מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
ראיתי מסך 19" של dell דגם E197fp אצל חבר שלי http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=479038 קודם כל הסתכלתי עליו כי הוא יפה מבחינה אסתטית , הרצתי קצת משחקים , סרטים , אינטרנט... וראו בו ממש סבבה... לא משהו מטורף אבל לא ראיתי לא מריחות לא בעיה בצבעים... השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט ותוכנות עריכת מוזיקה. ויש אותו עכשיו במבצע במגה ב1199 ומקבלים 100 שקל חזרה בתווי קניה למגה = 1099... מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המסך? יש למישהו המצלמה למסך אחר בסביבות ה1000-1200 ש"ח?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ביקורת טובה באתר הבא: http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/19inch-6_18.html למישהו יש ניסיון/מקור אמין לתמוך ? כמו כן, אם אפשר לקבל המלצה ל-19 אינץ' בתקציב גג של 1200 ש"ח לשימוש כללי. תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש מסך חדש שנמכר בארץ כדגם LG 1953S. האם משיהו מכיר אותו? איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החיבור האנלוגי ולדיגיטלי כשאני מחבר את המסך? ומה עדיף?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
חלפו שנתיים וחצי מאז שהוצג...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לרכוש Evga 9800GTX+ SuperOverclocked וברשותי מסך 22'' איך משחקים יעבדו לי על רזולוציה של מסך 22''..?האם הכרטיס מסך מתאים למסך 22''?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום .. החלטתי להחליף את ה CRT שלי במסך חדש, וקיבלתי המלצה בפורום ל 971P של סמסונג . אחרי התלבטויות, החלטתי להגדיל את התקציב וללכת על מסך רחב, 22" . חיפשתי די הרבה בפורום ופשוט לא הצלחתי למצוא מסך איכותי בגודל הזה , אלא רק מסכים עם פאנל TN . השאלה שלי היא אם בכלל קיים מסך כזה סביב ה 2500 ש"ח ? חשבתי ללכת על ה 2408WFP של דל , אבל אני לא בטוח שהמחשב שלי (E8400, Radeon 4850 בדרכם) מסוגל להתמודד עם מסך כזה ברזולוציה הטבעית שלו . מה נראה לכם? תודה מראש עריכה : כמעט שכחתי .. המסך ישמש בעיקר לעבודה באינטרנט ועל מסמכים, ולצפייה בסרטים וסדרות. מידי פעם ישחקו עליו, אבל לא יותר מידי.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מה עדיף השימוש העקרי עיבוד תמונות דיגיטליות במגון תוכנות מקצועיות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קודם כל, שלושת המסכים עולים לי אותו דבר.. אני מחפש מסך לשימוש יומיומי (של אינטרנט סדרות קצת משחקים) שיוכל לשמש לי גם כמסך טלוויזיה לממיר HOT HD ואז להשיג איכות מקסימלית.. ההתלבטות היא בין SAM EX2220X SAM 2333T LG W2243
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לגיסי את המסך והכרטיס הנ''ל ואנחנו לא מצליחים להוריד את הרזולוציה (רזולוציה של 16:10) מספיק כדי הכתב יהיה גדול. אם אני אחליף כרטיס מסך(למשל ל3850) תהיינה לי יותר אפשרויות?
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
היי חברים אני כרגע בונה מחשב גיימר חדש ואני רוצה להתייעץ איתכם בקשר ליעילות של המסך במשחקים עם הכרטיס 260GTX . קודם כל המסך הוא מסך LCD טלוויזיה ולא צג מחשב. אני לא כל כך רוצה לקנות מסך 22' חדש עכשיו כי אני מעדיך לחסוך , אז אני חושב שאני אשתמש בו גם לראות טלוויזיה וגם לשחק במשחקים. הרזולוציה הכי גבוהה שלו היא 1600X1200 , עכשיו השאלה שלי האם הכרטיס מסך שאני אקנה יעבוד עליו בצורה טובה ויקנה לי את הרזולוציות הכי גבוהות במשחקים בלי בעיות של קירטוע וכדומה?? אם בכל זאת תמליצו לי לקנות מסך מחשב אז אני אשקול זאת , בנתיים אני מתייעץ איתכם בכדי לחסוך אם אפשר. דרך אגב זהו הדגם שלה 27HL95 , והנה תמונה : http://ecx.images-amazon.com/images/I/41T5WX7XY2L._SL500_AA280_.jpg תודה. רז.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לקנות מסך לחיבור למחשב שכיום מחובר לטלוויזיה וחייבים להעביר אותו חדר. התקציב מאד לחוץ כי צריכים לקנות גם מדפסת ומדובר בבן-אדם עם הכנסה מאד צנועה. כמו כן המסך צריך להיות LCD כי אין מקום לתקוע מסך CRT. אני מבקש המלצות למסכים ברמה סבירה (אם אפשר 19") בתקציב של עד 750 ש"ח, ואם אפשר פחות, אז פחות. גם המלצה על מודל שכדאי לחפש ביד שנייה בסביבות ה-500-600 תתקבל בברכה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני קונה מחשב חדש, ורציתי להתעניין בבחירת מסך. מטרת המחשב החדש תהיה בעיקר גיימינג. (משחקים כבדים). המפרט: כפי שאתם רואים, הכרטיס מסך לא חזק במיוחד ולא חלש במיוחד. העניין הוא, שאני לא יודע באיזה מסך לבחור, כי שניהם מסכים מעולים: ה-SyncMaster הוא בעל פאנל נחות יותר, ורמת צבעים פחות טובה, אבל הרזולוציה שלו גבוהה במיוחד. (הכ"מ לא מתאים כאן.. הרזולוציה הזו "גדולה" עליו). ה-Dell בעל פאנל מעולה, בעל רזולוציה גבוהה וטובה, והכ"מ מנוצל טוב ולא מתאמץ במיוחד.. מה לעשות? (וכן, עדיף שיעלה כמה שפחות.. למרות שחבל לי לוותר על מסך כמו הדל)..
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
תחום מסכי הגיימינג עתירי הרזולוציה נמצא ברתיחה וענקיות החומרה ממהרות להציג דגמים חדשים. לקחנו לסיבוב את AORUS FI32U של GIGABYTE, מסך 4K חדיש לגיימינג, ויצאנו מרוצים בהחלטלכתבה
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
- 3 followers
-
-
שמתי לב שיש במסך הנ"ל חיבורי USB. מה השימוש שלהם?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-