מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תגידו יש סוג מסך כזה או שאני טועה בשם של המסך ואתם יכולים לעזור לי לאתר את המסך הזה אוריידון 19 אינץ
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להוציא את המירב מ1300 ש"ח (בלי חריגות) על מסך 19 אינץ' LCD רחב לשימוש למשחקים וסרטים. יש המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
-
מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש היום שני פורמטים של מסכים 3X4 ופורמט 16X9 מה עדיף? מה היתרונות ומה החסרונות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ואני רוצה גם לקנות מסך.. אני לא ממש מבין מה זה משנה גודל המסך, אשמח להסבר..
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
באתר zap קיימים מס' גדול של מותגים שונים, עם דגמים בהם מופיע המס' 9005 . בבירור קצר שערכתי ברשת מדובר במסכים סיניים כנראה ש- ktc הם האב, היצרן. לשאלתי: הנתונים המתפרסמים מדברים על זויות צפיה מצויינות - 170/170 ו- 16.7 מליון צבעים. האם מדובר בפאנל איכותי או שהנתונים בלוף ? אם כן, המחירים מצויינים, אחרת רמייה אחת גדולה. לתשובת המומחים בפורום אודה.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? ואיזה מסך יהיה קל יותר לקרא מאמרים מהאינטרנט ומסמכים האם מסך 24" של Dell יאפשר קריאה קלה יותר ממסכים אלה? אני מעט חושש שהאותיות יהיו קטנות מדי וקשות לקריאה (פחות חשוב שלי גלילת מסך) אולי הפתרון הוא מסך 19" איכותי,אשמח לשמע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המסך Samsung SyncMaster T220. אשמח לקבל עזרה בנושא כיול המסך הנ"ל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-