מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אוקי היום קניתי בפאנדס את ה-ויוסוניק VP930 ב-1612 ש"ח יש לי מילה אחת להגיד עליו : מ-ד-ה-י-ם זהו ה-LCD הראשון שלי ועברתי מהCRT פלטרון של LG. אני כ"כ מרוצה מאיכות התצוגה של המסך , המחיר פשוט יחסית כ"כ זול למסך כ"כ מדהים. עכשיו יש לי כמה שאלות קיבלתי שני דיסקים עם המסך הראשון עם המדריך והתקנת תוכנה כלשהי, ודיסק שני תוכנת כיול המסך אם אינני טועה. השאלה שלי היא - מה אני צריך להתקין מהדיסקים? שאלה שני אצלי מוגדר בהגדרות של המערכת, שלאחר 20 דקות של אי פעילות במחשב המסך מתכבה - האם להשאיר את זה עם ה-LCD שלי? הכוונה האם זה לא יפגע בו? קצת תמונות: http://img-il.com/up/og55lgmjzezm.jpg http://img-il.com/up/zhjzn0tmaqt3.jpg http://img-il.com/up/kuzmfdhn2nzj.jpg תודה רבה…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
דרישתויי: מסך 19", עד 1300שקלים, רצוי מותג ו- 2MS. זה המסך: Samsung 19" Wide 953BW 2MS 1:8000 DVI רציתי לדעת איך הוא בהתאם לדרישותיי, אם אפשר חווץת דעת וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לפני פחות משנה קניתי את הVIEWSONIC VG920 בגודל 19". עכשיו עם המחשב החדש, שוקל לקנות 2 מסכים של SUMSUNG 971P על מנת לעבוד על שני מסכים במקביל (גרפיקה ותלת מימד. לא משחקים) הבנתי שעדיף לקנות שני מסכים אותו הדבר בשביל שהעבודה במקביל על שני מסכים תהיה עם אותם הגוונים. 1. איך ה971P לעבודות גרפיקה? 2. כמה לפי דעתכם אפשר לקבל אם אני מוכר את ה VG920P? (בזמנו עלה לי כ-2400ש"ח) אין לו שום פיקסל שרוף. הנה הלינק שלו: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375236 תודה![br]פורסם בתאריך: 5.03.2007 בשעה 11:36:31 ועוד משהו...איך המסך הזה לעבודות גרפיקה: DELL 2007WFP או E228WFP Dell
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם שאלתי: במפרט של המסך שלי (neovo f-419) רשום שהפאנל שלו הוא מסוג TFT, וזהו. (אני יודע שיש סוגים שונים של TFT אבל לא רשום איזה סוג הוא) איך אני יכול לדעת אם זה פאנל טוב או רע כי לפי מה שהבנתי מהמדריך זה הפאנל הכי פחות טוב. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי את המסך LG W1952TQ הבהירות שלו יותר מדי גבוהה והוא מעייף את העיינים עכשיו אני רוצה לשנות בו את ההגדרות של התמונה להכות אותה אני מפחד שאני יעשה משהו ואחרי זה זה לא יחוזר לרגיל מישהו יכול להמליץ על התצוגה שאפשר להגדיר מבחינת הראייה מחכה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מחפש מסך 19 אינטצ' בסביבות ה-1500 ש"ח מסך למשחקים בעיקר... שמעתי שהרבה פה ממליצים על ה XEROX XG91D אבל אני מעדיף לקנות מסך שיש ב IQPC אפשר לקבל המלצות בבקשה? תודה רבה וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מסך "LCD 22 בתקציב עד 1900 ש"ח תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האם יש אותו למישהו או שיש לו עליו חוות דעת תודה..
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD ביחס 3:4 ובגודל 19" בתקציב של עד 1500 ש"ח. אני מחפש מסך של חברת LG או BenQ מכיוון שאני עובד עם יבואן של שתי החברות האלה ויכול לקבל, מחירים נוחים במיוחד למסכים שלהם. אשמח לכל הצעה וכמו כן אפשרית חריגה קטנה מהתקציבאך לא לרמות של 2000 ש"ח. בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השימושים הם צפיה בסרטים ועריכת וידאו כרטיס המסך הוא 3850
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך "19 רחב למשחקים עד 1600 ש"ח. אני מודע לכך שכמעט כל המסכים בתקציב הזה יהיו TN. יש את ה-VS VP930B בתקציב עם פאנל M-VA אבל הוא לא רחב. מה דעתכם על המסך הזה? - LG L196WTQ. בבקשה תעזרו לי למצוא מסך טוב בתקציב הזה!!!. תודה מראש, עומר חצ'ק. נ.ב 1: מה אתם הייתם מעדיפים למשחקים? - מסך רגיל 4:3 או מסך רחב 16:9? נ.ב 2: אני מודע להבדלים בין סוגי הפאנלים - TN, VA, IPS.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ממש לא מבין בתחום הזה של מסכי המחשב... שימושים הכל פחות או יותר.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך בגודל 20-22 אינצ' שאני יוכל לחבר אותו גם למחשב וגם לממיר הדיגיטלי{כלומר שישמש אותי כטלויזיה לכל דבר} האם זה אפשרי בכל מסך או שצריך מסך ספציפי? אשמח להמלצות. התקציב לא מאפשר לי הרבה דברים אם בכלל,חשבתי על חברה לא ידועה. ד.א קרובים שלי נוסעים לסין ,האם מומלץ לתת לה דגם של מסך כלשהו ושתביא לי אותו משם? אם כן איזה דגם ? הידד לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
חשבתי על הLG LCD 20" L206WTQ מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-