עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני חושב לקנות מסך ושמח לקבל רשימה של כל הפנלים הטוב ביותר - לגרוע ביותר ועוד יותר אשמח אם אקבל מעט מידע על התכונות של כל אחד.

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  2. Started by gerpbt1,

שלום לכולם אני צלם וצריך מסך חדש כי הנוכחי שיש לי אין לו צבעים טובים ואחרי שאני מתקן לפעמים דברים קטנים בתמונות, רואה את זה במסכים אחרים ורואה שבמקרים מסויימים אפילו הרסתי את האיכות של התמונה, בקיצור, אל תתנו לי מחיר של 3000 של מסך של nec, או שכן, לא יודע, תמליצו לי אם מישהו יודע ואני כבר מודה על העזרה גרמן

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  3. Started by f16qwe,

אני קונה מסך חדש והתקציב שלי הוא עד 1300 אם אפשרות לתוספת של 200 שקל (אם צריך) המסך צריך להיות טוב למשחקים,סרטים ולעריכה גרפית אני רוצה מסך בגודל של 22-24' בערך כמו מה שיש לי עכשיו....21.5' (יש לי Benq T2200HD) הכרטיס מסך שלי הוא nVIDIA GeForce 9800GT חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציה 1920X1080 ושיהיה FULL HD אני ראיתי את המסך LG W2486L LED שניראה לא רע (לפי המפרט והתגובות) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 וראיתי את המסך LG W2442PA LCD שניראה לא רע... (אבל די יקר לי) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719963 אני ישמח לעוד הצעות אם שכחתי לכתוב משהו תגידו לי אני יוסיף...

4. Started by vgsign,

אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  5. Started by Or ei,

שלום לכולם לאחרונה חושב על קנייה של מסך כזה במקום הצמד מסכי 22 ו25 (U2515) שיש לי כרגע, כרגע עם CF של 280X+7570 ומחזיק נחמד על רזולוציה של ה2560-1440, בגדול המסך של ה25 מאוד נחמד ומספק אבל נראה לי שהחוויה על מסך 34-35 תהיה יותר מרשימה, מתלבט עדיין אם אני רוצה לקחת רזולוציה של 3440X1440 או 2560X1080, לא הצלחתי להבין מביקורות כמה ההבדל מורגש בניהם. הכרטיס מסך הבא כנראה יהיה 1070 או 1080 (לא נראה שAMD יציעו משהו יותר משתלם בקרוב) לכן ארצה מסך עם Gsync, הסתכלתי על הacer z35 שמקבל הרבה ביקורות חלוקות, חלק אומרים שהוא נוראי והחזירו וחלק אומרים שהוא סבבה. ראיתי גם את LG 34UC79G במחיר קצת יותר אטראקטיבי אבל הוא freesync וכנראה שהכרטיס הבא לא יהיה של AMD. מתלבט אול…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yogev_k,

שלום לכולם. אני מחפש מסך מחשב לחדר בסביבות התקציב הזה של 1600 1700 ככה שאני יוכל לחבר את המחשב פלוס הממיר של הוט.! מסך אחד משך את תשומת ליבי הוא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1AAA215. אני מחפש משהו שיתמוך שידורי hd והרזולוצייה של המסך גבוהה יחסית למסכים אחרים.! יש עוד כמה מסכים כמו של xerox ושל פרוווין. מבחינת אחריות וסיכומים של הכל המסך נראה מאד מפתה... רציתי לשאול איך הטלוויזיה הזו והאם יש עוד אופציות במחיר הזה.? תודה מראש. יוגב.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  7. Started by ekadosh,

למה לא ViewSonic?! כי אין בארץ... באמת! חיפשתי במלא חנויות בצפון, ופשוט אין את ה VP930 (אני מקווה שרשמתי את הדגם נכון). ברמת העיקרון אני יודע שהוא אמור להגיע עוד שבועיים, אבל אם אני אחכה לו זה אומר שאני אצטרך שאני תקוע עם מסך CRT חמש-עשרה אינץ' בן 7 בערך שלא מראה לי משחקים (מראה את המשחק ממש כהה). אני באמת אשמח להמלצה על מסך אחר, או לחילופין מידע על חנות בצפון שיש בה את הדגם הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. שלום לכם אני מחפש לקנות מסך מחשב מומלץ למשחקים וסרטים גודל 27 אינצ' 2K IPS 1MS מינימום 144Hz לפחות עדיף 10BIT צבעים תודה רבה ויום נפלא

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. כותרת מסכמת הכל.. חשבתי על המסך הבא: (1400 שקל בערך) http://www.samsung.com/ca/products/monitor/lcd_digital/ls19mewsfxaa.asp?page=Specifications רציתי לדעת אם יש משו אולי גם טיפה יותר יקר אבל שההבדל יהיה שווה את זה...

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by snird,

טוב אז ככה, אי מחפש מסך 19" לא רחב ובלי רמקולים איכותי במחיר של עד 2,000 ש"ח. שיהיה ניגודיות סטאטי לפחות 1:700 ופאנל VA או IPS רק לא TN כי אני אסתכל על המסך לא ישר מולו... במקום אחר המליצו לי על שני המסכים האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=469017 http://zap.co.il/model.asp?model_id=369995 מי מהם טוב יותר? או שיש לכם המלצה למסך אחר בכלל?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  11. Started by uh615,

כיום ניתן לרכוש מסך זה ב-1450 ש"ח עפ"י זאפ. האם כדאי ? כיצד ניתן לדעת mva או tn :s05: אם mva , שווה את המחיר ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  12. אם המחיר לא משנה כרגע (היי, המחיר של U2715H ירד מ 3250 ל 2950 ש"ח בשבועות האחרונים, עדיין גבוהה), מה הייתם מעדיפים (בגדול מדובר על מרחק ישיבה של קצת פחות ממטר), את ה U2715H או U2515H ? האם יש יתרון ל U2715H (חוץ מכמובן עוד 2" לאלכסון, למרות שגם את זה יש אנשים שיגדירו כחסרון).

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  13. היי, מה נשמע? אני נוסע ל5 ימים ואחרי זה אני אגיב פה שוב, אבל רציתי להשאיר פה שאלה. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש לשימושים של סרטים ומשחקים וקצת גרפיקה (ברמה חובבנית בנתיים) בתקציב של 1500 ש"ח. חשבתי על הT220 שהוא נשמע מעולה (לא הT220P אלא רק T220) אבל רציתי גם להתעניין בT240 כי הוא לא ממש יקר. וזה מה שמפריע לי. באיזה פאנלים מגיעים המסכים? אני אולי מעוניין במסך T240 בגלל הגודל ואני אוכל לראות סרטים מהמיטה שהיא במרחק של מטר מהמסך, ואני ממש לא מעוניין בפאנל TN. אני בנאדם די רגיש בעיניים, יש לי הבחנה יחסית גבוהה ולכן ברגע שאני רואה פיקסל אחד שנראה גרוע זה מפריע כל הזמן. (כמו המסך הנוכחי שלי שהגיע עם 2 פיקסלים שרופים ועד היום אני מרוכז בהם ומשתגע שיש לי נקודות שחורות על המסך!…

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  14. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  15. Started by TUCG,

עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  16. Started by assaf990,

20 אינצ צורך: עבודה משרדית, אינטרנט הציעו לי מחיר 970 שח שווה לקחת? (אין לי מושג האם זה מסך רחב)

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  17. Started by ilaysk,

יש לי את המסך בכותרת ואני לא מוצא אותו באתר של ASUS רק את הVW222U אני מוצא מה הולך?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by redead,

http://www.metz.tv/product_info.php?product=108

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי רציתי לדעת לגבי שני הדגמים האלו . אני יודע של t220p יש תמיכה ברזולוציה יותר גבוהה . אז השאלה שלי היא מה ההתרונות של ה t220 עליו , הרי אני תמיד יכול לבחור להשתמש ברזולוציה פחות גבוהה . תודה

20. Started by asi1998,

אולי זה לא קשור לפה אבל אני צריך לדעת איך לנקות את המסך שלי.. עם מגבון זה בסדר? או שצריך לקנות חומר מיוחד?

21. Started by kwawi,

היי לכולם,אני דיי חדש בפורום פה,אני קורא באתר כבר המון זמן ואתם עושים עבודה מצויינת(אנ'לא סתם מתחנף,בראסמי) יש'לי רק שאלה :s05:,לא קשור אבל ראיתי שאתם מדברים פה עם הDELL הרבה,ולעניין לפני כמה ימים קיבלתי את המסך שלי dell 2408wfp דווקא במחיר סבבה של 2900 שקל קיצר נכנסתי וקראתי עליו קצת,וראיתי שאם רוצים להגיע לתוצאות מירביות של המסך,צריך לבצע כיול של המסך, עכשיו,ברצוני לכייל את המסך כדאי...איך לא? לקבל תוצאות מירביות,אני לא עורך גראפי,אך בשביל 3000 שקל שווה לקבל תוצאות מירביות לא? רק רציתי לשאול אם מישהו בבקשה יכול לתת לי הגדרות כדאי להגדיר התפריט של המסך כדאי לקבל תוצאה טובה יותר ממנו כאילו אני יודע שכל פאנל זה משהו אחר וכל תנאי תאורה וכאלה,אבל פלוס מינוס,ההגדרות שהו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

שלום הרכבתי מחשב בעל המפרט הבא: E6600 ASUS - P5B Deluxe WiFi-AP GeForce 8800 GTX רציתי לדעת איזה מסך יתאים לי למערכת הזו שינצל אותה באופן טוב המליצו לי על LG - L1970HR האם ללכת עליו והוא יספק את המערכת או שישנם הצעות אחרות למסכים טובים יותר?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by benziwa,

קניתי מסך LG L1960TR והמסך נראה לי בוהק מידי לעיניים. מישהוא יכול להמליץ לי על "SETTING" אופטימלי (ראיתי שיש די הרבה אפשרויות ולא מצאתי משהו אופטימלי)- כך שהמסך יראה הכי טוב לטקסט ולאינטרנט. אני שוקל להחליף ל SAMSUNG 971P - האם אראה נוח יותר לעניים ? (שם הבהירות היא 250 ולא 300 כמו ב LG)

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. המסך ישמש בעיקר לעבודה משרדית, גלישה באינטרנט בעיקר וצפייה בסרטונים.. מחפש משהו זול ואמין, רגיל או רחב.. לא משנה. מעוניין במסך של LG , לא חייב טכנולוגיות חדישות עם שינויי גוונים (קראתי שזה גורם לפעמים לבעיות).. לא חייב HD. מה אתם אומרים על מסך הLED הבא: E2040T 20'' LED 5ms 1:5000000 DVI WideScreen Black LG אפשר לראות אותו באתר (אין לינק ישיר): http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by idan oren,

יש לי את המסך שלי (chimei cmv t39d) כבר שלוש וחצי שנים ועכשיו הוא התחיל לקרטע. לכן אני צריך מסך חדש עם רזולוציה fullhd ועם חיבור dp (שמעתי שהוא יותר טוב מהdvi) עד 950 שח ועדיף כמה שיותר לחסוך

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.