עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  2. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by sbarbz,

בס"ד שלום לכולם.. לאחר ששאלתי וביקשתי ביקורות כאן על המסך וצפיתי וקיבלתי בכל מני סרטונים ועוד בכל מקרה החלטתי לקנות את המסך לבסוף לא ממש הבנתי כמה דברים די פשוטים אני חושב: 1. נכון יש את ה-multiscreen יש אפשרות של הטלויזיה והמחשב ביחד? 2. בטלויזיה..יש אפשרות לשנות את הערוצים? אחרי שכיוונתי למשל ערוץ 2 זה 16 10 זה 6 כל מני כאלו, אני יכול לשנות את 16 ל22 לדוגמא ? תודה רבה לכולכם

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  6. Started by guySch,

אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  7. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  8. אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  9. Started by shlosi,
    • 0 תגובות
    • 767 צפיות
  10. הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. Started by ed@15,

והאם ההבדל משמעותי בכלל? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by PrefaceAlumni,

והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.

13. תכננתי להזמין היום את המחשב אך המסך מגביל אותי, לא מצאתי פתרון בשבילו. בהתחלה חשבתי על ה1919S של LG או על L1953.. אבל אין להם חיבור DVI. חשבתי על הL1953TR.. האם הוא בסדר? איזה עוד אופציות יש? המליצו לי על VP930 אבל הוא יקר מידי. אם לא תהיה אופציה אחרת אני כנראה אזמין אותו מחנות אחרת, אבל אני מעוניין לשמור אותו כאופציה אחרונה, רק אם אין אפשרויות אחרות.. יש משהו? אני משחק, עורך וידאו מתחיל, אינטרנט וכו'. החנות היא TMS. אני ממש ממש מעדיף להזמין הכל מאותו מקום.. תודה! עריכה: אולי 931C של סמסונג? עריכה 2: לא משנה. התרד חסר טעם מעכשיו. החלטתי לקחת את הVP930 בכל מקרה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  14. Started by israel44321,

אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  15. Started by chani2007,

שלום לכולם רכשתי מסך 22(LG (W2261V בשעה טובה היום התעוררה לי בעייה ואין לי מושג - גם לאחר ניסיונות מרובים איך לפתור אותה ... מה שקורה הוא - שאם המסך לא נמצא על רזולוציה מקסימלית הוא מורח לי את כל הנצפה על המסך (בצורה מאוזנת) וזה בלתי אפשרי לצפייה ! מה עושים? איך מכוונים את המסך? זקוקה נואשת לעזרתכם ! תודה חן

• 5 תגובות
    • 767 צפיות
  16. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 767 צפיות
  17. Started by Black_Citadel,

יש עליו מבצע בנועה... אני שוקל לקנות אותו, האם יש אופציות עדיפות באותו טווח מחירים (1900-2000) ? תודה רבה. למטרות משחקים, סרטים ועבודה שוטפת.

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  18. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by mor_shalev,

איזה רזולוציה אני יכול לשים לו כדי שסרטים או משחקים לא יראו מרוחים כאלה..? ב 1280X768 הכל נראה מרוח... http://www.samsung.com/nz/consumer/detail/features.do?group=computerperipherals&type=monitor&subtype=lcdmonitor&model_cd=LS19MEWSFV/XSA

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  20. Started by jukuho,

מבקשת חוות דעת למסך מחשב Proview 22" LCD Monitor FP2230W תודה

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  21. Started by Swed,

אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by commendor,

מישהו יכול להמליץ לי על מסך "LCD 19 זול וטוב

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  23. Started by Oranili,

אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  24. שלום, עד לפני שבוע היה ברשותי VS VP930,אבל לפני שבוע המסך נשרף כתוצאה מהפסקת חשמל. האחריות נגמרה ככה שכנראה נדפקתי. את הVP 930 השגתי ב1300 ש"ח מדודה שלי שעבדה באומניטק. אני מאמין שכבר אי אפשר להשיג את הדגם הזה,אז אני מחפש תחליף ראוי למסך ברמה הזאת בתקציב של עד 1300 ש"ח(עדיין לא סגור בקשר לתקציב) פאנל VA אני בטח לא ישיג בתקציב הזה,אבל לפחות שיהיה למסך החדש אפשרויות הטיה כמו לVP 930.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  25. אני די חדש בעסק ואני לא ויודע מה עדיף למשחקים כמו Crysis וCOD4 האם עדיף ה22' הרחב או 19' המרובע?

• 3 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.