עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מסך גיימינג לכרטיס RTX3080TI בתקציב של עד 2000 שח. המסך הוא עבור ילד בן 10. דרישות מינימום מהמסך: גודל: 27 ומעלה (אפשר גם קעור וגם שטוח) 144Hz ומעלה קצב רענון: 1ms ומטה רזולוציה: 2K - QHD ומעלה תודה מראש, רונן.

3. Started by I7210I,

שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by danieltrt,

שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  5. היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. Started by kk_kk,

מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by tamirr016,

טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by crssa,

מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  10. שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. Started by noamarmel,

טוב אז ככה : אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות תקציב של 1600 שקל קראתי המון באתר בפורומים וגם במדור של המפרטים המומלצים - וקצת הלכתי לאיבוד ואשמח לקצת עזרה בקבלת ההחלטה בעקרון זה מסך למשחקים וגם לסרטים השאלה היא באיזה מסך לבחור או שיש המלצה למסך אחר (ולהלן המסכים) 2209wa של דל (זמן תגובה 6MS האם זה משפיע על משו מריחות או נוחות צפיה?) 2433bw של סמסונג (למען האמת נראה קצת מעפן לעומת מסכים אחרים שיש בשוק) בנוסף אשמח לקבל על המלצה למסך 24 ולא רק 22.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by 114508534,

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Sa,

אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  14. Started by yuvalnus,

אני מחפש מסך מחשב חדש למחשב של המשפחה.. נועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט (וצריך להתאים כמובן למשחקים) מחיר-900 שקל, ללא חריגה... תודה מראש עריכה: מספיק לי 19 אינץ', אבל גם 20 זה בסדר...

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by Guarding angel,

מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  16. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  17. syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by gt6,

המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  19. Started by Headspin,

מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים

21. Started by matanco3,

הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  22. אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by Snirs69,

אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by FPSbanana,

הוא מסך איכותי??? אני לא מבין כוכך בפאנלים אבל יש לו פאנל איכותי?? הוא טוב למשחקים ולסרטים פחות חשוב לי הקלדה ועבודות אבל שיראו ברור מתי שאני מדבר בICQ והמסנג'ר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 עם הוא לא טוב אז יש מסך אחר טוב מסך רחב של Dell עד 2500ש"ח

• 1 תגובה
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים