מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היה לי ויכוח עם כמה חברים לגבי שאלה איזה מסך יותר טוב AOC FT720 שהוא CRT או LG L1750SQ LCD? ובכלל מה יותר טוב LCD או CRT ?? אם לא מחשיבים את החסרונות של המשקל ושל המקום שהCRT תופס אני מדבר מבחינת איכות תמונה לא יופי חיצוני תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי את המסך בערך שנה, וכפתור הנעילה של המעמד תקוע אצלי, מה שאומר שאני לא יכול לכוון את הגובה של המסך, וגם לא יכול להשתמש במצב פיווט. עד היום זה לא הפריע לי, אבל פתאום זה התחיל להציק לי. אני מדבר על זה: http://support.dell.com/support/edocs/monitors/2007WFP/he/ug/stand.htm#Using%20the%20Tilt,%20Swivel%20Vertical%20Extension איפה שכתוב "הארכה אנכית". הכפתור פשוט תקוע, ואי אפשר ללחוץ עליו. למישהו פה היתה בעייה דומה? ואם כן, מה אפשר לעשות עם זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
חבר'ה מה אתם אומרים על ה P2350 של סמסונג ? לשימוש הכל כולל הכל , משחקים , סרטים , שימוש שוטף וכו' ..
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום! נשרף לי המסך, היה לי מסך CRT ופתאום הוא נשרף החלטתי לקנות מסך והסכום שיש לי הוא בערך 1200 ראיתי בזאפ את המסך הזה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=453281 הוא נראה לי די טוב וגם הביקורות די טובות. רציתי לשאול מה דעתכם עליו תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שמציגה את ה- VIEWSONIC VP930 (עדיפות לחיפה והסביבה)? תודה
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" או 24" לשימושים הבאים: 1) עבודה משרדית על מחשב 2) צפייה בסרטים 3) חיבור PS3 (חיבור HDMI או תמיכה בכבל DVI<->HDMI) התקציב שלי הוא כ ~850 ש"ח והסטנדרטים שלי לא גבוהים במיוחד על מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
הסתכלתי קצת באתר facetoface וגיליתי שהוא ממש לא רע רציתי לקבל חוות דעת שלכם עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך דק לא משנה 17" או"15 לשימוש משרדי .שיהיה זול וטוב התקציב :עד 900ש"ח ,לצערי אין לי שום מושג בתחום : אשמח לקבל קישורים לדגמים וחנויות זולות
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
דבר ראשון תקציבי הוא 1000-1200+- אני קונה מחשב בiqpc, כל המחשב כבר הגיע ואני מחכה למסך, כשהמסך שבחרתי לפי ביקורות פה הוא ה222h של Chimei. השימוש הוא בעיקר משחקים, גם סרטים, גם גלישה באינטרנט ועבודה שוטפת עם טקסטים וגם פוטושופ ותלת מימד(אבל החלטתי להסתפק בtn בכל זאת..) הבעייה היא שראיתי בביקורת של האתר שהchimei בעצם מציג מהירות כמו של פאנל pva עם 8ms והבנתי שבמהירות כזאת כבר ניתן לראות מריחות כל שהם או כדומה.. האם זה נכון? יש למישהו את המסך והוא יכול להגיד לי אם יש מריחות או דברים דומים? ולסיום, האם המסך הוא באמת ההחלטה הטובה ביותר מiqpc ובכלל לשימושים שלי? (אגב, בדיוק גיליתי שיש את ה2253 של סמסונג אצל גם כן, האם יש לו עדיפות מבחינת איכות תמונה מריחות או משהו כלשהוא?)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
מה מגיע בערכה של ה2007 DELL? האם מגיע גם כבל מתח? אגב, מה אומרת הb ב2007FPb?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-