מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כמו כן המליצו לי 1. סמסונג 226 או דל 228 ( אם אני לא טועה בנתונים) אבקש חוות דעת מהמבינים מאחר והעניין דחוף בתןדה דוד
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עוקב הרבה זמן אחרי הפורום הזה ולציין שהוא מקצועי ביותר. מישהו יודע האם ומתי יעלם פאנל הTN מהעולם ויהפוך להיסטוריה? מתי הפאנלים המובחרים שנמצאים היום במעט מאד מסכים יהפכו להיות הסטנדרט?? אני לדוגמא יש לי crt של מאג דגם נפוץ 786PF ועדיין לא ראיתי (לא באינטרנט, במציאות) LCD שישתווה לאיכות שלו. מה לעשות קשה לי לעשות את המעבר לLCD כי לא מצאתי מסך בסכום סביר (עד 1800) וגדול שישתווה אליו. אז מה עתיד לקרות בשוק הזה??
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://news.cnet.com/8301-1001_3-10095219-92.html
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
האם מסך זה מומלץ לXBOX360 ל-עבודה ב-Full hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני גם חושב להשתמש בכבל הזה .http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=97 האם כבל זה מעביר רק תמונה או גם צליל כמו בכבל HD רגיל ואם לא איך אוכל להפעיל גם צליל עם הXBOX. שאני עובד עם הכבל הנל והמסך הנל? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני מתכנן קנייה של מחשב חדש שיכלול גם מסך. תקציב המסך, כמו שרשום בכותרת, הוא עד 1,300 ש"ח. המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים, אך גם חשוב מאוד שאיכות הצפייה במסך לצרכים אחרים [כמו צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט] תהיה טובה. כרטיס המסך יהיה HD4850 או HD4870 [לאחר שאבחר מסך, אבחר את כרטיס המסך]. המסך צריך להיות יציב, שיהיה בעל הכי פחות בעיות [כמו זליגות אור, מריחות וכו'], שיגיע מכויל [או שלפחות ניתן יהיה לכייל אותו באופן לא מסובך מדי], והארגונומיה שלו לא כ"כ חשובה שלי [אם כבר ארגונומיה, אז כיוון גובה מספיק]. בימים האחרונים הסתובבתי כאן ובאתרים נוספים אחרים המציגים מידע על מסכים, אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. דבר אחד שקלטתי מהשוטטות הזו הוא שהרזולוציה המקסימלית של רוב מסכי…
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום אני זקוק להמלצתכם למסף 19'' לא רחב לעבודת אופיס אינטרנט- לא משחקים אני לא זקוק לגודל אחר וגם לא לרחב מכיוון והמסך לאדם מבוגר והוא ביקש במפורש את התכונות הללו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המסך הנ"ל לשימוש של מסך מחשב וטלוויזיה התקציב שלי הוא 3.5 אלף למסך שישמש לי גם כטלוויזיה וגם כמסך מחשב החדר שלי דיי קטן המרחק צפייה לא עולה על 2.5 - 3 מטר
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בחירת מסך 22 או 24 ראיתי שהנושא דיי נטחן פה בפורום אבל בגלל הכרטיס מסך שיש לי אולי יש מקום לדיון.... יש לי את הכרטיס מסך הבא XFX GeForce 9800GX2 1GB DDR3 600MHz PCI Express 2.0 SLI Ready ראיתי שהSUMSUNG סדרת הT מעולים אבל לא יודע אם כדאי לי 22 או ללכת על 24 השימוש הוא משחקים ועבודות תכנות המרחק מהמסך הוא 50- 60 סמ.... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש משקפיי "מסך " איכותיים ובמחיר מיתקבל על הדעת בחיבור HDMI או DVI ( לא 3D ) לצערי עד כה ,ניתקלתי בעיקר בזבל גימיקי ,סיני חסר ערך ,שמאופיין ברזולוצייה עלובה שאינה מאפשרת לעשות בהם שימש אמיתי כמסך מחשב (בעיקר לקריאת טקסטים מבלי "לשרוף את העיניים") . יש אומנם בשוק מספר מועט של משקפי מסך איכותיים ,אולם המחיר שלהם בשמיים. אני מחפש משהו באיכות ובמחירים סבירים . עזרה בחיפוש תיתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-