עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לשום חברים, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שישמש אותי בעיקר לראות סרטים (אבחנה גבוהה בעיקר..) בגדול הבנתי שזה הדגם החדש שיצא.. מה אתם אומרים עליו ? שווה משהו ? ממה שקראתי באתרים אחרים הוא עבר מקצה שיפורים מהדגם הקודם שלו. נראה לי אני הולך עליו.. אשמח לחוות דעות נוספות ... 8)

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אבא שלי כרגע בדרך לקנות את המסך. תאור : פאנל : S-PVA זמן תגובה : 5MS ניגודיות: 1:800 אם מישהו מכיר את הדגם - אשמח לתגובות. לדייק: מדובר ב Dell UltraSharp 1908FP תודה ענקקקקקית מראש.[br]פורסם בתאריך: 5.08.2007 בשעה 10:56:51 חברים זה ממש דחוף לי.אם מישהו שמע, יודע, חושב - אנא מכם, תכתבו, תגיבו !!! PLZ

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  3. Started by thedarkman,

אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  4. שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?

6. היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  7. אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Vafel,

שלום, אני מחפש מסך "22 - "24 שישמש אותי גם למחשב וגם לPS3. התקציב הוא באיזור ה1000 ש"ח (כאשר חריגות אפשריות במקרה שכדאי). על מה הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Scorp!on,

שלום, הייתי מעוניין בהמלצה למסך מחשב שיהיה איכותי ושווה את הכסף. כרגע אני משתמש במסך 19 אינץ' של LG אבל הוא לא מספק חווית משחק איכותית ולכן חשבתי על מסך 22\24 אינץ' FULL HD השאלה היא איזה גודל מסך כידי לקנות כי בכל מקרה אני יושב קרוב למחשב כך שאני מפחד שזה יהווה בעיה (יכאבו לי העניים וכו') בכל מקרה התקציב שאני מוכן להשקיע הוא (1000-1500 ש''ח) העניין השני שהייתי רוצה לברר הוא גודל הרזולוציה: כרגע המסך שלי תומך ברזולוציה מקסימלית של 1280-1024 , בעתיד הקרוב אני מתכנן להחליף תכרטיס מסך כך שאני יוכל להפעיל משחקים ברזולוציה גבוה ולהנות מחווית משחק טובה. השאלה היא האם להסתפק ברזולוציה של-1680-1050 או לקנות מסך שתומך ברזולוציה של 1920-1200? מה אתם אומרים על המסכים הבאים: Samsung…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. Started by Mr King,

אני קורא פה ביקורות על המסך הנ"ל וכולם משבחים אותו. אבל זה לא קצת הרבה 16MS למסכים של היום ? ועוד גיימר? אני ממש חייב לקנות כבר מסך LCD ואני עדיין לא יודע איזה ... התקציב שלי הוא בערך 2100+- בהתחלה רציתי את ה-22 אינצ' של ASUS והסמסונג אבל הבנתי שאתם לא אוהבים אותם פה בשל היותם עם פנאל TN. חשוב לי לציין שלא אכפת לי מזוית הצפיה שזה החסרון של פנאל ה TN.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. Started by Doron404,

משהו מוזר קרה מאז שהעברתי את המחשב לדירה החדשה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב או אחרי 5 דקות (כמו שהגדרתי) המסך מציג הודעה שהוא לא מקבל אות מהמחשב, ולא נכבה! במקום לעבור למצב המתנה (נורית כתומה) כמו תמיד. למישהו יש מושג למה זה קורה? אני משתמש בXP SP3 בחיבור DVI

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by mtnm,

היי, ראיתי שהרבה ממליצים בפורום על המסך של SONY הבעיה היא שהפסיקו את הייצור שלו ושנית שהוא לא מסך רחב. בתור אחד שאוהב משחקים וסרטים הבנתי שיותר כדאי לי מסך רחב. אילו מסכים יכולים להתאים לי? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  15. אני מחפש מסך בסביבות ה 2500 שח, 20 " לא רחב, למשחקים (הזמנתי מחשב חדש, אז אין בעיה של רזלוציות לא טיבעיות) ראיתי שהDell 2007FP מאוד מומלץ, יש עוד המלצות או שהוא היחידי שכדאי בתקציב הזה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  17. הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by KoM,

צריך טלויזיה קטנה לחדר משחקים, מרחק צפייה של מטר מטר וחצי, האם KTC היא האופצייה היחידה למסך שכזה ?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by omer_hatchek,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  21. שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by BenBezalel,

שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. Started by sheeze,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. Started by RJ1,

אפשר המלצה למסך 19? אני קונה שני מסכים. אחד את הדל 22 ועוד אחד שחייב להיות בגודל 19, אז אני אשמח לדעת איזה מסכים טובים יש בגודל הזה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.