מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
נניח זהו מסך 20" ברזולוציה טיבעית של 1600*1200 ונתון כי גודל נק' היא 0.255mm האם שטח המסך הוא: 1600*1200*0.255*0.255 ? בכלל גודל נק' נתון ביחידות של אורך זה לא אמור להינתן ביחידות של שטח?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי היום יש לי מסך 19 של CTX אני לא יודע איזה דגם בדיוק. עקר התעסוקה במחשב שלי היא אינטרנט וסרטים קצת משחקים. בגלל שאני צופה הרבה אני מעונין לשרדג למסך גדול יותר אני רוצה את המסך הכי גדול שאני אוכל לקבל בתקציב הנ"ל... תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
חשבתי על הLG LCD 20" L206WTQ מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם1 בחרתי בדגם הזה LG W2253TQ מה דעתכם? האים יש איזה שהם בעיות לדגם הזה?שווה 1000 שח? המסך כולל:FULLHD 1920X1080 2MS 1:50000 DVI D-SUB 300 בהירות
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חשבתי על ASUS: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13014מה אתם אומרים? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתלבט בבחירת מסך בסדר גודל של 24 אינ'ץ למחשב, המחשב ישמש להמון קריאה ועבודה משרדית , משחקים וסרטים. שמתי את העין על כמה מסכים שראיתי שהם מומלצים פה.(Samsung T240 , Samsung 2443BW ). האם יציאת HDMI מהווה פקטור בבחירת המסך? או שהבדלי האיכות לא מורגשים כלל בין שאר החיבורים שיש למסך? אשמח לתשובות , תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-