עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kobim,

יש מצב אני משיג אותו בזול ואני רוצה לדעת אם הוא שווה בתור מסך למשחקים?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

3. חיברתי את ה-2007 באמצעות כבל קומפוזיט וידאו לממיר YES. איך אני מחבר את כבלי האודיו מהממיר למחשב(אין לי קונקטורים RCA במחשב)? ??? במצב הקיים מחוברים הרמקולים של המחשב לשקע הסאונד(פלג אוזנייה). אשמח לתשובה ;D

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך שנותן את התמורה הכי טובה בתקציב של סביבות ה-2000 ש"ח (אפשר סטייה קטנה) המסך בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.. הכי חשוב שהמסך יהיה באיכות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב הזה, רצוי (אבל לא חובה) שהמסך לא יהיה רחב ו19 אינץ' (אם אפשר יותר אז סבבה :פ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  5. לפני כ 20 דקות המסך(T240) הפסיק להציג כמו שצריך והתחיל לחפש קלט, הוא עבר בין HDMI, Analog, Digital בלי הפסקה למרות שיש קלט מחובר(עם DVI). הוא הציג את התמונה אבל עדיין המשיך לעבור בין הקלטים. עכשיו הוא נרגע קצת אבל השליטה עליו לא עובדת, מקודם הוא החליף הגדרות ושפות באופן רנדומלי. עכשיו עושה רושם שהמקש "למעלה" תקוע(מה שמכריח אותי לעבוד על בהירות מקסמילית ולהכאיב לעיניים) אבל רואים תמונה. מרפי... איך שכתבתי "אבל רואים תמונה" הוא התחיל להחליף מצבי קלט עוד פעם. עצות? תודה נ.ב. ברגע שאני אמצע את הקבלה אני אקח אותו לחנות(KSP אם אני לא טועה) אבל זה יקח זמן(אם בכלל אני אצליח למצוא ).

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. צריך רק איזה שתי המלצות ואני קונה יכול להיות שאני מחפש את הסמסונג 260hd?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by oshrinuri,

שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  10. Started by The_SurfeR,

אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by cheese_lover,

המסך הנוכחי שלי הוא syncmaster710n של samsung. אני אשתמש בו למשחקים עכשויים אז יש סיבה מיוחדת להחליף אותו?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  12. אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by oev israel,

יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by MOX,

האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  15. מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  17. היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  18. Started by רואי,

שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by vm,

היי קניתי לפני כחודשיים מסך חדש (19" של LG) ולפני כמה ימים הופיע בו פס אדום (בעובי של פיקסל אחד) מהחלק התחתון עד העליון (פס ישר). האם אני צריך להחליף את המסך? יש דרך לתקן את זה מבלי להתעסק עם החנות ואחראיות וכל זה? תודה, עמרי

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  20. Started by maormark,

זה 931c http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490357 או זה 931b http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425550 תודה

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  21. שמעתי שנגמר במלאי אצל היבאנים, האם יחדשו את המלאי?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by asaf_azar,

איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by zombie,

כותרת

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  24. Started by Demp,

שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  25. קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?

• 6 תגובות
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.