עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

2. מה אתם אומרים על המסך?הוא מתאים לשימושים של לראות סדרות ולשחק משחקים במחשב? אני לא ממש מבין בזה, אבל אני יודע שהנתונים שכתובים זה בעיקרון הכל חרטה ומה שחשוב זה בדיקות שעושים מכיילים מקצועיים... עשו בדיקה למסך הזה? התוצאות יצאו טובות? אם רוב הזמן אני ישב במרחק מהמסך של 70-80 ס"מ... זה מספיק או מעט מידיי? תודה מראש על העזרה אהה ונזכרתי, איך הוא גם בתור טלוויזיה? אני יודע מניסיון אולי לא ממסכים אבל בד"כ מכשיר אחד שפועל כשני מכשירים הוא סביר בשניהם ולא כ"כ טוב... זה גם נכון לגבי המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by Hotmetal,

שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  4. Started by glory,

אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ הכי טוב שאפשר להכניס בתקציב -עד 1400 בלי חריגה אם אפשר. המטרה היא כללית- עבודה מרובה מול המסך, סרטים, משחקים לפעמים וכו'. הכרטיס מסך הוא מובנה על הלוח 965G-DS3 של גי'גה בייט..אבל יהיה כרטיס מסך תומך 10dx בעתיד. האם הכרטיס המובנה שבלוח יפגע באופן משמעותי את התצוגה על המסך? עדיף מסך רגיל ולא רחב. חשבתי על המסך הזה: LG 19" LCD L1919S איך המסך הנ"ל? ..יש יותר טובים ממנו בתקציב? תודה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by sdyanir,

שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by crssa,

שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  7. וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  8. מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. לשימוש משרדי מסך רחב

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  13. והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. שלום אני מחפש אפשרויות למסך שישמש לגלישה באינטרנט ולמשחקים מדי פעם מסך 17" או 19", מעדיף מסך רחב. הכרטיס מסך שקיים במחשב הוא עם חיבור אנלוגי בלבד, אך מסך עם חיבור דיגיטלי (בנוסף לאנלוגי) יהיה עדיף, אך לא חובה, למקרה של שדרוג כרטיס מסך בעתיד הנה כמה אפשרויות שחנויות הציעו במסגרת התקציב, 1200שח. אין לי מושג איך הדגמים ואם קיימים דגמים עדיפים יותר מחברה כל שהיא אשמח אם תרשמו את כל האפשרויות. LG 1752TX Samsung 731B ומסכים ורחבים, דעה על אלו יותר חשובה: LG L196WTQ HP W1907V Samsung 19 940BW תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by papapolo,

קניתי מסך חדש T220P וכשחיברתי אותו לכרטיס מסך ATI 4670 אני מקבל מסך שחור ונורית Power מהבהבת. זה קורה גם ב DVI וגם באנלוגי. בכיבוי והדלקה ההתחלה רגילה עד שהויסטה64 עולה ואז המסך שוב מוחשך, והנורית מהבהבת. מה שעוד מוזר זה שגם שאני מחבר את מסך הישן התקלה קורת פת גם בו. למעשה רק במצב Safe Mode לראות את הוויסטה בשני המסכים (בנפרד). אציין שלפני כל הפרשה הזאת הכל עבד חלק. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  16. שלום, אני זקוק לחוות דעת איזה מסך עדיף לשימושים עיקריים שהם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, ועדיפות לחסוך כמה שיותר במחיר (כרטיס המסך הוא 8800GS) SAMSUNG 2043BW במחיר 785 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 או CHIMEI 228D שעולה 870 ¤ - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 אם יש מסך שאפילו עדיף יותר בטווח המחירים הזה, אשמח להמלצה. תודה מראש ויום טוב, ליאור.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  17. אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  18. טוב כמה שאלות ספציפיות אני קונה מחשב חדש שיהיה בו 8800 gtx והמליצו לי לקנות מסך גדול מאוד על מנת לנצל את הכרטיס יותר אז ככה קודם כל השאלה הנשאלת היא:מה עדיף למשחקים?WS או מסך רגיל?ובהתאם לזה אני אשמח לקבל המלצות למסכים גדולים טובים עד תקציב של 2500+- תודה. אה כן המליצו לי לקנות את ה dell 20 אינצ' שיש ב IQPC ושמתי לב שיש גם דל 22 אינצ' שעולה 400 שח פחות האם באמת יש הבדל משמעותי באיכויות כי פשוט נראה לי שאם אני אקנה WS כבר עדיף משהו גדול

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  19. אז ככה יש לי מסך 19 אינץ שהולך למות ואני רוצה ליקנות מסך חדש הכרטיס מסך שלי זה HD4850 התקציב זה 1000 שקל הכי הרבה זה 1300 תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 21:01:17 שכחתי להזכיר אני צריך אותו בעיקר למשחקים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by knok,

למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by blueeye,

הזמנתי מחשב חדש, ואני רוצה גם לקנות מסך.. אני לא ממש מבין מה זה משנה גודל המסך, אשמח להסבר..

23. Started by ינשופית,

הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  24. מה יותר כדאי בשביל מחשב גיימינג ופליי סטיישן 3? Finlux 32FLH850H או Samsung LCD T260HD אם מישהו יוכל לענות בקרוב אני אשמח כי זה ממש דחוף................................. תודה מראש.... בנתיים אף אחד לא עזר לי אז בבקשה עזרה זה ממש דחוף למחר בבוקר כי דוד שלי עולה על טיסה לארץ ואני רוצה שהוא יביא לי מהדיוטי פרי מסך אז בבקשה עזרה דחוווווווווווווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 :s05: ??? : :-[ :-\

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by bsphere,

עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.