עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה רבה! ישראל

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  2. Started by amitrotem,

כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by romchik,

היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. Started by ramimz,

המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. Started by bigwave,

המסך הראשון: Samsung SyncMaster 206BW קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1169 המסך השני: LG L206WTQ קישור: http://www.video.org.il/Product.aspx?ProductID=1253 המסכים מיועדים למשחקים, הרבה סרטים, עבודה באינטרנט, עבודות בWORD ולכן אני רוצה מסך עם איכות טובה וללא שום פשרה באיכות הטקסט שהבנתי שזה דבר בעייתי במסכי LCD

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  6. Started by KoM,

צריך טלויזיה קטנה לחדר משחקים, מרחק צפייה של מטר מטר וחצי, האם KTC היא האופצייה היחידה למסך שכזה ?

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  7. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  8. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  9. Started by spaltiel,

נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by Shizel,

שלום יש לי תקציב של 1500+ מוכן להוסיף עם באמת שווה ואני צריך מסך למשחקים וסרטים שמעתי ש ViewSonic VX922 ממש טוב למשחקים ובכלל וגם ViewSonic VP930 טוב או בכלל כידי 20 אינץ Samsung203B XAP192IXerox Samsung226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black E228WFPDell איזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by snird,

טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  12. Started by yniq,

שלום, האם אתם יודעים עד כמה סדרת vp יותר טובה מסדרת vg? אני רוצה לקנות מסך "19 או "20, וראיתי ש vp930b קיבל המלצות טובות, אך אני לא יכול לקנות אותו. מה שכן זמין לקניה זה: VG930m VG2021m VP920b מה מאלו הכי מומלץ ואיך הוא ביחס ל vp930b? המסך לשימושים של עבודה משרדית ועיבוד תמונה. (לא משחקים או וידאו). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by RJ1,

אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by tika,

היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by oev israel,

יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  16. שלום , יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 1970 - אני מעוניין לקנות מסך חדש וראיתי שיש מסכים חדשים עם תמיכה של G SYNC , אני לא ממש מכיר , אשמח לדעת במה בדיוק זה מתבטא והאם זה נתמך בכרטיס מסך שלי ? מעבר לזה ראיתי את המסך הזה : 24.5 Dell Alienware LED AW2518H והמחיר שלו נראה שווה ביחס ליתר האפשוריות שיקרות במאות שקלים , אשמח לשמוע ביקורת על המסך , או המלצות אחרות עד אזור ה 2000 שקלים . תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. Started by yaronshahaf,

שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  18. מחפש מסך למשחקים + עבודה (עם הרבה טקסטים) בגודל 19 או 21\22 אינץ מישהו יכול להמליץ? מהחנויות www.noacomp.co.il & www.pandas.co.il תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  19. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  20. חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by חננב,

רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  22. שלום מקצועניים. יש לי זרוע כפולה, ואני רוצה לשדרג את עמדת המחשב שלי שאני עובד מהבית. המסכים יחוברו למחשב נייד. התקציב שלי עד 600 שקל, ואני צריך 27 אינץ מסך. חשבתי על הדגמים הבאים Samsung Essential S3 S31C S27C310EAM FHD IPS 27 https://ksp.co.il/web/item/253420 או Asus VA27EHE 27 https://ksp.co.il/web/item/90649 אשמח לחוכמת ההמונים תודה

23. Started by Oren22a,

שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by galedri,

כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by aka_katz,

האם למישהו בפורום פה יש אותו ? ואיזה פאנל יש לו תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים