עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=576847 איך המסך ואיך המחיר?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  2. מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. Started by jacobra,

1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  6. מחפשת מסך 22 אינץ טוב בעיקר לסרטים ואינטרנט בתקציב של 1500 תמיד אפשר קצת יותר שיהיה טוב גם למשחקים כמו גי טי אי סאן אנדרס. אני מקווה שתוכלו לעזור זה ממש דחוף לי המסך שלי על הפנים.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  7. אם כן, באיזה דגם של כרטיס מסך זה, והאם כאשר עוברים למצב הזה, המסך הופך להיות "איטי" יותר בתגובה שלו ? (למשל כשגוללים עמודים בדפדפן וכו')

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. ניסיתי אצל כמה חנויות אין במלאי את ה 2410U אשמח לשמוע על מסך אחר באותו הרמה והתקציב הוא 2500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. Started by law89,

שאלה בנוגע לנתונים של הצבעים. האם כל הנתונים האלה רלוונטיים בו זמנים? או שהמסך תמיד מראה רק אחד מהם? כלומר נניח שאני עכשיו על srgb ואני צריך לשנות את ההגדרות כדי שזה יראה לי adobe לדוגמה? שאלה שניה - מה הנתון שאני צריך לחפש בכל אחד מהם כדי לקבל איכות צבעים טובה? לדוגמה, srgb, אני משער שפחות מ-100% זה לא טוב. האם צג עם 125% יציג איכות צבעים טובה יותר מצג עם 100%? ראיתי גם הרבה מסכים עם 99%. עד כמה ההבדל משמעותי בין 99% ל-100%?

10. Started by Burkey,

ראיתי אתמול תצוגה של כמה מסכים של חברת benq, אחד מהם, עליו נכתב כי הוא מסוג קריסטל Senseye, היה שונה מהשאר, הוא היה הרבה יותר איכותי, חלק יותר ( התמונה מבריקה ולא מט ), בדומה למה שיש בניידים של HP. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את מסכים מסוג זה, מה מיוחד בהם, האם זה פאנל רגיל TN או משהו איכותי יותר, והאם הם נחשבים מסכים טובים למטרת עבודה עם תוכנות מדעיות וצפייה בסרטים. המסך שראיתי הוא 19 אינץ ועולה 1100, מחיר די אטרקטיבי.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by TrancEnergY,

המסך הזה הוא 16:9 או 16:10 ??

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by אדיר נסרי,

שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב

14. Started by moti.dp,

רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  15. שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by StavBN,

שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. Started by fog,

יש לי את המסך הנ"ל ולהפתעתי באריזה לא היה כבל DVI. למרבה הצער אי אפשר להתחיל לעבוד עם המסך בלי שמחברים אותו בהתחלה דרך כבל VGA אז עשיתי את זה ובמקביל חיברתי אותו עם כבל DVI (יש לי יציאה אחת כזאת ואחת כזאת במחשב) עכשיו בכפתורים של המסך אני בוחר לעבור למצב דיגיטלי וזה לא עובד הוא חוזר שוב ושוב למצב אנלוגי. גם הדרייברים שהתקנתי הם למצב אנלוגי. מה עוד אפשר לעושת כדי לעבור ל-DVI??? יש לציין שהבעייה היא לא במחשב כי עם מסך אחר השתמשתי באופציית ה-DVI [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

19. Started by BH20062,

אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שלום בעצתכם לפני זמן מה קניתי את המסך 2007WFP וללא ספק נהנתי עכשיו אני רוצה לעבור קדימה למסך FULLHD למחשב 1920x1200 האופציה הראשונה שחשבתי עליה היא כמובן 2407WFP ביררתי באינטרנט מסתבר שהוא כמו כולם בסדרה מסך מצוין אבל אז ראיתי את הבנקיו FP241W שקיבל בTRUSTEDREVIEW בכל הנושאים 10\10 וגם ראיתי שיש לו חיבור HDMI שזה תוספת רצינית הסתכלתי עוד קצת באינטרנט והבנתי שהולך לצאת לדל רויזיה חדשה עם עוד דברים וכל מיני דברים עכשיו לעניין איזה מסך משני אלה ובכלל מכל המסכים מומלץ השימושים לפי הסדר הם (משחקים הרבההה כולל קונסולה שכנראה אני יקנה, סרטי HD + חיבור טלוויזיה (לא להתייחס שכרגע אין HD בארץ..) והשאר כבר לא ממש אכפת כל הגלישה ואינטרנט) חשוב לי לציין שאני אומר משחקים אני לא איזה גי…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by david1792007,

שלום רציתי לדעת אם מיתארגת או תתארגן שוב קנייה קבוצתית למסך הזה? תודה.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  22. DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by tomchook,

שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  24. Started by sapartil,

מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.