מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
מחפש לראות בעין מסך 19 של היונדאי . מישהו יודע איפה מוכרים כזה באיזור חיפה?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים CoolerMaster …
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים כבדים. http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=480π=1459
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
ישנו את מסך הlg דגם L1953TR ויש את הסמסונג 19 אינץ' גם כן 931BW שני המסכים עומדים על המחיר של 1000 -1100 ש"ח מה נראה לכם שכדאי לי לרכוש או שיש לכם אופציה אחרת מעניינת בשבילי?
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
המסך של ההורים שלי הלך (LITE-ON בן 7 17") אז הם צריכים מסך חדש לא משהוא גדול מידי וזה יהיה בעיקר לגלישה ולפעמים לעריכת סרטים ביתיים (לא משהוא רציני) מחיר כמה שיותר נמוך אם צריך תקציב אז 600+-
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
הם גם כמו הדל 2007 בעלי פאנל S-IPS? אם לא אז אם איזה פאנל? והאם הם איכותיים ושווים את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני מחפש עכשיו מסך 22" איכותי באמת עם מחיר סביר ומצאתי את זה >>> HP W2207 קבלו ביקורות: תגידו לי מה אתם חושבים והאם אתם ממליצים לי ללכת על משהו אחר ועל מה... http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/08/HP-w2207-22in-LCD-Monitor/p1 http://reviews.digitaltrends.com/review/4650/hp-w2207-review http://www.devhardware.com/c/a/Flat-Panel-Reviews/HP-W2207-LCD-Monitor/ http://www.hothardware.com/Articles/HP_w2207_22_Widescreen_Monitor/?page=1 השווה ל-samsung 226 samsung 226bw HP w2207 תמונות: רואים פשוט נהדר!!! מה אתם אומרים?????
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך בגודל 22-24 אינץ שימוש משחקים וקריאת טקסטים תקציב 1000-1500 כ מסך- 8800GT X2 במערך SLI הכוונה שני כרטיסים 8800GT רזולציית עבודה עדיין לא יודע אבל עד היום עבדתי ב - 1024X1080 במסך WIDE אין לי מושג באיזה רזולוציה אני יעבוד אבל אני מתאר לעצמי שאני יעבוד ברזולוציה גבוהה אם יש חנו מומלצת עם אחריות יבואן עוד יותר טוב בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-