מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה עברתי על כמה הודעות בפורוםפ בנושא אבל בסופו של דבר נשארתי מבולבל התקציב שלי הוא עד 1200 שקל ואני מעדיף 22' אני אתן את המפרט שלי כי הבנתי שזה חלק חשוב: amd 5200+ radeon hd3850 256mb 2 GB ddr 800 הצרכים שלי הם בעיקר סרטים גם ב HD. ומשחקים. אני משתמש בווינדוס אקס פי ולא מתכוון לשדרג לויסטה. אני לא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך בחצי השנה הקרובה או לפחות עד שיצא הדור הבא. אז מה אתם ממליצים לי T220 או T220P או שבכלל מסך אחר.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
(כן - ראיתי את הת'רד על 2407) מהם השינויים ? עם דל אי אפשר לדעת . אחרי הלוטו אני מפחד שהם עשו downgrade
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צרך עזרה בבחירת מסך LCD, הבעיה היא שאני לא מבין כלום במסכים וכל הדברים כמו יחס ניגודיות, זמן תגובה וכו' רק מבלבלים אותי :s05: כעיקרון אני צריך מסך 19'' טוב למשחקים (יש לי מחשב די בסדר - C2D E6300 @ 3.2GHZ + 8800GTS +2GB RAM) ולקריאת טקסת, לא כתבתי תקציב כי האמת שאין לי מושג כמה מסך טוב עולה אבל תבינו שאני סטודנט והעניין של המחיר הוא די משמעותי
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שמתי לב שקנית LCD זה ענין לא קל בכלל. יש את הקטע של שריפת הפיקסלים והאחריות ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי, כמו לדוגמא התארד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270265.0 תסבירו לי בבקשה מהם הסיכונים בקניה של מסך LCD מתקדם ומה הפיתרון. תודה!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה דעתכם על שני המסכים הבאים: ASUS MW221U 22" DVI 2MS ASUS PG191 את שתיהם ראיתי באתר של נועה מחשבים ורציתי לדעת אם הם טובים בשבילי אני צריך מסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והתקציב שלי הוא בערך כמו המחיר של המסכים האלה תודה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה על מסך מהחנות TMS , התקציב הוא 1200שקל +- שימושים : קצת סרטים אבל הרב משחקים... מה עדיף? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3551 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3247 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=4479 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3361 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3420 תודה.
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובר בקרוב לקנדה לכמה שנים ואני רוצה לפנק עצמי עם מסך מחשב גדול ואיכותי, שכמובן אקנה שם. אני עובד הרבה עם תמונות וצילומים, פחות חשוב לי משחקים וסרטים. מה חם עכשיו בשוק ? תודה שחר
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה עזרה בבחירת מסך. השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים, קצת גרפיקה וקצת סרטים. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. לפי המלצות שראיתי היה כתוב שה-Dell 2007wfp מומלץ אך יש לו זמן תגובה דיי איתי ונראה לי שזאת תיהיה דיי בעיה בגלל שהשימו העיקרי שלי במסך הוא למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי. בתודה מראש : שניר :-> נ.ב. בנוסף הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך SAMSUNG 206BW והאם הוא טוב למשחקים?!
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-