עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Kitt0s,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  2. Started by la_pumik,

שלום, כרגע יש מחסור במסכי ה-932B וחנות אחת אמרה לי שיש לה +932B . אתם מכירים את המסך? זה אותו מסך בכלל? לא רוצה לקנות ולהתאכזב.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה

4. Started by ggioragg,

שלום לכולם!!!!!!!!! אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל למשחקים כבדים -סרטים- וחיבור לפליסטיישן 2 האיים הוא מספיק טוב? יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6800 GS series אבקש את חוות דעתכם תודה רבהההההההההה

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  5. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by commendor,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "LCD 19 זול וטוב

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  8. ואיפה אני קונה כבל DVI?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. (השאלה הזו קשורה למסכים דרך קניה ומכירה שלהם; ולא מצאתי פורום מתאים יותר לשאול…) בעבר, אתר HWZone כלל מערכת מכירה, ה-TradeZone, שנמצאה כאן: https://hwzone.co.il/tradezone/ … אבל עכשיו בקישור הזה לא מוצאים דבר. האם ה’טרייד זון’ נסגר סופית? בתקלה זמנית? עבר למקום אחר?

10. Size: 22 LCD Resolution: 1680 x 1050 Pixel: 0.282mm Display colors : 16.7M Response Time: 5ms Contrast: 1:700 Brightness: 300cd/m2 Design Color: Black Silver Monitor size (wXhXd) 524x404x210 Net weight 6.5 kg DVI אחריות: 3 שנים

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by HaVoC_850,

כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  12. Started by BNDor,

לפני יומיים קניתי את המסך הזה ואני ממש מרוצה ממנו רק שברזולוציה 1440 על 900 הכתב קצת קטן, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגדיל את הכתב והכל ואם זה קשור לכרטיס מסך, כרגע יש במחשב שלי ג'יפורס 2 ישן המשמש ככרטיס חלופי, כי הכרטיס החדש שהיה לי נשרף. אם אתם ממליצים לקנות כרטיס חדש? המסך לא משמש למשחקים, תודה.

13. אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  14. יש את ‏CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI‎ מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  15. שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  17. שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.

18. שלום מתלבט בין הדגמים chemei 222h samsung 2043 - יכולות ארגונומיות ואולי גודל יותר מתאים של 20'' דגם אחר של lg שתציעו או asus חשוב לי כיוונון גובה, איכות צפיה ובכוונתי גם להשתמש בו כטלוויזיה - אם בדרך של חיבורים כמו של ה chemei או מסך אחר וכרטיס טלויזיה איכות הצפיה חשובה יותר מהחיבורים שמגיעים עם המסך תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  20. Started by bbvv,

שלום לכולם קניתי מסך מאג "20 לאחר התקנת המסך לא ניתן לכוונו , לא רואים ברור את הרקע והכתב . האם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות . תודה מראש רובים

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by רואי,

שלום לכולם, קניתי את המסך הנ"ל ובאתי לחבר אותו למחשב והוא התחיל להציג שלג ורוד כזה את כל התצוגה משובשת ומרצדת. ניסיתי לחבר גם בDVI וגם בVGA אך המצב היה דומה בשניהם. לאחר מכן חיברתי אותו למחשב אחר והוא עבד מצויין. ניסיתי שוב לחבר אותו למחשב שלי והמסך הציג הודעה שהוא מחפש את המחשב (לא זוכר בדיוק את הנוסח שלה, אבל זו הודעה מהמסך ולא מהמחשב). מה אפשר לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  23. מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  24. Started by Liran3331,

כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  25. Started by cooper,

אני מעוניין במסך דק לא משנה 17" או"15 לשימוש משרדי .שיהיה זול וטוב התקציב :עד 900ש"ח ,לצערי אין לי שום מושג בתחום : אשמח לקבל קישורים לדגמים וחנויות זולות

דיונים חדשים בפורומים