עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  2. אם כן, באיזה דגם של כרטיס מסך זה, והאם כאשר עוברים למצב הזה, המסך הופך להיות "איטי" יותר בתגובה שלו ? (למשל כשגוללים עמודים בדפדפן וכו')

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום רב אני מעוניין לקנות מסך מחשב 22" חשבתי על ה 2253BW של סמסונג... או LG כלשהו מסדרת W (יבוא במקום 17" CRT) התקציב הוא עד 1000 לכל מסך, שמתי לב שירדו המחירים.. התקציב בהתאם כלומר עדיפות לפחות מ 1K לכל מסך עכשיו יש בעיה כי יש עוד עמדת מחשב שהשולחן בו קטן יותר והישיבה פחות מרווחת ואני לא יודע אם יתאים גם 22" בעמדה הזו (כרגע יש 17" LCD, מתוכנן שדרוג) איך אפשר להחליט בין גדלים 20/22 מבחינת מקום הישיבה? עוד שאלה האם המסכים תומכים ב HD ? או שאין כזה דבר בכלל במסכי מחשב? :s05:

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. שלום חברים כרגע אני עם מסך U2412M, ואני חושב לקנות מסך נוסף, ההתלבטות שלי האם לקנות מסך נוסף של 24 אינץ, באותו תצורה בה אני עובד במשרד, או לקנות מסך 27 ולהשתמש ב 24 הקיים כמסך נוסף. אני נוטה להחליט לקנות 27 על מנת להנות משטח מסך גדול יותר, ורוזולוציה גבוהה יותר, במיוחד במשחקים. יש לציין שכרגע אני עם מחשב ישן, CORE I5 750 , וכרטיס מסך AMD HD7950. 1. האם זה הגיוני ואפשרי לעבוד עם שתי מסכים, הראשי 27 והמשני 24 ? 2. אשמח להמלצה על מסך 27 אינץ, IPS עד 1500 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. Started by Jarhead,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. מסך 19 לעבודה ממושכת מול טקסט - LG 1953TR או SAMSUNG 943B או משהו אחר (1000 שקל) זהו, מה אומרים?

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  7. מיתלבט לגבי מסך lg194wt אם למישהו יש אותו כבר שיכתוב לי בבקשה חוות דעת עליו זה ממש יעזור לי להחליט תודה

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by JUVEnivTUS,

סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by yl111,

הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  11. מה היתרונות של מסך 19 רחב מול מסך 19 רגיל ובאיזה חברה לבחור שתתאים לתקציב. תודה.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by eLado,

החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by tal_p,

אשמח לקבל חו"ד, והאם הייתם קונים שם את המסך 2443BW?? הינה קישור : http://www.newprice.co.il/Product.asp?Pid=3079&Cat2Cat1ID=13&Cat2ID=360&aff=Kama〈=he

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך הזה בשביל סרטים ומשחקים(חשוב גם שיראה צבעים אמיתיים): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3094942 והאם הוא יותר טוב מה Samsung 22" 226WB תודה..

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by jacobra,

1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  19. Started by s_venom,

אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  20. Started by kobbyc,

מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  21. Started by LIOR42,

מחפש המלצה למסך מחשב עד 700 ש"ח 19 אינץ'

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by טל קורקוס,

דגם VH242H חוות דעת לפני קניה : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LswHsbV9DN9vjQxS

23. Started by Black_Citadel,

אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  24. אני צריך ממכם חוות דעת על המסך הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710473, הוא טוב לגלישה,משחקים,סרטים וכו'?. תודה

25. Started by ata01,

אני מעוניין בחוות דעת לגבי מסך SAMSUNG T190P, יתרונות וחסרונות יחסית למסכי 19" אחרים. כמו כן הייתי שמח לשמוע המלצות על מסכי 19" אחרים.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.