מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על מסך מחשב פשוט (ויחסית לא יקר) אך אמין ושיהיה רחב (אני הולך לכיוון ה- "19) אגב מהי הרזולוצייה הסבירה למסך כזה? המחיר +- 100 ש"ח (מצטער שעברתי על חוקי הפורום) ותודה מראש
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קראתי באחד התרדים ששני אלו ממולצים למשחקים , איזה מהם יותר טוב ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מסך ורציתי לברר האם הרמקולים המובנים שמגיעים עם חלק מהמסכים שווים משהו, ואם כן מה מומלץ בתקציב בסביבות 1200 תודה
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, ברצוני ללרכוש מסך lcd 20 ויש לי כמה שאלות: 1. המסך מספיק גדול בשביל סרטים ומשחקים כי ראיתי את ה- 22' והוא ממש ענק? 2. אם תוכלו להביא לי המלצה מהאתר הזה: WWW.IQPC.CO.IL
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך שיתחבר לנייד של לנובו באחד משני הפרוטוקולים מעלה . דרישות - עד 27" , IPS כדי שיתאים למסך הקיים . שיטעין את הנייד . שיוכל להתחבר לעוד מסך . עדיפות לא לפורמט 16:9 , אלא יותר לכיוון 16:10 ויותר - אני כותב קוד ומעדיף לראות יותר שורות . LAN יהיה נחמד מאוד .
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
באיזה מסכים רואים יותר טוב נכון להיום? במסכים הדקים הזולים של LG וסאמסונג עם פאנל TN או במסכי CRT הישנים?
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש במיוחד למשחקים והמליצו לי בתראד מפרטים לקחת את ה- LG Led 24" W2486L http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463146.10 בדקתי קצת באינטרנט עליו ובביקורות לא ממש אהבו אותו. השאלה שלי אליכם האם שווה לי לקחת את Dell LCD 22" 2209wa שהוא מאוד מומלץ או את ה LG Led 24" W2486L ???
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך עם הפרמטרים הבאים: 1. 27 אינץ 2. רזולציה 2560x1440 3.לא מזיק לעיניים 4. מחיר טוב. אני משתמש במסך רק לצורכיי קידוד ולא משחק איתו. יש כל כך הרבה מבחר שהלכתי לאיבוד. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
- 1 follower
-