מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
כל פעם שאני רואה סרט יש קוביות במהלך הסרט וזה מציקק אני לא יודע מה לעשות יש לי כרטיס מסך 5200FX לאבא שלי יש 931C גם של סמסונג ואותו דבר קוביות לא יודע מה לעשות כבר ויש לו כרטיס מסך 7300GT בבקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני צריך חיזוקיים חיוביים ...כמה יש פה ,שכן מרוצים מהמסך ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות אותו? או שיש מסכי 22" בתקציב דומה יותר טוובים (1500-2000 ש"ח) ומי נותן עליו אחריות בארץ? ניב
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 24" (כנראה של DELL אלא אם מישהו יכול להמליץ לי על משהו יותר טוב). הבנתי שסרטים \ סדרות באיכות רגילה לא רואים טוב, עד כמה העניין גרוע? אני רואה הרבה אנימות (שהרזולוציה שלהם היא בדרך כלל רגילה), האם אני ארגיש ירידה באיכות באופן משמעותי? יש דרך לסדר את זה? כמו כן רציתי לדעת אם הולכת להיות ירידה במחירי הLCD, המחשב החדש הולך להיקנות לקראת סוף יולי (אחרי ירידת המחירים) ואם לא מתוכננת ירידת מחירים אני שוקל לקנות את המסך עכשיו. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר לאינטרנט וקצת משחקים פה ושם. לא מתוכננת עליו עבודה גרפית ככה שאני לא צריך מסך מקצועי. שניהם בערך באותו מחיר כך שהשאלה איזה מבינהם עדיף? למישהו יש ניסיון עם המסכים האלה? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך, יכול להשיג אותו במחיר טוב...? benq בכלליות חברה טובה ואמינה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מסך ואני רוצה אותו בעיקר בשביל משחקים ואינטרנט אני מעדיף מנועה או פנדה או באג חשבתי בסיבות האלף אבל אפשר הכי הרבה 1200 מה עם אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=16270 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2208&products_id=15214 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=445&scat=220&tcat=
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קראתי את כל מה שיש לחברים בפורום להגיד עליו, אני בעיקר גולש באינטרנט מפתח ועובד בPHOTOSHOP. מה שמושך אותי זה הגודל, 22 אינץ זה מעולה. אני תמיד יושב מול המסך אז זוויות צפיה לא מעניינות אותי. עכשיו לשאלה - האם לקנות אותו או לקחת את ה 20 אינץ הפופולרי?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בתחום של מסכים דקים ואני מחפש מסך דק LCD בשביל סרטים ומשחקים בעיקר התקציב יכול להיות עד 1200 שקל אבל אם ממש ישתלם להוסיף עוד קצת אז אין בעיה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לא למשחקים. בעיקר לשימושים רגילים ועריכת וידאו בסיסית. על איזה מסך אתם ממליצים: 1. LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI SAMSUNG 203B 20'' LCD 8ms DVI .2 הראשון נחשב יותר טוב, אבל השני יותר גדול. לשניהם DVI ואני לא יודע אם המהירות קריטית . מה אתם אומרים. שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך lcd 17 אינץ, עד 1200 שקל, בלי חריגות, ישמש בעיקר, לקריאה, צפייה בסרטים, תכנות, לא משחקים.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני דיי בדילמה, אני רוצה לקנות מסך 22, שאוכל להנות מהגודל אבל מפחד להתבאס מהזוויות אחריי שאני אשקיע כלכך הרבה כסף, האפשרות האחרת היא לקחת מסך 20'' בינוני ולהרגיש ירידה בביצועים במשחקים אחריי מסך הCRT שלי (שנחשב דיי איכות, האמת) מה אתם אומרים יש מסך איכותי בתקציב או להמשיך לחסוך ל2007wfp? ד"א מה עם הSP2008WFPוDell ? הוא נכנס בול בתקציב ושמעתי שטוב למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הנה מה שזה כותב שאני מדליק מייפל או כול משחק אחר: OUT OF FREQUENCY: HF 166.1 Khz VF 240.0 Hz OPERATING FREQUENCY: HF 30-70 Khz VF 50-160 Hz POWER MANGMENT 17 SEC(זמן עד שנכבה) ועכשיו שאני גולש באינטרנט המצב הוא ככה: HF 48.3 Khz VF 60.0 Hz כרטיס המסך הוא מסדרת GeForce 2 לא מוצא תדגם המדויק,מייפל או משחקים אחרים עבדו איתו פעם,קצב ריענון המסך הוא 60 Hz עזרה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אין תקציב ספציצי אני אראה לפי התגובות מה כדאי שימוש עיקרי סרטים!!!! משני משחקים וגלישה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. הנני שוקל רכישת מסך מחשב חדש. בדגם הנשקל הינו הנ"ל,הייתי מעונין לקבל חוות דעת או אילו הצעות ישנם. שימושים הם בעיקר למשחקים+אפשרות הצפייה בתכני HD. כ. מסך מדובר הינו 4870 ג'יגה. האם הכרטיס הנ"ל יחזיק את המערכת? ומה דעתכם על המסך. חשוב לציין כי זהו הסכום המקסימלי מבחינת הוצאה. תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מסך מחשב 22" חשבתי על ה 2253BW של סמסונג... או LG כלשהו מסדרת W (יבוא במקום 17" CRT) התקציב הוא עד 1000 לכל מסך, שמתי לב שירדו המחירים.. התקציב בהתאם כלומר עדיפות לפחות מ 1K לכל מסך עכשיו יש בעיה כי יש עוד עמדת מחשב שהשולחן בו קטן יותר והישיבה פחות מרווחת ואני לא יודע אם יתאים גם 22" בעמדה הזו (כרגע יש 17" LCD, מתוכנן שדרוג) איך אפשר להחליט בין גדלים 20/22 מבחינת מקום הישיבה? עוד שאלה האם המסכים תומכים ב HD ? או שאין כזה דבר בכלל במסכי מחשב? :s05:
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-