מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
או שלא חייב כאילו זה יישפר לי משהו ?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דבר ראשון תקציבי הוא 1000-1200+- אני קונה מחשב בiqpc, כל המחשב כבר הגיע ואני מחכה למסך, כשהמסך שבחרתי לפי ביקורות פה הוא ה222h של Chimei. השימוש הוא בעיקר משחקים, גם סרטים, גם גלישה באינטרנט ועבודה שוטפת עם טקסטים וגם פוטושופ ותלת מימד(אבל החלטתי להסתפק בtn בכל זאת..) הבעייה היא שראיתי בביקורת של האתר שהchimei בעצם מציג מהירות כמו של פאנל pva עם 8ms והבנתי שבמהירות כזאת כבר ניתן לראות מריחות כל שהם או כדומה.. האם זה נכון? יש למישהו את המסך והוא יכול להגיד לי אם יש מריחות או דברים דומים? ולסיום, האם המסך הוא באמת ההחלטה הטובה ביותר מiqpc ובכלל לשימושים שלי? (אגב, בדיוק גיליתי שיש את ה2253 של סמסונג אצל גם כן, האם יש לו עדיפות מבחינת איכות תמונה מריחות או משהו כלשהוא?)
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום! מבקש המלצה למסך 22 אינץ' עד 800 - 850 ש"ח לשימוש כללי ללא חריגה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי: 1. הבנתי שמפסיקים למכור אותו, האם יש דגם חדש במקומו ואיך הוא? 2. איך המסך 2314T של LG בתור תחליף? 3. איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה900 שקל עם דגש על פאנל IPS ו23 אינץ? תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני מחפש מסך גדול דיו לצפיה ב-TV ולשאר השימושים (גלישה, סרטים וקצת משחקים). אני צריך סוג של All-Rounder שיתאים להכל. הבנתי שהפורמט המומלץ לחיבור TV הוא 4:3 ולא 16:10 למה? מה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מסך LCD "19 בתקציב של בערך 1,500 ש"ח (אפשר לחרוג בקצת). המסך בעיקר לעבודה ממושכת עם OFFICE ואינטרנט (לא למשחקים). חיפשתי קצת באתרים השונים וההיצע פשוט הדהים אותי. כל-כך הרבה יצרניות וכ"כ הרבה דגמים, ורבים מהם מומלצים ע"י גולשים שונים... מה נראה לך מומלץ ביותר בקטוגריית המחיר הזאת ולשימושים האלה, ומדוע? אשמח אם תסבירו לי למה ההמלצה שלכם נראית הכי מתאימה. תודה ויום טוב לכולם!
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר יומיים שאני חורש את הפורום פה ופשוט לא הצלחתי למצוא תשובה. בכל נושא אני מקבל חוות דעת שונה ופשוט לא הצלחתי לשים את האצבע על מה שאני רוצה.. אז ככה, אני עובר חדר, ברשותי טלוויזיה LCD 37 שמתחברת ב HDMI למחשב HTPC ( לכרטיס מסך יציאת HDMI VGA ו SVIDEO ). אני רוצה לחבר את המחשב לשני מסכים ( לLCD 37 ולמסך קטן יותר שבעזרת מקלדת נוספת ועכבר ישמש כמחשב רגיל ). המסך הקטן הוא בעיקר לאינטרנט ( כמעט נטו ), ואני מעוניין במסך רחב. פשוט לא הצלחתי להבין מה האופציה הטובה ביותר בשבילי, חשבתי על 22 אינץ' של ASUS עם המצלמה המובנית, על 20 רחב על 19 רחב, ואני פשוט לא יודע! מה אתם יכולים להמליץ..? מסך רחב בגודל כלשהו ( =) ) בעיקר לאינטרנט במחיר סביר :]. בתודה גדולה מראש! גיא.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-