מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19-20 אינץ' [מעדיף יותר 20 אינץ' ורחב] בעיקר למשחקים ולאינטרנט. המליצו לי את המסך הזה: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2473 ואת המסך הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=3781 עכשיו, הראשון אני רוצה אבל אמרו שהוא נמרח במשחקים. השני הוא לא רע, אבל הוא מכוער רצח, והרגליים שלי גדולות והשולחן שלי קטן. אז אפשר המלצות למסכים טובים (מכל החברות) ב1500-1600 ש"ח? אגב, אני הבנתי שאני אהיה עם פאנל TN, אז עזבו אותי מפאנלים, אני גם ככה מדוכא.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך למתכנת. טוב לעבודה רצופה של מספר שעות בלי כאבי ראש. גם פאנל TN טוב אם המסך סביר.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-