עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by arkady,

היי אני מעוניין במסך Lcd בגודל של 19 אינץ [ומעלה אם אפשרי כמובן ] התקציב הוא עד 1400-1500 שקל. ועדיפות גדולה לחנות Ksp אם אפשר, כמובן ש16:9 יהיה יותר טוב, לא? המסך ישמש בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט ככה שאני מעוניין במסך איכותי כמה שיותר =] אבא שלי מצא איזשהו מסך מחברה בשם ‏CHIMEI‎ שקצת מלחיץ אותי כי אף פעם לא שמעתי עליהם, אז... מה זה בדיוק? |: בכל אופן, 1400-1500 שקל למסך Lcd, משהו טוב ?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  4. הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  5. Started by avi1134,

אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  6. שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  7. כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  8. Started by udih,

הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  9. ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  11. אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by Hasido,

אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by mr559,

היי צריך המלצה למסך 32-34 למישחקים +צפיה בסרטים בסביבות 2500 שקל שיחליף את Dell UltraSharp U2515H (HDMI2) מפרט המחשב שלי: מעבדintel 12 Core i7 12700KF 2.7Ghz-5.0Ghz Alder Lake S1200 קירור מים ASUS ROG STRIX LC 240 RGB לוח אם ASUS PRIME Z690-P DDR4 LGA1700 זכרון Corsair Vengeance LPX 32GB (2 X 16GB) DDR4 3600 …

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש מסך חדש בגודל עד 20 אינץ(רחב)- אני לא רוצה גדול יותר כי יש לי גם LCD 32 אינץ בחדר לכן השימושים העקריים שלו יהיו גלישה באינטרנט לאחר חיפושים אני מתלבט בין 3 הדגמים הבאים : Samsung SyncMaster 2043BW Samsung SyncMaster 2053BW Samsung 943BW מה עדיף מבין שלושתם או שיש לכם המלצות אחרות בשבילי .. תודה

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by Demp,

שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by BenBezalel,

שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  19. Started by mosheazran,

האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by EAD,

היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. אני ברמת גן ורוצה לקנות את המסך 971P של סמסונג.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by zgd,

קניתי מסך 2007FP לפני כשבועיים ישירות מCMS (היבואן הרשמי). הגעתי השבוע מהצבא וראיתי כי המסך הוא אפור ולא שחור כמו לרוב האנשים וכתוב על גבי המסך 2007FPb מה זה אמור להגיד לי? ד.א., כיצד אני יודע איזה REV יש לי ואיפה ניתן לראות את ההבדלים בין הREV?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  23. מבקש המלצה למסך 20" Wide

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  24. כמו כן המליצו לי 1. סמסונג 226 או דל 228 ( אם אני לא טועה בנתונים) אבקש חוות דעת מהמבינים מאחר והעניין דחוף בתןדה דוד

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  25. ערב טוב, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המסך CRT העגלה שלי למסך חדש. אז ככה: אני כמעט ולא מריץ משחקים, הרוב זה סרטים(שאני רואה בטלויזיה דרך המחשב), אינטרנט ומוזיקה. פעם ב... אני מריץ איזה משחק דגשים חשוב שיהיה 19" שיהיה עם DVI שיהיה אמין ועם אחריות 3 שנים. בבקשה תמליצו לי על מסך טוב בשבילי+חנות לקנות אני מהצפון ואין לי בעיה לקפוץ למרכז לקנות מסך אם יש הבדל של יותר מ 50 שקל שמתי עין על http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6596 מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים