עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by jorgito,

שלום! החלטתי שאין מנוס מליבור סופסוף ל LCD למרות שאני עדיין משוכנע שב CRT רואים טוב יותר אני מעוניין במסך 22" עד 1000 ש"ח (לא חובה לנצל את כל ה1000 - אני אשמח למסך טוב ב 800-900 ש"ח גם כן ) - רוב העבודה שלי עם המסך תהיה משרדית בעיקר אבל גם קצת משחקים פה ושם. בבקשה תמליצו לי פה על מסכים במסגרת התקציב הזה ואם אפשר גם לציין את הפרמטרים החשובים בקניית מסך (ניגודיות, זמן תגובה וכו'). תודה רבה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לדעת מה דעתכם על המסך 740N 17'' LCD 8ms של סמסונג שמחירו 1100 ש"ח ומה הפירוש DVI שקשור לנושא המסכים?? תודה

3. שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by boogie,

חיברתי אתמול את המסך וצצו לי כמה בעיות: 1. בזמן הסרט הבהירות משתנה אוטומטי כל כמה זמן, מישהו נתקל בתופעה דומה?? 2. לאחר כמה זמן שאני צטפה בסרט התמונה פתאום נעלמת והמסך נהיה שחור ואז כשאני מזיז את העכבר אני רואה הכל שחור ורק כתוביות וסאונד אבל התמונה לא חוזרת וצריך להפעיל את הסרט מחדש (זה לפחות הפתרון שהצלחתי למצוא עד עכשיו), נראה לי שזה קשור לשומר מסך, מישהו יודע איפה נמצאות ההגדרות של השומר מסך וה Power managment בויסטה? ד"א: אני משתמש ב BSPLAYER 2.20 ומחובר עם החיבור האנאלוגי

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  5. שלום, יש לי כמה מסכי LCD שיש להם את אותה הבעיה - המנורות שמאירות את הצג שרופות אני מסוגל לפתוח ולהחליף בעצמי את המנורות (כבר עשיתי זאת), הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר לרכוש חלפים כאלה ספציפית כרגע אני עובד על מסך של MAG מישהו יודע איפה אפשר לקנות מנורות להחלפה באופן כללי ? ובפרט עבור MAG? אם מישהו יודע מה היבואן של מאג ואיך אפשר לדבר איתו זה גם יעזור מאוד תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נמאס לי לשחק בצורה סטנדרטית במחשב ולכן החלטתי להעביר אותו לסלון שלנו..שם יש לנו טלויזיה LG LCD 50 INCH עם תמיכה ב1080I ומערכת סראונד עצבנית של BOSE... בקיצור ולעניין- במחשב שלי אני עדיין משתמש במסך CRT עתיק, ולכן גם אין לי חיבור תואם לטלוויזיה...אני מודע לכך שהחיבור PC לטלוויזיה זהה לכל חיבור של מסך LCD למחשב ורציתי רק לדעת- איפה אני יכולה לקנות חיבור שכזה וכמה יעלה לי? -את שאר הדברים כבר אני אארגן מאוחר יותר- מתאם ומאריך למערכת סראונד ומאריך ליציאת PS\2 כדי לקרב את המכשיר שידור של העכבר והמקלדת האלחוטיים לספה עליה אני יושב. בתודה מראש לכל מי שיעזור.

7. עכשיו יש לי מסך 15"lg flatron l1510s והבעייה שלו היא זוויות הצפייה הצרות שלו,דבר שמוא חשוב לי שיהיו זוויות צפייה טובות,ושלא יהיו מריחות כי אני בעיקר במשחקי רשת FPS מהירים... מסך 19"+ משחקים וסרטים-נטו. אולי איזה word בקטנה אבל לא משהו רציני. אני יודע שכולם פה הולכים על ה vp930 אבל הוא דיי יקר,זה לא כ"כ בעייה לקנות אותו אבל אני מעדיף לחסוך אם אפשר תודה על העזרה מראש

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  8. שלום לכולם חבר שלי בנה לילד שלו מחשב גיימינג ועכשיו הוא צריך מסך מחשב שיתאים לכך הוא מכוון ל24 אינץ' עם אופציה (לדעתי בלתי אפשרי בתקציב) ל27. מה שחשוב זה מינימום 144 הרץ. זמן תגובה נמוך כמובן. התקציב הוא 1000 ש"ח , כשבמדית הצורך אפשר לחרוג ולהגיע ל1200. הוא ראה את המסך הזה : https://www.htzone.co.il/item/48721/מסך-גיימינג-_23.8/#productFullSpec2 שעולה 1250 באתר אבל הוא יכול לקנות ב1175 . המסך הזה טוב ? יש המלצות נוספות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by fohad,

גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. Started by LolliPop12,

לגבי U2414H. אם נוגעים במסך הרבה עם הידיים, בתצוגה וכל זה.. האם זה יפגע בו לדעתכם או שלא וזה רק יצור טביעות אצבע ולא מעבר?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  12. חלקכם אולי מכירים את המסך אני מבין שבארץ הוא נמכר רק לארגונים או לעסקיים, תקנו אותי אם אני טועה יש סיכוי שאם תתארגן קבוצת רוכשים על-מנת לרכוש את המסך הנהדר הזה ייתכן ונציגות HP ישראל תמכור לנו דרך אחד המשווקים. למי שלא מכיר : זהו מסך עם פנל S-IPS (לרוב), נתונים נהדרים וארגונומיה די טובה הוא זוכה לביקורות טובות ולדעתי אופציה נהדרת על ה DELL 2007FP מה גם שבחו"ל הוא יותר זול מדל ,כלומר אולי גם בארץ הוא זול יותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326705.0 מה אתם אומרים ? יש מעוניינים?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by Booobb,

ברשותי מסך Dell U2410 (המחובר באופן קבוע למחשב) ואני רוצה לקנות ממיר עידן+ ולחבר אותו ישירות למסך. השאלה שלי היא האם דרך חיבור ה HDMI גם הסאונד יעבור לרמקולים המחוברים למחשב? יש כבר כבל USB שמתחבר מהמסך למחשב אבל לדעתי זה רק בשביל חיבורי ה USB במסך. במידה ולא ניתן דרך כבל ה HDMI להעביר אודיו, האם יש דרך אחרת בה ניתן? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by Fkl0ster,

היי, היום הבחנתי פתאם באזור על המסך בעובי של חצי מילימטר ובאורך של 2 מילימטר לערך, שמחזיר צבעים שונים כשמשנים את זוית ההתבוננות עליו. השתמשתי ב-DPB כדי לוודא זאת. כיביתי והדלקתי מחדש המסך. וידאתי שלא מדובר בחלק החיצוני (כלומר במעטפת) וגם ניסיתי "לדפוק" בעדינות על האזור בזמן שהמסך פעל. זה לא עזר. האם בעת מימוש אחריות מקבלים מסך חדש או מחודש, או שזה בגדר הגרלה? האם יש לי הזכות להתעקש על מסך חדש? אצל איזה ספק של דל יש לפתוח קריאת שרות? מדובר ב-2209WA בן למעלה משנה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by Justo,

היי לכולם קניתי את המסך, התקנתי את הדרייברים ובכל זאת אני לא מצליח לחבר אותו לכרטיס מסך שלי (6600GT)! גם לא בחיבור VGA רגיל וגם לא בחיבור DVI! בינתיים אני מתחבר רק דרך החיבור VGA הרגיל בלוח אם שלי. יש למישהו מושג מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  16. Started by Zeev86,

היי. אני מחבר (באמצעות VGA) מסך 24 אינץ' למחשב נייד על מנת לצפות בסרטים (כבל HDMI שיש לי לא נותן איכות טובה). מדי פעם, ולעתים כל כמה שניות, אני רואה על המסך קו אופקי שמחלק את התמונה לשני חלקים. הקו מתחיל מלמטה, עולה, ואז נעלם, עד הפעם הבאה. הבנתי שבמשחקים Vsync אמור לפתור את הבעיה. איך אני גורם לה להעלם בMedia Player Classic? תודה מראש על העזרה! אגב, במסך עצמו של המחשב הנייד זה לא קורה. מסך: Samsung SyncMaster XL2370HD כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon HD 5650

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Night,

אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך מחשב הבעיה שלי היא שהגובה של הספריה שלי מאפשר לי מסך שהוא מקסימום בגובה של 40 ס"מ חיפשתי באתר של LG ובאתרים אחרים מידע על הגובה של המסך שאני רוצה לקנות אבל אני לא יודע אם הגובה שמצויין שם הוא כאשר המצב של המסך הוא גבוה או במצב נמוך (כאילו כשמגביהים ומנמיכים את המסך... אז אם המידות הן כשהמסך מונמך או מוגבה) מדובר במסך L1953TR ואם כבר אני פה אז מישהו מכיר את המסך? איך הוא למשחקים? סרטים? וכו'.... תודה מראש!

19. Started by Omer DA,

למישהו יש את גרסאת הFULL HD ? (T220P) איך היא? אני שוקל לקנות אותה במקום הגרסא הרגילה בגלל שאם אני יקנה אקס בוקס יהיה לי למה לחבר

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  20. Started by CreedMark,

שלום, אני שוקל לקנות benq xl2420t, מה אתם אומרים עליו?

21. היי, אני רוצה מסך 22 לקריאת מסמכים. לא חשוב לי זמן תגובה אבל כן משנה לי יכולת סיבוב ב 90 מעלות. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ארי מילר,

איזה מסך הייתם ממליצים למפרט למעלה ? (גודל ?)... (רזולוציה ?)...

23. Started by iyehuda,

בזמן האחרון אני עובד הרבה עם דפי מפרט PDF אחרי 10 דקות עבודה אני מרגיש כאילו אני מסונוור מהמסך , ואני מרגיש שקשה לי להמשיך להתרכז האם זה בגלל המסך ( proview 17 ) , האם מסכים אחרים יפתרו לי את הבעיה ? בקריאת דפי נייר רגילים אין לי בעיה , הבעיה רק בצפיה עם המחשב תמונה לדוגמא : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  24. Started by GEVER1,

קניתי סמסונג 27 - 2080 שח להלן קישור http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P2770HD&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=he אני הולך לתלות על הקיר עם זרוע מתכווננת דו שלבית שיהיה קרוב אליי.. אני מחבר את הלפטופ מסך 10 אינץ אליו חיבור VGA ל VGA הרזולוציה במחשב הלפטופ שאני עובד בלי קשר למסך הסמסונג היא- 600 1024 .ויש לי לבחור רק 3 רזולוציות בלי קשר למסך סמסונג. עד כאן פרטים. מה שקורה זה... אני מחבר את הלפטופ למסך רואים תמונה ...התכנתי את התוכנה שמסופק עם המסך בחרתי בהתקנה אנלוגי . אני הולך להגדרות ויש לי מלא רזולוציות לבחור ...אני לא יודע איזה רזולציה לבחור...אבל מה שהכי מסתדר זה רזולוציה 800 1280 מה שלא מסתדר לי זה שהמסך גדול ואם אני מתרחק טיפה אני לא …

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  25. Started by sarkise,

יש לי מסך סמסונג מהדגם שצוין בכותרת. ברגע שהדלקתי את המחשב המסך לא הגיע, הראה צבע לבן על כל השטח, גם את התפריט שלו לא ניתן להדליק. ברגע שמנתקים את הכבל מהמחשב הלבן נעלם אך המסך פועל. אתמול המסך עבד כרגיל, רק הבוקר הוא הפסיק לעבוד בדקתי בשני מחשב את המסך, שני כרטיסי המסך עובדים טוב, אני מדבר כרגע דרך מסך CRT ישן שהורס לי את העיניים \: האם יכול להיות שאחד מהרכיבים במסך נשרף ? אולי בפאנל ? המסך עוד באחריות, אך החנות רחוקה. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.