עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, אני מחפש בשביל אחי בן ה-9 מסך lcd טוב להרצת משחקים, בגודל 19 אינץ'. תקציב: 1200 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות והמלצות. תודה מראש, moshe

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  2. שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  3. לפני כשבוע קיבלתי את המסך אחרי המתנה ארוכה ומייגעת. המסך הינו בעל פאנל S-IPS (עפ"י האות L שמופיעה בגב המסך) והריוויזיה היא A05 רציתי לדעת האם קיימת תוכנה ייעודית דרכה ניתן לשנות הגדרות ולכייל את המסך מלבד השיטה של שימוש בלחצני המסך? לא מצאתי תוכנה כזו בדיסק המצורף. בנוסף, אשמח לקבל עזרה בכיול וכיוון המסך על מנת שאוכל להוציא מהמסך את האיכות המרבית. כמו כן, ברצוני להודות לכם על הידע והעזרה שקיבלתי כאן בפורום, מה שלמעשה הוביל אותי לרכישת המסך המאוד איכותי הזה. תודה רבה לכולכם, יישר כוח, אתם עושים עבודה נפלאה.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  4. היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  8. שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  9. בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  10. או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  11. קראתי קצת וראיתי כי מדובר בפי 2 רוחב פס לטובת כבל הדיואל לינק : http://www.datapro.net/products/1142.html האם באמת מדובר בהבדל כלשהו ? האם כדאי להשקיע בכבל שכזה ? והדבר החשוב יותר האם ישנה תאימות מלאה לכבל שכזה ? (יש לציין שכרגע במסך LCD שלי יש כבל DVI סינגל לינק...

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by yaarix,

שלום לכולם. אני סטודנט מהצפון שגר כרגע בב"ש ואני רוצה לקנות מסך למחשב רציתי לשאול על איזה רשת מחשבים טובה, שכדאי לקנות בה. ivory, ksp וכו'? בקיצור איזה רשת נחשבת להכי אמינה ובעלת שירות טוב? המון תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  13. Started by ras81,

שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום לכולם, חבר ביקש ממני המלצה למסך לעבודה וסרטים עם הדרישות כמו בכותרת. האמת שאין לי ממש מושג, בעזרתכם אני מקווה שאוכל לעזור לו :ylsuper: אז תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  15. הראשון:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2380 עולה 1716 שקל השני:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2378 עולה 1768 שקל הם נראים כמעט אותו הדבר, אפשר לדעת מה ההבדלים ביניהם?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  16. קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  17. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by SloOmPer,

אני מעוניין לקנות מסך בעיקר למשחקים, משחקים אינטנסביים, גלישה באינרנט עד תקציב של 1300-400 בערך. אני רוצה לנצל את התקציב כמו שצריך ויש לי הרבה דברים חשובים שצריכים להיות במסך: - תמונה יפה וחדה -זוויות צפייה גבוהות מאוד (למטה ולמעלה) -בלי מריחות (זמן תגובה טוב) - שיהיה משתלם למחיר - שיהיה דיי יפה -19/20/22 אינ'ץ - רוולוציה גבוהה חיפשתי כמה מסכים ומצאתי את זה: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000x703_KRpYrggagFgf1Lzy7w:12bbi68k5?id=3874609&pr=QJ5&N=0 כפי שאמרתי, חשוב לי מאוד הזוויות ופה ראיתי שיש למסך 500CD בהירות שזה דיי חשוב לא? נראה אחלה מסך גם לתקציב, אבל מצד שני החברה הזאת לא ממש מומלצת לפי מה שהבנתי. מה דעתכם על המסך והאם יש לכם מסכי…

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  19. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by er0101,

ראיתם ביקורות מקצועיות עליו? איך האיכות שלו?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by KingAlpaca,

מה המסך LCD בגודל 17 אינץ' הכי טוב (גם למשחקים וסרטים) שאני יכול למצוא במקסימום 1000 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  23. Started by חננב,

רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  24. האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  25. אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר

• 1 תגובה
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.