עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by loler19,

אהלן חברים! אני מתעניין ברכישת טלוויזיה כבר תקופה (כנראה משהו בסגנון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791906). עכשיו, מה שחשוב לי בעיקר זה שאני אוכל להשתמש במחשב דרך המסך הקיים (19 אינצ') שלי וגם דרך הטלוויזיה החדשה, ושהטלוויזיה החדשה תשמש גם כטלוויזיה לכל דבר. כלומר - מסך גדול = ממיר+מחשב, מסך קטן=מחשב. רציתי לדעת - האם זה אפשרי? אם כן, מה אני צריך לקחת בחשבון? האם אני צריך לבדוק בחיבורים משהו מיוחד? האם משהו בכרטיס המסך שלי? תודה רבה מראש! (:

2. קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  3. Started by Avi952,

לא רלוונטי כבר פרט לשימושים וכרטיס המסך... עכשיו אני בכיוון של Dell U2211H יש למישהו ניסיון איתו\חוות דעת? הקפצה בסוף החלטתי לרדת מ-24 אינץ' ל-22 (פרטים בכותרת). דרך אגב אם אני רואה ב-FHD אז צריך גם חיבור HDMI?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  4. Started by The Ball,

המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !

5. Started by shay454,

אני יודע ששאלו כבר הרבה על המסך הנ"ל אבל בכל זאת לא מצאתי תשובה לנושא ע"פ המפרט למסך יש זמן תגובה של 16 MS 1.האם אין לו בעיות במשחקים וכו... בגלל זמן התגובה הנמוך יחסית? ??? 2.יש לי כרטיס מסך 8800 340M האם יהיה בעיה בהרצת משחקים (לא ברזולוציות מטורפות)? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  7. Started by 10GaZ,

אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by asifpz,

קודם כל, שלושת המסכים עולים לי אותו דבר.. אני מחפש מסך לשימוש יומיומי (של אינטרנט סדרות קצת משחקים) שיוכל לשמש לי גם כמסך טלוויזיה לממיר HOT HD ואז להשיג איכות מקסימלית.. ההתלבטות היא בין SAM EX2220X SAM 2333T LG W2243

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום, אני מחפש מסך שנותן את התמורה הכי טובה בתקציב של סביבות ה-2000 ש"ח (אפשר סטייה קטנה) המסך בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.. הכי חשוב שהמסך יהיה באיכות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב הזה, רצוי (אבל לא חובה) שהמסך לא יהיה רחב ו19 אינץ' (אם אפשר יותר אז סבבה :פ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  10. אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי סוף סוף קניתי מסך LCD אחרי 7 שנים ואני דוחה את זה כי פשוט לא הצלחתי לעבור ל LCD קיצר יש לי חיבור HDMI בזה ורציתי לדעת אם אני יכול לחבר ממיר הטלוויזיה למסך הזה , האם יש מתאמים מ 21 פין או RCA לHDMI ?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. המחיר גבוה, לטענת המוכר (איש נעים הליכות ומקצוען אמיתי) בגלל שחסר במלאים. אולם CSM היבואן הרשמי של המסכים הנ"ל, טען שתוך שבוע ימים יחודש 8) המלאי בארץ.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  15. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  16. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  17. Started by oceans68,

לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by adir89,

דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  19. Started by klips,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  20. Started by arkady,

היי אני מעוניין במסך Lcd בגודל של 19 אינץ [ומעלה אם אפשרי כמובן ] התקציב הוא עד 1400-1500 שקל. ועדיפות גדולה לחנות Ksp אם אפשר, כמובן ש16:9 יהיה יותר טוב, לא? המסך ישמש בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט ככה שאני מעוניין במסך איכותי כמה שיותר =] אבא שלי מצא איזשהו מסך מחברה בשם ‏CHIMEI‎ שקצת מלחיץ אותי כי אף פעם לא שמעתי עליהם, אז... מה זה בדיוק? |: בכל אופן, 1400-1500 שקל למסך Lcd, משהו טוב ?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  21. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by KiDi,

מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  23. שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך LCD בגודל 19" בלבד מ-IQPC אבל כל התקציב שיש לי להשקיע במסך זה עד 1150 ש"ח ללא אפשרות של חריגה אפילו א 20 ש"ח... \= בקיצור אני חשבתי ללכת על ה-NU LCD 19" L922A 8ms DVI במחיר 1129 ש"ח... או ש-8ms זה כבר יותר מידי היום למחשב משחקים? מקווה שיש ב-IQPC משהו בתקציב שלי.. תודה מראש =] קישור למסכי LCD ב-IQPC: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=165

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  25. חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...

• 0 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים