עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Sygnus,

דגם המסך - LG L1530S אתמול חזרתי והנורה מעל כפתור ההדלקה במסך הבהבה משום מה, כשאני לוחץ על הכפתור, אין שום תוגבה, המסך אינו נדלק. הוצאתי מהחשמל כמה פעמים, אבל הנורה עדין מהבהבת, והמסך אינו נדלק. מישהו יודע מה הבעיה ? יש דבר כזה לעשות ריסטרט/ריסט למסך ? תודה.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. תודה חוץ מזה האם מחירי המסכים אמורים לרדת בזמן הקרוב? שוב תודה נעם

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  4. אז ככה עברתי על כמה הודעות בפורוםפ בנושא אבל בסופו של דבר נשארתי מבולבל התקציב שלי הוא עד 1200 שקל ואני מעדיף 22' אני אתן את המפרט שלי כי הבנתי שזה חלק חשוב: amd 5200+ radeon hd3850 256mb 2 GB ddr 800 הצרכים שלי הם בעיקר סרטים גם ב HD. ומשחקים. אני משתמש בווינדוס אקס פי ולא מתכוון לשדרג לויסטה. אני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בחצי השנה הקרובה או לפחות עד שיצא הדור הבא. אז מה אתם ממליצים לי T220 או T220P או שבכלל מסך אחר.

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...

6. עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  7. בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  8. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  9. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by I7210I,

שלום אני צריך מסך בשביל שימושים רגילים דהיינו גלישה באינטרנט שיהיה LCD..שיהיה כמה שיותר איכותי ושיהיה כמה שיותר גדול עד 1500 ש"ח מה אתם ממליצים לי? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by taiber,

אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  14. Started by omrik10,

איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. Started by ftzahi22,

אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by crssa,

מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  20. Started by Yuvky,

לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\

22. שלום , אני צריך המלצה על מסך מהחנות TMS , התקציב הוא 1200שקל +- שימושים : קצת סרטים אבל הרב משחקים... מה עדיף? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3551 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3247 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=4479 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3361 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3420 תודה.

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  23. syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by Peri228,

שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  25. Started by klips,

שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים