עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by amnonis,

בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by I21I21,

מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?

4. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by RobiNooB,

לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלום לכולם. קניתי לא מזמן את המסך המצויין בכותרת בחנות שופרסל ביג, מתצוגה. מכיוון שכך, המסך הגיע עם כבל VGA בלבד, ללא כבל DVI וללא שאר הכבלים המצורפים למסך. כמו כן, המסך הגיע ללא הדרייבר שלו (אשר מיועד אני מניח עבור הרמקולים המובנים). היכן ניתן להשיג את הכבלים המצורפים אליו? בנוסף, חיפשתי דרייבר למסך - ללא הצלחה. בתודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  8. המסך Dell 2407WFP אני צופה בסדרה ב4:3. לא משנה באיזה תוכנה. המסך חותך לי את השוליים. הבנתי שיש אפשרות במסך שזה לא יקרה, איך עושים את האפשרויות האלה של 16:9 ו4:3 במסך הזה? ומה הכוונה יחס של 1:1 במסך הזה? עכשיו אני רוצה לכייל את המסך, רוב התכנים הם HDTV וכדומה. איזה הגדרות מומלצות לשים כאשר כרגע הם על ברירת מחדל? תודה ד''א. מסך מומלץ ביותר.

9. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  11. אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by KingYog,

היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD בעיקר לצפיה ב-DVD , ב-HD (מוריד מהאינטרנט) ואחבר אותה גם למחשב. תודה

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  13. שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  14. אז ככה אני מחפש להחליף את המסך שלי (של VIEWSONIC 17) למשהו יותר גדול ורחב לכן אבקש מכם בבקשה המלצות למסכים טובים עם נתונים טובים שעונים על בקשותי בכותרת בתודה מראש, שי

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by nozza,

רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  16. צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  18. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. מחברת KSP http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8737 בנוסף, אשמח לקבל הצעה לעוד מסך לשימוש משרדי בתקציב של עד 600 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by gesha_s,

אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. למשחקים וקיראת קטסטים? ועוד שאלה... איזה מסך הייתם לוקחים 940BF או 930B?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by uv84,

אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  23. החלטתי להחליף את ה CRT הקיים אני מחפש מסך שלא לצורך משחקים בכלל, בעיקר "עבודה משרדית" (אינטרנט, מסמכים וכו') ומעט מאוד סרטים מידי פעם. אבל אני עובד מול מסך יחסית זמן רב (סטודנט), לכן חשוב שלא יעשה כאבי ראש או בעיות עיניים 8). טווח מחירים זה 1100-1200 רצוי מאוד, אשמח להמלצות בנוגע (גם אם המחירים אולי טיפה חורגים זה מתאים) תודה !

• 4 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.