עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. Started by GuyHw,

שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by cb,

מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  4. Started by ilil,

במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. Started by taiber,

אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שמיועד למגוון פעילוית: צפייה בסרטים (בעיקר בפורמט divx), עבודה בפוטושופ, עריכת סרטים, עבודה עם מסמכי office ,גלישה באינטרנט ומשחק מזדמן פה ושם. העבודה בפוטושופ ועריכת הסרטים הם ברמת חובבן. גובה התקציב: עד 1500-1600 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  7. אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

10. חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by inon007,

היי, אני מחפש מסך למחשב שלי. אני לא רוצה לעבור את ה 1400 ש"ח. יש לי כרגע 3 הצעות: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# או http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=&ln&item_id=171 אני יודע שה LG רק 17", אבל לפי מה שהבנתי גודל הנקודה חשובה, ושל ה LG היא 0.264 ובדל היא 0.294 יש לכם עוד הצעות למסכים טובים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  12. מחפש מסך לא רחב, מטעמי שימוש בלוח וואקום לא רחב. קראתי את ההמלצות על הdell 2209wa, יש דגם לא רחב? חשוב לי שיהיה ips, סטודנט לאנימציה וכד'. המלצות?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by אופיר,

האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Dilbert Marker,

יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  17. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

19. המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  22. Started by ShakedB,

ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  23. שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  24. Started by guy_shalev,

שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים