מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
*ההודעה הבאה מועתקת מדיון שפתחתי בפורום "אודיו וקולנוע ביתי", וכמה אנשים שם ייעצו לי לפתוח אותו כאן, למרות שאני מחפש טלוויזיה ולא "מסך מחשב"... מקווה שזה בסדר. אז כמו שאמרתי, כנראה שיש לי אופציה לרכוש את ה Marantz FX26LC בסביבות ה2,000 ש"ח. כמו כן, אתמול הייתי במחסני חשמל ושם "הציעו" לי(יותר נכון, הבהרתי מה אני רוצה) את ה: Samsung A450 ב2,790 ש"ח (אחריות לשנה) ו את ה LG 2630R ב2,890 ש"ח (אחריות לשלוש שנים) מבחינה טכנית "טהורה", אילו מהמסכים הללו יספק לי את הביצועים הטובים ביותר למטרות של: - צפייה בשידורי HOT(רגיל, לא HD, כי המחיר של HD כרגע הוא שערורייתי לחלוטין) - צפייה בוידיאו מהמחשב וכן משחקי מחשב ההבדל של ה100 ש"ח בין הסמסונג לLG לא משנה לי, ולLG יש אחריות לשלוש שני…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רגיל , הרבה גלישה (כולל הרבה קריאת טקסט) וסרטים, מעט משחקים. כמובן שצריך חיבור DVI. רמקולים - לא חשוב חיפשתי בפורום מהזמן האחרון, יש הרבה שאלות דומות, אבל לא מצאתי תשובה ברור, חוץ מהסוני 95 שכבר אי אפשר למצוא. הנה כמה דברים שמצאתי, מה עדיף בהתיחסות לתמורה למחיר (ברור שעם יותר כסף מקבלים מסך טוב יותר, השאלה אם זה שווה את התוספת) 1907FP Dell מחיר 1600 שח lenovo L192P מחיר 1560 שח BenQ fp93GX מחיר 1400 שח XeroxXG91D מחיר 1400 שח ואם יש מסך אחר באותם מחירים, או יותר זול, שנותן תמורה יותר טובה. תודה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התוכן בכותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שמטרותיו הן משחקים סרטים והקלטת סרטים(כרטיס טלויזיה). יש לי אפשרות לקבל מסך 19" רחב של חברת MAG זמן תגובה 5MS, מצד שני: המחשב ישמש למשחקים, בעיקר BF2 ומסך רחב במיוחד 19" עלול להקשות מאוד על המשחקיות. האפשרות השניה שלי היא לקנות מסך vewsoince VP930 אשר יעלה כ-1700 ש"ח. תראו 1700 שקל יעזרו לי בקניית רכיבים טובים יותר למחשב אבל אם משקיעים הרבה כסף בחומרה אבל לא רואים את זה בסוף כפלט איכותי זה לא שווה. מה אתם חושבים שכדאי לי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מסך משומש בן שנה וחצי,רואים מעולה (אם כי אני לא חושב שבמסך השני שלי ה- LG1920P רואים פחות טוב.LG כבר לא מייצרים מסכים כאלו...לפחות לא ב-19"...למעשה מבחינת זויות צפיה הוא אפילו עולה על ה-1910 לדעתי...). עכשיו אני צריך כ. מסך במקום האונבורד שיש לי על מנת לחבר את שני המסכים ביחד, וזה לא פשוט כפי שניתן לקרוא כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284049.0 אודה למי שיוכל להתייחס....
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא עליו מידע באינטרנט ממש איך הוא יהיה למשחקים וסרטים?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
תודה רבה . מתלבט בין שניהם ואודה על תשובות ממי שמבין בנתוני המסכים . http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1760TR+ http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=1780Q+
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה הם היתרונות והחסרונות של מסך 26 אינץ של samsung מדגם T260HD?? ואני רוצה לחבר לו מחשב ופליסטיישן 3 וולחיבור טלוויזיה........... בבקשה תשובה די דחופה עד יום שישי הזה .....
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אם ככה זאתי שאלה נטחנת אבל כל בן אנוש והמקרה שלו, אז ככה: יש לי מסך CTX CRT EX951F 19INCH ובעיניי המסך מושלם לגרפיקה, בעיקר בעיקר למשחקים פחות לטקסט אבל רואים בו מושלם ונהדר כמו שהבנתם, מצד שני אני רואה LCD מודרני של היום SAMSUNG 226 וכנראה שהוא לא מכויל(או איך שלא רושמים את זה) כי רואים בו הרבה יותר גרוע ממה שרואים במסך CRT שלי, אז אני שואל האם כדאי להחליף את הCRT שלי בLCD כמו ה226 של סמסונג או אפילו אחר?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הנה מספר מסכי LCD של 19" רחבים במצאתי בזאפ במחירים דומים- http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=472837 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=501592 http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=415455 איזה אחד הכי כדאי לי? תודה מראש למגיבים
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-