עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  2. אני מחפש מסך למפרט הבא כאשר השימושים למסך הם משחקים קלים ואינטרנט, שימושים דיי בסיסיים... בתודה מראש... להלן המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1311 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 REV3.3 ¤604 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GTS TDH EXTREME 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1263 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤394 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz ¤220 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤322 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤421 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤4610 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by gman27,

שלום רב אני זקוק למסך חדש . אני במקצועי מתכנת אבל כמו כולם רואה סרטים ומשחק מעט אך עדיין משחק שאלתי היא האם אחרי שנתיים ה VP930 עדיין קנייה טובה לטווח המחירים שלו או שיש כבר אופציות אחרות ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... בפורום כרטיסים לא ענו לי,,, יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  5. אז ככה, אני רוצה להשלים את מהפרט שלי, ולקנות את המחשב, המסך מעקב את הכול מכיוון שאני מתלבט בין כמה דגמים. הגעתי לשני דגמים סבירים+ בסדר גודל של המחיר המוקצה מטעמי. על כן אני צריך עזרה בהחלטה. הדגמים: (כאמור) 1) ASUS LCD 22" VW222U 2)LG L1960TR אם יש לכם מסך אחר שאתם ממליצים עליו, עד המחיר 1300שקלים. אשמח לשמוע ושקול תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  6. ?? ירדתי מהרעיון להשים מסך אחד בחדר חשבתי להעיף את 21 אינטש שיש לי בחדר וליקנות LCD כמסך TV וגם כמובן שהמחשב יתחבר עליו הרבה פעמים חשבתי על משהו ביסגנון 20אינטש ומעלה אני מניח שבפסח אני יעשה בערך 1900 שקל אז זה בערך התקציב שיהיה לי למסך אני חושב לקחת מסך LCD שהוא מסך מחשב... כי בעצם אני יראה בוא סרטים ויחבר אותה ליס האם ישנה אפשרות כזאת? זה יהיה טוב? מישהו עשה את זה פעם?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  9. Started by natalydugman,

קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  10. Started by Cha0stAlker,

האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. צריך המלצה למסך "22 LCD משהו עד 1400 שקל הכי חשוב שיהיה טוב לסרטים ומשחקים!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  12. וגם ..איך אפשר לדעת אם המסך זז על צירו ?

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. Started by kalimero1234,

באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?

15. Started by KoM,

צריך טלויזיה קטנה לחדר משחקים, מרחק צפייה של מטר מטר וחצי, האם KTC היא האופצייה היחידה למסך שכזה ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by gggil,

אני צריך מסך מחשב שישמש בעיקר לצפיה בסרטים, למשחקים וגם כטלויזיה. ושיהיה HDCP מרחק צפיה נע בין מטר וקצת עד ל2.5 מטר. גג 1500 שקל! תודה רבה, יום טוב

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  17. Started by arik100,

שלום כרגע אני משתמש במחשב "הישן" שלי במסך BENQ FP731 מסך טוב איכות צבע טובה רק הוא כואב קצת בעיניים כשאני קורא , כואב קצת הרבה אני מעוניין לדעת בערך איזה הבדל יש בינו לבין המסכים הבאים ואיזה פאנל המסך הזה המסכים להשוואה: 226BW E228WFP 2007WFP L226WTQ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by gabi_y,

מה המסך המומלץ למחיר הזה עבור גראפיאקה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  20. בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום חברים, האם תוכלו לעדכן מה מצב המלאי ? האם ניתן עוד להצטרף? ומה המחיר שהוא מציע? והכי חשוב מה קורה עם האחריות ? האם היא אושרה ע"י דל הרצליה ? אני לא מצליח להבין כלום מהנושא המפלצתי הזה של 30 עמודים אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן תודה

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by whitiger,

אני מחפש מסך lcd למשחקים ועריכת וידאו בעיקר. התקציב נע בין 1500-2200 לא יותר מ 2200 .. בעקרון אני עם המסך CRT שלי משהו כמו 6-7 שנים ואני חושב שנגיע הזמן להחילף אותו.. בכל מקרה אני מחפש מסך מחברה אמינה, לא אנונימית בארץ.. זמן תגובה טוב וניגודיות טובה, ושלא יראה מסך טוב רק על הדף בקיצור חח נ.ב לא רחב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  23. Started by oran55,

האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  24. Started by uv84,

אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים