עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  2. Started by tech74,

יצאו מסכי LG חדשים שנותנים ביצועים מרשימים w2353v http://213.8.106.75/pics/2/0/5/0/29530502c.gif

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by Ariel Style,

עד 2000 ש"ח.. רציתי את ה2007FP של DELL אבל שמעתי שלא מייצרים אותו יותר? אני רוצה מסך שמשתווה לו או יותר טוב! וגם ניראה טוב מבחינה חיצונית .. שיהיה 4:3 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  4. שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by zivler,

מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  6. היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  7. האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by NAZRAK,

כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by yud alaf 6,

אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. Started by asafgolan,

שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?

• 8 תגובות
    • 715 צפיות
  13. מצורף לינק ובו מספר תמונות. לאור התמונות הללו, האם ניתן לאפיין את תכונות המסך? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=350&t=504258&p=1&cache=0

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  14. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by tiger3,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  17. Started by d1v,

אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  18. אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב

19. Started by asaf556,

אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by stingeR-,

אני מעוניין לקנות LCD ברזולוציה של FULL HD למחשב למשחקים וגם בין השאר לסרטים והרבה עבודה באינטרנט אני מעוניין במסך שלא יעייף את העיניים וייתן את התוצאות הכי טובות מבחינת איכות תמונה זמן תגובה... דגש רב על חדות. חשבתי על ה24" של דל.. אבל אני לא מבין בזה יותר מידי... בכל מקרה... מוזמנים להתחיל להציע.. התקציב הוא גג.. אם אפשר בפחות עדיף בפחות כמובן... תודה ויום טוב

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  22. Started by liav12,

שלום, המסך הנ"ל עולה כ 1200 שקל בשוק, אני יכול להביא אותו במחיר של כ900 ש"ח... האם הוא שווה את הכסף? ראיתי שיש לו פאנל מבריק והוא ממש איכותי והצבעים בו חדים... אבל קודם רציתי לפנות לכאן לפני שאני יקנה, כי המחיר הזה הוא רק ל 3 ימים קרובים. להלן הלינק: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582353 תודה.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by DontPanic,

אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. מיתלבט לגבי מסך lg194wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.