עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Freeze,

היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. Started by xlSnaK,

אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by sargent bilko,

מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  5. טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by guySch,

אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  7. אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  8. למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  9. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by PrefaceAlumni,

והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.

11. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by nanus,

זה מסך דודני אבל מה אתם אומרים עליו http://xataka.com/2007/01/22-monitores-samsung-con-2-ms-de-tiempo-de-respuesta

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  15. ככה אני גיימר כבד... והחלטתי שאם אני קונה מסך הוא יהיה איכותי ומתאים למשחקים וסרטים....החלטתי לחקור את כל נושא הפאנלים וממאמר מאוד משכנע שקראתי וזה המאמר http://www.pchardwarehelp.com/guides/lcd-panel-types.php הבנתי שהמסך שאני צריך הוא ללא צל של ספק הS-IPS אבל וזה האבל הגדול לפי המאמר מסכים בעלי הפאנל הנל בזמן תגובה של מעל ל8ms לא יתאים לגיימרים מכיוון שזמן תגובה גדול מזה יגרום לטשטוש בעט תנועה ולמריחת צללים מה שכמובן אני רוצה להימנע ממנו לחלוטין.... אז ככה יש לי מספר שאלות: א.האם קיים מסך בעל פאנל S-IPS בעל זמן תגובה של מתחת ל8ms ?והאם ניתן להשיגו בארץ? ב.אולי כדאי כברלהשקיע על מסך בעל פאנל TN אבל איכותי וכך גם למנוע תופעה של מריחות? ג.ראיתי את המסך ACER FERRARI F-20 אש…

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by robin7,

ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  17. שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  18. שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  19. Started by ATL321,

חיפשתי ולא מצאתי מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  20. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  21. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  22. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  23. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  24. רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  25. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים