מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 שנים, לאחר המלצות שקיבלתי בפורום זה, רכשתי את המסך Samsung 2243BW, ששירת אותי נאמנה, עד לפני כשבוע, כאשר הוא הפסיק להציג תמונה. ניסיתי לחברו למס' מקורות, ובעזרת כבלים שונים - אך המסך מקבל רק חשמל (הנורית הכחולה מהבהבת), אך אין שום פלט - אף לא ההודעה הרגילה לפיה No Video Input. להערכתי מדובר ברכיב שנשרף בתוך המסך, ולפי מה שהבנתי בדיקה ותיקון מסך כרוכה בעלות של כ-300-400 ש"ח (תמה האחריות עליו). לכן, אלא אם מישהו יסב את תשומת ליבי לאופציות לתיקון המסך, אני מעוניין לרכוש מסך חדש. השימוש העיקרי הוא אינטרנט וקריאה מרובה (סטודנט). אודה לכל העונים והממליצים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בקשה אולי קצת יוצאת דופן (קראתי חלק מההמלצות פה) בעקרון אני עוסק גם בגיימינג וגם בגרפיקה (תלת\וידאו), כרגע יש לי מסך samsung bx2450 (שהוא אחלה) אבל אני זקוק לעוד מסך בשביל עבודה נוחה, בהתחלה חשבתי לקנות עוד אחד אבל אמרו לי שלא מייצרים אותו יותר כי יש פשוט סדרה חדשה עלה לי רעיון לקנות מסך חדש שיהיה העיקרי שלי ויהיה איכותי למשחקים והישן אני אשתמש בתור מסך משני כשאני עובד (לא מתכנן על eyefinity או משהו, אולי סתם כדי להתנסות) חבר שלי המליץ על מסך שהוא 120HZ, הוא אומר שזה נראה הרבה יותר טוב (יש לו 3 מסכי LG W2363D ) אבל אין הרבה מסכים כאלה בארץ ואפילו לא רושמים את זה על המפרטים שלהם (בדרך כלל אני פשוט בודק אם יש לזה 3D ואז אני יודע ) אני מחפש מסך 23 או 24 אי…
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
שלום, היו לי בעיות עם מסך U2312HM dell שהיה גרסה A01 יצרתי קשר עם התמיכה ויעל פתרונות הביאו מסך שרשום עליו U2312HMt והוא גרסה A05 מה ההבדל ? מה זה האות t ?? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש מסך למשחקים למחשב חדש שאני עתיד לקנות. ראיתי במפרטים המומלצים ששמו את המסך Dell U2312HM 23" IPS Panel, בכל אופן אני יותר לכיוון של 24''. האם המסך Dell UltraSharp Led U2412M מתאים למשחקים הוא פחות מוצלח בקטע הזה? תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 23-24 אינץ' עם תלת מימד פסיבי (שניתן לצפות בו עם משקפי פולארויד ולא עם עדשות כחולות-אדומות). רוב השימוש שלי בו יהיה למטרות גיימינג. חשוב לי שמהירות התגובה שלו תהיה 2ms , שיגיע עם ערכת 3D, רזולוציה מקסימלית 1920x1080, מסך רחב, אין לי צורך ברמקולים. מחיר: עד 2500 ש"ח. אודה לעזרתכם. איתי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב 1200 שח , חריגה של 25 שח אני ממש לא מתכוון לחרוג מהמחיר חח אני רוצה את המסך הטוב ביותר בין 24 וגדולים ממנו , אם יש מסכים שווים טכנית וההבדל היחיד הוא בגודל אני מעדיך את הגדול כמובן המסך ישמש למשחקים, יש לי כרטיס מסך HD6850 לא משנה לי מאיזה חנות לקנות ומאיפה, העיקר שהמחיר הסופי לא יעלה על 1200 ושהחנות תיתן אחריות, עדיף לי לקנות מחנויות שקרובות אלי, ירושלים
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
-
-
שלום ! קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שמידי פעם יש מין קפיצה כזאת במסך .בעיקר כאשר מקטינים תיקיות או משחקים מסמכים . כאילו יש טיק כזה למסך .בדקתי באתר של דל ולא מצאתי דרייברים .איך ניתן לפתור את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוון לעבור דירה, שם אני אקנה מחשב חדש עם מסך U2412M , האם ארגיש הבדל מה שיש לי כרגע בבית - U2410 ? כי אני מאוד מרוצה ממנו, וכמובן שאני לא רוצה לרדת באיכות המסך. השימוש זה בעיקר משחקים, קצת סרטים וגלישה באינטרנט. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך שיהיה בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה מאד..מיכוון שיש לי מערכת קולנוע ביתית בחדר ואני מוריד סרטים באיכות גבוהה מאד, חיבור HDMI לחיבור של אקסבוקס או סוני 3...חיבור לטלוויזיה.. אבל כל מה שפירטתי עכשיו לא חובה כלומר הדרישה העיקרית שלי שהוא יהיה גדול ומתאים לסרטים באיכות גבוהה כל השאר..מותרות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
שלום! עשיתי downsampling היום ואני משתמש ברזולוציה של 1920x1200,הרזולוציה המקורית היא 1680x1050 בעקרון,השאלה שלי היא אם זה משנה באיזה רזולוציה אני משתמש בdesktop,אני רוצה להשתמש בnative,זה הכי נוח לי... זה משנה?או שזה משפיע על הdownsampling? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח שתרשמו פה חוות דעת על המסך הבא: http://www.tms.co.il/product/11513 חג שמח לכולם !
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום. החלפתי מסכי מחשב. עברתי מה DELL U2410 המעולה (IPS), למסך זול יותר, אבל גדול יותר - HP 2711x ממש לפני שעה חיברתי את המסך, ואני משתמש בו כעת. משהו מוזר קורה לי אבל. בכל כמה שניות, המסך (יותר נכון - הכתב, או הפונטים, או החלקים במסך שזה בולט בהם) עובר מעין "גרעון" (התמונה לא חלקה, אלא נראית מגורענת [הלוואי והייתה לי מילה טובה יותר]), ומיידית חוזר לעצמו. התופעה חוזרת על עצמה. יתרה מכך, זה גם קורה כאשר אני למשל מזיז טאב של הדפדפן לאורך המסך, ואז אני שם לב שהכתב הופך להיות מגורען. האם התופעה מוכרת? אני מפספס משהו? תודה מראש !!!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
כבר ננעלתי בזכותכם על הדל ששמעתי עליו רק דברים טובים אבל כנראה אוכל לקבל הנחה על מסך סמסונג והדגם שנראה לי מהם הכי מתאים לי הוא: Samsung S24A450BW שיש לו אפשרות לפיבוט ערוץ צבע 8bit זוויות צפייה טובות אבל פאנל tn אני רוצה מסך מעולה שישמש אותי למספר שנים לשימושים מאסיבים אז מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
אמר לי חבר שאין שום דבר שתומך בזה, מפני שהמדיה תומכת עד 1920x1080 אם כן האם יש תועלת ברוזלוציה יותר גבוהה מ 1920x1080 ?
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
היי, (סליחה אם רשמתי במקום לא נכון תעבירו במידה וצריך) אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר 2 מסכים למחשב אחד ומסך אחד יראה את השולחן עבודה ומסך שני יראה את מה שאני בוחר להראות (חלק מסויים מהמחשב נגיד תוכנה או סרט מסויים) הכוונה היא ש2 המסכים יהיו מחוברים לאותו מחשב אבל שיראו דברים שונים. תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך בגודל 23-24" אני מעדיף 16:10 ולא 16:9 כמובן תומך FHD עד 1300 ש"ח הולך לשמש בעיקר למשחקים וגם לסרטים (יש לי HD7950 אני רוצה מסך שינצל את היכולת שלו)
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
-
התקציב הוא עד 1400 השימוש העיקרי לעריכת סרטים האם באמת dell הכי איכותי? מה כדאי 23 לעריכת סרטים או 24? מישהו הכניס לי לראש שבמסך 24 אני יראה פסים שחורים ובמס 23 זה הכי מתאים, האם זה נכון... בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם כרטיס מסך geforce 230 gt, המסך שלי התקלקל ואני זקוק למסך חדש, אני בעיקר משתמש בו בשביל משחקים וסרטים. לאחר חיפוש בפורום, נראה כי המסך המומלץ הוא dell u2312hm , ואני חושב לקנות אותו, אבל בן דוד שלי אמר לי שבגלל הכרטיס מסך שלי אני אאבד כ-40% מה frame rate במשחקים במסך החדש (dell u2312hm) ורציתי לשאול האם זה משהו שאני אשים לב אליו או שלא כדי להתחשב בזה?
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-