עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by TripMan,

יש לי תקציב של עד 1700 ש"ח למסך 19''. אני כבר הרבה זמן עוקב אחר כל מה שקשור למסכים, ובחרתי במסך VS VP930. נכנסתי לזאפ וערכתי חיפוש, ומצאתי את המסך ב-1624 ש"ח בחנות ניר-טק.(תנאי המלשוח לא רעים, והאחריות גם. אחריות 3 שנים , משלוח עד הבית חינם עד 3 ימי עבודה) עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו הזמין כבר מהחנות הזאת משהו בעבר, ואולי יש לו ניסיון? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

4. כולם חדשים כולם מרשימים על הנייר ! הבעיה שאין שום מקום לראות בעיניים אותם וגם אם כן זה כאשר המסך מחובר לעוד 700 מה שלא נותן את האיכות האמיתית שלו כמובן (שקם אלקטריק) (אל"מ) .... מישהו התנסה ויכול לתת חוות דעת ? תודה . נ.ב בחיים שלי לא הייתי בכזו התלבטות לגבי קנייה של משהו ועוד מסך . ;D (כנראה אולי בגלל שקונים מסך פעם ב 5...7...שנים טובות)

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  5. שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  6. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  7. Started by ophir87,

אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  8. Started by RENESANSE,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. Started by DRIF,

באתר הפאנלים כתוב- - Dell 2007FP (*) has a 20 inch 16 ms S-IPS ( LG.Philips LM201U04) eller et 8 ms (g2g) S-PVA (Samsung LTM201U1) panel. זה S-IPS כמו הרחב או S-PVA ?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  10. Started by Shiker,

מה היתרון ה- WIDE ? מומלץ למשחקים ? בעקרון אני גיימר ואני אוהב מירוצים הלף לייף ושאר הירקות.. עכשיו אני מתבלט בין ה- 940BW ל - 931BF שניהם בגודל 19...אבל יש הבדל, האחד 4MS השני 2MS...לא יודע מה לבחור ומה כדאי מבחינת משחקים וגלישה באינטרנט...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  11. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  12. Started by ELi Rabi,

היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.

13. Started by whowaht,

היי, זקוק להמלצה למסך מחשב 19" עד 1000 ש"ח בשביל משחקים. הכרטיס מסך שלי הוא HD4870. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Galit17,

שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by oren12,

[כותרת]

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by 996,

שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת... אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ??? בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום. יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש? לא אמורה להיות בעיה עם כסף. תודה לעונים.

18. Started by KarniVore,

שלום, אני מתכנן לקנות מסך והציעו לי T220P שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920x1200 ואני לא מתכוון להשתמש ברזולוציה הזו (לא נראה לי נוח) האם יש טעם לקחת מסך כזה או עדיף לקחת מסך 22" אחר עם רזולוציה של 1680x1050? כלומר מה היתרונות בלעבוד ברזולוציה הטבעית והאם זה משנה לעבודה ברזולוציה יותר נמוכה ד.א. יש לי כרטיס מסך 9800GT 512MB שאני מניח שיסחוב אותו תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  19. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שלום לכולם! כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה.. אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ). המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב. פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע! מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :]. בתודה גדולה מראש! גיא.

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  23. Started by gmppaz,

היי, דוד שלי מגיע חודש הבא לביקור מארה"ב וההורים חשבו לקנות LCD לסלון. חבר של אבא שלי שמתעסק במסכי פלזמה ו-LCD אמר לנו שחוץ מ220 וולט- לא צריכה להיות שום בעיה לראות במסך שידורים מהממיר. הדבר נשמע לי קצת מוזר כי הרי שיטת השידור שם היא NTSC ותומכת בהוט אמרה לי שהטלוויזיה חייבת להיות מולטי סיסטם כדי לתמוך ב-PAL. השאלה שלי האם באמת ניתן לקחת כל מסך LCD מארה"ב והוא יעבוד כמו שצריך בארץ? תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  24. האם זה לא בריא למסך? עדיף להשאיר אותו דלוק ל10 דקות מאשר לכבות או שזה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  25. Started by joniar,

VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..

• 0 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.