עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  2. יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  3. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  4. המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  5. Started by Tharbad,

שיהיה לו חיבור DVI אפשר המלצות על אחד מאלו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346075&DB4147=4148&DB346076=346077&DB4157=4159&DB51909=51910 או על כל אחד אחר שעולה בדעתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  6. Started by liortaib,

תגידו איזה מסך עדיף יותר למשחקים? תקציב 1550

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  7. היי , קיבלתי את המסך שהזמנתי מOLSALE לפני יומיים (Samsung T240). אני זוכר איך שפתחתי אותו היה לו פיקסל מת אחד קרוב למרכז המסך , והיום גיליתי אחד נוסף ממש קרוב למרכז (אחד לבן והשני ירוק) מה המדיניות של חיון/OLSALE בנוגע לפיסקלים שרופים מהקופסא?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  8. Started by XGamerX,

שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?

9. ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  10. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  11. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???

13. Started by NAZRAK,

כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  14. Started by 996,

שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת... אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ??? בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום. יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש? לא אמורה להיות בעיה עם כסף. תודה לעונים.

15. Started by cptariel,

ראיתי כאן תגובות שונות , בדר"כ עם המצלצות על u2311h של דל, אבל מסיבות שונות יותר נוח לי לקנות סמסונג, ודווקא ראיתי שלא כדאי ללכת על ה-T2333 , יש משהו מקביל ל-u2311h אצל סמסונג? השימוש הוא למשחקים, אין בעייה לנצל את כול התקציב ואפילו לחרוג אבל אם אפשר לחסוך אז למה לא

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  16. הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by yaron1000,

קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  19. Started by asaf_azar,

איזה פנאל הכי מומלץ ואיכותי למסך 20 אינטש ועד 1600 שקל ככה(אולי קצת סותר את עצמי אבל תתאצו בבקשה). ואני מעדיף מסך רגיל כי לפי מה שהבנתי הרחב לא טוב למשחקים.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  20. Started by guy_intel,

סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  21. שלום לכולם! אני יכול לקנות אותו ב1000 ש"ח או יותר שווה ללכת על 2243bw או asus? תקציב שלי עד 1300

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום אני מעוניין לרכוש מסך 20 אינץ' רחב איכותי הנטייה שלי כרגע ללכת עם ה LG L204WT אבל אני לא ממש יודע כלום אודותיו... אפשר לקבל לינק לריוויו מקצועי ורציני בעבור המסך הזה ? כי כלל לא מצאתי בגוגל כמו כן אשמח להמלצה למסכי 20 אינץ' במסגרת התקציב מקסימום חריגות קלות.... השימושים למסך הם שימושים כללים.. דרוש מסך ALL ROUND איכותי שיתן מתן טוב לסרטים, תמונה חדה וברורה, צבעים לא מתים ושיהיה איכותי! אשמח לא לקבל המלצות על דל שעולה 1000 שקל יותר... כי ראיתי שאנשים נוטים לעשות את זה פה... "עזוב אותך קח DELL" תודה רבה מראש והמשך יום נעים !!!!

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  23. Started by royossef,

שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  24. Started by Ruya,

שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. ניסיתי אצל כמה חנויות אין במלאי את ה 2410U אשמח לשמוע על מסך אחר באותו הרמה והתקציב הוא 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים