מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חיברתי אתמול את טלוויזית הפאזמה (42") למחשב (דרך DVI), בגלל שהיא לא תומכת כלל בHD, האם אפשר לשנות שהיא תקבל רזולוצייה אחרת ומסך המחשב שתומך FHD יראה את הרזולוציה הטבעית שלו? מדובר בפנאל של ATI, לא הצלחתי להבין שם משהו..? מדובר על רזולוציה של 852 על 480 בטלוויזיה. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך עם זרוע מתכוננת לשימוש משרדי המסך צריך להציג ברזולציה 1080-1920, ושיהיו לו יציאות RGB ו DVI עד 1000 ש"ח. יש המצלצות ??
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יכול לקנות אותו ב1000 ש"ח או יותר שווה ללכת על 2243bw או asus? תקציב שלי עד 1300
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני יודע שCOMPRO V300 תומך ברוזלוציה של עד 1680X1050 והרי 2 המסכים Philps 240BW8EB וSumsung T240 הרוזלוציה הטבעית שלהם היא 1920X1200 האם ניתן בכל זאת להפעיל את הTV BOX? יהיו פסים שחורים והתמונה תראה לא על כל המסך? או שהוא ימתח את התמונה? ובעצם איך הדבר הזה מתחבר?
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD 32 אינץ' של BENQ , ולאחרונה יש לי בעיה מוזרה איתו, הלוגו של HOT (שמופיע בערוצי הרדיו) "נתקע" על המסך ואני רואה אותו בכל ערוץ שאני מעביר, הלוגו לא בולט ונראה בשלמותו כמו בערוצי הרדיו אבל עדיין רואים אותו מטושטש ובמיוחד את הקו באות H , זה ממש מציק ומעצבן. חשבתי שזה תקלה בממיר ואצל HOT אבל גיליתי שגם כשאני רואה DVD והממיר כבוי הלוגו המעצבן עדיין נשאר, כך שזה בודאות בעיה במסך. קניתי את המסך לפני שנתיים כך שאין לי כבר אחריות. מישהו שמע על בעיה כזאת ? ומה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם חייב עזרה דחוף יש לי מחשב ישן של לנובו ולפני כחודש המסך הפסיק לפעול חיברתי את המחשב לטלוויזיה ועדיין לא רואים. כנראה שהכרטיס מסך דפוק. היום אני חייב להוציא מסמך כלשהו מהמחשב ,האם יש דרך להוציא את המסמך . אשמח לקבל עזרה בהקדם זה דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ניסיתי אצל כמה חנויות אין במלאי את ה 2410U אשמח לשמוע על מסך אחר באותו הרמה והתקציב הוא 2500 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
עזרה: מחפש מסך 23' לשימוש ביתי, שידוע בלי בעיות,, יש לכם המלצות???
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
רציתי לברר לגבי מסך ישן של DELL, דגם e177fp 17'' LCD response time 8 ms panel: TN(6 bit). Flat Panel LCD TFT , Active Matrix Contrast Ratio: 450:1 Brightness : 300cd/m2 איך המסך הזה באופן כללי? האם מסך זה יכול להציג בצורה טובה משחקים בסיסיים? לדוגמא FIFA וכד' תודה!
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקרן ומסך חשמלי. הוא ישמש במקום טלויזיה וסרטים, זאת אומרת שאת הממיר 5 ערוצים נחבר אליו (אולי נשדרג ל HOT/YES) ואת המחשב נחבר אליו. אין לי עוד תקציב בגלל שאני לא יודע מה המחירים הממוצעים של מקרנים ומסכים חשמליים. אין טופס בשביל זה אז אני שואל מה אני צריך להגיד לכם? את המקרן אני רוצה ברזולוציית FHD, שאת הסרטים שאני מוריד יראו הכי טוב(סרטי FHD) המרחק צפייה הוא 5 מטר המסך יהיה בסלון את הגודל של המסך אני משאיר לכם כי אני לא יודע בדיוק מה היחס הכי טוב בין הגודל לרזולוצייה. בנתיים חשבתי עליו : http://www.viewsonic.com/products/pro8200.htm http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=785975 עולה היום - 6,300 אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי יש לי מסך Lenovo G27q-20 ויש בו בעייה כל כמה שניות יש לי את הבעייה (מצורפת תמונה) הזו ואני לא יודע למה ה''פס'' הזה מופיע לשניה על המסך ואז נעלם. זה קורה כל בערך 10-20 שניות ה''פס'' הזה מופיע רק בשליש העליון של המסך לאורך כל המסך כמו שרואים בתמונה כשקיבלתי אתהמסך הבעייה הזו הייתה בקושי קורת לרוב אפילו לא קורת ימים שלמים וככל שעבר הזמן כך הבעייה נהפכה להיות נפוצה יותר אני לא שיניתי משהו בהגדרות או נגעתי בכבלים ראיתי שכל הכבלים לא עקומים או פגועים המסך חדש קניתי אותו רק לפני כמה חודשים מKSP המסך הזה הוא מסך חלופי שהביאו לי אותו בגלל בעייה דומה למסך הקודם שלי לא הייתה בעייה כזו אני עם 2 מסכים והמסך השני שלי עובד ללא בעיות …
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-