עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by taurus007,

שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  2. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by bigwave,

המסך הראשון: Samsung SyncMaster 206BW קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1169 המסך השני: LG L206WTQ קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1253 המסכים מיועדים למשחקים, הרבה סרטים, עבודה באינטרנט, עבודות בWORD ולכן אני רוצה מסך עם איכות טובה וללא שום פשרה באיכות הטקסט שהבנתי שזה דבר בעייתי במסכי LCD

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  5. Started by Oren22a,

שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  6. התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  7. Started by irina20,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  9. שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by sPoiled,

חשבתי על ASUS: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13014מה אתם אומרים? תודה על העזרה!

11. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  12. Started by יאיר23,

לפני כחודש רכשתי מסך 19' של חברת lg מדגם m1917a . עד לאותו יום עבדתי על מסכי crt בלבד וכשהגעתי לעבוד על המסך הזה פשוט התאכזבתי. רציתי לדעת מדוע גם לאחר שניסיתי לשנות רזולציה ושיחקתי עם clear type בהתאם להמלצת טכנאי המעבדה של ח.י. אלקטרוניקה (היבואן של lg ) עדיין התמונה רחוקה מלהיות חדה. כוונתי, לכך שבעיקר באתרי אינטרנט לדוג' ב-ynet כל הכיתוב השחור מופיע כשחור סגול ולא חד וברור אלא מטושטש. האם מישהו מכיר את התקלה? :-[

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  13. שלום לכולם אני צריך המלצה על מסך LCD 19" שהשימושיים העיקריים זה עיבוד תמונה פוטושופ אולי קצת פלאש... ראיתי את VIEWSONIC930 והוא נראה נחמד יש למישהו המלצות? תודה רבה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  14. אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. Started by Dark Respect,

דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  16. שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by achiya1,

אהלן אני מחזיק במסך 931BW של סמסונג כמובן שעד עכשיו תיפקד סבבה אתמול פתחתי תPES6 לשחק קצת ..ופתאום אני קולט באמצע המסך סוג של זרם כזה שמאוד מציק לעין זה חדש לי..ואין לי מושג מה זה מריחה או מה ? סתם ככה מחוץ למשחק אין לי את הזרם או שיש ולא רואים אותו מחוץ למשחק. מה דעתכם ? האחריות שיש לי יכולה להחליף לי את המסך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  18. Started by syclla,

דרישתויי: מסך 19", עד 1300שקלים, רצוי מותג ו- 2MS. זה המסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI רציתי לדעת איך הוא בהתאם לדרישותיי, אם אפשר חווץת דעת וכו'. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by dror_efi,

שלום לכולם, אני מתלבט בין מסך 19 רגיל ובין מסך 22 WIDE. אני רואה הרבה סרטים על המחשב ובהם יש יתרון ברור למסך WIDE (שגם נוח יותר לעבודה רגילה בגלל שטח המסך הגדול יותר). אבל אני גם אוהב לשחק ולא כל המשחקים תומכים ברזולוציות WIDE (ומתיחה של התצוגה נראית הרבה פחות טוב). ראיתי שרק מסכי WIDE בודדים תומכים באופציה של SCALING באופן מובנה במסך (SCALING ששומר RATIO או SCALING 1:1). כמו שהבנתי כרטיסי מסך יכולים לספק SCALING בעצמם. האם היכולת הזו קשורה לחומרה של כרטיס המסך או לדרייבר? איזה כרטיסי מסך/דרייברים מאפשרים את היכולת הזו? מה דעתכם בכלל בשאלה של ההשוואה בין מסך 19 רגיל למסך 22 WIDE עבור סרטים ומשחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  20. Started by adir89,

דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  22. הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  23. אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  24. לא אקטואלי.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.