עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, אני מחפש מסך איכותי, פאנל - לא TN , שיוכל לשמש לעריכת סרטי HD ועריכת תמונות. קיימת חיה כזאת? ראיתי המון המלצות על Dell 2209wa - אבל הוא לא HD ואין לו כניסת HDMI . תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by taimor,

כעיקרון השימושים שלי במחשב הם: צפיה בסרטים וסדרות, משחקים כי זה המחשב הנייח ובקשר לגלישה וטקסטים פחות.... כעיקרון עכשיו יש לי CRT של סמסונג CRT דיי איכותי ואני עובד ברזולציה של 1280X960 ואין לי הרבה בעיות... אז האם המסך הזה יתאים לי ? וממה שאני מפחד כעיקרון זה הרזולציה ? עם איזו רזולציה אני אוכל לעבוד איתו ולא היו פאשלות ? ואם אני חייב כל הזמן להשתמש במסך הרחב ? כאילו אני יודע שלחבר שלי יש מסך רחב אם אני לא טועה של LG ויש לו אפשרות שהוא יכול לעבוד במצב של 3:4 האם קיים מצב כזה במסך ? כי כמו שאני יודע חלק ממשחקים יש להם בעיה עם מסך רחב, לכן אני שואל. ושאלה אחרונה, למה הWFP יותר זול מFP ? (כי כמו שזכור לי תמיד מסכים רחבים יותר יקרים מלא רחבים ) ותודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  3. הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  4. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. זה התקציב שלי. אי אפשר לחרוג. מה הכי עדיף לי לקחת? המליצו לי על LG 11719S ועל BENQ FP71G+. האם יש הצעות יותר טובות למסכים?

6. שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  7. כמו שכתוב בכותרת המסך ישמש רק למשחקים אולי טיפה סרטים מאוד חשוב שלי שלא יהיו מריחות רצידות ורעשים חשמליים כשהקונטרס גבוהה מאוד חשוב לי שיהיה גם בצבע שחור... תקציב 2000שח מה אתם יכולים להציע לי?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by mano4now,

שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by ed@15,

שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by Yaniv_sosner,

מישהו יודע מתי הם הולכים לצאת..? ומה יהיה המחיר שלהם..?

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by AmirNadav,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך LCD 19 אינץ'. השימושים הם אינטרנט , משחקים קלים מאוד וסרטים. תקציב - 1000 ¤ פחות או יותר. יש משהו באיזור המחיר הזה?? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by אור*,

אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש בתקציב של 3500 שח או יותר אני משתמש במחשב בעיקר בשביל אינטרנט ,אופיס וסרטים שאני מוריד באימיול ולפעמים גם ב DVD השאלה שלי היא כזאת אם מסכי טלוויזיה LCD תומכים באיכות HD ולמחשב שלי יש יציאה מתאימה וגם אם לא הייתה הייתי יכול להשתמש בכבל רגיל לחיבור במחשב לטלוויזיה אז למה לקנות את המסך החדש של דל אם בפחות כסף אני יכול לקנות מסך בגודל 32 אינץ שסרטים רצים עלו יפה. אני רואה את ההבדל במפרט שלמסך מחשב יש רזולוציה יותר טובה ,ניגודיות יותר גבוהה ולרוב קצב רענון יותר טוב, אך מה זה מוסיף בעצם אם אני נהנה מראית טלוויזיה. האם זה כמו שאחרי שאוכלים אנטריקוט אאפשר לחזור לשניצל ? או LCD ממרחק קצר של מטר לא איכותית? ולגבי החדש של דל עדיין לא ברור איז…

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  13. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  14. היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  15. Started by Morfium,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  17. המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. Started by motogt,

lg l1760tq המופיע באתר הרשמי , lg l1760tr שנמכר בבאג. זה אותו הדגם רק עם שם אחר?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by ftzahi22,

אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  21. Started by Shoko,

הראשון:dell http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 השני:mag http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=501189 השלישי: asus http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 הרביעי samsung http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=472916 מה הכי עדיף ולמה? הוא ישמש גם לראיית סרטים וטלוויזיה וגם למשחקים....

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by tomiv,

אני מתלבט האם לקנות מסך LCD למחשב או בתור טלויזיה.. אם אני קונה מסך רק למחשב אני לוקח מסך 19 אינץ כנראה SAMSUNG 971P ההשקעה שלי היא 1800-2000 ש"ח לא יותר.. כרגע הנטייה שלי היא יותר למסך טלויזיה ולא מחשב.. ולכן יש לי מספר שאלות: 1.מהם החסרונות של מסכי הLCD בהשוואה לטלויזיות רגילות האם אני ירגיש בהבדל שלילי ? כלומר המסך יהיה יותר גרוע מהטלוזיה הרגילה שלי (21 אינץ דיי ישנה) 2. אני צריך שיהיה בו חיבור לכבלים אנלוגים.. כי אין לי ממירים בבית.. אני רוצה איכות תמונה טובה בצפייה בשידורי טלויזיה וגם איכות טובה בצפייה בסרטים כאשר המסך מחובר לDVD ואם אני יילך על מסך LCD לטלויזיה אני צריך שהוא יהיה מינימום 20 אינץ.. השאלה היא האם קיים מסך כזה שיענה על הדרישות שלי, מסך איכותי וטוב במח…

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  23. Started by oranm23,

למשחקים תודה לעונים (תקציב עד 2000)

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  24. רציתי לדעת האם המסכים הללו מוכרים למישהו והאם יש לכם מה להגיד על הדגמים הללו. אני צריך תשובה יחסית מהירה ולכן אודה מאוד לכל אלו שיש להם המלצות. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  25. מה דעתכם על המסכים האלה? שני המסכים הם מסכים רחבים "19 עם זמן תגובה של 2ms. אני רוצה מסך עם עיצוב יפה ופשוט, בעיקר ל-Office. יש לי עכשיו ASUS MW221u (מסך רחב "22), ואני רוצה עוד מסך יותר קטן וזול למחשב נוסף. התרגלתי כבר למסך רחב, ואני לא יכול לחזור אחורה למסך רגיל. MAG AI937W http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11227 LG L196WTQ http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11953 http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1875&category_id=40cca1f288e4a8704392142cc2579a6a&

• 0 תגובות
    • 676 צפיות

דיונים חדשים בפורומים