עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Dolmiti,

שלום אני שוקל לרכוש מחשב נייד עם רזולוציה נמוכה 1366*768 HD למעשה אצפה בו בסרטים דרך הטלויזיה החכמה שלי ולא אשתמש במסך של המחשב הנייד האם מסך הלפטופ יפגע באיכות הסרט שיוקרן על הטלויזיה הגדולה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  2. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by maors3,

שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  4. לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  5. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by TOMER20,

בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by yniq,

שלום, האם אתם יודעים עד כמה סדרת vp יותר טובה מסדרת vg? אני רוצה לקנות מסך "19 או "20, וראיתי ש vp930b קיבל המלצות טובות, אך אני לא יכול לקנות אותו. מה שכן זמין לקניה זה: VG930m VG2021m VP920b מה מאלו הכי מומלץ ואיך הוא ביחס ל vp930b? המסך לשימושים של עבודה משרדית ועיבוד תמונה. (לא משחקים או וידאו). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by Artemis Entreri,

שלום לאחרונה קניתי מסך Benq T2200 דיי בזול אבל התאכזבתי בעיקר מהזווית צפיה הייתי מזיז טיפה את הראש והצבעים היו משתנים בצורה משמעותית (גודל הנקודה שלו קטנה יחסית בגלל הרזולוציה מה שגם קצת הפריעה לקריאת פונטים) אני מעוניין לשמוע על מסכים בגודל 22 WIDE או 20 (לא WIDE) שאין להם פאנל TN אני מחפש את המסכים הכי הכי זולים מהקטגוריה הזאת... אז אני לא רוצה לרשום תקציב פשוט לשמוע על הזולים ביותר... תודה !

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by eyarit,

היום יצא לי לחוות היכרות ראשונית עם המסך המרהיב הזה ( AG NEOVO E-19) וכמי שעובד ביום יום עם המון מסכים, הייתי מהופנט מהאיכות המדהימה שלה. למרות שזה מסך טיוואני דיי ישן (כשנתיים בשוק לדגם הספציפי) הוא הרשים אותי הרבה יותר ממסכים שעל הנייר מתקדמים בהרבה. הדבר הבולט הוא שהוא נראה לפחות אינץ אחד יותר מהגודל האמיתי שלו והוא ברור כתמונה מדהימה. אשמח לקצת אינפורמציה ממי שמכיר את המסך, כי אני רגע לפני קנייה. תודה.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by zgd,

קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by asaf556,

אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by stingeR-,

אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. Started by syclla,

דרישתויי: מסך 19", עד 1300שקלים, רצוי מותג ו- 2MS. זה המסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI רציתי לדעת איך הוא בהתאם לדרישותיי, אם אפשר חווץת דעת וכו'. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by nozza,

רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  17. Started by Scorp!on,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  18. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by KarniVore,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by Odedb52,

בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  22. האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by bigwave,

המסך הראשון: Samsung SyncMaster 206BW קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1169 המסך השני: LG L206WTQ קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1253 המסכים מיועדים למשחקים, הרבה סרטים, עבודה באינטרנט, עבודות בWORD ולכן אני רוצה מסך עם איכות טובה וללא שום פשרה באיכות הטקסט שהבנתי שזה דבר בעייתי במסכי LCD

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by at,

מסך דק (נראה לי LCD ולא משהו אחר). נדלק בחינת נורית בקרה (ירוק ולא כתום של השהייה) אבל המסך חשוך.... בדיקה מעמיקה מקרוב מגלה שהוא כן מראה את תמונה אבל זה חשוך ברמות שפשוט רואים הכל שחור אם מסתכלים יותר רחוק 2 סנטימטרים ממנו. המסך בן כ-5 שנים, גודל בין 19-22 (לא יודע), חברה לא מוכרת לי (לכן אני לא זוכר אוכל לברר בהמשך). הרעיונות? (ניסיתי לשחק עם כפתורים אבל אני לא רואה בכלל מה שאני עושה אז זה לא עזר). גמר חתימה טובה, טל

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by schumih,

אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים