עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by markdd,

שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. Started by gt6,

המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by knok,

למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. אני לא מבין דבר אחד .....למה אנשים כל כך רצים אחרי ה 2007 DELL 20' הזה ? מה בגלל שזה פאנל IPS במקום TN !!?? יצא לי לראות את הDELL E228WFP 22 אצל חבר היום ...המסך פשוט מושלם ! למרות היותו בעל TN שנחשב לפשוט יותר .... מחיר לא הגיוני ...(2000 שקל רק) הטקסט נראה מושלם ! פונט נקי ! תמונה חלקה ....(הרצתי כמובן משחקים סרטים טקסט ותמונות סטילס) צבעים אמיתיים וחדים להחריד ! משחקים נראים כמו חלום ! אין גוסטינכ אין כלום (BF2 ..COD2 ...) צבעים נקיים ! אז הייתי חייב לפתוח על זה טרד !!! הרי שני המסכים ה 2007 ו ה E228WFP 22 הם ייחס של 16:10 אז למה לקנות את ה20 ולא את ה22 - מה ..בגלל שזה פאנל IPS ? הרי בפועל שניהם נראים אותו הדבר !! אני פשוט חושב שהאנשים יותר מדיי נדבקים לנייר (נתונים…

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. ישלי Gforce 5500 אני רוצה את המסך בשביל משחקים וסרטים וגם עבודה משרדית. חשוב לי מסך חזק שלא יתקלקל מהר http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=505474 או http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=522861 או http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=410956 או http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=491102 או כמובן מסך אחר שבאמת אתם מכירים ויודעים שהוא טוב ולא על סמך המלצות... דרך אגב האם מסך רחב יתאים לצרכים שלי ? ומה החסרונות \יתרונות של מסך רחב תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  10. יש לי את המסך של DELL E228WFP ויש בו מצב רגיל כאילו שאפשר לבחור את הגוונים כאילו הירוק אדום כחול .. ועוד מצב אחד HD YPBPR אבל ברגע שאני שם אותו כל הצבעים ניראים לא טוב.. מה זה המצב הזה בכלל למה הוא נועד עם הוא גורם לצבעים ליראות לא טוב כאילו או יותר מידי ירוק אדום כחול לא יודע איך לסביר את זה.. ? טוב יותר ברור מזה המצב הזה HD YPBPR ? איזה שיפור הוא נותן ? איך אפשר לכייל אותו נורמלי ? תודה לעוזרים:]

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by redead,

http://www.metz.tv/product_info.php?product=108

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  12. Started by 114508534,

שלום מעוניין לקבל המלצה למסך LCD לא יודע כמה אינץ' , האם יש הבדל בין 17 ל 19 אינץ , איזה חברה מומלצת, תקציב של בערך 1500+ תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  13. שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  15. שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  16. Started by URSH,

ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by porcshe,

העומדים על הפרק Samsung 953BW LG L1942SM ViewSonic VA1928WM אלה שלושת המסכים שנכנסים במסגרת התקציב שלי, אני יכול למצוא אותם יחסית קרוב לבית, ועומדים בממגבלה הגדולה שלי הגודל! אני מכניס אותם במקום שלא הרבה מסכים אחרים נכנסים, אז.... מי הזוכה? אני צריך תמונה די חדה של טקסט ועצמים קטנים. השימושים העיקריים הם עריכת אודיו ו WOW. כ. מסך SAPPHIRE HD4830 512MB * עוד דבר- ראיתי שאצל כל הנ"ל הרזולוציה המועדפת היא 1440X900. האם זה יכול לגרום לי לבעיות, תמונה מטושטשת, מריחה של טקסט? כי אני לא בדיוק יודע עם הכרטיס תומך ספציפית ברזולוציה הזו, או אם ארצה, איך לקבוע רזולוציה כזו באופן ידני. תודה!

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by FoxMaster,

מחפש מסך למחשב באתרים הבאים : walmart / bestbuy http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?id=abcat0509000&type=category http://www.walmart.com/catalog/catalog.gsp?cat=37802&fromPageCatId=14503 עד 300$ 22~24 אינ'ץ זה בעיקר לסרטים / עבודות / משחקים . תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by omrik10,

איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by rmanor9,

שלום, יש לי מסך LCD 17" של mag. לפני כמה זמן הוא התחיל לכבות את עצמו אחרי כמה שעות של עבודה. אם אני מחכה כמה שעות אז אני יכול להשתמש במסך שוב אבל אחרי כמה זמן שוב פעם הוא מכבה את עצמו. זה נראה כאילו משהו מתחמם יותר מדי והוא מפסיק לעבוד אבל אני לא בטוח. איך אפשר להתחיל לבדוק מה הבעיה? אני יכול לפרק את המסך אם צריך, אבל אין לי מושג מה לבדוק. יש למישהו רעיונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  23. כל השימושים....

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by idan oren,

יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. Started by Judas Iscariot,

*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…

דיונים חדשים בפורומים