מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי 19 אינטש של DELL בתצורה 3:4 שהתקלקל. חשבתי לעלות בגודל ובתצורה ל 16:9, מחשבה טובה? מה הם המסכים המומלצים היום עד 1500 שח?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום שלום! אני חייב להעיף דחוף את הCRT 17" הישן שלי, כי אין לי בגללו מקום על השולחן בשביל לימודים.. סבא שלי קנה לאחרונה ב600 שח את המסך Acer X193W. והוא נראה לי סביר. מה אתם אומרים? יש אלטרנטיבות טובות יותר במסגרת התקציב? נ.ב חשוב לי גם שיהיה אפשר לתלות אותו על הקיר לפעמים כמו בACER [br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 13:44:09 טוב רכשתי אותו.. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני בניתי מפרט רק מה שנשאר לי זה המסך... אני שמתי מסך שנראה לי אחלה אבל אני לא בטוח לגביו... המסך הוא למשחקים וסרטים עבודות גרפיקה ותכנות אז זה המפרט אם יש לכם מסך להציע זה יהיה טוב... שאלה לפני: מה יותר טוב??\ מסך מחשב רחב LG 19" L196WTQ 2ms LCD ¤1308 http://skypc.co.il/product.asp?pid=L196WTQ סה"כ מחיר לכל המוצרים:1308¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מסך מחשב LG 19" L1953TR 2ms LCD ¤1356 http://skypc.co.il/product.asp?pid=L1953TR סה"כ מחיר לכל המוצרים:1356¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מסך מחשב Samsung 19" 931BW 2ms WIDE LCD ¤1256 http://skypc.co.il/product.asp?pid=931BW סה"כ מחיר לכל המוצרים:1256¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il העדפות 19 אינצ…
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אני מתלבט אם לקנות מסך 19 אינץ' למחשב או פשוט לחבר טלויזיה LCD 19 אינץ' למחשב במקום. אין יל כאן את השמות של הדגמים, אני יכול להוסיף אותם המשך, אבל הרעיון הכללי? כדאי בכלל לחבר מסך של טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את הXBOX360 שלי למסך המחשב... ורציתי לדעת האם המסך הנ"ל תומך ב720P וכדומה...
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך טוב לצרכי צילום: עיבוד תמונה וצפייה בתמונות, בנוסף לצרכים כלליים. התקציב הוא בסביבות 1700 ש"ח. ראיתי המלצות על viewsonic vp930 ו-samsung 971p. הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך ישן עם יציאה אנלוגית בלבד, ולכן אני לא יודע אם הסמסונג יתאים, האם קיים מתאם שיאפשר לי לעבוד עם הסמסונג? אם יש גם המלצות על מסכים אחרים, אני אשמח לשמוע (אני מעדיף מסך רחב 19 או 20 אינטש). תודה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
משום מה הדרייבר של הכרטיס מסך שלי שהוא רדאון 9250 של ATI לא נותן לי לעשות PIVOT בזמן האחרון... יש עוד דרך לעשות PIVOT חוץ מהדרייבר של ATI?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
צריך מסך למשחקים בתקציב של 1200... 19\17 INCH
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-