מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מגיע איתו דיסק ולפי מה שהבנתי התוכנה לכיול כמו שאתם קוראים לזה היא MagicTune משום מה היא לא פועלת על ויסטה 32ביט בעקרון הצבעים אחלה אבל בכל זאת אני רוצה לנסות להפעיל אותה יש רעיונות?אולי תוכנה אחרת או שפשוט הגרסה שבאה עם המסך לא אמורה לפעול בויסטה ?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
השימושים הם צפיה בסרטים ועריכת וידאו כרטיס המסך הוא 3850
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן אני מחזיק במסך 931BW של סמסונג כמובן שעד עכשיו תיפקד סבבה אתמול פתחתי תPES6 לשחק קצת ..ופתאום אני קולט באמצע המסך סוג של זרם כזה שמאוד מציק לעין זה חדש לי..ואין לי מושג מה זה מריחה או מה ? סתם ככה מחוץ למשחק אין לי את הזרם או שיש ולא רואים אותו מחוץ למשחק. מה דעתכם ? האחריות שיש לי יכולה להחליף לי את המסך ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום קניתי לאחרונה את המסך, אנ י מאוד מאוד מאוד מרוצה ממנו למרות ששמתי לב שבמשחקים יש קצת קטע עם הבהירות המטורפת (אפשר לתפוס אחלה צבע עם זה חחח)...בעקרון מה שעשיתי בדקתי באיטרנט מה אפשר לעשות וחוץ מכיול (שאני לא מוכן להשקיע כסף ואין צורך) אני לא יודע מה בדיוק לעשות.. הורדתי פרופיל של אחד שעשה כיול עם spyder3 אבל לא ממש הבנתי איך מפעילים אותו בVISTA ואם זה בכלל רלוונטי לגבי...בעקרון מה שעשיתי זה הורדה של הבהירות 25 מ50 (בוהק מדי) ואת הצבעים שיניתי ל R96 G92 B100 וסך הכל אני דיי מרוצה.. קצת יותר נעים לעין.. אבל אני באמת לא יודע מה לעשות יותר.. יש לכם הצעות? מה לעשות עם הפרופיל =/ אשמח לעזרה...
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
עד 500₪, Full HD, לא משנה גודל, חשוב שהAspect Ratio ישתנה באופן אוטומטי בין 4:3 ל 16:9, ושלא יהיה כל הזמן על 16:9. על איזה דגם מומלץ מהדגמים האלה: AOC E2260SWDA 21.5 Asus VP228HE 21.5 Philips 221S8LDAB 21.5 AOC 22E1D 21.5 AOC M2470SWH 23.6 Philips 243V5QHABA 23.6 Acer KA240H 24
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי מסך 2007FP והUSB ports שלו לא מגיבים משום מה. כאילו אם אני מחבר אליו DISK ON KEY לדוגמא המחשב לא מזהה אותו (הוא אמור בכלל לזהות אותו?) והדרייבר של המסך כן מותקן אצלי. איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD במקום מסך ה-CRT שיש לי. משיטוט כאן בפורום הבנתי שהרזולוציה הטבעית הן של מסכי LCD 17' והן של מסכי LCD 19' הינה 1024x1280. האם אנשים יכולים לחוות דעה כיצד נראית תצוגת 1024X768 על מסכים אלו? ואם אני מתכוון לעבוד עם רזולוציה כזו איזה גודל מסך עדיף לי לקנות? אני שואל זאת מכיוון שיש לי כרטיס מסך די חלש (9600 pro) שכרגע מריץ דברים בסדר על רזולוציה 1024X768 ואני חושב שאם אני יעבור ל1280X1024 זה יהיה גזר דין מוות עבורו. כמו כן, גם כשאחליף מחשב (חצי שנה-שנה) אינני מעוניין להחליף כ.מסף בתדירות גבוהה על מנת לשחק במשחקים.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-