מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני צריך ממכם חוות דעת על המסך הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710473, הוא טוב לגלישה,משחקים,סרטים וכו'?. תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם המסך הנ"ל לפני 3שבועות ועדיין לא קיבלתי אותו... אם יגידו לי שאין יותר אפשרות להשיג אותו מה אני עושה [כרגע הם אומרים לי שאולי עוד יומיים הוא יגיע,אולי] על מה ללכת במקומו ? Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp Dell 22" E228WFP Wide Value Flat Panel Midnight Grey Asus 22" LCD VW222U Wide 2MS 1:2000 DVI והאם אני יכול לתבוע את החנות על שהם מכרו לי משהו שאין להם? או לפחות אני זכאי לפיצוי???
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף: 23.8 LG UltraGear IPS 24GN600-B או MSI Optix G241V E2 FHD 23.8'' FreeSync שתיהם קרובים ל-1000 שח
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD בעיקר לצפיה ב-DVD , ב-HD (מוריד מהאינטרנט) ואחבר אותה גם למחשב. תודה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מתלבט בן אסוס לסמסונג (לפי ההמלצות באשכול הראשי). המסך הוא לאינטרנט,סרטים ומשחקים. הזוית מהעין אל הקיר היא מטר. הבנתי שיש כמה פאקים בשתי היצרנים,ועדיף לשמוע עצות למי שיש את אחד מהדגמים מהאשכול למעלה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 03:17:53 מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-