עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ShaharSi,

יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by d.k.,

יש לי מסך CRT 17 של AOC, בימים האחרונים הופיעה במסך הזה בעיה מוזרה: ישנן מדי פעם קפיצות של התמונה בצד שמאל של המסך, כלומר הגבול השמאלי של התמונה זז לאיזה שניה ימינה בחצי סנטימטר בערך וזה די מעצבן... אשמח לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש איזה פתרון, חוץ מלהחליף את המסך בLCD חדש...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  3. Started by tom57,

הכ. מסך HD4870 יפיק את המירב במסך הזה: W2052TQ או W2042T ??

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  4. הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by postup,

שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  6. אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by mmarilus,

שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  10. Started by mtfl,

אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  11. תודה..

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  12. היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  13. Started by GOVNER_T.S.Y,

שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y

• 6 תגובות
    • 738 צפיות
  14. יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by ndv,

אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  16. Started by abcdjkh,

מה מגיע בערכה של ה2007 DELL? האם מגיע גם כבל מתח? אגב, מה אומרת הb ב2007FPb?

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  17. קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  18. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  19. לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  20. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. Started by Ido.K,

http://www.cmv.co.nz/221D.htm אני מאוד רוצה לקנות אותו בגלל הגודל שלו ראיתי אותו בתצוגה בKSP ומאוד יתרשמתי אני קצת חושש בגלל החברה הלא מוכרת , מה אתם אומרים איך הוא ? למשהו אולי יש נסיון קודם אם החברה הזאת? תודה רבה לעזורים !

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  22. Started by דינמו,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by shlosi,
    • 0 תגובות
    • 738 צפיות
  24. Started by omerz90,

שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  25. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 738 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.