עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by commendor,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "LCD 19 זול וטוב

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  2. שלום לכולם עובד כתכנת CNC וכל היום מול המחשב נימאס מהמסך הקיים של אסוס אם חיבור אנלוגי מחפש לשדרג את המסך מפרט המחשב דיי גבוה או שהוא היה גבוה כרטיס מסך הוא 256mb qudro fx 1500 משום מה תמיד חסר לי מקום במסך לתפריטים כרגע המסך הוא 22 רחב יש משהו מומלץ ואם צריך להחליף כרטיס ומסך אז על מה ללכת עדיפות אחד משינהם ולא שניהם ביחד המשך יום נעים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Freeze,

היי, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב שלי, בעיקר בגלל שנמאס לי מה-CRT שיש לי פה בעיקרון, אני מחפש מסך של LG שגודלו כ-22 אינצ' (יכול להיות יותר אם בגבולות המחיר וההיגיון), ושמחירו כ-1250 ש"ח (אפשר גם לגלוש טיפה למעלה). השימושים המרכזיים של המסך יהיו משחקים "כבדים" וסרטים. אגב, כמה שאלות קטנות: הכרטיס מסך שלי הוא ASUS 8800GTS 640MB, ולו יש 2 כניסות DVI. אם המסך שלי תומך ב-1080p, יהיה לי בעיה לראות סרטים באיכות כזאת? באיזה חיבור אני יכול לחבר את המסך לכרטיס? חיבור DVI יכול לתת HDTV? תודה רבה לכל העוזר

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  4. Started by bronco,

איזה כרטיס מסך מומלץ למסכי 24" עבור אינטרנט ווידאו אני לא משחק משחקים אבל חשוב לי איכות תמונה טובה בווידאו ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  5. שלום רציתי לשאול אם יש סיקור על המסך שלי T220 .?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by WHITE_ZOMBIE4,

האם אי ניקוי של המסך מאבק (לא בהכרח על הצג עצמו אלא גם מאחוריו\מעליו (איפה שיש את ה'חורי אוורור') יכולה לגרום לנזק כלשהוא במצטבר?,יש לי המון אבק מאחורי המסך.ולא חסר גם מעליו ואיפה שיש את החורים האלה של האוורור כנראה..אבל אני לא רוצה לנקות שם...הצג עצמו דיי נקי כי אותו אני מנקה אחת לכמה זמן...אבל שאר המסך מלא אבק....מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by zaz,

מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by adir12,

לאחרונה קניתי את המסך שלהלן שמתי לב שהוא ממש חם כשנוגעים בו ואפילו אם מתקרבים למסך מרגישים את החום בפנים רציתי לשאול אם זה נורמלי ואני לא צריך להחליף או משהו.. כמו כן המסך בהיר מאוד, עד כדי כך שזה כואב בעיניים: הבהירות על 40 והנמכתי את הצבעים אבל עדיין.. תודה!

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  9. רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by dorbend,

אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  12. יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  13. שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  14. הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל‏ כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים‏ Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. Started by 3d7,

שלום! אני מעוניין בהמלצה למסך מחשב "19 הכי טוב שיש, בתקציב של עד כ-1,000 ש"ח. כמו-כן, אני צריך גם המלצה לחנות מחשבים אמינה שאפשר לקנות בה את המסך ב-12 תשלומים ומעלה. המחשב מיועד בעיקרון לאינטרנט ואופיס, ומעט משחקים וסרטים (אם בכלל). בשל כך, אני תוהה האם כדאי לקנות מסך רחב או שאולי עדיף מסך רגיל. הערה: למסך מחשב צריכה להיות גם כניסת VGA וגם כניסת DVI. אשמח לקבל המלצות.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by asaf_azar,

ןהאם שווה לקנות אותו 1200 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  19. היה לי מסך שאפשר לחבר אותו לטלוויזיה ולמחשב באותו זמן ופשוט להעביר עם שלט... עכשיו הוא כבר לא עובד לא נדלק. החברה שלו הייתה MAG עכשיו רציתי לדעת אם יש מסך שהוא דומה לו לא משנה לי חברה או סוג רק שיהיה תאפשרות לטלוויזיה ומחשב בו זמנית והתקציב הוא 500-1000 שקל אם אפשר את שם החברה שלו ואת הדגם או קישור לאתר השוואת מחירים כדי שאני יוכל לדעת מאיפה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by daniel89,

אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by shm01,

איך אני מחבר גלקסי s6 למקרן?

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by nanus,

זה מסך דודני אבל מה אתם אומרים עליו http://xataka.com/2007/01/22-monitores-samsung-con-2-ms-de-tiempo-de-respuesta

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. Started by Sopranos,

אז ככה קניתי תמסך הזה לפני יומיים עכשיו אני רוצה לשאול אם יש דרך לשנות צבעים וכל מיני דברים דרך תוכנה ולא רק דרך הכפתורים של המסך? כי הצבעים לא יושבים לי טוב בעין ואחרי חצי שעה במחשב כואבות לי העיינים.. אז מי שיודע אם יש אפשרות כזאות אז זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by ASAF35,

אחרי הדלקה שהמחשב טוען את הוידוס מופיעה מסך שחור ובו חלון של הודעה אתנשן של שינוי רצולוציה ואני לא יכול לעשות כלום אפילו התפריט במחשב לא עובדת

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  25. הצג שיש לי כעת הוא CRT משנת 99 לערך 15 אינץ' (ממצא ארכיאולוגי, שהורס עיניים) השימוש העיקרי שלי בצג הינו לראות סדרות, סרטים וכמובן גלישה הסבירו לי שאולי אצטרך כרטיס מסך חדש? הכרטיס שלי הוא GEFORCE 8400 GS GV-NX84G256HE כן זה לא כרטיס מי יודע מה, אך המחשב כבן שנתיים. וכעת לשלושת הצגים שהם אתחיל בדגם Samsung 2243BW קראתי את הביקורת החמודה של צביקה, תודה רבה לך והצג עושה רושם לא רע כלל המשכתי לחפש עוד פרטים עליו. נאמר עליו שאין לו צבעים "חיים", ויש נקודה לבנה, השחור אינו שחור וכו'... עד כמה זה נכון? האם הוא HD? העולם מתקדם לעבר HD ובלו ריי ולא ארצה להתקע עם מסך "לא שמיש". הסמסונג הבא- T220 קראתי בזאפ עליו ביקורות מאוד טובות. סמסונג T220P לא ידעתי על קי…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.