עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oshrinuri,

שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by elad12,

קניתי מסך של סמסונג 2494HS והוא מתחבר לנייד שלי 576V של גיגהבייט והצבעים נראים לא טבעיים, איך אני מכוון את המסך לקבלת תמונה יותר טובה?

3. שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. שלום חברים, האם תוכלו לעדכן מה מצב המלאי ? האם ניתן עוד להצטרף? ומה המחיר שהוא מציע? והכי חשוב מה קורה עם האחריות ? האם היא אושרה ע"י דל הרצליה ? אני לא מצליח להבין כלום מהנושא המפלצתי הזה של 30 עמודים אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן תודה

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by RuThLeSs,

מישהו יודע איך המסך samsung 206BW? והמלצה אחרת לגבי מסך LCD 20?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by adir89,

דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by le011,

שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  8. Started by eyarit,

אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by levimadman,

L206WTQ זה הדגם. עכשיו, אני חדש מאוד בקניית מסכים בכלל ומסכי LCD בפרט.. כך שאין לי ידע נרחב בנושא. אני יודע שלמסך יש קצב תגובה של 2MS המסך הוא מסך רחב(אני אשמח אם תתנו חוות דעת על מסך רחב גם ככלל משום שלא יצא לי לעבוד איתו). המחיר שלו -1650 שקל.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Grisha X,

ביום שישי קנית את המסך חזרתי שמח ומאושר, חיברתי את המסך למחשב סידרתי ת'רזולוציה והפעלתי משחק. אחרי 20-25 דק' המסך מחשיך וקופצת הודעה: cannot display this video mode change computer display input 1920x1080@60 הבעיה היא שזה עומד‎ ‎כבר על 1920X1080@60 גם בווינדוס וגם בכל המשחקים שיש לי[זה קורה בכל המשחקים]. שברתי ת'ראש בגלל מה זה קורה, עידכנתי דרייברים, התקנתי דרייברים למסך חיפשתי בגוגל. אני באמת לא יודע מה לעשות. יש למישהו פתרון? -עריכה- שכחתי לציין אני משתמש בכבל Dvi

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  11. אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  12. הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Ac-Boy,

Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by aracer,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם מבחינת המחשב יש איזה שהי מגבלה להחזיק מסך של 32 אינצ'. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by assaf990,

המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  16. Started by irina20,

רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  17. Started by i022052,

האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by asifpz,

קודם כל, שלושת המסכים עולים לי אותו דבר.. אני מחפש מסך לשימוש יומיומי (של אינטרנט סדרות קצת משחקים) שיוכל לשמש לי גם כמסך טלוויזיה לממיר HOT HD ואז להשיג איכות מקסימלית.. ההתלבטות היא בין SAM EX2220X SAM 2333T LG W2243

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  19. שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by Shizel,

שלום יש לי תקציב של 1500+ מוכן להוסיף עם באמת שווה ואני צריך מסך למשחקים וסרטים שמעתי ש ViewSonic VX922 ממש טוב למשחקים ובכלל וגם ViewSonic VP930 טוב או בכלל כידי 20 אינץ Samsung203B XAP192IXerox Samsung226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black E228WFPDell איזה עדיף?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by ShadowNet,

שלום לכם. היום התחדשתי לי במסך ASUS MW221C. ובכן, איכות התמונה עוד לא כ"כ טובה, כי עוד לא עברתי למצב sRGB. כשאני מנסה לעשות זאת דרך התפריט-האופצייה "חסומה", כלומר אי אפשר להפעיל אותה. מה עושים? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by evy_s,

ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  23. אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by Dark Respect,

דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by royossef,

שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.