עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by JohnnyBravo,

מישהו יצא לראות את התוכנית של גדי סוקניק, תמיד תהיתי איזה מסך יש לו שם,מישהו מבין על מה אני מדבר?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by eriK,

טוב אז ככה יש לי מסך של MAG 19 אינץ' בן שנתיים בערך בזמן האחרון היתה לי איתו בעיה כזו: כל פעם כשלא הייתי נוגע במחשב זמן מסויים (נגיד הולך מהבית או משאיר את המחשב דלוק פשוט) והיה עולה השומר מסך ואחריו המסך נכבה (חסכון חשמל) בכל פעם שהייתי מדליק אותו בחזרה הוא היה מתכבה כל כמה שניות זה היה מסתדר אחרי כמה פעמים שהייתי מכבה ומדליק אותו עכשיו בימים האחרונים זה כבר לא עוזר שאני מכבה ומדליק רק כדי להסביר את הבעיה יותר טוב: המסך לא בדיוק מתכבה, הוא ניהיה שחור והנורית דולקת כאילו המסך עובד, ורק כשאני מכבה ומדליק שוב אני רואה תמונה, ואחרי כמה שניות שוב ניהיה שחור וככה כל הזמן הוא מהבהב כזה והבהירות משתגעת ואז הוא מתכבה אני יושב וכל הזמן מכבה ומדליק שוב ושוב גיגלתי בנו…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by zivler,

מה ההבדל בין במסכים האלה של סמסונג??? 2253BW ל 2243BW ל2243EWX ??? שלושלתם אותו המחיר

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  4. אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  5. הדגמים שחשבתי במחירים הנ"ל סממסונג 2233BW או פילפס דגם PHILIPS 220CW9FB דגמים נוספים סמסונג P2250 שרשמית עולה יותר ( FHD זה חיסרון לשימוש הנ"ל ?) או סמסונג T220 בפיליפס יש יתרון של חיבור USB יש חברה אחרת שכדאי כמו LG או BENQ או אסוס ההבדלים משמעותיים בכלל? מקריאה בפורום ראיתי שהסמסונג 2233BW לא ממולץ ואת הסמסונג 2433BW קשה להשיג תודה לעונים אע"פ שהנושא נטחן מזויות שונות

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. בחוברת של חיון על הקולקציה של 09 המסך מופיע בקבוצת המסכים מסוג navy במסכים אלו יש אפשרות של כיוון גובה וסיבוב . וגם באתר של סמסונג יש את האופציות הנ"ל מהפורום אני מבין שאין במסך הזה את האפשרויות האלו אם מסתכלים טוב בחוברת אז מתחת למסך לא מופיע אייקון HAS אבל המסך מופיע בעמוד של קבוצת המסכים מסוג navy ונראה בדיוק כמותם מעיון בחוברת נוצר רושם ברור שיש למסך את התכונות של כיוון הגובה וסיבוב , אבל בפועל הוא נמכר כנראה ללא האפשרות הזו

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  7. Started by asi11,

‎ ‎Model‎ ‎ W2243T ‎ LG ‎ Size‎ ‎21.5''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 30000:1 ‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1920 x 1080 ‎ ‎ Response Time‎ ‎ 5ms‎ ‎ Display Colors‎ ‎ 16.7M‎ ‎ Connectors‎ ‎ 15 Pin D-sub, DVI-D‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black‎ LG ‎Model‎ ‎ W2053TQ‎ ‎ Size‎ ‎ 20.1''‎ ‎ Contrast Ratio‎ ‎ 50000:1 ‎ ‎ Brightness‎ ‎300cd/m²‎ ‎ Resolution‎ ‎ 1600X900‎ ‎ Response Time‎ ‎ 2ms‎ ‎ Connectors‎ ‎ DSUB-15, DVI‎ ‎ Warranty‎ ‎ 3 Years‎ ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  8. צריך רק איזה שתי המלצות ואני קונה יכול להיות שאני מחפש את הסמסונג 260hd?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by Artemis Entreri,

שלום לאחרונה קניתי מסך Benq T2200 דיי בזול אבל התאכזבתי בעיקר מהזווית צפיה הייתי מזיז טיפה את הראש והצבעים היו משתנים בצורה משמעותית (גודל הנקודה שלו קטנה יחסית בגלל הרזולוציה מה שגם קצת הפריעה לקריאת פונטים) אני מעוניין לשמוע על מסכים בגודל 22 WIDE או 20 (לא WIDE) שאין להם פאנל TN אני מחפש את המסכים הכי הכי זולים מהקטגוריה הזאת... אז אני לא רוצה לרשום תקציב פשוט לשמוע על הזולים ביותר... תודה !

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by adam.d,

שלום לכולם. כבר שבועיים אני סורק את הפורום ואת האינטרנט ולא הגעתי למסקנה סופית מה עדיף, asus- 240PW9EB/00 hp- LP2475w או גם dell- 2408wfp אם תוכלו לעזור לי להחליט. יחובר למחשב חזק מאוד מבוסס i7 , כ.מסך SAPPHIRE ATI RADEON HD 4870 TOXIC EDITION תודה רבה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by sun_light,

היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. Started by syclla,

דרישתויי: מסך 19", עד 1300שקלים, רצוי מותג ו- 2MS. זה המסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI רציתי לדעת איך הוא בהתאם לדרישותיי, אם אפשר חווץת דעת וכו'. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by TheDiesel,

רציתי לדעת אם שוווה לקנות מסך באתרים בחו'ל כגון איביי, אמאזון, עלי אקספרס? האם זה שווה מבחינת עלות, והאם הסחורה היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. רציתי לקנות את המסך fp202w אך לא היה והציעו לי כתחליף את המסך הנ"ל ב750 ש"ח. מישהו מכיר אותו? איך הוא ? יהיה טוב לשירים סרטים טקסטים ואולי סרטים? תודה רבה עריכה: מישהו גם יכול להגיד לי איך המסך 2033sw ומה ההבדל בינו לבין גרסאת ה plus הזולה יותר שלו תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  18. היי, יש לי LG L1919S, ופתאום היום הדלקתי את המחשב, והשוליים למעלה ולמטה "מקוצצים", כלומר, הWIN מוצג באופן רחב (ממש כאילו המסך רחב) ויש שוליים של בערך 2 ס"מ מלמעלה ולמטה. פתאום זה קרה, לא שיניתי שום הגדרות. שיחקתי עם הגדרות הרזולוציה, וזה לא עוזר, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  19. Started by aviz,

יש לו כניסת וידאו , בננה צהובה כזו ? ואם לא אז בשביל לחבר טלוויזיה אני צריך לחבר אותה ל DVI ואז אני יוכל לחבר את המסך רק ל VGA ?

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by asaf556,

אני צריך מסך 20 אינץ טוב ב1000-1500 שקל רק שלא היה dell

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by KingAlpaca,

מה המסך LCD בגודל 17 אינץ' הכי טוב (גם למשחקים וסרטים) שאני יכול למצוא במקסימום 1000 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  22. צריך המלצה למסך דק 19 אינטש LCD של חברה טובהבמחיר של 1500-1700 ש"ח. עדיף שתביאו כמה דגמים, אין לי עדיפות כרגע לחנות. אם זה משנה אז אני קונה מחשב חדש intel core 2 due E6300, כרטיס מסך Geforce 7300GT. אין לי שימוש מיוחד למסך פשוט שיראו טוב קראתי את הסטיקים פה ואין לי העדפה למשהו, פשוט משהו טוב במחיר הזה. עד עכשיו התרגלתי כל החיים שלי למסכי CRT ואני מקווה מאוד שהאיכות לא תרד. (יש לי samsung syncmaster 753dfx) תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  23. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני לא ממש הבנתי מה ההבדלים בין המסכים? לא מצאתי אף מקור מידע שראיתי הבדל בניהם חוץ ממהירות התגובה. האם תוכלו בבקשה לפרט יותר בקשר להבדלים בניהם, אני מעוניין לדעת איזה מסך עדיף לי לרכוש ולמה שאשלם יותר על LG L226WA-SN, מה אני מקבל יותר? תודה מראש, אלי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  24. היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  25. Started by udih,

הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים