מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
???
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
(אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ויודע האם אפשר להוריד באופן מלא את הרגל ? ולהשאיר רק את המסך ? (צריך להתקין אותו במקום די צר, צמוד לקיר.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך LCD לעבודה יומיומית, בעיקר אינטרנט, ופה ושם משחקים ועריכה גרפית. המסך מצטרף לטלויזית LCD 32'' שכבר מחוברת למחשב. חשבתי על משהו סביבות 19-20'' בגלל שיש לי טלויזיה, ולכן אין צורך במסך גדול לסרטים, ונראה לי שמסך גדול לשאר הדברים הוא לא כזה נחוץ מכיוון שהמרחק ישיבה הוא יחסית קטן(אשמח לקבל תגובה לדעה). הסכום שלי הוא סביב ה 2000 עם אפשרות לחריגה(לא קריטי). עכשיו בגלל שהמחשב מחובר לטלויזיה, אני חשבתי שאני צריך מסך שהוא אינו רחב. האם ההנחה הזאת נכונה. על איזה מסכים אתם ממליצים. המון תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
הבנתי שיש ב - LcdTV פתח תקווה אבל הם אומרים שאין להם כרגע במלאי ובתצוגה. מישהו יודע על מקום אחר שניתן לראות את המסך באיזור המרכז ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני מתבלבט בין שני המסכים הנ"ל. ייעוד עיקרי משחקים , משני תכנות וסרטים. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין המסכים ואיזה מהם עדיף לי לדרישות? ד"א זה יצורף לכרטיס מסך 4870 לתצוגה אופטימלית.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
השימוש שלי למסך הוא גלישה באינטרנט צפייה בסרטים ושיציג טקסטים טוב לעין.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-