עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SharonSx,

??? תודה,

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

3. בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  4. מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by sopwith,

עברתי קצת על ההודעות ולפי מה שראיתי המסך (19) המומלץ ביותר לעבודה ממושכת עם טקסט ומשחקים הוא: Viewsonic VP930 בסביבות ה- 1850 ש"ח יש לי תקציב של כ- 2300 ש"ח יש מסך יותר טוב ממנו בסכום הזה?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by gt6,

המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by idani1983,

שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by taimor,

כעיקרון השימושים שלי במחשב הם: צפיה בסרטים וסדרות, משחקים כי זה המחשב הנייח ובקשר לגלישה וטקסטים פחות.... כעיקרון עכשיו יש לי CRT של סמסונג CRT דיי איכותי ואני עובד ברזולציה של 1280X960 ואין לי הרבה בעיות... אז האם המסך הזה יתאים לי ? וממה שאני מפחד כעיקרון זה הרזולציה ? עם איזו רזולציה אני אוכל לעבוד איתו ולא היו פאשלות ? ואם אני חייב כל הזמן להשתמש במסך הרחב ? כאילו אני יודע שלחבר שלי יש מסך רחב אם אני לא טועה של LG ויש לו אפשרות שהוא יכול לעבוד במצב של 3:4 האם קיים מצב כזה במסך ? כי כמו שאני יודע חלק ממשחקים יש להם בעיה עם מסך רחב, לכן אני שואל. ושאלה אחרונה, למה הWFP יותר זול מFP ? (כי כמו שזכור לי תמיד מסכים רחבים יותר יקרים מלא רחבים ) ותודה מראש על העזרה =]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  9. כל השימושים....

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

יש לי כרגע MAG "17 הפשוט ביותר.. יש לי כ.מ 7600GT אני רוצה לנצל אותו אבל לא מעבר מה שאפשר להשיג ממנו זאת אומרת אני רוצה למצוא את המסך החופף לו ולא היותר טוב ממנו כי אז זה יהיה סתם מיותר אלא אם כן הוא יותר זול אפשר לתת הצעות.. וכמו שאמרתי לא צריך לזרוק עליי מסך שעולה 3K ולהגיד לי "זה יספיק" אלא מסך כמה שיותר זול וחופף ל7600GT אלא אם כן יש אחד שיותר טוב מהחופף שניתן למצוא במחיר הודמה. =] תודה.. נ.ב שיהיה 19"-20"

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. האם יש בהוראות יצרני מסכי ה-LCD דרישות מינימום לכרטיסי מסך? כלומר האם כשאני מחליט נניח על מסך 19 LCD חייבת להיות דרישת מינימום לכרטיס מסך?האם נניח כרטיס OB או כרטיסי TC(דוגמת נניח 6200) יכולים "להניע" מסכי LCD?או חלק מהם?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by Jesper,

ההתלבטות היא אם לקחת מסך 19" בינוני או 17" המליצו לי על E196FP Dell או E197FP Dell (שאגב מה ההבדל ביניהם בכלל?), בתור מסכי 19" זולים ולא רעים. מה דעתכם עליהם? ואיפה אני ארגיש הבדל בינם לבין מסך 17" טוב, נגיד 731BF Samsung? במשחקים? כשאני אראה סרטים? הסיכוי שיווצרו בהם פיקסלים שרופים גבוהה יותר?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by ינשופית,

הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by redead,

הייתי בטוח שDVI הוא חיבור דיגיטלי שמספיק כדי לראותHD ..

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  18. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. 19" רגיל לסרטים, קצת משחקים פה ושם כמו CS ועבודה רגילה עם האינטרנט\אופיס ..

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  21. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  23. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by avitu,

כיום קיימים בחדרי מסך מחשב 17" ישן וטלויזיה 21" ישנה רגילה , הייתי רוצה להחליף את שניהם במסך אחד דו תכליתי , הצרכים שלי הם כאמור שימוש במחשב , צפיה בסרטים ישירות מהמחשב באיכות HD וחיבור ברמה כלשהיא , עלובה ככל שתהיה לממיר הכבלים.. לא יותר מזה. המחשבה היא על מסך בגודל 22-24 בתקציב 1500-2000 פלוס מינוס אבל די גמיש. האם חיבור הממיר של הכבלים למסך סטנדרטי הוא עניין פשוט ? איזה מסך יתאים לכך במיוחד ? והאם קיימים מסכים עם רמקולים מובנים שכן המחשב מחובר למערכת סטריאו ענתיקה שכבר מזמן לא מה שהייתה פעם ( מזייפת , שלט דפוק) גם רכישת מערכת שמע חדשה היא אופציה אך הייתי מסתפק באופציה של מסך עם רמקולים פשוטים . בנוסף (ולמרות שזה אינו הפורום המתאים ) אם כבר אני עושה רכישה שכזאת היי…

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  25. אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח

• 2 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.