מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעוניין במסך שגם ישמש למשחקים (שוטרים, ספורט) וגם אוכל לראות בו טלויזיה (לא חובה שיהיה עליו טונר בילט אין, מקסימום אוסיף כרטיס למחשב) חשוב האיכות- יש לי כיום מסך CRT 19" Hitachi עם גודל נקודה 0.21 איכותי ביותר שמשמש אותי כבר לא מעט שנים- אני יודע שב LCD אני צריך להתפשר על איכות ולא ניתן למצוא מסך באיכות הזו בגדלים של 28" ומעלה אבל בכל זאת אני לא רוצה לרדת הרבה באיכות. שיהיה ניתן לתליה על הקיר (כולם כאלה?) לגבי המחיר בשביל משהו ממש טוב אין לי בעיה גם לחרוג מהתקציב שציינתי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הראשון http://www.lge.com/products/model/detail/l227wt_1_6.jhtml השני http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6107 אני יותר בכיוון של ה-LG מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מתלבט בן אסוס לסמסונג (לפי ההמלצות באשכול הראשי). המסך הוא לאינטרנט,סרטים ומשחקים. הזוית מהעין אל הקיר היא מטר. הבנתי שיש כמה פאקים בשתי היצרנים,ועדיף לשמוע עצות למי שיש את אחד מהדגמים מהאשכול למעלה. תודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 11.03.2009 בשעה 03:17:53 מישהו ?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך מחשב למקבוק פרו שלי (2017) יש לי מתאם hdmi ככה שמבחינת חיבורים אני פחות מוטרד. עד היום עבדתי במשרד עם שני מסכי 24 אינץ ואני רוצה לקנות מסך אחד של 27 אינץ׳ בשאיפה שייתן את המענה בגודלו לשני מסכים. הצרכים שלי הם כמעט רק משרדיים בלבד, עריכה קטנה פה ושם, אבל אני לא גיימר ולא צופה בסרטים מהמחשב. עם זאת אני יושב מול המחשב מלא, אז אני צריך מסך טוב (אגב כדי ללכת על קעור?) אחרי בירור קטן שעשיתי אני מאמין שאין סיבה להוציא יותר מ1000 ש"ח על המסך, אבל אני פתוח לכל סוגי ההמלצות יש לי נטיה ללכת על דל p2719h אבל פתוח לכל המלצה (גם כזאת שתגיד שאני יכול לחסוך ולקנות מסך יותר זול שאינו פחות טוב) אני מעדיף משהו מהרשימה הזאת של קיי אס פי סת…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לחבר את הטלוויזיה 58U7880VQ Toshiba שנמצאת במרחק כ 8 מטר מהמחשב. במחשב יש לי כניסות MINI HDMI ו MINI DP ואשמח להמלצה לכבל שיתאים. להבנתי מעל ל 5 מטר יש פגיעה באיכות של כבלים HDMI והעברת הנתונים לא תהיה 4K 60Z 4:4:4. מה שחשבתי שיעבוד זה כבל שתומך ב8K כמו בלינק הזה https://www.aliexpress.com/item/33034055717.html ולהשתמש במתאם למחשב מ mini HDMI to HDMI. אשמח להמלצות, תודה!
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מסך בגודל 22-24 אינץ שימוש משחקים וקריאת טקסטים תקציב 1000-1500 כ מסך- 8800GT X2 במערך SLI הכוונה שני כרטיסים 8800GT רזולציית עבודה עדיין לא יודע אבל עד היום עבדתי ב - 1024X1080 במסך WIDE אין לי מושג באיזה רזולוציה אני יעבוד אבל אני מתאר לעצמי שאני יעבוד ברזולוציה גבוהה אם יש חנו מומלצת עם אחריות יבואן עוד יותר טוב בברכה ארז
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יש לי בעיה המסך, איזהשהוא ריבוע לבן באמצע המסך מופיע, העכבר לא עולה עליו, כלומר הוא לא נגיש.. בתוכו מופיע שני חיצים בין קו מקוקו, מעליהם סימן של קול-שמע, ובצד ימין ליד החץ, מופיע 0. אני באמת לא יודע מה זה, אם קרה למישהו משהו דומה, אשמח לעזרה. זה ממש מעצבן. ד"א, ניסיתי לעשות Pint Screen, אבל המחשב לא מצלם אותו. הוצאתי את הכבלים, חיברתי, זה עדיין הופיע. זאת בעיה מסובכת, כמו שאתם רואים, למי שמבין. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
האם טכנולוגיית ה-OLED בשלה מספיק בכדי להחליף את ה-IPS בחלק הגבוה של שוק המסכים הביתיים?לכתבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 1 follower
-
-
כמה יעלה דגם ה-ROG Swift OLED PG27AQDM שסובב ראשים בתערוכת CES עם שילוב של רזולוציית QHD וקצב רענון של 240 הרץ? עכשיו יש תשובה עבור ארה"ב ואירופה - ולא בטוח שתאהבו אותהלכתבה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
- 3 followers
-
-
שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-