מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 19 אינטש של DELL בתצורה 3:4 שהתקלקל. חשבתי לעלות בגודל ובתצורה ל 16:9, מחשבה טובה? מה הם המסכים המומלצים היום עד 1500 שח?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
היי. יש לי מסך SyncMaster XL2370HD, כשאני צופה בטלוויזיה או מחבר קונסולה, התמונה טובה, אבל כשאני מחבר את הנייד, התמונה של הDESKTOP וגלישה בדפדפן ממש נוראית, הצלליות של העכבר והטקסט, במקום להיות שחורות, הן לבנות. כשאני מפעיל משחק או סרט בנייד, התמונה גם בסדר כמו בטלוויזיה ובקונסולה. כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יכולה להיות הבעיה - כרטיס מסך, הגדרות? עריכה: ניסיתי 2 כבלי HDMI, אחד שבא עם XBOX360, והשני שבא עם ממיר HD של הוט. הגדרות של כרטיס מסך והטלוויזיה על default.
-
- 1 תגובה
- 950 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את ה-222H ולחבר אליו XBOX360 ב-HDMI ובמקביל ממיר של HOT בקומפונמנט/RGB בלבד. האם אני יכול לחבר אותם במקביל בלי בעיות? ופשוט כמו בטלוויזיה כיום להעביר ערוץ בשביל להחליף ביניהם? יש בעיה כלשהי שאני צריך לדעת אם אני מחבר את הממיר וגם את הXBOX ביחד? האם הוא נתומך ב-1080P? *המסך לא יהיה בכלל קשור למחשב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
Eizo אמורים להיות הטובים ביותר- אם גם היקרים ביותר... האם אין משהו שווה ערך? שמעתי שגם לזירוקס יש מסך מוצלח.
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
Philips 240BW8EB Chimi 222H Sumsung 2043 הייתי רוצה המלצות והן ביקורות לגביי המסכים האלו שכן הבנתי שהם "האיכותיים" מבן פנאלי הTN, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות השימוש העיקרי: גלישה באינטרנט, סרטים, משחקים, קצת פוטושופ, בעצם הכל. הקריטריונים שלי הם: מסך שלפחות יהיה "22 כי אני אוהב לראות סרטים במיטה שזה בדיוק מול המחשב שלי. איכות התמונה תיהיה טובה ככל האפשר (שכן התקציב הוא לTN) שמשחקים ירוצו טוב עם כמה שפחות מריחות. (ברשותי 8800GTS) איכותי שיחזיק לכמה שיותר זמן.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
שלום, האם אני יוכל לתלות את המסך Samsung P2370 על המתקן תליה הזה: http://exp.shopy.co.il/products/142431? אם לא נמקו בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
זקוק למסך הכי זול שיש באיכות יחסית טובה לילדה שגולשת באינטרנט ומשחקת במחשב איך המסך הנ"ל תודה אלעד
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
אני עובד עם גרפיקה 3D, צבעי ADOBE SRGB, ותכנות. אני מבקש את חוות הדעת - מי מבין המסכים עדיף לי, שכן העלות די דומה וגם הפנלים, אך האינצ' בEIZO קטן יותר.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429636 זה לא *טיפה* מוזר? המסך הזה עולה בשאר החנויות 2300 ש"ח ומעלה.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
אני צריך את המסך 22 אינץ הכי איכותי שיש כרגע. התקציב שלי הוא באמת מה שאתם תציאו מצידי שיעבור את ה3500.
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, הזמנתי בימים אלו מחשב חדש והגיע הזמן לשדרג גם את המסך. אני מחפש מסך 22 אינץ' (+\- חצי אינץ' לפה או לפה), שישמש אותי בעיקר לגיימינג(Starcraft2) וגלישה, ובנוסף גם לכתיבת קוד וצפייה בסרטים. התקציב שלי הוא 900 ש"ח (+\- 100 ש"ח). המפרט של המחשב החדש הוא: כרטיס מסך Nvidia GTX460, מעבד AMD II X3 440. אשמח לשמוע המלצות ונימוקים לדגמים המומלצים לרכישה, תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי התלבטות בין כמה מסכים. אני לא מוצא מקום שאפשר לבחון אותם. חשוב לי מאוד שיהיה מסך שניתן לראות כתוב בצורה חדה מישהו מכיר איזה מסך למטה ויכול להמליץ שרואים ברור ויש לו TILT לשנות זוית ? הם כולם LED גודל 20-22 מחיר של עד 700 ש"ח הנה המסכים : Fujitsu L22T3 LG E2241T Philips 226V3LSB FujiCom FJ2240 מישהו מכיר איזה מסך ויכול להמליץ על אלו או משהו אחר ? תודה HUSKY
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, מה נשמע? לפני שבוע רכשתי את המסך הזה, שעד עכשיו אני חייב לציין - מסך מעולה, חד, ברור ומעולה לעבודה עם תמונות (כמו שאני עושה בתור צלם). יש לי משהו אחד שאני רק רוצה לסדר לפני שאני אוכל להרגיש "בבית" עם המסך. וזה את עניין הGAMMA וכיול הצבעים של המסך. יש לי WIN7, נעזרתי בכיול שלו - אבל אני לא מרגיש מספיק מרוצה. ערכת הDRIVERים של המסך מותקנת ויש לו את ערכת הצבעים שלו. אני מחפש תוכנה/עזרה כלשהיא לכיול צבעים נכון יותר של המסך. כרגע אני מרגיש שהצבעים קצת חמים מידי, קצת חזקים מידי. בתמונות שאני מסתכל, הצבעים מקבלים קצת דם (יותר מידי). למשל פנים בסרטים / תמונות מקבלות BLODDFACE כאלה, צבעי דם על הפנים - אדום בוהק. זאת לא התמונה במקור, אני די בטוח שהכיול צבע במסך עושה את ז…
-
- 1 תגובה
- 4.8k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי בעיה דיי רצינית! פירמטתי עם Windows 7, והמסך שלי נורא מטושטש! הבעיה היא כנראה במסך (כל שאר הדרייברים מותקנים מצויין), הבעיה שXerox הפסיקו לייצר מסכים כבר לפני שנים ואין תמיכה, ואין את הדרייבר בשום מקום באינטרנט! אני כבר נואש המסך מטושטש עד כאב! בבקשה אם למישהו יש את הדרייבר, או יכול להגיד לי מאיפה להוריד אותו אני אודה לו מאוד :ם תודה!
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה וממש התרשמתי מהידע והתכנים כאן באתר. אני שוקל כרגע לקנות מסך מחשב שיחובר למחשב לפטופ: lenovo T61 זהו המחשב היחיד שלי ועיקר השימושים הם אופיס, אינטרנט, מסמכים, קצת פוטושופ, מעט מאוד סרטים ובכלל לא משחקים. לפני שקראתי את ההודעות חשבתי לקנות סמסונג 22" TN אבל אחרי צפייה ממושכת בהודעות השתכנעתי ללכת על ה HP L2065 או ה DELL 2007FP השאלה שלי: האם הכרטיס מסך של הלפטופ הנ"ל יפעיל טוב את אחד המסכים או שאני לא ממש אנצל את היכולות שלו? האם יש עוד מסכים באזור הזה (בערך 2000 ש"ח) ?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם יש הבדל גדול בצפייה במלל,כתבות באינטרנט וכו....במסך 32 אינץ.....50 הרץ מול 100הרץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. איך ניתן להפעיל את USB שעל גב המסך ? צריך להתקין/להגדיר משהו ? הדבר השני שברצוני לדעת, האם ישנו מסך שהוא גם איכותי למחשב וגם ניתן לצפות בו בטלווזיה? לאא מממיר אלא סתם ערוצים כמו ערוץ 2 ו10 . זאת אומרת חיבור אנטנה, או שאפשרי גם בדרך אחרת? לדוגמה: Dell U2711 מתאים? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי במסך חדש : זה מעבר מCRT 19 לדבר הענק הזה.. הכל בהיר לי מדי.. גם כשיחקתי עם ההגדרות ההרגשה היתה כאילו הכל שונה מבעבר.. יש איזה אתר שמראה את ההגדרות המקסימליות לכל מסך,כך שיראו כמו שצריך ?.. או אולי מישהו כאן עם המסך הזה יכול לעזור לי בכיוונון שלו ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-