מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, לאחותי נהרסה הטלוויזה, (הממש ממש ישנה שלה), במקום לקנות חדשה, חשבתי לקנות מסך מחשב בסביבות ה 1000 שקל, ועוד מכשיר כזה שנותן למסך אפשרות להיות TUNER, וזה במקום טלוויזה דקה שעולה 2000+, מה דעתכם? זה יעבוד טוב?
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה וחשבתי שהיא תתאים לפה. קראתי קצת בנוגע למחברים של VGA \ DVI וההבדל ביניהם מפה לשם הגעתי לרזולוציה ומשם למסכי LCD \ טלוויזיה והמערך שהפיקסלים מסודרים שם. חיפשתי עוד קצת אבל לא הצלחתי למצוא מידע על זה... אז אם מישהו יכול להסביר על ההבדל במערכים שהפיקסלים בנויים בין מסך LCD של מחשב למסך טלוויזיה.. ומהו בכלל פיקסל... ועוד דבר אחד קטן! נכון יש במסך איזה כפתור שלוחצים ואז נראה כאילו יש איזה מגנט שמשפיע על המסך או משהו כזה ? מה זה באמת עושה ?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני רוצה את המסך הכי טוב בתקציב הזה השימושים שלי הם:גיימניג כבד(משחקים כבדים למשל:GTA IV ,NFS,DIRT2 ועוד כמה משחקיפ) אני רוצה מסך איכותי מאוד,טוב מאוד,איכות צבעים גבוה,זמן תגובה נמוך וטוב. אני רוצה מסך 22 אינץ תקציב:1200-1400 שקל שאלה:האם זה נכון שהוציאו את המסך DELL 2209WA מהפס הייצור? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
בפורום המפרטים בנו לי מפרט ב8000 שקל והתקציב שלי הוא 10,000. בעקבות כך אני רוצה לקנות מסך למשחקים ב-2000 שקל. הציעו לי בת'רד שני מסכים: 1. Dell 2007WFP 2. Samsung SyncMaster 226BW אני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי לקנות מבין שניהם או שאתם יכולים להציע לי פה מסך אחר. (אני לא מעוניין במסך 24 אינ'ץ, לדעתי זה גדול מדי ואני גם לא משחק משחקי אסטרטגיה כל כך). תודה לכולם! נ.ב אם מישהו מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294862.10 (הפוסט הסופי)
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
-
טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-