עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by EDITman,

חיברתי אותו ב- DVI וניסיתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו כלומר 1920X1200 הכרטיס מסך אפשר לי להגיע מקסימום עד ל- 1600X1200 אז הגדרתי את הרזולוציה הזו ומיהרתי להוריד דריבר מעודכן לכרטיס מסך (GF FX5600) בינתיים המסך עצמו התקבע על 1600X1200 למרות שהכרטיס מסך מוציא כרגע 1920X1200 דבר שגורם למסך להציג רק חלק מהתמונה של שולחן העבודה. רק כשאני מזיז את העכבר לשוליים של הדסקטופ הוא מזיז את התמונה לאזור שהיה "חתוך" מקודם. מישהו נתקל בתופעה הזו ? מישהו יודע איך להגדיר את הרזולוציה מתוך המסך עצמו ? ד"א בחיבור VGA הכל תקין איך מסדרים את ה- DVI ?

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by Or_s2006,

שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

4. Started by mrtg,

היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  5. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  6. האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by kalimero1234,

באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?

9. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  11. Started by דורי,

שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  12. Started by ZeppeliN,

ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  14. בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by Atlon-Xp,

קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by the king2006,

איך אפשר לנקות מסך LCD?? תודהה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  17. Started by maor0079,

טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  18. שלום למומחים, אני רוכש מחשב חדש ואני זקוק להמלצה למסך (למטרות משחקים, עבודה וגלישה באינטרנט) 19 אינץ'. מה מומלץ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by ndv,

אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by danyboy,

המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  21. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by matan_18,

שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???

24. Started by yaron1000,

קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  25. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים