מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום מידע עליו חוץ מזה שהוא 17 אינץ'
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים, יש לי מסך SAKURA SANSUI ששימש בערב כטלוויזיה לבעלים הקודם שלו ולאחר מכן גם כמסך מחשב. המסך עובד, אני מחבר אותו לחשמל ובכבל (עם יציאה כחולה) למחשב, כשאני מדליק אותו בכפתור POWER הוא נדלק לכמה שניות עם המסך של המחשב ואז נכבה. לא מצאתי את הפתרון, אשמח שתעזרו לי או שתתנו הכוונה! תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש עליו המלצות רבות אך הפאנל שלו הוא TN ולפי מה שאמרו פה בפורום זה פאנל ממש גרוע. האם הוא בכל זאת שווה קנייה?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אממ טוב יש לי מסך גדול של 22 אינץ' עכשיו הבעיה בו היא הרזולוציה אני שם את הרזולוציה על 1600X1200 כמו שכולם אומרים אבל זה יותר מידי ארוך לי.. כאילו יעני אני לא רואה את הסרגל כלים שלמטה כמו גלגלת אני יעני צריך לרדת כדי לראות וזה לא טוב ככה איך אני משנה את זה?? יעני את האורך (ובדקתי בכפתורים שיש על המסך יש לשנות רק את הרוחב לא את האורך..)
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי לכולם, הגיע לידי מסך 21.5" של חברת SENSE מדגם M2285B. אני מחפש עליו מידע וכלום לא עולה לי בגוגל או יוטיוב. אני רוצה לפרק ממנו את הרגלית בשביל תלייה על מתקן, אבל אני לא יודע אם ואיך אפשר לעשות את זה. אם למישהו יש את חוברת ההפעלה בה מראים איך עושים את זה, או יודע איך לפרק, אשמח לעזרה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למפרט הבא כאשר השימושים למסך הם משחקים קלים ואינטרנט, שימושים דיי בסיסיים... בתודה מראש... להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤604 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1263 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-