מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
המסך שלי הרוס, העיניים שלי נאבקות בו ממש. אז אני רוצה להשתדרג לlcd, אבל העניין שאין לי כמעט כסף. כאילו יש לי איזה תקציב קטן של1100שקל פלוס מינו. הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול להוציא במחיר הזה. תודה מראש. אגב, אם אפשר לציין כמה דרישות - אני צריך טקסט חד (לא רואה כל כך טוב) ושיהיה טוב למשחקים. (אני משחק די הרבה.) =)
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000PsxoiRiECwIhEVHJIFIo3fm:12bbi68k5?id=3955895&pr=QJ5&N=2%20539&sgID=7 - אני צריך מסך דק 19\17 במחיר של 1200 שח :} תודה...
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
Model W2243T LG Size 21.5'' Contrast Ratio 30000:1 Resolution 1920 x 1080 Response Time 5ms Display Colors 16.7M Connectors 15 Pin D-sub, DVI-D Warranty 3 Years או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black LG Model W2053TQ Size 20.1'' Contrast Ratio 50000:1 Brightness 300cd/m² Resolution 1600X900 Response Time 2ms Connectors DSUB-15, DVI Warranty 3 Years ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
הבנתי שזה נדיר למצוא מסך רגיל שתומך בזה, אבל אם אתם מכירים צג LCD איכותי ונחמד שישרת אותי for years to come שיכול לתמול בחיבור שכזה, אשמח לדעת thanks a heap! EDIT ותודה רבה לGnome היקר ששלח לי לינק : )
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך חדש שיתחבר ללפטופ שלי וישמש גם לעבודה משרדית וגם קצת למשחקי מחשב. אני מעוניין במסך עד גודל 19, עקב המרחק הקצר יחסית שאני יושב מן המסך, בערך 30 ס"מ. כמו כן אני מעוניין לשלם עד 800 שקלים עבור המסך החדש. אשמח לקבל המלצות! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש מסכים רחבים בשביל להחליף את מסך ה-19 אינצ', ובמקומו לקנות מסך רחב בגודל 21-23 אינצ'. שמעתי דברים טובים על הU2311H, אבל מה שחשוב לי שהוא יהיה טוב לגיימינג. הוא יספק ביצועים טובים למשחקים. ועוד שאלה כללית בנוגע לפאנלים: ISP בכלליות יותר טוב מ-TN בכל דבר (משחקים סרטים וכו') או שכל אחד טוב בדברים מסוימים? תודה רבה עריכה: האם ה-U2211H הוא בדיוק כמו המסך הנ"ל רק קטן יותר? או שהוא פחות טוב?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-