עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. פעם ידעתי את הדגם של המתלה שאני צריך לקנות.. עכשיו איך אני אדע? אני לא מוצא בגוגל, ניסיתי הרבה קומבינציות חח אבל אני צריך את השם של השיטה הזו בכללי.. תודה!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  2. Started by Ametrine,

ידעו על פרוייקטים של חברות להוציא עוד דגמים של 24 אינץ' ברמה גבוהה ומחיר טוב ששווה לחכות להם ולא להסתכן בצלליות שלא ניתנות לתיקון ב DELL HC?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by NIVs,

משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  4. לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by Guarding angel,

מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  6. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

7. Started by iSolt,

G3223Q DELL 4K 144HZ

8. Started by kobim,

חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by guy_shalev,

שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. רציתי לדעת עד איזה גודל של כבר האיכות לא נפגעת? האם כבל של 5 מטר יציג בדיוק אותה איכות כמו כבל של 2 מטר??

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  12. הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. Started by amit1242,

שלום..יש לי עכשיו מסך ל\lg 1900j [המעוצב] אבא שלי קונה לעצמו סך בקורב [הviewsonic ] והוא הסכםי שאני אחליף איתו את המסך [לי יהיה את ה view sonic] מה אתם אומרים,שווה לי? ההבדל יהיה גדול? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  14. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אבא שלי מעוניין במסך חדש, מסך LCD לעבודה משרדית (מידי פעם וידאו באינטרנט..) . יש לי 3 שאלות: 1. איך המסך Samsung 740BF ? האם הוא טוב? אם כן אני אקנה אותו ב1190 ¤... 2. האם יש הבדל בין מסכי 19אינטש ל17אינטש למעט הגודל? 3. האם כדאי לקנות מסך WideScreen? אני לא מאלה שכותבים "דחוףףףףףףףףףףףף!!!111אחדאחדאחד" , אבל זה ממש דחוף :< . בתודה, אמיר.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. מבקש המלצה למסך 20" Wide

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by asaf_azar,

אני חושב לקחת 206BW ב1300(מחיר טוב?) ואף פעם לא היה לי LCD. עכשיו ככה: אני יכול לעבוד ברזולוציה שונה מהטבעית ושתהיה חדה ובלי בעיות? ראיתי שחלק אמרו שהטקסטים בLCD לא ברורים?עוד פעם נכון או לא? ואפשר לעבוד במשך כמה שעות רצופות עליו בלי עיניים דומעות וכו'?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  17. שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. כמו שרשום בכותרת וגם: AMD Athlon 64 3000 fx 5700le 256MB 1 GB RAM האם זה יתאים לרזולוציה? כי אם לו אז אני מוותר וחבל תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 12:19:20 אני מתכוון שלא יהיו תקיעות או עצירות להתרעננותאני לא משחק כמעט בכלל אבל בסרטים וכדומה ובתוכנת שרטוט (SOLID WORKS) אני כן מצפה לעבודה חלקה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by eegg,

אני רוצה מסך חדש ואני משחק משחקים דיי הרבה ורואה בקושי סרטים אבל משתמש באופיס ובאינטרנא דיי הרבה חשבתי על מסך 19 כי יש לו מסכים טובים וזולים כמו ה viewsonic vp930 אבל שמעתי שיש להם נקודות גדולות וקשה לקרוא מסמכים וחשבתי גם על מסך 22 שאמור להיות טוב למסמכים ולסרטים אבל הם עם מסך tn כמו ה samsung 226bw אבל אני לא בטוח אם הוא טוב למשחקים וגם הוא יקר יותר מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. Started by igalll,

תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by shay_le,

איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Morfix,

שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by DaNi-L,

כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by tom808,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.