עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Sygnus,

דגם המסך - LG L1530S אתמול חזרתי והנורה מעל כפתור ההדלקה במסך הבהבה משום מה, כשאני לוחץ על הכפתור, אין שום תוגבה, המסך אינו נדלק. הוצאתי מהחשמל כמה פעמים, אבל הנורה עדין מהבהבת, והמסך אינו נדלק. מישהו יודע מה הבעיה ? יש דבר כזה לעשות ריסטרט/ריסט למסך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  2. יש לי 19 אינטש של DELL בתצורה 3:4 שהתקלקל. חשבתי לעלות בגודל ובתצורה ל 16:9, מחשבה טובה? מה הם המסכים המומלצים היום עד 1500 שח?

3. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים אבל אני צריך מסך טוב אני חייב המלצה למסך טוב עד 1500 שח ואני רוצה מסך 22 אינץ תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  4. Started by מור23,

איך המסך של סמסונג 901N ? אני לא מוצא עליו בזאפ

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות מסך מדגם Samsung 953BW 19 ורציתי לשאול איך המסך הזה היום הוא עולה 625 ש"ח אני ישמח לקבל עוד הצעות למסכים בסביבות 600-800 ש"ח תודה !

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  7. צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by ינשופית,

הי, מחפשת מסך LCD ''19, שימושים עיקריים: קריאת טקסטים, תכנות, אינטרנט (עבודה די ממושכת מול המחשב) וקצת סרטים וטלויזיה. (אם אפשר מחנויות באיזור חיפה) תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by Cilay,

אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  10. Started by thebigman1977,

שלום אני צריך המלצה למסך מחשב,LCD ,בגודל 19 אינץ' ,התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. אני אשתמש בו בעיקר למשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  11. וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by omrik10,

איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  13. Started by blackwolf,

שלום. אני מחפש מסך למשחקים 22". התקציב הוא 900, אפשר לחרוג טיפה אם זה ממש משתלם. תודה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by RobiNooB,

לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  15. עד 5000 ש"ח וגם 23 אינץ'... תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  16. Started by Oranili,

Samsung SyncMaster 932BF

17. Started by VoliSuS,

אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  19. לאחר סקר מקיף, ושעות רבות של שיטוטים בפורום (איך אני אקום מחר [היום] לעבודה ) אני רחוק דקה מלהשתכנע שכדאי לשים עוד כמה מאות שקלים לטובת ה-VP930. מה חסר? אני רוצה לראות את המסך לפני הקניה - להבין את מהות ההבדל בינו לבין שאר ה-TN הנפוצים. מישהו מכיר חנות בירושלים שאוכל לראות בה את המסך? (לא אכפת לי להזמין את המסך מחנות מחוץ לירושלים, פשוט לא בא לי ליסוע במיוחד רק בשביל לראות אותו).

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  22. רציתי המלצה על מסך 23 אינץ שישמש למשחקים ועבודה שוטפת בסביבות ה1000 שקל . המסך יהיה מחובר לכרטיס gtx 260 .

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by averaraz,

הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.

24. Started by sgsg,

אני יודע שזו שאלה מוזרה. אבל באמת, באיזה מצב אני ארגיש הבדל משמעותי בין המסכים האלה לנגיד... 931W? או למסך TN שנחשב איכותי ועולה כמה מאות פחות? קראתי את המאמרים על המסכים והבנתי את ההבדל בין הטכנולוגיות, אבל שוב, האם בנאדם רגיל ישים לב להבדל בין הסוגים בשימוש בסיסי? (גלישה באינטרנט, עבודה עם קצת אופיס ופוטושופ)

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by tttalz,

היי מה קורה? מקווה שטוב אז ככה אני מחפש מסך עד 1700שח חשבתי על הT240 מה אתם אומרים?? האם ניתן למצוא משהו טוב יותר במחיר הזה?? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים