עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הייעוד המרכזי כפי שנאמר יהיה למשחקים ואינטרנט - לכן חשוב שיהיה נוח לקרוא טקסט איתו. צפייה מהצדדים וכינון גובה פחות מעניינים אותי. מה המסכים המומלצים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by matanco3,

הייתי רוצה את עזרתכם בעניין אני מתלבט בין שני מסכים: 1) LG W2286L 2) DELL 2209WA מטרת המסך היא למחשב גיימיניג שניהם באותו גודל 22 אינץ וגם המחיר אותו דבר אז הייתי רוצה לדדת מה עדיף

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  5. Started by katkato,

מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  6. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by rozen10,

אני רוצה מסך מחשב ויש לי תקציב עד 1000 ש"ח אני רוצה 22'-24' ופול hd עדיף ניגודיות לפחות 1:40000 מהירות תגובה מקסימום 5ms לא יותר בהירות 500 Cd/m2 ומטה כל השאר שיהיו סבירים (אני לא הכי מבין רשמתי בערך מה שאני יודע) :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  9. שילוב בין רזולוציית Ultra HD לקצב רענון גבוה מסתמן בתור הטרנד החדש לשנת 2021 - והיצרנית הטאיוואנית מקווה להיות זו שתזניק אותו קדימה באמצעות מותגי ה-Predator וה-Nitro שלהלכתבה

10. Started by papapolo,

קניתי מסך חדש T220P וכשחיברתי אותו לכרטיס מסך ATI 4670 אני מקבל מסך שחור ונורית Power מהבהבת. זה קורה גם ב DVI וגם באנלוגי. בכיבוי והדלקה ההתחלה רגילה עד שהויסטה64 עולה ואז המסך שוב מוחשך, והנורית מהבהבת. מה שעוד מוזר זה שגם שאני מחבר את מסך הישן התקלה קורת פת גם בו. למעשה רק במצב Safe Mode לראות את הוויסטה בשני המסכים (בנפרד). אציין שלפני כל הפרשה הזאת הכל עבד חלק. תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  11. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  12. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by Hotmetal,

שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by crssa,

שלום! יש לכם המלצות למסך טוב בגודל 19" ומעלה, לא רחב בתקציב של בערך 1500 שקל? לא מיועד למשחקים או לסרטים אך כן לקריאה ממושכת של טקסטים ועבודה סטודנטיאלית...... אני צריך מסך שהזמינות שלו בחנויות היא יחסית גבוהה, או שאתם יודעים על מקום שמוכר אותו תודה!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. - ה HP 227 22 אינ'צ החדש קיבל תגובות פשוט מצויינות מאנשים , פאנל מקורי של סמסונג אורגינלי מהאיכותיים שיש . אבל ! מחירו 2000 שקל בארץ ! - זהמטורף ! ה2253 של סמסונג,שמכירו 1700 שקל (האם הוא גם פאנל סמסונג רגיל לא הגרלת לוטו ?) קיבל תגובות לכאן ולכאן ופה ההתלבטות שלי : הרבה אומרים שיש לו בעיית בלידינג חזקה וכאשר מצליחים לפתור אותה ע"י הורדת בהירות המסך מתחיל צליל מעצבן של מגנטיות . וכמעט ברוב המסכים שנמכרו יש את הצליל המעצבן הזה . יש כמה שקנו בארץ ויכולים לאמת ? (השאלה מופנית לגבי שני המסכים הנ"ל) תודה . נ.ב מסך לא קונים כמו מחשב פעם בשנתיים שלוש ....לכן ההתלבטות שלי קשה . :

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by ori-silver,

אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by tika,

היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. שלום כולם, דבר ראשון רציתי להגיד שהפורום נורא אינפורמטיבי, וכולכם עושים פה עבודה מצוינת! דבר שני, לנושא שלי, אני מחפש מסך עד 2000 ש"ח, הדבר הכי חשוב לי זה שטח עבודה, אני מתעסק במוזיקה, והתוכנות שאני עובד איתם צריכות המון מקום. אחרי השטח עבודה, אני מחפש מסך שיציג סרטים טוב, לא רק בצפייה ישירה. התחלתי לנטות לכיוון ה-22" הזולים, כמו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469700 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=491104 בקיצור אתם מבינים את הכיוון... בכל מקרה, אחרי שקראתי כאן קצת, הבנתי שמבחינת זויות צפייה הם על הפנים. אז מה אתם אומרים? התכנון המקורי שלי היה בכלל לקנות שני מסכי 17", שייתנו לי שטח עבודה יותר גדול, אבל אני לא בטוח איך זה יעבוד בצפייה בסרטים... בקיצור, אני צר…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. ראיתי ביקורת על ה-VP930 שחידשה לי משהו, שעשוי להיות לי שימושי - חיבור שני מחשבים (או 3 במקרה של ה-930) לאותו מסך: http://www.trustedreviews.com/displays/review/2005/12/09/ViewSonic-VP930-19in-TFT-Monitor/p2 האם יש מסכים נוספים בתקציב של עד כ-1500 ש"ח שקיים בהם הפיצ'ר הזה? השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, סרטים וקצת visual studio. ה-VP930, שלהבנתי מהפורום מומלץ מאוד, קצת חורג לי מהתקציב (עולה כ-1800.) תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  21. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by Iftahbz,

שלום השאלה שלי היא לגבי טיב השרות של היבואנים. VS - אומניטק ו Samsung - חיון . (מה שעומד על הפרק אצלי הוא VP930B ו 971P ) מי נתקל בצורך בשרות ? איזה יבואן/חנות ? ואיך היה השרות ? תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by DRIF,

אני שוקל לקנות את ה DELL 22 השימוש שלי הוא כ40 אחוז אינטרנט 10 אחוז אופיס 25 משחקים 25 סרטים . כעת יש לי CRT LG 17 F700P ורוב הזמן אני על רזולוציה 800*600 כדי לראות טקסט טוב. יש לי כרטיס מסך 6600GT האם אחוש שיפור מלבד הגודל? האם אראה טקסט גדול וטוב יותר מכעת? תודה.

• 2 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים