עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחפש לראות בעין מסך 19 של היונדאי . מישהו יודע איפה מוכרים כזה באיזור חיפה?

2. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by nirko,

שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  5. החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Lenovo L192P או Dell 1907FP או ViewSonic vp930-3 או ה Viewsonic vx922או samsung 931c אם אפשר לבחור ולהגיד למה לדעכתם, ואם יש לכם את אותו מסך, ואתם מרוצים או לא! תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. כבר הרבה זמן שלא הייתי פה ושוק המסכים השתנה מאד, כך שאני לא ממש מכיר את ההיצע שיש היום בשוק. בזמנו היה את מסך ה v930 של Viewsonic שנחשב מסך ה All Around הטוב ביותר. האם יש לו יורש ? האם יש כיום מסך אחד שמציע מהירות תגובה טובה, ניגודיות טובה, פנל שאינו TN, איכות טובה הן בטקסט והן במשחקים ושלא עולה יותר מ 2000 שקל ? או שכיום יש רק מסכי 22" ומעלה עם פנל TN שעולים 3000 שקל ומעלה ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. יש כזה דבר באיזור המרכז? ככה שאם אני יבוא עם כמה שמות של מסכים ואחד לא יהיה במלאי...אז יהיה את השני ואם יש שם מסכים בתצוגה בכלל טוב :} תודה מראש

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  10. Started by AdamS,

שלום, אני צריך לבחור מסך בסביבות ה-1300ש"ח מלמיר. ראיתי את ה-LG הרחב הזה שנראה סבבה במחיר טוב: http://lamir.co.il/product.asp?product=12437 אני יודע שיש את ה-VS V930 בחריגה של 350 שקל ואני אשקול את זה.. רציתי לדעת אם יש אצלהם עוד מסכים טובים בסביבת המחיר שציינתי, ראיתי את המסך הזה של סמסונג: http://lamir.co.il/product.asp?product=11135 האם במקומות אחרים באינטרנט יש תמורה טובה יותר לכסף באופן משמעותי, אני יודע שהם לא הכי זולים.. תודה רבה על התגובות, אדם

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by elixvx,

היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  12. אז ככה, אני רוצה להשלים את מהפרט שלי, ולקנות את המחשב, המסך מעקב את הכול מכיוון שאני מתלבט בין כמה דגמים. הגעתי לשני דגמים סבירים+ בסדר גודל של המחיר המוקצה מטעמי. על כן אני צריך עזרה בהחלטה. הדגמים: (כאמור) 1) ASUS LCD 22" VW222U 2)LG L1960TR אם יש לכם מסך אחר שאתם ממליצים עליו, עד המחיר 1300שקלים. אשמח לשמוע ושקול תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  13. Started by Or_s2006,

שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

15. אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  16. חברים, אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר: ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים: NEC 206WGX2 DELL 2408WFP A01 SAMSONG 971 P XXHV מבין השלושה מה הכי מומלץ המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ תודה על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  20. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by yanivgold,

2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  22. אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  23. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  24. http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.