000 ש"ח, הדבר הכי חשוב לי זה שטח עבודה, אני מתעסק במוזיקה, והתוכנות שאני עובד איתם צריכות המון מקום. אחרי השטח עבודה, אני מחפש מסך שיציג סרטים טוב, לא רק בצפייה ישירה. התחלתי לנטות לכיוון ה-22" הזולים, כמו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469700 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 בקיצור אתם מבינים את הכיוון... בכל מקרה, אחרי שקראתי כאן קצת, הבנתי שמבחינת זויות צפייה הם על הפנים. אז מה אתם אומרים? התכנון המקורי שלי היה בכלל לקנות שני מסכי 17", שייתנו לי שטח עבודה יותר גדול, אבל אני לא בטוח איך זה יעבוד בצפייה בסרטים... בקיצור, אני צר…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  8. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by oded6188,

היי צריך בבקשה המלצה למסך מחשב/טלוויזיה 27" המסך הולך לשמש כטלוויזיה, ולכן חשוב ש: 1) רמקולים מובנים עם ווליום חזק יחסית 2) אנדרואיד מובנה 3) מתלה vesa 4) ספק כוח פנימי ולא שנאי חיצוני תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  13. Started by דורון220,

שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by m.l,

איך המסך הזה: מסך מחשב דק LCD 20 בפורמט רחב - SAMSUNG 1:3000 דגם 206BW נימכר במחיר של 1600 ש"ח...שווה? או שיש יותר טובים ממנו במחיר הנ"ל.. הרצון של החבר שלי הוא 20" ככה שהוא לא מעדיף 19" איכותי יותר על פני 20" איכותי פחות.....כי כבר שאלתי אותו.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by TUCG,

עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by redead,

http://www.metz.tv/product_info.php?product=108

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  18. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by alonkl,

טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by oranm23,

למשחקים תודה לעונים (תקציב עד 2000)

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by abudy,

מסך טוב אני לא יודע איזה מסך לקנות בין 1000-1300

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. אם אני קונה מסך שיש לו הרבה המלצות בפורום, האם זה בגדר חובה לראות אותו בעיניים, לדוגמא שאני לא יוכל לעבוד בו או משהו? יבגני

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  25. שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.