מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?
-
- 6 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469711
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר אותו האם הוא טוב לעבודה סטנדרטית משחקים סטנדרטיים כגון fifa need for speed,call of duty תודה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הוא הופיע האחרונה בזאפ ובאותו המחיר של ה 2407, אני באמת לא מאמין שבמחיר הזה יש סיבה אפילו קלושה לפזול לכיוון המסך הזה, אם הוא מתנהג כמו ה 932B מבחינת 5ms אז מדובר על מסך איטי יותר ממסכי ה 24" מבוססי פאנל ה S-PVA של סאמסונג(מדורגים כ-6ms). ואל כל אלה מתווספים החסרונות הרגילים של טכנולוגית ה TN. עכשיו נשאלת השאלה מתי נזכה לראות מסך 24" עם S-IPS בארץ ובמחיר סביר.
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אהלן ,בקרוב מאוד אני הולך לקנות את הHANNS-G , ואני אקבל איתו כבל HDMI לDVI [או שאני טועה?] שורה תחתונה,רציתי לדעת,אם אני אחבר מהמחשב כבל DVI לHDMI כאילו למסך,אני אוכל לראות סרטוני HD בווינדוס עצמו??? ??? ??? בתודה מראש .
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים האלו. האם ישנם מסכים מומלצים נוספים בתקציב שלי עד 1200 ש"ח?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני צריך מסך LCD למחשב בתקציב של 1000-1200 ש"ח (עם עדיפות של לא להגיע ל-1200). עדיפות למסך רגיל לא רחב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה אלפי דיונים בנושא ושאולי תגידו לי שהנושא כבר נחרש, אבל מכל ההודעות אני רק נהיה יותר מבולבל. אני משתמש במסך בחדר בבית, בעיקר למשחקים, אבל גם יוצא לי לקרוא הרבה ואני רואה בו סדרות וסרטים מהמיטה -> מה שיוצר בעיה עם TN בגלל הזויות היום יש לי MAG 776, לא משהו. רחב או לא רחב נראה לי פחות קריטי כי אם לוקחים מסך שאפשר לסובב אז אם צריך לקרוא מסובבים ואם רואים סרטים או משחקים אז ברחב. חוו דעתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
-
הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
-
מסך מחשב לגיימרים LG 24GL600F-B 23.6'' LED מסך מחשב גיימינג MSI Optix G241 FHD 144Hz 23.8'' FreeSync בעקבות מבצעי בלאק פריידי שניהם נשמעים לי כאופציה טובה במחיר די דומה יש למישהו ניסיון עם המסכים? אני רואה שMSI מגיע עם פאנל IPS שזה יתרון מצד אחד אבל מצד שני ידוע שפאנלים IPS זולים לא ממש יעילים בתדר 144, אשמח לדיעה ממישהו מנוסה. המסך מיועד גם למשחקי FPS לכן החשיבות ל 144HZ תודה
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-