מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך 19" לא רחב למשחקים בעיקר, ב1600-1700 זה המפרט שלי מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים ANTEC SONATA III 500W SONATA3 ¤ 801 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Albatron Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DualDVI Retail ¤ 1554 1 הבנתי שהVIEWSONIC VP930 הוא מומלץ בתמורה הזאת. יש המלצות יותר טובות? אני מוכן לעלות קצת בתקציב אם זה קריטי הוא מומלץ למשחקים? ומה זה REVO3 שהבנתי שאני לשאול עליו? עוד משהו שאני …
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
לא משנה כבר הזמנתי DELL 2209WA ..
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אחרי שנים בהם מסכי OLED שימשו בעיקר לטלויזיות וסמארטפונים, כעת מתחיל להגיע אלינו נחיל מסכי OLED להמונים בדמות צגי גיימינג מתקדמים ויוקרתיים. ה-AORUS FO27Q3 של GIGABYTE הוא מסך 1440P מתקדם בתדר 360Hz. מדובר בשילוב טכנולוגיות שטרם ניסינו בעבר וכעת יצאנו מנוסים ועם מסקנותלכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מאוד אודה למי שימצא לי איזשדהו מאמר בסגנון של מה שיש פה חלק א' וב', שמסביר על סוגי הפאנלים ועל כל העניין של מסכי LCD במפורט באנגלית. תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום קודם כל רציתי להגיד שאני יודע שהפורום מלא בנושאים כאלו, אבל שימו לב שהדרישה העיקרית שלי מהמסך היא צפייה בסרטים, ממש ללא משחקים. כמובן שזה בא ביחד עם קצת עיבוד תמלילים (עבודות לביה"ס, תכנות וכו') כך שאני צריך שהמסך יהיה חד והמילים יהיו ברורות. אני אשב במרחק דיי גדול מהמסך, בסביבות 80 ס"מ. לא אוכל לחרוג מהתקציב לכן ה-DELL2209WA שמומלץ כאן מאוד בפורום בזמן האחרון לא מתאים לי. מה שכן, אני לא מבין בכלל בכל נושא הפאנלים (חוץ מזה שיש כאלה שמתאימים יותר ופחות לצפייה בסרטים) ואשמח אם תוכלו על הדרך להסביר לי את העניין. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הוא מסך איכותי??? אני לא מבין כוכך בפאנלים אבל יש לו פאנל איכותי?? הוא טוב למשחקים ולסרטים פחות חשוב לי הקלדה ועבודות אבל שיראו ברור מתי שאני מדבר בICQ והמסנג'ר http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&cat_id=71&item_id=246 עם הוא לא טוב אז יש מסך אחר טוב מסך רחב של Dell עד 2500ש"ח
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יש לי 19 אינטש של DELL בתצורה 3:4 שהתקלקל. חשבתי לעלות בגודל ובתצורה ל 16:9, מחשבה טובה? מה הם המסכים המומלצים היום עד 1500 שח?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום שלום! אני חייב להעיף דחוף את הCRT 17" הישן שלי, כי אין לי בגללו מקום על השולחן בשביל לימודים.. סבא שלי קנה לאחרונה ב600 שח את המסך Acer X193W. והוא נראה לי סביר. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב? נ.ב חשוב לי גם שיהיה אפשר לתלות אותו על הקיר לפעמים כמו בACER [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 13:44:09 טוב רכשתי אותו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש מסך קטן וקומפקטי (חדר קטן) אשר ישמש בערך בחצי מהזמן כטלויזיה (שמחוברת לממיר YES) ובשאר הזמן כמסך מחשב לכל דבר לשימושי טקסט בעיקר ואולי גם קצת סרטים. לא ברור לי כל כך מה עדיף לחפש לצורך העניין - מסך טלויזיה (סטייל טושיבה - http://zap.co.il/model.aspx?modelid=524178) או מסך מחשב שישמש כטלויזיה. מה שאני כן מבין זה שהרזולוציה של מסך מחשב גבוהה יותר - השאלה איך זה מתבטא בצפייה בשידורי טלויזיה. עד כמה שאני מבין יש לי אופציה לרכוש מסך עם כניסות מוכנות כבר (ASUS PW201, DELL 2007) או לחבר בעזרת TVBOX. אשמח אם תוכלו להאיר את עיני בנוגע לאופציות ומהי לדעתכם האופציה העדיפה. אשמח גם להכיר חנויות שהיה לכם נסיון טוב עימן. בתודה מראש לכל העונים זיו.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
פעם ידעתי את הדגם של המתלה שאני צריך לקנות.. עכשיו איך אני אדע? אני לא מוצא בגוגל, ניסיתי הרבה קומבינציות חח אבל אני צריך את השם של השיטה הזו בכללי.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-