עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by natalydugman,

קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. Started by SPIDERRRMAN,

איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  3. Started by roivago,

אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  4. הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Cilay,

טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by ramig972,

שלום לכולם, אני צריך לקנות 3 מסכי מחשב שישמשו לסרטים, מחשוב וסרטים (בסדר הזה) אחרי חפירה הגעתי לרשימה הבאה: 1.Viewsonic VX2450WM-LED 24-Inch (23.6-Inch Vis) Widescreen LED Monitor with Full HD 1080p and Speakers – Black 2. Dell UltraSharp U2311H 23-inch Widescreen Flat Panel Display eIPS 1080p LCD Monitor w/ DVI & DisplayPort 3. ASUS VH242H 23.6-Inch Widescreen LCD Monitor – Black 4. Samsung BX2450 24-Inch High Performance LCD Monitor with LED Backlight - TOC Grey 5. LG W2442PA-BF - LCD display - TFT - 24" - widescreen - 1920 x 1080 - 300 cd/m2 - 10000:1 - 2 ms - 0.277 mm HDMI, DVI-D, VGA - speakers אשמח לשמוע את דעתכם בולבול

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. מחפש לראות בעין מסך 19 של היונדאי . מישהו יודע איפה מוכרים כזה באיזור חיפה?

8. יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  9. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by nondos,

מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by lilshtig,

חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  13. יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by extreming,

טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  15. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=262210.msg2313211#msg2313211 נא להגיב בת'רד ההוא ולא כאן. פתחתי גם כאן כי הנושא קשור גם לפה. תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by roisg,

בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... בפורום כרטיסים לא ענו לי,,, יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  19. Started by gal,

אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. Started by liorbm,

שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  21. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  22. Started by The_Maestro,

שלום! חשבתי לקנות את המסך הנ"ל. מסך מסוג סמסונג 225MS שהוא גם מסך מחשב וגם טלויזיה. מבחינת נתונים הוא דיי טוב (5 MS 1 יחס ניגודיות 1:700 רזולוציה מקסימלית 1680X1050) הדרישות שלי הם בעיקר סרטים ומידי פעם משחקים. יש למישהו ניסיון אם המסך הזה? יש המלצות אחרות במסגרת התקציב? (2000 ש"ח) תודה מראש

23. אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.