עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shlomihd,

שלום לכל חברי הפורום, בעבר הועלתה יוזמה ברוכה דרך פורום זה, לרכישה מרוכזת של מסכי DELL. יוזמה זו כקבוצה הקנתה תעריף זול יותר לרכישת המסך מאשר ברכישה פרטית, אך גולת הכותרת היתה התחיבות לקבלת מסכים עם פאנל איכותי ו- 0 פיקסלים שרופים. מזכרוני אחד מחברי הפורום ביצע בדיקה לכל המסכים בבית העסק טרם העברתם לרוכשים (בהסכמה של בית העסק כמובן). לעניות דעתי המכשול העיקרי בהוצאה לפעול של יוזמה כזאת היא לאתר את האחד שיודע ומוכן לבצע את הבדיקה במעבדה. מקריאה בפורום עולה כי מסכים אלו מאוד מאוד איכותים ובעלי ביקוש רב, אך מחירם היקר והמדיניות בנוגע לפיקסלים שרופים מונעים רכישתם(כך זה אצלי בכל אופן). באפשרותי לבצע את איתור בית העסק שיסכים לבדיקה הנ"ל ולמחיר הוגן, אך לא אוכל לבצע את הבדיקה ש…

• 73 תגובות
    • 5.7k צפיות
  2. Started by JHONLEV,

מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  3. Started by Bypass,

שלום, אני מעוניין לרכוש את המסך הזה, אבל ידועה הבעיה של זליגת אור בפינות המסך, לפחות בדגמים הראשונים. בעוד שב U2410 ישנה בעיה של הדגל האיטלקי. האם מישהו שקנה את המסך לאחרונה יכול לומר אם הבעיה הזאת עדיין קיימת אצלו, ובאופן כללי במכשירים שנמכרים לאחרונה בארץ ? תודה...

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. Started by tiger3,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  5. קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by uguru1969,

ברשותי מסך רחב LG204WT אני עובד על רזולוציה 1280\768 השאלה שלי היא מהו תדר הרענון האופטימאלי למסך רחב 16\9 על 60 HZ אני רואה מריחות עוד משהו תמשהו מכיר את ה F ENGINE של LG -מדוע במצב MOVE התאורה מהבהבת תודה

• 2 תגובות
    • 883 צפיות
  7. אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 976 צפיות
  8. שלום לכולם כמו כן שרשמתי בכותרת שהאם כדאי לי לקנות SAMSUNG 206BW מסכי LCD בגודל של 20 אינ'ץ בארה"ב עולה 260 דולר לאומר במחיר ש"ח עולה 1110 שח ברור שזול חח ;D כי דוד שלי בא לארץ לחצי שנה ורציתי לנצל לקנות בארה"ב בזול ואחריות לא מפירע לי אז רציתי לדעת שהאם כדאי לי לקנות שמה (בארה"ב) בתודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by Mercurie,

היי.. אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין 27 2K IPS או 27 FHD 144 הבנתי שאלא אם אני משחק במשחקים כמו csgo או באטלפילד אני לא באמת צריך 144. אני גם לא משחק כל כך תחרותי.. סתם עם חברים מידי פעם אני גם עורך בפוטושופ ועורך וידאו (לא מקצועי). אשמח לשמוע את דעתכם.. התקציב הוא סביבות ה6 אלף כולל מחשב. (זה האשכול לבקשת מפרט אם זה מעניין אתכם: )

10. Started by Avi Levin,

נתקע לי טור שלם של פיקסלים! במסך LG 206WTQ, נגמרה האחריות לפיקסל הראשון (חודש), והתחילה האחריות ל-3 פיקסלים ל-3 שנים, כמה מבדר שנתקע לי טור שלם שזה...לפחות 10000 פיקסלים? מי שזוכר, פעם קודמת שפניתי אליכם הייתה כשנשרף לי פיקסל יחיד, באותו הדגם של המסך, טירטרתי את המוכר והוא הלך והחליף לי את המסך. יש מצב שאני מקבל החזר כספי מלא?

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  11. Started by itaim,

היי, אני רוצה לקנות מסך LCD, במחיר סביר (הכיסים לא כל כך מלאים ) בכל מקרה הצרכים: קצת משחקי מחשב, וסרטים, לכל השאר אני בטוח שכל מסך יספיק בכל מקרה, חשוב לי לשמור על העיניין ואמממ זהו בעיקרון... חשבתי על המסך הבא: http://www.samsung.com/sg/products/monitor/lcdmonitor/731bf.asp הוא עולה בסביבות ה1350-1400 יש אולי מסך 19" באותו איזור מחיר שגם סביר? ואם המסך הנל בכלל סביר? כל דעה תתקבל בברכה :]

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  13. Started by orlupo,

שלום, אני מעוניין ברכישת DELL 2209 לצורכי גרפיקה. למרות זאת, גיליתי שהוא חסר כניסות וידאו. יש אולי מסך שיתאים לדרישות שלי? תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח

15. Started by Royz,

מה ההבדל בין הרחב לרגיל? ראיתי בגודל 19 ברחבים שיש רזולוציה מקסימלית של 1280x1024 או 1440x900 איזה עדיף? תקציב עד 3000 מיועד (לפי הסדר) משחקים סרטים אינטרנט

• 40 תגובות
    • 4.2k צפיות
  16. Started by Burned,

אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  17. Started by gal_X66,

אהלן חברים יש לי מחשב יחסית סבבה ואני מעוניין לרכוש מסך חדש שימוש של משחקים (לא גיימר כבד ) ושימושים כלליים (סרטים בfull hd וכאלה) כרטיס מסך (אם רלוונטי בכלל) GTX550i איך המסך הזה לדוגמא ? 955 שקלים [TABLE=width: 100%] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]מותג[/TD] [TD=width: 70%, align: right]LG[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]דגם[/TD] [TD=width: 70%, align: right]22EA53VQ[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #EDEDED] [TD=width: 30%, align: right]גודל מסך[/TD] [TD=width: 70%, align: right]"21.5[/TD] [/TR] [TR=bgcolor: #FFFFFF] [TD=width: 30%, align: right]טכנולוגיה[/TD] [TD=width: 70%, align: right]IPS LED[/TD] [/TR] …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by asaf999,

שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

היי ראיתי היום את המסך החדש הצבעים שלו לא רעים כלל והNATIVE RESO שלו היא 2048x1152 המסך מסתובב על צירו (בסיס מסתובב) עד כמה זה פרקטי רזולוציה כזאת במסך כה קטן?

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by tiger2014,

שלום יש לך מסך של aoc 23.6 שאני נכנס לאתרים שהצבע של הדף בהם שחור כלומר הרקע התאורה במסך נהיית חשוכה ושאני יוצא מהם לדוגמא חוזר לגוגל המסך נהיה בהיר שוב וחד מישהו מכיר בעייה כזאת? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Trapt,

אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by hck,

שלום, לאחר שלא קיבלתי שום תגובה על הפוסט הקודם שלי, אני יכול להניח שפשוט אין לאנשים מספיק ניסיון עם המסכים שדיברתי עליהם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446812.msg3823090#msg3823090 לכן אני רוצה לשאול שאלה אחרת שאולי תעזור לי להחליט איזה מסך לרכוש מהשניים שכבר בחרתי. איזה חברה יותר עדיפה: LG או Samsung? הפרמטרים הם: שירות, אמינות ואיכות. תודה.

23. יש לי כרטיס מסך 8800gts 320 ואני רוצה לדעת איזה מסך של 19 אינטש יהיה הכי שווה ליקנות ב1500 שקל נ.ב .. אני שונא מסכים רחבים

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  24. היי, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, לצורך גיימינג. חשבתי על גודל של 22"-23". אני רוצה מסוג LED. 2ms ניגודיות כמה שיותר גבוהה תקציב - 1,000-1,200 אני פשוט לא יודע איזו חברה יותר טובה ואמינה. אשמח להמלצות. תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  25. פתחנו את המסך לשימוש בסניף. כבר מהרגע הראשון הופתענו מאיכות התמונה המצויינת של המסך. נתונים טכניים: גודל - 22 אינץ' ניגודיות דינאמית - 1:30,000 זמן תגובה - 2MS ניגודיות סטטית - לא ידוע. אני מאמין בערך 600 - 700 כמו לכל פאנל TN. זוויות צפייה מוצהרות - 170/170 המסך מדהים ביופיו. LG הוציאו את הספק הפנימי ושילבו אותו בכבל חשמל כמו במחשבים ניידים. כתוצאה מכך התקבל מסך מאד יפה ודק. המסך הזה הפתיע אותנו ממספר בחינות: א. זוויות הצפייה שלו מצויינות - במסכים TN ישנים גם כשיושבים מול המסך כל תנודה של הראש משנה את הגוונים. לא כך בדגם הזה. בישיבה מול המסך התמונה אחידה ויפה. בזוויות קיצוניות איכות התמונה אומנם יורדת, כמו בכל פאנל TN, אבל לא ברמה של מסכי TN ישנים יותר. הטקסט עדי…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.