עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  3. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

4. Started by haimiko84,

שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  5. המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by yotamavi,

קניתי אתמול את הLCD 32 של פיליפס שחיכיתי לה כל כך רציתי לדעת אם אני מחבר אותה למחשב בכבל DVI TO HDMI זה יישדר אות באיכות של HDMI לHDMI רק בלי הסאונד? ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע בכבל מזהב 24 קראט או לקנות אחד פשוט. אין בכלל מרחק בין המחשב למסך, רק מהרצפה לגובה של הLCD (לא גבוה בכלל) ואם אפשר בבקשה הצעות לכבלים מתאימים.

7. למשל : L1953S או שאולי בכלל להשקיע עוד קצת על ה L1953TR, יש הבדל משמעותי ביניהם? המסך לא נועד למשחקים אלא לעבודה רגילה, אולי גם סרטים. או שלמישהו יש המלצה אחרת לגמרי בתקציב של עד 1,000 למסך טוב או 1,200 למסך מעולה?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  8. QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  9. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. Started by fairyscorp,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???

12. Started by yoni_h,

אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by kalimero1234,

באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?

14. Started by Cilay,

טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  15. המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  17. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  19. הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  20. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

21. Started by shlomi1980,

יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  22. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  23. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. אחרי שהתייאשתי מלמצוא מסך 19 סביר במחיר הזה, החלטתי לרדת ל- 17. יש הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  25. Started by hensh9,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.