עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by inon007,

היי, אני מחפש מסך למחשב שלי. אני לא רוצה לעבור את ה 1400 ש"ח. יש לי כרגע 3 הצעות: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# או http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=&ln&item_id=171 אני יודע שה LG רק 17", אבל לפי מה שהבנתי גודל הנקודה חשובה, ושל ה LG היא 0.264 ובדל היא 0.294 יש לכם עוד הצעות למסכים טובים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  2. Started by Ash Binary,

אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by katkato,

מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by gt6,

המסך של המחשב לא שלי של מישהו נהיה פתאום בצבע צהוב כל המסך בצבע צהוב ירוק כזה מה ניתן לעשות כדי לפתור את הבעיה? פירמוט יעזור פה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by klips,

שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by shelomo-levi,

זה המחשב תמליצו לי מסך טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 1400.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤904 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤333 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 כמות:2 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤417

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  11. מחברת KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8737 בנוסף, אשמח לקבל הצעה לעוד מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  12. שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by shainov,

צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. למחוק. יצא פה בטעות, במקום באודיו וקולנוע ביתי.

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by RobiNooB,

לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. שלום בתקופה הקרובה אני קונה מחשב חדש לגמריי כי שלי כבר עשה את שלו והוא בן 4 שנים ולא מריץ משחקים חדשים ברשותי כרגע מסך CRT LG F900B שאני מאוד מרוצה ממנו בעיקרון והחסרון היחיד הוא שהוא גדול ותופס הרבה מקום יש לאח שלי 2 מסכיי LCD 19 WIDE אחת של חברת XEROX והשנייה סתם ג'נרי בלי שם ואחריי שראיתי אותם ואיך התמונה נראית בהם הגעתי למסקנה שהמסך שלי כרגע הרבה יותר טוב מהם עכשיו הדילמה שלי היא האם כדאי להחליף את המסך הישן והטוב שלי לLCD חדש? ראיתי הרבה אנשים פה ממליצים על המסך של DELL אבל אני מעדיף לרכוש מסך מהחנות www.lamir.co.il כי הם מאוד קרובים לבית שלי השימושים של המחשב החדש יהיו משחקים סרטים וגלישה באינטרנט ואני צריך מסך שיהיה 19 ומעלה מומלץ יותר אחרי בדיקה באתר ראיתי שהמסכי…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  19. המסכים שאני רואה שאתם ממליצים עליהם פה(למשל x95f, 971p וכו') הם כולם מסכי 19 אינטש האם יש מסכי 17 אינטש מומלצים עם פאנלים מהדור החדש(לא tn)?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מסך 19 אינץ עד 1200 1300שחמה אתם אומרים על ה NU 19 אם יש המלצות אחרות אני אשמח אם אפשר לשמור את ההמלצות בתקציב. המסך משמש לגלישה טקסטים הרבה RDP חחחח וגם למעט משחקים.בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by wta,

ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  24. אמרו לי שבמסכי LCD עדיף להשים בקצב רענון על 60 Hertz ולא על 75 זה נכון?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  25. Started by liron58,

למשחקים כמו ac וסרטים

• 1 תגובה
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.