עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by crik,

שוקל לקנות............

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  3. Started by amitbl,

עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Aviram,

למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  6. אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  7. היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  8. אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום אני צריך עזרא בקשר למסך Hyundai X224W אם הוא טוב לGTA IV משחקים כבדים אם רואים פיקסלים האם הוא אמין ואם יש פיקסלים שרופים תודה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 18.06.2009 בשעה 17:22:58 יש לי עוד דגם של מסך שנמכר בKSP הדגם 22ED של CHIMEI אז או Hyundai X224W או 22ED תודה לכולם!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  12. בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  13. Started by lalamosaka,

הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  14. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  15. Started by Rio_911,

הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  16. שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  18. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by shlomihd,

הי, אשמח לקבל חוות דעת עבור המסך החדש של LG לדגם W2252TQ ממי שמכיר, ראה, התרשם או שכבר רכש. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  20. היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  21. (אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט

• 3 תגובות
    • 762 צפיות
  22. קומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםקומפיוטקס 2022: מותג ה-ROG של אסוס לא נח לרגע ובשיתוף עם NVIDIA אנחנו מקבלים הצצה למסך הגיימינג הזריז ביותר בעולםלכתבה

23. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Yaniv_sosner,

תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by zilbermm,

היי, מחפש LCD "19, לא חייב רחב, אני כבר אאוט לגמרי אז אין לי מושג איפה להתחיל ולפי מה לבדוק. השימוש הוא 70% לעבודה שוטפת (אינטרנט בעיקר) 30% למשחקים - חשוב לי שיעשה פה עבודה טובה אבל אני לא בדיוק גיימר יש לי כרגע AOC CRT שפשוט כבר דפק לי את העיניים. תודה

• 3 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים