מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ואולי בכלל אפשרות שלישית באותה מסגרת תקציב (1,500-1,800 ש"ח)? אודה על שתובה שלא רק תאמר מהו הדגם העדיף, אלא תסביר גם מדוע.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע ששאלה זו נשאלה המון אך עדיין לא מצליח לקבל החלטה. אני צריך מסך לעיצוב גרפי (משחקים פחות מענינים וכרגע גם לא אנימציות). נראה שעדיף לקנות את ה-971P, אך אני קורא גם ביקורוות הפוכות. מה אתם ממליצים?? 971P או VP930 תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
נא תנו המלצה לרכישת צג 19 למשחקים ועבודה רגילה בטווח מחירים של 1300-1400 ש"חS
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
אני מעוניין במסך שייעודו הוא: משחקים וטקסט (סרטים כמעט ולא). אני מעוניין שהוא יהיה איכותי, וממעקב ארוך אחר ההמלצות בפורום אני נוטה לכיוון הדל 2407 (שיתחלף ל-2408 בקרוב). כדי להנות מהמסך אני אצטרך להשאיר אותו ברזולוציה הטבעית שלו 1200X1920. אני חושש שיווצר מצב שבו על מנת להנות ממשחק חדש שיוצא אני אצטרך לשדרג את הכרטיס מסך כל כמה חודשים. זה כמובן לא בא בחשבון.אני מעוניין לשדרג את המחשב אחת לשנתיים. האם אתם ממליצים לי להתפשר על גודל המסך (20 אינץ' או 19 אפילו) על מנת שאני אוכל להנות ממשחקים לאורך זמן?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שנותן את התמורה הכי טובה בתקציב של סביבות ה-2000 ש"ח (אפשר סטייה קטנה) המסך בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.. הכי חשוב שהמסך יהיה באיכות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב הזה, רצוי (אבל לא חובה) שהמסך לא יהיה רחב ו19 אינץ' (אם אפשר יותר אז סבבה :פ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איך המסך הזה: מסך מחשב דק LCD 20 בפורמט רחב - SAMSUNG 1:3000 דגם 206BW נימכר במחיר של 1600 ש"ח...שווה? או שיש יותר טובים ממנו במחיר הנ"ל.. הרצון של החבר שלי הוא 20" ככה שהוא לא מעדיף 19" איכותי יותר על פני 20" איכותי פחות.....כי כבר שאלתי אותו.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לאבא שלי מסך 19" לא רחב (4:3) לשימוש ביתי קל (אינטרנט, פוטושופ, אופיס וכדומה)... אני לא רוצה לקנות משהו זול מידי ולא טוב, לכן אני צריך את עזרתכם. אני רוצה מסך שנמצא בעמק השווה, של ביצועים ואיכות מול מחיר. ראיתי המלצות על סמסונג 971P וגם על 961P האם המסכים שווים את הסכום שלהם ? נתקלתי גם ב932BF שעולה כ1000 ש"ח (לעומת 1300-1400 האחרים), האם הוא מספיק טוב לעבודות מעלה ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך LCD 22 אינץ' בשביל עבודות משרדיות בעיקר במחיר של כ 900 שקל תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני יצאתי לחפש מסכים וראיתי כמה טובים אבל לרובם אין הבדל רציני במחיר ואני מתלבט איזה דגם הכי כדאי לקנות של LG W2252TQ W2284F W2261V Full HD גם ראיתי מסך מעניין של סמסונג 2253BW יש מסך שהוא Full HD אבל אני לא חושב שאני הולך לנצל אותו אז אולי לא כדאי מה לגבי TN ואורגונומיה וכניסות של USB? דעתכם
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-