עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Karos,

המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by chenapil,

מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  3. Started by daniel89,

אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by primo,

טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by Jarhead,

שלום, יש לי בעיה מעצבנת ב- VP930 שקניתי לא מזמן. לפעמים כשאני רואה סרט מדי פעם המסך ניהיה בוהק(אני מסוגל לראות אור לבן בהיר הבהוק על גבי השוליים השחורים של הסרט). רואים את התמונה מצוין וחוץ מזה אין בכלל בעיות אבל העניין הזה לא נעלם וחוזר על עצמו. למי שנתקל בבעיה דומה ב-VP930 בבקשה שיעזור לי לסדר את זה.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  6. השאלה בכותרת.. אני חשבתי על הDELL 2007FP... איך הוא?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. האם מישהו יש לו נסיון עם זה ויכול להמליץ לי על מתקן תלייה למסך כזה? ומאיפה ניתן לקנות? (אני מירושלים אז עדיף אם יש שיהיה מירושלים?) האם יש איזה שם לסוג של התלייה של זה ? פעם שמעתי VERSA 100 או משהו כזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. Started by jacobra,

1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  9. Started by Xvertigo,

אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה! אגב, מצטער על הכפילות, לא שמתי לב שיש תת קטגוריה של LCD

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  11. למסך LCD עם כניסות DVI וגם VGA האם ביציאה מהמחשב בכרטיס שיש VGA יש טעם להרכיב מתאם מ VGA ל- DVI שכך יתחבר למסך בכניסת הDVI האם זה יתרום משהו לאיכות התמונה או שזה יהיה רק מחבר פיזי לחיבור הכבל , או שעדיף רק את כבל ה ה VGA מה יהיה בכי טוב ? מה דעתכם

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  12. רוצה לנצל את ההזדמנות שאני בארה"ב להחליף את המסך CRT שלי.... מה שחשוב לי בעיקר זה איכות בהצגת סרטים וזוית צפיה טובה מהצד. תודה דותן

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by player_1,

איך המסך הזה? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-e2407wfp.htm

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by itaiprz,

חברה מצאתי כמה דברים תיראו http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1JXDC1FDF ואת זה שזה עולה 990 http://www.chimei.com.tw/en/product_list.asp?mainclassid=4&subclassid=10&model_no=37 מksp ויש את זה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1DILM2201Wkvkv אני יותר מתכנן על השני ניראה לי דיל טוב אמה אתם אומרים. המחשב לסרטים וסדרות נטו לא ליותר

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Shiker,

רכשתי מסך חדש 931BF חיברתי בקלות והתקנתי את כל מה שצריך. יש לי בעייה אחת !, התוכנה שאני אמור לכוון איתה אתהבהירות וכו' ששמה MAGICTUNE עושה לי בעיות, אחרי שאני עובד איתה 3 דקות ומשנה הגדרות, בזמן השימוש המחשב שלי נתקע...זו פעם חמישית שאני עושה ריסט, התעצבנתי כבר! יש הצעות ? למישהו עוד קרה?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  18. שלום. רציתי לדעת אם כל המסכים מדגם הנ"ל מגיעים בשילוב צבעים מזעזע כזה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  20. הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל‏ כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות‏ DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים‏ Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים‏ CoolerMaster …

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  21. שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  22. Started by Ruya,

שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  24. Started by carpedm,

ניסיתי לאתר מסך טוב יותר מהסטנדרט (יותר טוב ממסך עם פנאל TN) מטרה חוץ מהדברים הרגילים גם עיצוב גראפי. על איזה מסך אתם ממליצים ומה העלות (כמובן שהשאיפה שהעלות תהיה הנמוכה ביותר האפשרית להשגת מסך טוב) עד כה המליצו על ה dell 2007fp שכמעט ולא ניתן להשגה בארץ (אם בכלל), בהנחה שהמסך הזה לא זמין מה המסך הבא אחריו ומה העלות.. או במילים אחרות האם יש לי מה לחפש מסך כזה או שהעלות שלו כבר הופכת אותו ללא שווה ועדיף לי להשאר עם ה CRT שלי. מבחינת המסך העדפות ללא רחב (מטרה שטח עבודה מקסימלי) למרות שאני צופה בסרטים נראה לי שאין באמת צורך במסך רחב מבחינת הגודל ''20 - ''22

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים