עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oded234,

שלום יש לי מסך של טושיבה 20 אינג' שמשולב טלויזיה עם מחשב חיברתי אותו למחשב רואים מצוין.. יש רק בעיה אחת שאני ניכנס למישחקים המסך פיתאום ניהיה שחור והתצוגה נוטטת קצת הצידה וגם לא יודע עם זה קשור אבל אני גם לא יכול לשים את המסך על רזולוציה יותר גדולה מ800 על 600 פיקסלים המסך מדגם 20VL66E בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  2. אני מעוניין לתלות את המסך על הקיר... ישנם היום בשוק מס' רב של מתאמים לתליה על הקיר. כל מתלה והססיגנון חיבור שלו השאלה שלי איזה מתקן מסוגל ליתלות את המסך הזה.? אם מישהו יכול להביא לי דגם מסוים שאני אחפש בזאפ או משהו כזה אני אודה לו מאוד תודה והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  3. Started by moran679,

חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  4. טוב קיצר 2243BW שחקתי קצת עם ההגדרות של המסך לא זוכר מה עשיתי והפונטים קצת נהרסו תסתכלו http://img367.imageshack.us/my.php?image=xdxv9.jpg מקודם הכתב היה יותר גדול והיה שונה גם וגם הריבועים הקטנים האלה של השליטה בדפים היו יותר גדולים לא זוכר מה עשיתי ואני לא מצליח למצוא את זה משום מה תודה מראש .נ.ב גם להחזיר את המסך להגדרות יצרן יהיה טוב , גם את זה לא מצאתי משום מה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. Started by chatin,

אני מתלבט בין 2243 לבין T220 ממה שקראתי בפורום כולם ממליצים על 2243 . אבל ראיתי יש פיצ'ר נוסף ב T220 שזה Aspect Ratio Control בפירסום הם רושמים שזה טכנולוגיה חדשה של התאמה ל 4:3 משהו יודע מה זה ?? ואם כדי לוותר על ארגומטריה בשביל זה ??? עוד שאלונת מה מספר הפיקסלים השרופים שהחברות מחליפות את המסך ??? תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 863 צפיות
  6. שלום לפני כחודש, או אם להיות יותר מדוייקים ב 13 לאוגוסט נרכש על ידי מחשב לאחותי מ סקייפיסי. יחד עם המחשב נרכש מסך LCD של LG דגם FLATRON L1753TR 17". היום שמתי לב (במקרה הייתי צריך להתקין לה משהוא) שיש נקודה אדומה שתמיד אדומה (גם כאשר המחשב עולה על הרקע השחור של DOS), סליחה היא יותר וורודה כזאתי מתקרבת לאדום,ואני חושב שזה יכול להיות פיקסל מת. כמובן שהוא היה יכול "למות" לפני זה פשוט אחותי לא שמה לב כי היא לא ממש מבינה בזה. בכל מקרה כמו שאמרתי עוד לא עבר אפילו חודש וכמובן יש לי אחריות 36 חודשים על המסך. האם הם יסכימו להחליף את הסמך? תודה רבה מראש. ד"א יש לציין שעל רקעים מסויימים הוא מתנהג כרגיל, לדוגמא אם נעביר עליו את סימן העכבר הוא לא יבלוט וישתלב עם צבע העכבר (לבן).

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  7. מישהו יודע את האורך והגובה של מסך 22" WIDE ?! ושל 19" רגיל ?! בתודה מראש, מתן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. ראיתי ביקורת טובה כאן באתר על המסך Philips Brilliance 200P7ES עבור משחקים וסרטים בפאנל של s-ips. האם Philips 200WP7ES זה אותו הדבר רק מסך רחב? והאם גם הוא עם פאנל s-ips ?

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  9. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by zombie,

קניתי אותו לפניי חודש פלוס....ומצאתי פיקסל שחור.... מישו יודע מ המדיניות?האם אני יכול להחליף?

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  11. Started by itamar0020,

שלום אני לא יודע עם זה קשור אבל אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ' ויש לי כרטיס מסך FX5200 שאלתי האם המסך יעבוד בצורה תקינה עם כרטיס זה מכיוון שהוא ישן?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  12. האם כשאתה משחק במשחק ברזולוציה ביחס של 4:3 על מסך 22 רחב שהיחס שלו הוא 16:10 האם לאורך זמן עלול לקרות משהו למסך.....??? חברה בבקשה קצת עזרה! :-\

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  13. Started by Night,

אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. Started by Talker,

אני מתלבט בין 4 מסכים במחירים קרובים. 1. Samsung T220 2. Samsung 2253BW 3. Samsung 2243BW 4. LG W2242T כל המסכים האלה ניתנים לי בהנחה של 5% בחנות KSP כי אני קונה שם מחשב. האתר: www.ksp.co.il איזה מסך הכי משתלם? המטרה העיקרית שלי היא משחקים+סרטים. אם אתם צריכים את המפרט של המחשב שהזמנתי אז הנה הוא: http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg * אם אפשר לציין יתרונות וחסרונות של כל מסך ואפילו לתת לו ציון אני אשמח

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  15. Started by dan9,

כותרת..

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  16. Started by ject,

תודה.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  17. Started by yogev_k,

שלום לכולם. אני מחפש מסך מחשב לחדר בסביבות התקציב הזה של 1600 1700 ככה שאני יוכל לחבר את המחשב פלוס הממיר של הוט.! מסך אחד משך את תשומת ליבי הוא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1AAA215. אני מחפש משהו שיתמוך שידורי hd והרזולוצייה של המסך גבוהה יחסית למסכים אחרים.! יש עוד כמה מסכים כמו של xerox ושל פרוווין. מבחינת אחריות וסיכומים של הכל המסך נראה מאד מפתה... רציתי לשאול איך הטלוויזיה הזו והאם יש עוד אופציות במחיר הזה.? תודה מראש. יוגב.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by Udragon,

אני רוצה לקנות מסך 20" מכיוון שאין לי כ"כ מקום ליותר גדול, ואני גם לא צריך יותר גדול. מה אתם אומרים על SAMSUNG T200 ? מסך טוב ? (2ms, ניגודיות 1:20000) אם לא אז אתם יכולים להסביר למה ולהציע לי מסך טוב בגודל הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  19. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  20. Started by asilbob,

תגידו אפשר לחבר תמסך הזה לטלוויזיה ישירות ? בלי כרטיס טלוויזיה בשביל ליראות כדורגל או דברים כאלו ? עם כן איך בדיוק ? למה שמעתי שאפשר

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  21. Started by ject,

אני מחפש מסך איכותי עד 2000בערך מצאתי את זה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23843#details http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23019#details מה אתם אומרים יראו יפה עים זה ו Hd4870X2?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. Started by kwawi,

היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. מחפש מסך בגודל 20-22 בעיקר לגלישה באינטרנט, קריאת מסמכים , סרטים ולפעמים איזה משחק או שניים (כלומר המשחקים לא קריטי) תקציב 2000+ ההעדפה היא למסכי 22 , אך לאחר שגיליתי שכל מסכי 22 בתקציב הזה באים עם פאנל TN העדפתי "לרדת" ל 20 אינץ' השאלה אם בשביל השימושים שלי, הפאנל כזה קריטי תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  24. Started by asilbob,

חיבור המסך 2243 לממיר אפשרי ? אני רוצה ליראות טלוויזיה במסך של המחשב שהמסך ישמש כטלוויזיה זה אפשרי ? כמה אנשים אמרו שכן וכמה שלא ולא אמרו איך משהו יודע איך בדיוק .......... אני יודע שצריך לחבר תמסך לממיר ...

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  25. Started by alex28,

שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??

• 1 תגובה
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.