מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
-
לאחי, יש יום הולדת בקרוב, ואני ושאר האחים מתכננים לקנות לו מסך LCD כמתנה. יש לנו תקציב שעומד על 1600 שקל. שמעתי על ה-VP930B של View Sonic. (מה דעתכם על המסך הנ"ל? ) חשוב לציין, הוא משחק הרבה במשחקים, שדורשים מחשב חזק, לכן אני צריך המלצות למסך איכותי. תודה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הוא מסך איכותי??? אני לא מבין כוכך בפאנלים אבל יש לו פאנל איכותי?? הוא טוב למשחקים ולסרטים פחות חשוב לי הקלדה ועבודות אבל שיראו ברור מתי שאני מדבר בICQ והמסנג'ר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 עם הוא לא טוב אז יש מסך אחר טוב מסך רחב של Dell עד 2500ש"ח
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מה המצב ? אני מעוניין בהמלצה למסך עד 2000 שקלים שייועד למשחקים וגלישה סרטים אני לא אראה על המסך הזה רק משחקים וגלישה. 19 אינץ' ומעלה אין לי בעיה עם רחב או רגיל. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
19 אינץ לא יותר מ1000 חשבתי על Chimei 958D או על Samsung T190 LCD "19 מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
-
נניח שאני יכול לקנות רק אחד משניהם, מה עדיף ומה ההבדל באיכות (הבדל גדול/קטן ואיפה) ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, מסך הCRT שלי גוסס לו לאיטו, ואחרי הפעם האחרונה שהראיתי להורים כמה תמונות על המחשב הם קלטו איזה כאב ראש זה.. אז קיבלתי תקציב של 1,000 שקל, ואני יכול למתוח אותם עד גג 100/150 שקלים - לא יותר (וגם זאת תיהיה משימה לא קלה..). בנתיים מה שמצאתי זה L204WT של LG, אבל הידע שלי במסכים שואף לממוצע מינוס, כך שאני מעדיך להתייעץ עם מומחים. אז.. יש המלצות אחרות? האיכות חשובה, אבל גם הגודל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מסך 19 אינץ עד 1200 1300שחמה אתם אומרים על ה NU 19 אם יש המלצות אחרות אני אשמח אם אפשר לשמור את ההמלצות בתקציב. המסך משמש לגלישה טקסטים הרבה RDP חחחח וגם למעט משחקים.בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?
-
מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לאחר שימוש ממושך במסך לפעמים אני מרגיש צריבה בעיניים ואני מבחין באדמימות בתוכם. האם בכל מה שקשור לשימוש במסך לצורך צפייה בסרטים ,עיבוד תמלילים,אינטרנט והרצת משחקים מסך lcd איכותי מעייף פחות את העיניים מאשר מסך crt איכותי?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני יודע שזו שאלה מוזרה. אבל באמת, באיזה מצב אני ארגיש הבדל משמעותי בין המסכים האלה לנגיד... 931W? או למסך TN שנחשב איכותי ועולה כמה מאות פחות? קראתי את המאמרים על המסכים והבנתי את ההבדל בין הטכנולוגיות, אבל שוב, האם בנאדם רגיל ישים לב להבדל בין הסוגים בשימוש בסיסי? (גלישה באינטרנט, עבודה עם קצת אופיס ופוטושופ)
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שמעתי הרבה על SONY X95F...הוא באמת הכי מומלץ לתקציב הזה? יש אנשים עם ניסיון איתו או שראו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
המסך צריך להתאים גם למשחקים וגם לגלישה באינטרנט..כמה שגדול יותר טוב יותר מבלי לאבד איכות,התקציב רלוונטי באספקט של עלות/תועלת ,לדוגמא,שני מסכים שנותנים אותה תמורה האחד עולה 4K והשני 8K..אז הראשון עדיף מבחינתי,תודה מראש לממליצים...
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי במהלך צפיה בסרטים אני חווה TEARING מרגיז. אם זה עוזר הרזולוציה של הסרטים הם 608x456 ורזולוצית המסך 1900x1200 ואני משתמש בתוכנת VLC PLAYER שם את ההגדרות על 16:10 בכדי שלא יהיו לי BLACK BOX
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-