מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מסך מחשב 17" של SAMSUNG SYNCMASTER הסיבה שרשמתי 20" / 22" היא משום אני לא בטוח שהכרטיס מסך שלי (8600GT 512) ישרוד 22" על הגדרות גבוהות. יש לי אפשרות לקנות כרטיס מסך חדש - Radeon ATI HD4670 512MB GDDR3, האם זה יעשה את ההבדל מהכרטיס מסך הקודם על מסך 22" ? או שזה יהיה שולי ? לפי חיפוש קצר בגוגל ראיתי benchmarks של הכרטיס שאני רוצה לקנות והם דיי גבוהים יחסית לכרטיס מסך הנוכחי שלי. מכיוון שיש לי ניסיון עם SAMSUNG, כרגע אני שם עין על SAMSUNG T200 ו SAMSUNG SYNCMASTER T220. [ למרות שהמסך מחשב הנוכחי עשה לי קצת בעיות עם הלבן בפוטושופ.. הצבעים לא הוצגו כמו שצריך.. אבל אני מניח שזה בגלל ששיחקתי עם ההגדרות ] תודה רבה מראש, אורן.
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אז ככה הזמנתי את ה- T220 ב- 900 שקל אחרי שה- 17" המיושן שלי בן ה- 9-10 של מאג הלך לעולמו ראו בו כל כך טוב יותר מכל מסך שראיתי עד היום ממש נקי ואיכותי :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ בכל מקרה לא הבנתי אם יש בו הגרלת פאנלים או לא ?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
DVI רצוי מחכה להצעות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
האתר אמנם בדנית אך אפשר להבין מכניסים את שם היצרן והדגם והנתונים עולים www.flatpanels.DK[br]פורסם בתאריך: 8.04.2009 בשעה 16:14:33 לעבור באתר לשפה האנגלית ולהכנס ל panel search tool
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך גיימינג עד 1,000 ש"ח, גודל בין 22 ל-27 אינץ'. גמיש לגבי החנות, באזור המרכז (עדיפות לתל אביב אבל לא חובה). אין לי העדפה לגבי חנות או יצרן ספציפי, העיקר הכי טוב שאפשר להוציא מהתקציב. כרטיס המסך שלי הוא 3060TI, אני בעיקר משחק MMO/FPS (כמו Escape From Tarkov) אם זה משנה. תודה רבה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD שגובהו לא יעלה על 41 ס"מ ! לפי הבנתי זה יוצא 17" אבל אני לא סגור... (הוא לא ייכנס במדף שאני מעוניין לשים אותו מעבר לאורך הזה...) עד 1200 ש"ח וקצת יותר, אם יש הבדלי איכיות בהפרשי מחירים קטנים... למשחקים,ולעבודה רגילה על המחשב... אני לא מחפש את הטוב ביותר אבל , מסך כזה שאם אני ארצה להתקין משחק חדש אז אני אראה אותו כמו שצריך..... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה למסך שייועד לקריאה ברובו, ממש לא למשחקים. ראיית סרטים, גלישה וזהו. רצוי שתהיה לו אופציה לפיבוט תודה מראש g0vner_t.s.y
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר הרבה התלבטיות החלטתי לקנות benq fp93gx. ואני חושב אולי להעדיף מסך אחר עם pivot, כי משתמש הרבה באינטרנט ואופיס. האם יש מסך מומלץ שיש לו pivot בסכום עד 1200 ש"ח? או שכדאי להשאר עם הבחירה הראשונה שלי וללכת על fp93gx? תודה.
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו מכיר אותו האם הוא טוב לעבודה סטנדרטית משחקים סטנדרטיים כגון fifa need for speed,call of duty תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
היי, אני משתמש במסך M32U כבר מספר חודשים ולפני מספר ימים רכשתי מסך נוסף שהוא M32Q. כשאני מחבר את שני המסכים למחשב הנייד שלי אני רואה שה-M32U יכול לעבוד בקצב 144 הרץ שלו ברזולוציה 4K אבל המסך השני מגיע רק עד 720p בקצב 60 הרץ. חשבתי שיש כאן בעיה של רוחב פס או מאמץ על המחשב (אין כרטיס מסך נוסף והכל זה על האינטל גרפיקס) אז הורדתי את ה-M32U ל-60 הרץ ב-1440 אבל לא היה שינוי, גם ב-1080/60 לא היה שיפור עם המסך השני. המסכים מחוברים לדונגל ואני מחבר אותו למחשב עם USB-C. מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני פותר אותה? אציין שבעבודה אני מתחבר לשני מסכי 4K/60 עם דונגל USB-C זהה ואין שום בעיה.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מחפש לקנות 2 מסכים 19" LCD - לעבודה. גרפיקה ותלת מימד. 1600-1700 ש"ח למסך. שהגרפיקה תהיה כמה שיותר קרובה למציאות. חדות וגוונים טובים. המליצו לי על סמסונג 931BF שיש לו 1:2000 ניגודיות. מישהו עובד איתו? בגרפיקה.? יש המלצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-