עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לחברי הפורום הנכבדים אני עומד לפני רכישת מערכת מחשב חדשה לגמרי , כניראה באייבורי , לא בטוח ( אשמח לשמוע דעתכם ) המערכת כוללת כבר מעבד 8400E וכרטיס מסך GEFORCE 8600GT 512 MB . אני מתלבט לגבי המסך. הצרכים שלי הם משרדיים אולם עמוסים ( אופיס , אינטרנט , סקייפים , שיחות ועידה אינטרנט ועוד ) , הרצת סולדיוורקס לתיכנון מכני , ובעולם המשחקים אליו אין לי זמן רב לצערי אני מסתפק בסימולטור טיסה של מיקרוסופט X , ומרוצי מכוניות NEED מענינים . ההתלבטות הראשונה שלי היא האם ללכת על מסך 22 רחב , מן הסתם , או 19 רגיל ? במסכי ה- 22 התרשמתי מ- DELL 2208 ULTAR SHARP , שש לו פנל נחמד מהירות 5-MS , קונרסט 1:1000 סטטי , 1:300 , וסטנד מעולה כולל עליה וירידה וPIVOT . המסך השני מנו התרשמת…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by devek,

המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by erezpp,

מספר שאלות של מתחיל, אני מעוניין לרכוש את ה DELL 2408WFP משום שאני רוכש מסך אחת ל 5 שנים ואז את ההכי טוב. שאלותי: 1. האם זה המסך הכי טוב היום בגדלים 22-24 אינטש? 2. רוב הזמן אני אשתמש בו כמסך מחשב (גלישה ואופיס) אך אני מעוניין להשתמש בו מעט (כשעה ביום) גם כמסך טלוויזיה המחובר לממיר של יס - כיצד אני מבצע חיבור זה ואיך אני עובר מתצורת מסך מחשב לממיר ולהיפך. 3. כיום אין לי כרטיס מסך אלא אני משתמש במה שבא עם לוח האם. האם ואיזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש? 4. מה אתם ממליצים לרכוש כמערכת סאונד (בתקציב של כמה מאות ש"ח) תודה מראש על עזרתכם הנדיבה, ארז

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  4. שלום רב אני מעוניין לקנות מסך מחשב 22" חשבתי על ה 2253BW של סמסונג... או LG כלשהו מסדרת W (יבוא במקום 17" CRT) התקציב הוא עד 1000 לכל מסך, שמתי לב שירדו המחירים.. התקציב בהתאם כלומר עדיפות לפחות מ 1K לכל מסך עכשיו יש בעיה כי יש עוד עמדת מחשב שהשולחן בו קטן יותר והישיבה פחות מרווחת ואני לא יודע אם יתאים גם 22" בעמדה הזו (כרגע יש 17" LCD, מתוכנן שדרוג) איך אפשר להחליט בין גדלים 20/22 מבחינת מקום הישיבה? עוד שאלה האם המסכים תומכים ב HD ? או שאין כזה דבר בכלל במסכי מחשב? :s05:

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  5. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. Started by falxori,

שלום. אני מחפש מסך 20-22. השימוש העיקרי יהיה בעיקר משרדי ואינטרנט (כרטיס מסך onboard). התקציב הוא בערך$300 שזה כמו בערך 2000 שח בארץ (אני קונה אותו בארה"ב) חפשתי 20" עם פאנל נורמלי אבל חוץ מהדל 2007 שלא בנמצא כל השאר כבר עוברים את ה 400$. - יש עוד 20" לא TN שאני מפספס? - אם כבר תקועים עם TN, אז כבר אפשר לעלות ל 22" בהנחה שהכרטיס מסך לא יהווה בעיה אז מי מאלה עדיף (הדגמים שבדר"כ מומלצים כאן שונים טיפה במבפר הדגם): [sAMSUNG 2253BW http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001268 ASUS VW222U http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236028 SAMSUNG 2243BWX http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001254 אם יש המלצה אחרת, סבבה תוד…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

הי חברה מסך רחב בעיקר לסרטים. עדיף בפחות מאלף אבל אפשר עד איזה 1200 במקרה שיש הבדל ממש ממש גדול. ושאלה: מה קרה ל VP930? למה אין אותו בשום אתר יותר?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by Aviadrose,

אני מחפש לקנות מסך מחשב למקבוק פרו שלי (2017) יש לי מתאם hdmi ככה שמבחינת חיבורים אני פחות מוטרד. עד היום עבדתי במשרד עם שני מסכי 24 אינץ ואני רוצה לקנות מסך אחד של 27 אינץ׳ בשאיפה שייתן את המענה בגודלו לשני מסכים. הצרכים שלי הם כמעט רק משרדיים בלבד, עריכה קטנה פה ושם, אבל אני לא גיימר ולא צופה בסרטים מהמחשב. עם זאת אני יושב מול המחשב מלא, אז אני צריך מסך טוב (אגב כדי ללכת על קעור?) אחרי בירור קטן שעשיתי אני מאמין שאין סיבה להוציא יותר מ1000 ש"ח על המסך, אבל אני פתוח לכל סוגי ההמלצות יש לי נטיה ללכת על דל p2719h אבל פתוח לכל המלצה (גם כזאת שתגיד שאני יכול לחסוך ולקנות מסך יותר זול שאינו פחות טוב) אני מעדיף משהו מהרשימה הזאת של קיי אס פי סת…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  9. Size: 22 LCD Resolution: 1680 x 1050 Pixel: 0.282mm Display colors : 16.7M Response Time: 5ms Contrast: 1:700 Brightness: 300cd/m2 Design Color: Black Silver Monitor size (wXhXd) 524x404x210 Net weight 6.5 kg DVI אחריות: 3 שנים

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  10. ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  12. Started by emmanuel,

שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by xlSnaK,

אני צריך מסך חדש עד 1000 שקל וכמה שיותר גדול יותר טוב D: המפרט של המחשב ATI HD5670 512MB 3G RAM Pentium D 3.00HGZ ועכשיו יש לי מסך 17 אינצ' של ACER תודה D:

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים

16. Started by ExploiT,

שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by izikd,

שלום רב, בבית יש לי 2 מסכי 19" (לא Wide) שאני עובד איתם כבר כמה שנים. כרגע אני רוצה לקנות מסך נוסף למקום אחר, וההתלבטות העיקרית שלי היא האם 19" או 22"? וההתלבטות שלי היא בעצם כי 22" הוא בעצם באותו הגובה כמו 19", רק פשוט רחב יותר. טקסט ארוך יותר 22" לא יציג לי, וטקסט רחב הוא ממילא לא כ"כ רלוונטי (כי רוב האתרים הם צרים). והשימוש שאני רוצה בו כאפשרי אך לא נוח הוא לשים חלון לצד חלון - ושוב, אני לא רואה בזה משהו נוח. אז הייתי רוצה לשמוע חוויות שלכם משימוש ב2 הגדלים הללו. בנוסף אציין שהשימוש שלי הוא לצורכי: אינטרנט, מסמכים, תכנות מאסיבי. בתודה, איציק.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  19. שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. שאפר לבוא ולהתרשם? (מסכים כגון דל 2709W/3008W, איזו ,LG W3000 ,HSX27/30)

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  22. כנ"ל לגבי חיבורים אחרים לממיר?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  23. Started by טל קורקוס,

דגם VH242H חוות דעת לפני קניה : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LswHsbV9DN9vjQxS

24. Started by Radeon38,

עם כל כך הרבה טכנולוגיות ומיגוון אני כבר איבדתי מזמן את הצפון בהתחלה דיברו על TN ועל I-IPS והיום הכל כמעט TN ומחירים של ה TN ברצפה וה IPS יקר מאד. אני צריך מסך שני.אז מה עושים.ראיתי את חסרונות ה TN בצפיה אבל התרגלתי - רכישה זו היתה פשרה כי ה 2007FP היה יקר יותר. כרגע יש לי את ה 228 של דל.נכון להיום אפשר לרכוש CRT איכותי ב200 300 שקל אבל השאלה האם זה כדאי? כי מסך TN שני אני לא רוצה. ראיתי במיקרה את הנק 221W אבל עוד לא ראיתי אותו בארץ ועוד לא שמעתי חוויות שימוש מאף אחד עליו. http://www.technolog.co.il/2008/10/26/1279 הנה הקישור. אשמח לדעות וליעוץ כי אני ממש מבולבל.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  25. אני צריך ממכם חוות דעת על המסך הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710473, הוא טוב לגלישה,משחקים,סרטים וכו'?. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.