עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by eyal00,

אני מתבלט בין SONY X95F לבין Dell 1907FP המסך מיועד למשחקים וסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by snird,

טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לרכוש מסך 20 אינץ' רחב איכותי הנטייה שלי כרגע ללכת עם ה LG L204WT אבל אני לא ממש יודע כלום אודותיו... אפשר לקבל לינק לריוויו מקצועי ורציני בעבור המסך הזה ? כי כלל לא מצאתי בגוגל כמו כן אשמח להמלצה למסכי 20 אינץ' במסגרת התקציב מקסימום חריגות קלות.... השימושים למסך הם שימושים כללים.. דרוש מסך ALL ROUND איכותי שיתן מתן טוב לסרטים, תמונה חדה וברורה, צבעים לא מתים ושיהיה איכותי! אשמח לא לקבל המלצות על דל שעולה 1000 שקל יותר... כי ראיתי שאנשים נוטים לעשות את זה פה... "עזוב אותך קח DELL" תודה רבה מראש והמשך יום נעים !!!!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by evy_s,

ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  5. שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  6. שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  8. לא אקטואלי.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. ערב טוב לכולם, לצערי אני קצר בזמנים לכן לפני שאני נכנס לכל הקריאה של סוגי המסכים ומאמרים שונים (אני אעשה זאת בסופ"ש) אני רוצה לבקש ממכם המלצה למסך שיתמוך ברזולוציה של full hd 1920x1080 התקציב הוא עד 1000 ש"ח. עכשיו השימוש במסך הוא לדברים רגילים כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט, אבל שיריץ משחקים (FPS) בצורה נורמאלית. תודה רבה לעוזרים, והמשך יום נעים.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  10. Started by As-21,

שלום רב אני מסך חדש יש לי כיום 2407WFP ו 2408WFP ומחפש מסך חדש בתקציב 2500 ש"ח. שימושים משחקים סרטים + עריכה חובבנית בפוטושופ אשמח לשמוע אילו המלצות יש לכם

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  11. יש לי בעיה במחשב כשאני רוצה להדליק את המחשב המסך משמיע רושם שהוא נדלק אבל הוא לא נדלק. ניסיתי מאות פעמים אך ללא הצלחה, אז לפניי שאני מזמין טכנאי אני רוצה לדעת עם מישהו יודע מה הבעיה אצלי אשר אינה דורשת טכנאי. בתור משתמש מתחיל אני אשמח עם מישהו יעזור לי במהירות האפשרית תודה. ???

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  14. Started by DontPanic,

אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by aka_katz,

האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by Talker,

הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by vasyhov,

אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  20. האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!

21. Started by Midas,

יום טוב לכולם, יש לי מסך Viewsonic VX922 "19 כבר מספר שנים ואינני מרוצה ממנו כיוון שהוא גורם לי למתח וכאב בעיניים, לכן לא נוח להשתמש בו לאורך זמן. הצבע הלבן בו (למשל הלבן של הדפדפן) יותר מידי בוהק. חשבתי לרכוש מסך "17, ואודה לכם אם תציעו מסך העומד בפרמטרים הבאים: מבחינת הנוחות לעיניים- חשוב שהמסך לא יהיה זוהר מידי, כזה שלא יגרום לאי- נוחות בעיניים ויאפשר קריאה ועבודה בו לאורך שעות. חשוב גם שהמסך יתאים למשחקי מחשב. שיהיה בעל יכולת כיוונון (מבחינה גובה וכו'). אני מעוניין במסך "17 כיוון שעבורי יהיה יותר קל להתמצאות בו עם פחות מאמץ עבור העיניים. אני לא מעוניין לרכוש מסכים בגודל של יותר מ 19".

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by assi80,

רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by Aviram,

למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת לי עליו חוות דעת? ובלי קשר, למישהו יש מסך 19" רחב ויכול להגיד אם זה כדאי או עדיף להשקיע ברחב יותר גדול? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by stingeR-,

אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים