מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי ביקורת על ה-VP930 שחידשה לי משהו, שעשוי להיות לי שימושי - חיבור שני מחשבים (או 3 במקרה של ה-930) לאותו מסך: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2005/12/09/ViewSonic-VP930-19in-TFT-Monitor/p2 האם יש מסכים נוספים בתקציב של עד כ-1500 ש"ח שקיים בהם הפיצ'ר הזה? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת visual studio. ה-VP930, שלהבנתי מהפורום מומלץ מאוד, קצת חורג לי מהתקציב (עולה כ-1800.) תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
פסח; הגיע הזמן לנקות את המסך , איך אני עושה את זה? מעולם לא ניקיתי LCD מאז שקניתי אותו לא נגעתי בו ולא הזזתי אותו מהמקום איך אני מנקה אותו?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
סתכלו את הסרטון מה שמוזר פה הוא כשהוא יורה בLCD השחור שמסביב לכדור מתפשט וכשהוא יורה בזווית משולש כל זה מתאחד לבועה שחורה אחת.. אז רציתי לשאול למה זה קורה ככה..
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר? ואם כבר מסכים רחבים, אז איזה מסך עדיף מבין השלושה?: Samsung 931BW, BENQ FP92W, LG L194WT. אני צריך מסך למשחקים וסרטים, אני יושב הרבה על המחשב. תודה, עומר חצ'ק.[br]פורסם בתאריך: 20.03.2007 בשעה 00:01:50 תיקון:שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך של סמסונג? דף מידע: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications. ראיתי שם משהו מוזר בשורת הניגודיות: DC 2000:1(Static 700:1) מישהו מוכן להסביר לי מה זה אומר…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה : אני רוצה לקנות מסך חדש בסביבות תקציב של 1600 שקל קראתי המון באתר בפורומים וגם במדור של המפרטים המומלצים - וקצת הלכתי לאיבוד ואשמח לקצת עזרה בקבלת ההחלטה בעקרון זה מסך למשחקים וגם לסרטים השאלה היא באיזה מסך לבחור או שיש המלצה למסך אחר (ולהלן המסכים) 2209wa של דל (זמן תגובה 6MS האם זה משפיע על משו מריחות או נוחות צפיה?) 2433bw של סמסונג (למען האמת נראה קצת מעפן לעומת מסכים אחרים שיש בשוק) בנוסף אשמח לקבל על המלצה למסך 24 ולא רק 22.... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
צריך שבעיקר שהיה בעל צבעים ובקונטרס גבוהה מאוד ,למשחקים בתלת מיימד ,ולסרטים לפעמים בעדיפות אחרונה. מבחינת גודל כמה שיותר עדיף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים אני נהנה בוא מאוד אבל שמתי לב לזה שאני לא רואה טוב במסך שיש לי כרגע (19 אינג CRT בן 4 שנים) אני רואה מטושטש וזה משפיע על הראייה שלי אז אני רוצה לקנות מסך למחשב רק אבל רק למשחקים בכ 1300 ש''ח משחקים כבדים כמו קרייסיס, ביו שוק ועוד... מאוד חשוב איכותי ובלי מריחות ובעיות בצבעים.. ויש סיכוי לחרוג מעט מהמחיר... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
- ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה עזרה בקנית מסך עד מחיר של 1500 שקלים מאד חשוב שהמסך יהיה איכותי כי אנ יהולך לעבוד בתוכנות גראפייות ועיצוב. לגבי הגודל, עדיף 22' כי בחדר שלי אין טלויזיה אז אני ישתמש בו גם לראות סרטים במחשב, אבלהבנתי שכל המסכים במחיר הזה מגיעים עם פנאל NT, האם הוא איכותי לתוכנות גראפיות וסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם יכול לבוא בחשבון גם יותר מ- "24 ? האם מסכי לד (LED) טובים לעריכת וידאו ? בתודה shenig
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-