מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
באתר zap קיימים מס' גדול של מותגים שונים, עם דגמים בהם מופיע המס' 9005 . בבירור קצר שערכתי ברשת מדובר במסכים סיניים כנראה ש- ktc הם האב, היצרן. לשאלתי: הנתונים המתפרסמים מדברים על זויות צפיה מצויינות - 170/170 ו- 16.7 מליון צבעים. האם מדובר בפאנל איכותי או שהנתונים בלוף ? אם כן, המחירים מצויינים, אחרת רמייה אחת גדולה. לתשובת המומחים בפורום אודה.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המסך הוא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 מה דעתכם? ואם זה חשוב הכרטיס מסך הוא HD4870 512mb אני צריך תשובה מהירה כי אני רוכש מסך מחר בבוקר תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, חודש הבא, יומולדת.. אני מתכנן מהכסף ומקצת כסף שיש לי להשקיע באיזה מסך נחמד לחדר.. יש לי חדר דיי גדול, והמרחק בין הקיר שעליו יהיה ה LCD, לבין הקצה של המיטה שלי, הוא בערך 4 מטרים, והמרחק לספה הוא 5 מטרים בערך.. 42" זה מתאים למרחקים האלו? אני רוצה לחבר את המסך למחשב, בעיקר בשביל לראות סרטים, לכן חשוב חיבור למחשב.. אני חושב שעדיף DVI, לא? ב LCD אפשר לקרוא טקסטים ? כאילו אני אוכל לגלוש מהמיטה? תודה על העזרה, איתי עריכה: אני חושב שטעיתי בפורום? צריך להעביר לאודיו וקולנוע ביתי, לא?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, מסך הCRT שלי גוסס לו לאיטו, ואחרי הפעם האחרונה שהראיתי להורים כמה תמונות על המחשב הם קלטו איזה כאב ראש זה.. אז קיבלתי תקציב של 1,000 שקל, ואני יכול למתוח אותם עד גג 100/150 שקלים - לא יותר (וגם זאת תיהיה משימה לא קלה..). בנתיים מה שמצאתי זה L204WT של LG, אבל הידע שלי במסכים שואף לממוצע מינוס, כך שאני מעדיך להתייעץ עם מומחים. אז.. יש המלצות אחרות? האיכות חשובה, אבל גם הגודל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני לא מבין איך לפי התמונות בחלק מהמסכים המסך נראה מסך רחב ולפי המידות הגובה והרוחב די דומים רק כמה ס"מ? למשל פה : http://www.odafimcenter.co.il/product.asp?product=3936 אולי בהרבה מסכים המדידה היא מהבסיס ולא של המסך עצמו? מי שהיה בתערוכה אולי יצא לו לראות את המסכים של xerox אמרו לי שיש שם הרבה והציעו לי את הדגם xm7-20awf ב- 1000 ש"ח והייתי רוצה חוות צעת של כל המקצוענים פה איך הוא נראה להם פשוט כמעט ואין חומר על הדגם הזה באתרים הבנתי שזה די חדש. זה הדגם: https://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19547&catid=346 אשמח לתגובות תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אמממ.. פירטתי הכל למעלה.. עכשיו אני רוצה שלא יהיו כאבי עיניים בכלל, עכשיו אני עם LG L1750SQ ואין לי, זה הגיוני? תודה רבה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי השבוע אזוס vw221u ורציתי לדעת אם יש לכם המלצות לכוון המסך בכדי להוציא ממנו קצת יותר...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני צרך עזרה בבחירת מסך LCD, הבעיה היא שאני לא מבין כלום במסכים וכל הדברים כמו יחס ניגודיות, זמן תגובה וכו' רק מבלבלים אותי :s05: כעיקרון אני צריך מסך 19'' טוב למשחקים (יש לי מחשב די בסדר - C2D E6300 @ 3.2GHZ + 8800GTS +2GB RAM) ולקריאת טקסת, לא כתבתי תקציב כי האמת שאין לי מושג כמה מסך טוב עולה אבל תבינו שאני סטודנט והעניין של המחיר הוא די משמעותי
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מסך רחב, רציתי לברר האם ווינדוס xp יודע לעבוד טוב עם מסך בפורמט רחב, שמעתי על משהו שרק ויסטה תוכננה לעבוד עם מסך רחב. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני הגדלים אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר. מה אתם ממליצים? ואם אפשר אז תציינו גם דגם שכדאי לגודל. אני חשבתי על ה2043bw של סמסונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-