מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום קודם כל רציתי להגיד שאני יודע שהפורום מלא בנושאים כאלו, אבל שימו לב שהדרישה העיקרית שלי מהמסך היא צפייה בסרטים, ממש ללא משחקים. כמובן שזה בא ביחד עם קצת עיבוד תמלילים (עבודות לביה"ס, תכנות וכו') כך שאני צריך שהמסך יהיה חד והמילים יהיו ברורות. אני אשב במרחק דיי גדול מהמסך, בסביבות 80 ס"מ. לא אוכל לחרוג מהתקציב לכן ה-DELL2209WA שמומלץ כאן מאוד בפורום בזמן האחרון לא מתאים לי. מה שכן, אני לא מבין בכלל בכל נושא הפאנלים (חוץ מזה שיש כאלה שמתאימים יותר ופחות לצפייה בסרטים) ואשמח אם תוכלו על הדרך להסביר לי את העניין. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני כבר אובד עצות יש לי מסך 22 רחב asus mw221u התקנתי את הדריברים של הכרטיס מסך והכל בסדר .. משום מה ברזולוציוה לדוגמא 1680 x1050 הוא מותח את הכל אנכית לדוגמא : עיגול יראה כמו אליפסה .. וככה גם בשאר הרזולוציות שאמורות לעבוד טוב ניסיתי לבדוק אם בהגדרות של המסך עצמו התמונה מתוחה והיא לא.. היא יושבת בדיוק כמו שצריך! אני גרפיקאי ומאוד חשוב דיוק ולא לשלוח אליפסה ללקוח במקום עיגול (מה שאני אראה געיגול היא יראה כאליפסה) מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שזה לא רעיון טוב לקנות מסך 17" כי הם לא משו בכלל לעומת ה19", אבל לחבר שלי יש תקציב נמוך (עד 1100 ש"ח), אז נראה שחייב ללכת על 17". המסכים שאני מתלבט ביניהם: LG L1753TR: http://www.lge.com/products/model/detail/l1753tr.jhtml Samsung 731B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS17MEBSBDXAA.asp ViewSonic VG730m: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/graphicseries/vg730m ViewSonic VA712b: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/valueseries/va712b
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הוא מסך איכותי??? אני לא מבין כוכך בפאנלים אבל יש לו פאנל איכותי?? הוא טוב למשחקים ולסרטים פחות חשוב לי הקלדה ועבודות אבל שיראו ברור מתי שאני מדבר בICQ והמסנג'ר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 עם הוא לא טוב אז יש מסך אחר טוב מסך רחב של Dell עד 2500ש"ח
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה דעתכם על שני המסכים הבאים: ASUS MW221U 22" DVI 2MS ASUS PG191 את שתיהם ראיתי באתר של נועה מחשבים ורציתי לדעת אם הם טובים בשבילי אני צריך מסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והתקציב שלי הוא בערך כמו המחיר של המסכים האלה תודה
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-