מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב, וכרגע ההתלבטות שלי היא לגבי המסך. אני רוצה מסך כמה שיותר גדול, אבל האיכות חשובה לי יותר. אני מעדיף מסך קטן ואיכותי על גדול ולא איכותי... ראיתי פה המלצות על הDELL 2007, אבל בחנות שממנה אני קונה את המחשב אין אותו (מה גם שהוא רחב, ואני מעדיף לא רחב). השימושים שלי הם פחות למשחקים וסרטים, אלא לעבודה ולימודים, ואני רוצה חדות ושטח עבודה גדול על המסך. חשבתי לקנות את ה LG L2000C, אבל הוא די יקר (3000 ש"ח). עדיין, אם אין מסכים טובים וזולים יותר, אני מוכן להשקיע מחיר כזה במסך. יש המלצות? תודה לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האחד: Benq fp71g+ 17 אינץ' רגיל http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=130394 השני: samsung 931bw 19 אינץ' רחב http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 איזה אחד איכותי יותר? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19-20 אינץ' [מעדיף יותר 20 אינץ' ורחב] בעיקר למשחקים ולאינטרנט. המליצו לי את המסך הזה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2473 ואת המסך הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=3781 עכשיו, הראשון אני רוצה אבל אמרו שהוא נמרח במשחקים. השני הוא לא רע, אבל הוא מכוער רצח, והרגליים שלי גדולות והשולחן שלי קטן. אז אפשר המלצות למסכים טובים (מכל החברות) ב1500-1600 ש"ח? אגב, אני הבנתי שאני אהיה עם פאנל TN, אז עזבו אותי מפאנלים, אני גם ככה מדוכא.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך מיועד לגלישה ממושכת ומשחקים איזה מסך אתם ממלצים לי? אני מעדיף מסך 2 מילי שניה כי זה יותר טוב מי 5 מילי שניה תקציב עד 800 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כעיקרון השימושים שלי במחשב הם: צפיה בסרטים וסדרות, משחקים כי זה המחשב הנייח ובקשר לגלישה וטקסטים פחות.... כעיקרון עכשיו יש לי CRT של סמסונג CRT דיי איכותי ואני עובד ברזולציה של 1280X960 ואין לי הרבה בעיות... אז האם המסך הזה יתאים לי ? וממה שאני מפחד כעיקרון זה הרזולציה ? עם איזו רזולציה אני אוכל לעבוד איתו ולא היו פאשלות ? ואם אני חייב כל הזמן להשתמש במסך הרחב ? כאילו אני יודע שלחבר שלי יש מסך רחב אם אני לא טועה של LG ויש לו אפשרות שהוא יכול לעבוד במצב של 3:4 האם קיים מצב כזה במסך ? כי כמו שאני יודע חלק ממשחקים יש להם בעיה עם מסך רחב, לכן אני שואל. ושאלה אחרונה, למה הWFP יותר זול מFP ? (כי כמו שזכור לי תמיד מסכים רחבים יותר יקרים מלא רחבים ) ותודה מראש על העזרה =]
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נניח שאני יכול לקנות רק אחד משניהם, מה עדיף ומה ההבדל באיכות (הבדל גדול/קטן ואיפה) ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?