מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
באתר הפאנלים כתוב- - Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS ( LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. זה S-IPS כמו הרחב או S-PVA ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו. 1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים. הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה... הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל: 2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה. 3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם…
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לערכה לניקוי מסכי LCD עד 300 ש"ח. יש לי מסך DELL 2007 WFP (קניתי אותו לפני חמישה ימים מדהים! במיוחד לעומת מסך LCD מלפני 4 שנים).
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש... העבודה מבחינה גרפית בתוכנת פוטושופ וסולידוורקס. חשבתי על מסכים של דל U2419h phd P2421d 2k השאלה מי מהם יותר יתאים לי. גודל 24 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי: 1. הבנתי שמפסיקים למכור אותו, האם יש דגם חדש במקומו ואיך הוא? 2. איך המסך 2314T של LG בתור תחליף? 3. איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה900 שקל עם דגש על פאנל IPS ו23 אינץ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-