עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by kalda01,

שימוש בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  2. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  3. שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  4. תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by elixvx,

היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  6. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום הנכון... בפורום כרטיסים לא ענו לי,,, יש לי כרטיס ATI 1950XT ויש לי שני מסכים שמחוברים אליו במצב EXTENDED. האחד הוא מסך "19 CRT של פיליפס והשני LCD HD. יש אפשרות להגדיר רזולוציות שונות לכל אחד מהם? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  8. בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את מסך ה-CRT'17 הישן שלי במסך LCD 22 רחב בתקציב יחסית נמוך. אני מתלבט מאוד בין שני המסכים הנ'ל. המסך ישמש כמסך מחשב(עם כל השימושים הרגילים:אופיס,תכנות קל ,אינטרנט וכו') אבל גם ישמש בחלק ניכר מהזמן כמסך עבור XBOX360. אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההבדלים בין השניים וכמובן איזה מהם הוא עדיף. תודה רבה לעוזרים.

10. Started by nirko,

שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by mzlbat,

היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  12. הנה הוא בקישור מסקיי: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1942S&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השימושים הם 100% משרדיים. אופיס, אינטרנט, בלי משחקים בכלל, בלי סרטים (אולי יוטיוב). מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  13. Started by whowaht,

היי, זקוק להמלצה למסך מחשב 19" עד 1000 ש"ח בשביל משחקים. הכרטיס מסך שלי הוא HD4870. תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by liorbm,

שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  16. Started by balagan777,

האם ה DELL W2209 (אם אני לא טועה בשם) הוא באמת המסך הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירים כאלה ? אם יש למישהו המלצה נוספת אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  17. Started by ramig972,

שלום לכולם, אני צריך לקנות 3 מסכי מחשב שישמשו לסרטים, מחשוב וסרטים (בסדר הזה) אחרי חפירה הגעתי לרשימה הבאה: 1.Viewsonic VX2450WM-LED 24-Inch (23.6-Inch Vis) Widescreen LED Monitor with Full HD 1080p and Speakers – Black 2. Dell UltraSharp U2311H 23-inch Widescreen Flat Panel Display eIPS 1080p LCD Monitor w/ DVI & DisplayPort 3. ASUS VH242H 23.6-Inch Widescreen LCD Monitor – Black 4. Samsung BX2450 24-Inch High Performance LCD Monitor with LED Backlight - TOC Grey 5. LG W2442PA-BF - LCD display - TFT - 24" - widescreen - 1920 x 1080 - 300 cd/m2 - 10000:1 - 2 ms - 0.277 mm HDMI, DVI-D, VGA - speakers אשמח לשמוע את דעתכם בולבול

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  18. Started by jingo09,

היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by DeeKay,

האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  20. Started by Lahad,

http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  21. Started by JUVEnivTUS,

סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  23. Started by mz155,

אני זקוק שתמליצו לי על מסך lcd טוב למשחקים בתקציב 1700 ש"ח.. תודה

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  24. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  25. http://www.mustop.co.il/Content/StoreFrameset.asp?NavUrl=http%3A%2F%2Fwww%2Eubid%2Ecom&contentId=59&categoryId=4

• 2 תגובות
    • 721 צפיות

דיונים חדשים בפורומים