עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Ariel Style,

עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. שאלה בכתורת.. האם זה נכון שליבואן הראשי אין במלאי את המסך ? ואני מניח שה DELL E228WFP פחות טוב משמעותית ולא שווה את ההתפשרות ?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  3. היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  4. Started by The Ball,

המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !

5. Started by ziv,

מה ההבדל בין 1080P ל-1080i רק רציתי לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  6. מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by Midas,

יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום, אני בתכוון לקנת מסך 22" חדש. אני מתלבט בין מסך שקצב הרענון שלו 5 מילי לבין אחר שקצב הרענון שלו 2 מילי. עד כמה קצב הרענון משמעותי ובאיזה תחומים (משחקים, צפייה בסרטים)? עד כמה ההבדל ברמת המילי גדול בשימוש יומיומי? תודה עידן

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  10. Started by lior46,

שלום! אני צריך מסך LCD בגודל 17-19 אינץ' שיהיה מותאם למשחקים ושיהיה מחברה אמינה הץקציב שלי הוא עד 1400 . יותר חשובה לי האיכות של המסך מהגודל!!!!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  11. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  12. שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

14. Started by asi11,

‎ ‎Model‎ ‎ W2243T ‎ LG ‎ Size‎ ‎21.5''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 30000:1 ‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1920 x 1080 ‎ ‎ Response Time‎ ‎ 5ms‎ ‎ Display Colors‎ ‎ 16.7M‎ ‎ Connectors‎ ‎ 15 Pin D-sub, DVI-D‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black‎ LG ‎Model‎ ‎ W2053TQ‎ ‎ Size‎ ‎ 20.1''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 50000:1 ‎ ‎ Brightness‎ ‎300cd/m²‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1600X900‎ ‎ Response Time‎ ‎ 2ms‎ ‎ Connectors‎ ‎ DSUB-15, DVI‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  15. Started by d1v,

אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  17. היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by gogoman,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך בגודל 20-22 אינצ' שאני יוכל לחבר אותו גם למחשב וגם לממיר הדיגיטלי{כלומר שישמש אותי כטלויזיה לכל דבר} האם זה אפשרי בכל מסך או שצריך מסך ספציפי? אשמח להמלצות. התקציב לא מאפשר לי הרבה דברים אם בכלל,חשבתי על חברה לא ידועה. ד.א קרובים שלי נוסעים לסין ,האם מומלץ לתת לה דגם של מסך כלשהו ושתביא לי אותו משם? אם כן איזה דגם ? הידד לעוזרים

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  20. Started by Sha1haR,

אני רוצה לקנות תמסך הזה למחשב החדש - מחשב למשחקים . קיצר אני מפחד לגבי ה MS - זמן תגובה של המסך . האם עדיף לקחת פאנל TN של LG או סמסונג - 2MS ? או שהדל מבחינת זמן תגובה עובד ללא מריחות ?!??! * משתמשי DELL 2407WFP-HC יוכלו לעזור לי הכי הרבה . תודה .

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  22. הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by Aviad pet,

אני צריך מסך חדש... העבודה מבחינה גרפית בתוכנת פוטושופ וסולידוורקס. חשבתי על מסכים של דל U2419h phd P2421d 2k השאלה מי מהם יותר יתאים לי. גודל 24 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  24. Started by Morfix,

שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  25. 22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.