עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by taurus007,

שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  4. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by asaf_azar,

איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by vav,

מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  8. היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by aviz,

יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  12. ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. שלום לכולם אז אחרי הרבה זמן שרציתי ליקנות מחשב קניתי בסוף בSKYPC בין השאר קניתי את המסך של סמסונג ה2253BW ב1045 http://skypc.co.il/Product.asp?PID=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המחשב אמור להגיע מחר השאלה שלי אם שווה לי להוסיף את ה45 שקל האלו למסך הזה של LG http://skypc.co.il/Product.asp?PID=W2242T&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 שמתי לב שהמסך של LG הוא 5MS לעומת 2 של סמסונג זה חשוב? המסך אמור לשמש לי למשחקים ולטלוויזיה חשוב לי מאד זויות הצפיה שהיה טוב ולא שרואים מהצד כזה לא טוב או משו כזה מה אתם הייתם מעדפים את הסמסונג או את הLG? נ.ב כרטיס הטלוויזיה הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE איזה מסך יהיה יותר יעיל לטלוויזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by nathan932,

אני מתלבט בין 2 מסכי מחשב, שניהם של חברת LG: L1719S 1752TX האם תוכלו לייעץ לי מי מבין שניהם עדיף ? (ההפרש הכספי בין שניהם הוא זניח) אגב, מטרת המסך היא אך ורק לגלישה. תודה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  15. המסך החדש דנדשי שלי (קאפה) מראה קפיצות בגלישה באינטרנט איפה שיש שחור, כאילו השחור הופך לקו לחלקיק שניה ואז חוזר לצורה שלו, חשבתי שזה אולי בגלל הראוטר האלחוטי-או בעיה בווינדוז אבל ביטלתי את האפשרות(כיביתי אותו והקלטתי את החלק במסך שקופץ). זה מסך חדש מסוג SYNCMASTER2253BW של סמסונג. קניתי לפני חודשיים...זה אומר שהלך עליי?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  16. יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  17. Started by shay454,

אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  18. Started by idan007,

המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. Started by galedri,

כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by Midas,

יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

22. Started by yz101,

אני ככל הנראה קונה אותו. האם יש למישהו חוו"ד עליו? האם הוא שווה 1800 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  23. המלצות בבקשה..תודה לעוזרים.. בקשה לא לחרוג וחשוב שיהיו 3 שנים אחריות

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  24. האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!

25. שלום לכם אני זקוק לדעתכם בנוגע לעבודה עם שני מסכים. הקדמה: אני בעל מסך ViewSonic VP930. בשבוע שעבר, אחרי שנה וחצי שימוש, המסך התחיל לעשות בעיות ולא להציג תמונה. מסרתי אותו לתיקון ובינתיים משתמש במחשב הנייד. מאחר שאני זקוק למחשב, ובחברה מדברים על שבעה ימי עבודה לתיקון המסך, חבר שלי הציע לי לרכוש מסך דק ויחסית זול שישמש לבינתיים ואחרי כן ישמש כמסך שני עם ה- ViewSonic. אתמול באופן די ספונטני נכנסתי לחנות ויצאתי עם מסך BenQ FP202W V3 - מסך רחב 20 אינץ' שנראה לי בחנות לא רע ועלה כ- 1100 ש"ח. כשחזרתי הביתה פתאום עלו בי ספקות לגבי הקנייה שלי. עוד לא פתחתי את האריזה וחשבתי לשאול כאן מספר שאלות, כי אני מאמין שתהיה לי אפשרות להחזיר אותו במידת הצורך. רקע נוסף: במקצועי אני מתכנת פלאש…

• 4 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.