מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מחפש מסך מיועד למשחקים סרטים ובמיוחד לאינטרנט קצת לחוץ תקציבית 1200+- ושיהיה עם שם יחסית מוכר יש מצב למצוא משהוא כזה?? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
ראיתי שדיברו פה בפורום שלא בטוח איזה פאנל מקבלים כאשר קונים את המסך? כאילו לא בטוח שאני מקבל S-IPS? איך אני יכול לוודא שאני קונה את המסך הנ"ל עם פאנל S-IPS? זה קשור לחנות?
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יכול לבוא בחשבון גם יותר מ- "24 ? האם מסכי לד (LED) טובים לעריכת וידאו ? בתודה shenig
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למסך LCD 19"-20" עדיף לא רחב, לעבודה משרדית של תכנות ואינטרנט, ולפעמים גם טיפה פוטושופ. בתקציב של סביבות ה1000 ש"ח. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
ביום שישי קנית את המסך חזרתי שמח ומאושר, חיברתי את המסך למחשב סידרתי ת'רזולוציה והפעלתי משחק. אחרי 20-25 דק' המסך מחשיך וקופצת הודעה: cannot display this video mode change computer display input 1920x1080@60 הבעיה היא שזה עומד כבר על 1920X1080@60 גם בווינדוס וגם בכל המשחקים שיש לי[זה קורה בכל המשחקים]. שברתי ת'ראש בגלל מה זה קורה, עידכנתי דרייברים, התקנתי דרייברים למסך חיפשתי בגוגל. אני באמת לא יודע מה לעשות. יש למישהו פתרון? -עריכה- שכחתי לציין אני משתמש בכבל Dvi
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
החלטתי לרכוש מסך 24" אני רואה שכולם מתלהבים מהמסך של Dell 2407 ואני גם אהבתי את Xerox XM7-24AFW שניהם באותה רמת מחיר. השימוש שלי הוא משרדי ולא משחקים או סרטים. אהבתי את הגימור של הזירוקס בגלל מסך הזכוכית ובגלל הרמקולים (נוחות) אבל פה בפורום אני רואה שכולם ממליצים על המסך של Dell זה כ"כ משמעותי? יש חנות באיזור גוש דן לראות בפעולה/תצוגה את שני המסכים?
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בעיה בהדלקת המסך אני לוחץ להדליק רואה לשניה את לוגו חברת המסך וזהו האם יש פתרון תודה ::
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-