מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
למשל : L1953S או שאולי בכלל להשקיע עוד קצת על ה L1953TR, יש הבדל משמעותי ביניהם? המסך לא נועד למשחקים אלא לעבודה רגילה, אולי גם סרטים. או שלמישהו יש המלצה אחרת לגמרי בתקציב של עד 1,000 למסך טוב או 1,200 למסך מעולה?
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
http://www.cmv.co.nz/221D.htm אני מאוד רוצה לקנות אותו בגלל הגודל שלו ראיתי אותו בתצוגה בKSP ומאוד יתרשמתי אני קצת חושש בגלל החברה הלא מוכרת , מה אתם אומרים איך הוא ? למשהו אולי יש נסיון קודם אם החברה הזאת? תודה רבה לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
QX6700 אקסטרים Intel GA-965P-DQ6 (rev. 3.3) gigabyte HIS 4850 IceQ4 1GB GDDR3 G skill 4GB 800 W620 HX series corsair מארז Gigabyte Aura רכשתי מסך סמסונג T240 מאחורי המסך יש יציאת סטריאו עגולה והתקשרתי לחיון היבואן ואמרו לי שאפשר לחבר את הרמקולים אליו כדי להוציא מהמסך סאונד בכוונתי היא גם להוציא זוג רמקולים מהמחשב כדי ליצור 5.1. בכל מקרה הוא לא מוציא לי משם סאונד לא ללוגיטר ולא לאוזניות גם בחיבור HDMI מה קורה פה ביבואן ממש לא מבינים או שזה תקול כי משהו פה לא הגיוני הוא מקבל סאונד מהכרטיס גרפי נכון (הכל מותקן אצלי פיקס בדיויס מנגר HDMI סאונד מותקן) אז צריך לקנפג אותו מה לעשות למי שיש ידע מיד תודה רבה רבה.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
או לא טובים? כל אחד אומר משו אחר פה לא הבנתי אם למשחקים 22 רחב יתר שיפור בביצועים או שיכביד על המחשב..
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה יחד עם מחשב חדש. אני רוצה לחבר אליו גם ממיר HOT HD, כלומר ממיר עם יציאת HDMI. הבעיה היא שלמסך הזה יש רק כניסת DVI אחת. חשבתי על הפתרון הזה: מפצל DVI. האם זה יעבוד? האם המסך יזהה את שני המקורות ואני אוכל להחליף ע"י לחיצה על ולשנות את המקור? טוב, במחשבה שנייה, זה פתרון שכנראה לא יעבוד. אני מניח שמה שאני צריך זה switch, נכון? לדוגמא, אחד כזה? אשמח לדעת, תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
נהרס לי המסך: http://www.trustedreviews.com/Chimei-CMV-222H_Monitor_review הוא מתקשה להידלק חשבתי לקנות אחד חדש, אני צריך משהו שדומה למסך הנ"ל, כלומר עם 2 חיבורי HDMI (אחד למחשב ואחד לממיר HD) או לפחות אחד + חיבור DVI (יש לי חיבור HDMI/DVI כרגע) רמקולים מובנים ושיהיה 22 אינץ' יש חיה כזאת? או שכדאי כבר לתקן את המסך?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים - Samsung 2494LW 24" 5ms DVI 1:50000 Full HD מסך 24 אינץ עם רזולוציה יותר גדולה לבין המסך של dell 2209Wa מסך 22 אינץ עם פאנל איכותי (זה לפחות ממה שהבנתי פה בפורום שכולם משוגעים על המסך הזה) אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD5850 והבנתי שאם אני אלך על הDELL אז הכרטיס מסך שלי הוא OVERKILL למסך כזה. מצד שני המסך הראשון גם של samsungהוא גם יותר זול וגם יותר גדול... מה אתם ממליצים? אגב לשני המסכים יש את אותם חיבורים? HDMI / DVI / VGA ???
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-