מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש מסך למחשב שלי. אני לא רוצה לעבור את ה 1400 ש"ח. יש לי כרגע 3 הצעות: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3927# או http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=&ln&item_id=171 אני יודע שה LG רק 17", אבל לפי מה שהבנתי גודל הנקודה חשובה, ושל ה LG היא 0.264 ובדל היא 0.294 יש לכם עוד הצעות למסכים טובים במחיר הזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
משהוא גדול עם זמן תגובה טוב, בהירות ונגדיות. חשבתי על LG אוו פיליפס. תנו הצעות. וד"א, ראיתי טלוויזיות עם תמיכה בחיבור HDMI, זה יכול לעבוד טוב עם הדיוידי APEX 811 שלי?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או משהו אחר.. צריך עזרה דחוף תודה רבה !!! מאוד מסובך להתקין את מה שבדיסק מי שמבין בזה אני חייב את עזרתו תודה.…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
טוב תישמעו החותי הסתומה קישקשה למטה על ההתחל בתוש שחור אז לא היתה בררה פרחדתי שזה ידבק לקחתי מטלית אם מעט מים שיפשפטי זה ירד למחורת הדלקתי את המחשב פיתאום ליד ההתחל היה סימנים לבנים כאלה ביגלל המים מה לעשות בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום שלום! אני חייב להעיף דחוף את הCRT 17" הישן שלי, כי אין לי בגללו מקום על השולחן בשביל לימודים.. סבא שלי קנה לאחרונה ב600 שח את המסך Acer X193W. והוא נראה לי סביר. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב? נ.ב חשוב לי גם שיהיה אפשר לתלות אותו על הקיר לפעמים כמו בACER [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 13:44:09 טוב רכשתי אותו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה המחשב תמליצו לי מסך טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 1400.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤904 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ¤1291 דיסק קשיח: WD GP 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AACS ¤333 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA ¤130 זיכרון: ADATA GANIMG 2048MB (2048MBX1) DDR2 800 CL5 ¤144 כמות:2 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤365 ספק כוח: PCP&COOLING SILENCER 500W : PPCS500 ¤417
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-