עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by Aviad pet,

אני צריך מסך חדש... העבודה מבחינה גרפית בתוכנת פוטושופ וסולידוורקס. חשבתי על מסכים של דל U2419h phd P2421d 2k השאלה מי מהם יותר יתאים לי. גודל 24 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  3. קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  4. Started by yaarix,

שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by gman27,

שלום רב אני זקוק למסך חדש . אני במקצועי מתכנת אבל כמו כולם רואה סרטים ומשחק מעט אך עדיין משחק שאלתי היא האם אחרי שנתיים ה VP930 עדיין קנייה טובה לטווח המחירים שלו או שיש כבר אופציות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by levimadman,

L206WTQ זה הדגם. עכשיו, אני חדש מאוד בקניית מסכים בכלל ומסכי LCD בפרט.. כך שאין לי ידע נרחב בנושא. אני יודע שלמסך יש קצב תגובה של 2MS המסך הוא מסך רחב(אני אשמח אם תתנו חוות דעת על מסך רחב גם ככלל משום שלא יצא לי לעבוד איתו). המחיר שלו -1650 שקל.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  8. שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by mtnm,

היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by KingAlpaca,

מה המסך LCD בגודל 17 אינץ' הכי טוב (גם למשחקים וסרטים) שאני יכול למצוא במקסימום 1000 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  11. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

12. Started by arvennen,

חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  13. מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by adam.d,

שלום לכולם. כבר שבועיים אני סורק את הפורום ואת האינטרנט ולא הגעתי למסקנה סופית מה עדיף, asus- 240PW9EB/00 hp- LP2475w או גם dell- 2408wfp אם תוכלו לעזור לי להחליט. יחובר למחשב חזק מאוד מבוסס i7 , כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 TOXIC EDITION תודה רבה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by oshrinuri,

שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  18. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  19. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  20. Started by Erez360,

שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by loler19,

אהלן חברים! אני מתעניין ברכישת טלוויזיה כבר תקופה (כנראה משהו בסגנון - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791906). עכשיו, מה שחשוב לי בעיקר זה שאני אוכל להשתמש במחשב דרך המסך הקיים (19 אינצ') שלי וגם דרך הטלוויזיה החדשה, ושהטלוויזיה החדשה תשמש גם כטלוויזיה לכל דבר. כלומר - מסך גדול = ממיר+מחשב, מסך קטן=מחשב. רציתי לדעת - האם זה אפשרי? אם כן, מה אני צריך לקחת בחשבון? האם אני צריך לבדוק בחיבורים משהו מיוחד? האם משהו בכרטיס המסך שלי? תודה רבה מראש! (:

22. Started by cheese_lover,

המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by arkadur,

הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by oceans68,

לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. כמו שרשום בכותרת וגם: AMD Athlon 64 3000 fx 5700le 256MB 1 GB RAM האם זה יתאים לרזולוציה? כי אם לו אז אני מוותר וחבל תודה[br]פורסם בתאריך: 18.08.2007 בשעה 12:19:20 אני מתכוון שלא יהיו תקיעות או עצירות להתרעננותאני לא משחק כמעט בכלל אבל בסרטים וכדומה ובתוכנת שרטוט (SOLID WORKS) אני כן מצפה לעבודה חלקה

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים