מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חברים, אני נורא מבולבל ...מרוב קריאתבפורומים אני עוד לא מספיק להינעל על מחשב 1 וכבר נולדת המלצה על מחשב אחר: ממידע שאספתי עולים המלצות למסכים הבאים: NEC 206WGX2 DELL 2408WFP A01 SAMSONG 971 P XXHV מבין השלושה מה הכי מומלץ המחשב מיועד למשחקים וצפיה בסרטים כרטיס המסך שלי הוא ג'י פורס 7600 , כמובן שעליו להתאים לאחד המסכים מרחק הצפיה הינו כ-80 ס"מ תודה על עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי אני מחפש זרוע למסך עד 28 אינץ' איכותית. הבנתי שיש בעיות עם זרועות שהם לא מחזיקים את המסך והמסך נוטה מטה, מה שיוצר טילט מעצבן. בזאפ וגם באמזון העירו על הבעיה הזו. אני מדבר על מקרים שבהם המסך במשקל נמוך מהרף שמוצהר על הזרוע ועדיין היא נוטה מטה (איכות חומרים ירודה) מישהו יכול להמליץ על זרוע שלא עושה את הבעיות האלה? אני גם מחפש זרוע עם תקן VESA 75X75 בלבד, מעוניין לרכוש את המסך הזה: https://ksp.co.il/web/item/187372 והבנתי שהזרועות עם VESA 100 לא נכנסת טוב. אם מישהו מכיר מתאם SPACER שהוא מתאם VESA 100 TO 75 - גם טוב. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היו לי (נגנבו) 2 מסכים: Samsung 17 לא זוכר את הדגם וכן ViewSonic 19 נדמה לי ה VP930B. ועכשיו אני צריך לקנות שניים במקומם. אני מעוניין באחד שיהיה 19 והשני 19-22. בשני המסכים משתמשים לגלישה באינטרנט ועבודה רגילה ביתית (office וכדומה) וכן במשחקים (גם משחיקם כבדים) ובצפייה בסרטים. על אילו מסכים אתם ממליצים בתקצבי של 4000 ש"ח לשניהם (אם תהיה חריגה קלה מהתקציב אך שווה - לא נורא)? האם כדאי ללכת על מסך רגיל (4:3) או (עקב הצפיה בסרטים וסדרות ושנות שהתמונה בהם רחבה) על מסכי 16:9 (אם אני לא טועה ביחסים)? תודה רבה יגאל
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לסרטים משחקים ואינטרנט בתקציב של עד 1300. עכשיו אני לא סגור על איזה גודל, אבל באמת שהייתי מעדיף כמה שיותר גדול כאילו עד 22". עכשיו אני יודע שיש את המסכים של chimei שהם זולים ולא מוכרים יחסית, אבל הם מייצרים פאנלים לחברות אחרות ודווקא דיי איכותים אז מה אתם אומרים עליהם?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי אתמול את הLCD 32 של פיליפס שחיכיתי לה כל כך רציתי לדעת אם אני מחבר אותה למחשב בכבל DVI TO HDMI זה יישדר אות באיכות של HDMI לHDMI רק בלי הסאונד? ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע בכבל מזהב 24 קראט או לקנות אחד פשוט. אין בכלל מרחק בין המחשב למסך, רק מהרצפה לגובה של הLCD (לא גבוה בכלל) ואם אפשר בבקשה הצעות לכבלים מתאימים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קראתי באחד התרדים ששני אלו ממולצים למשחקים , איזה מהם יותר טוב ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מסך שישמש אותי לצפיה בסרטים/טלויזיה (דרך המחשב, אין אלטרנטיבה אחרת בשלב זה) ועבודה משרדית מרובה. תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
יום טוב
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-