עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  2. קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. שלום קראתי את ההמלצות לגבי מסכים 22 וראיתי את סמסונג 2243 bw רציתי בבקשה עוד המלצה למסך של סמסונג 22 אינטש.. עד 1500 שח ושישמש גם לטלויזיה. שיהיה איכותי ומומלץ והמון תודה רבה!! ומה ההבדל בינו לבין ה 2253 bw? 2253 אמור להיות טוב יותר??? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  5. Started by amirxbox,

שיהיה 24 אינץ לפחות , אמרו לי שחייב HDMI1.3 אבל אני לא בטוח לגבי זה כי לא ראיתי באתר של סוני דרישה כזאת. המסך יותר ישמש לPS3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  6. Started by epichorus,

שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  7. Started by ding,

מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  8. Started by gt6,

המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  9. Started by ShakedB,

ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  10. לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by guy_shalev,

שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by Snirs69,

אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by cb,

מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  14. Started by taiber,

הנה מספר מסכי LCD של 19" רחבים במצאתי בזאפ במחירים דומים- http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472837 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415455 איזה אחד הכי כדאי לי? תודה מראש למגיבים

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by oranm23,

למשחקים תודה לעונים (תקציב עד 2000)

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  16. (כן - ראיתי את הת'רד על 2407) מהם השינויים ? עם דל אי אפשר לדעת . אחרי הלוטו אני מפחד שהם עשו downgrade

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  17. אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  18. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  19. Started by eliil1,

כותרת ^ תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. האם המרחק ממש משנה?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. אז ככה, חשבתי בהתחלה לקנות 22 וכבר הזמנתי מואללה את ה T220 במחיר מצחיק של 1000 ש"ח אבל ביטלתי ברגע האחרון כי אני חושב שזה יהיה קצת גדול מדי בשבילי (אולי בגלל המעבר מהמסך 17 האומלל שלי) וגם כי המסך ישב דיי קרוב אליי ולא בא לי להתחיל לסובב את הראש 360 מעלות כדי לפגוע בכמה נאצים בcod. אני מחפש מסך בעיקר למשחקים אבל גם לשאר השימושים משהו אכותי שלא יאמץ ויהרוס תעינים. תקציב : בשביל איכות יכול לחרוג עד משהו כמו 1300. תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…

23. Started by blackwolf,

שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by Ametrine,

ידעו על פרוייקטים של חברות להוציא עוד דגמים של 24 אינץ' ברמה גבוהה ומחיר טוב ששווה לחכות להם ולא להסתכן בצלליות שלא ניתנות לתיקון ב DELL HC?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by Oranili,

Samsung SyncMaster 932BF

דיונים חדשים בפורומים