מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 32 אינץ בעלות של עד 5000 ש"ח יש מבצע עכשיו על טלויזיות Hisense דגם: LCD3233EU מישהו שמע על ביקורות או יודע משהו על הטלויזיה ויכול לתת המלצות?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
היי האם זה מסך איכותי?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש את CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
1.LG 2252TQ. 2. סמסונג 2253BW. 3. אסוס VW222U. LG 2242T .4 כל הנ''ל מופיעים כאן. תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, מתעניין במסך מחשב שטוח. 19 אינטש. לא רחב. עבור משחקים,אינטרנט אופיס וכו. מחיר עד 1600 ש"ח גג. תודה.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
-
ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת לגבי מסך SAMSUNG T190P, יתרונות וחסרונות יחסית למסכי 19" אחרים. כמו כן הייתי שמח לשמוע המלצות על מסכי 19" אחרים.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
יש כל מיני סוגים, נקבה\נקבה, זכר\נקבה כך שאני לא בטוח. 10x
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-