מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
הי, צריכה את עזרתכם לבחירת מסך מחשב טוב בגודל 22-24 אינץ שישמש בהתחלה בעיקר לצפייה בכבלים וDVD ובהמשך יצורף מחשב. המסך לחדר ילדים ואמור לשבת על ספרייה ומיועד בעיקר לצפייה בטלויזיה ובעתיד למשחקים ומעט גלישה הפרמטרים שחשובים לי: 1. איכות צפייה טובה כטלויזיה 2. גובה כולל מעמד - עד 42 ס"מ 3.תקציב עד 1500 שח עשיתי קצת סקר שוק לגבי מחשביזיה כי זה היה נראה שעונה לצרכים שלי ,אחר כך הגעתי למסקנה שכבר עדיף להשקיע במסך טוב עם חיבור לממיר HD האם המסקנה שלי נכונה?(יש מעט מאוד דגמים של מחשביזיות) ואם עדיף מסך, אנא המליצו לי על מסכים טובים שעונים לדרישות שלי .אני מעוניינת לקנות ממש בימים הקרובים. או שאולי במחשבה נוספת עדיף טלויזיה LCD 24 שתתחבר למחשב ? אני מאוד מבולבלת , אש…
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 שלא תומך בחיבור DVI אם אני מחבר בכרטיס גרפי ממיר מ DVI ל- D-SUB במסך זה נותן יותר בהירות וחדות או שאין תועלת ולהשאר על ה D-SUB?
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
-
אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך מחשב חדש. אחרי כמה בדיקות מצאתי את עצמי מתלבט בין 2 מסכי המחשב האלה: Samsung C24FG70FQM (פאנל VA) Samsung S24F350FH (פאנל PLS) אני אספר לכם על הצרכים שלי בשביל הבנה טובה יותר. אני סטודנט שיושב שעות מול המחשב, בין אם זה משחקי רשת (כמו Overwatch וכדומה), גלישה, עבודות, עבודה מול פוטושופ וכדומה. אני מעביר את רובו של היום מול המחשב. אני לא מחפש עכשיו את המסך המושלם לגיימינג, כי זה לא שאני משתתף בתחרויות וכדומה שאני צריך את הביצועים הללו, אבל אני כן רוצה מסך "לייט גיימינג" (שיתן את העבודה לגיימר הממוצע). יש הבדל של פי 3 במחיר בין המסכים. השאלה שלי אם ההבדל באמת מוצדק מבחינת המסך עצמו. העניין של…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לפני כחודש, או אם להיות יותר מדוייקים ב 13 לאוגוסט נרכש על ידי מחשב לאחותי מ סקייפיסי. יחד עם המחשב נרכש מסך LCD של LG דגם FLATRON L1753TR 17". היום שמתי לב (במקרה הייתי צריך להתקין לה משהוא) שיש נקודה אדומה שתמיד אדומה (גם כאשר המחשב עולה על הרקע השחור של DOS), סליחה היא יותר וורודה כזאתי מתקרבת לאדום,ואני חושב שזה יכול להיות פיקסל מת. כמובן שהוא היה יכול "למות" לפני זה פשוט אחותי לא שמה לב כי היא לא ממש מבינה בזה. בכל מקרה כמו שאמרתי עוד לא עבר אפילו חודש וכמובן יש לי אחריות 36 חודשים על המסך. האם הם יסכימו להחליף את הסמך? תודה רבה מראש. ד"א יש לציין שעל רקעים מסויימים הוא מתנהג כרגיל, לדוגמא אם נעביר עליו את סימן העכבר הוא לא יבלוט וישתלב עם צבע העכבר (לבן).
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
חג שמח וכולם : אחרי הרבה מאוד חיפושים מצאתי 2 מסכים שאני מתלבט בנהם ואני רוצה חוות דעת על שנהים מי שמכיר או שיודע ושאני יקח את הכי טוב מבנהם אז ככה הLG- LG LCD 22 W2284F 30000:1 ליניק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33707 SAMSUNG-LCD דק 22 אינטש samsung T220 לינק לאתר-http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=463&PID=33154 ככל מידע בנושא יתקבל בברכהה חג שמח ושנה מעולה
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מישהו מכיר מרכזי תצוגה או/ו אתרים.. מה העלות של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי מעל לחודש שאני מחפש את המסך בכל החנויות ברשת הוא אינו במלאי מישהו יודע על חנות באיזור השפלה-דרום שמחזיקה את המסך במלאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסך... ההתלבטות שלי היא בגודל, אני משתמש הרבה במחשב ומפחד שילכו לי העיניים... אני מתלבט אם להביא מסך של 22 אינץ' כי אני רואה הרבה סרטים.... אבל אני מפחד שיהיה גדול מדי לשימוש ארוך וממושך... (יש מסכים של 21-20 ?) אני גולש המון באינטרנט ומשחק מדי פעם... הייתי רוצה שהמסך יהיה 4:3 ושיהיה לו אפשרות כוונון כלפי מעלה ומטה... מישהו יכול להמליץ לי על מסך באיזור ה 1200 ש"ח פלוס מינוס ? כרגע יש לי את LG 17 אינץ'... ואני מרוצה מהמסך מאוד מאוד ויש לי אותו מזמן... אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך טוב אני אשמח... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך 22 אינצ' עד סכום של 800 ש"ח השימוש - אינטרנט סרטים וכו' מה שחשוב שיהיו לו כניסות usb ועדיפות (אם עדיין יש היום בשוק) למסך עם מצלימה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
יש לי מסך עם יחס 16:9 ומסך עם יחס 4:3 ואני רוצה להגדיר אותם לתצוגה אופקית, אבל אז המסך הרחב יותר נראה מרוח ואילו המסך השני בסדר גמור. האם יש דרך לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
יצרניות הפאנלים המובילות בשוק מכינות דגמים חדשים, אשר יהיו גדולים, רחבים וקעורים עוד יותר מבעבר שוק מסכי המחשב נשלט כיום על ידי שלוש יצרניות עיקריות אשר מספקות את הפאנלים שלהן לשאר האחרונות: LG, סמסונג ו-AU Optronics. הפאנל הוא החלק העיקרי במבנה המסך, הקובע את האיכות על פי צבעים, זוויות צפיה וכמובן הגודל מול הרזולוציה (צפיפות פיקסלים). האתר TFT Centralחושף מה יש לשלושה האלו להציע לנו בזמן הקרוב. נתחיל מסמסונג, שעל השולחן שלה כבר נמצא פאנל קעור ברזולוציה של 2,560×1,440 פיקסלים (ידוע גם כ-QHD) בגודל של 31.5 אינץ' אשר צפוי לקרוץ לשוק הגיימינג בשל תדר רענון של 144 הרץ והוא צפוי להגיע אל השוק באמצע השנה. הפאנלים המעניינים יותר הינם פאנל 31.5 אינץ' נוסף, אך ברזולוציה …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מחפש מסך גיימינג בין 24-27 אינץ במחיר של 1700 לפחות חייב להיות 144Hz רזולוציה של 1080P אם יש יותר בתקציב אני אשמח חיפשתי שעות ולא מצאתי משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למסך LCD בגודל 17 אינטש במחיר של עד 1000 שקל. הוא הולך לשמש לעבודה משרדית בלבד! לא למשחקים\סרטים..רק אינטרנט ואופיס.. תודה. עריכה: מה אתם חושבים על המסך של CMV שמוגרים בKSP ב960 שקל?
-
- 1 תגובה
- 976 צפיות
-
-
ראיתי את הסרטון הזה ושמתי לב שיש ממש מריחה. מה יש לכם להגיב על כך? מישהו יכול בבקשה לבדוק על ה 2209WA שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
בזמנו ביקשתי המלצות למסך איכותי בגודל 19 או 20 אינט'ש, ואכן הומלץ לי ה-דל 2007WFP, וכן 2007FP , לצערי שניהם לא נמצאים בשוק ולא ניתן להשיגם. בקשתי המלצה למסך הכי איכותי שניתן להשיג במסגרת התקציב, גימיקים לא מענינים אותי (רמקולים, וכו), חשוב איכות (לא פחות מפנל IPS ), צבעים כמו שצריך, בקיצור אולי 2007WFP מקבילי מחברה אחרת, אגב לא חייב להיות רחב מכוון והשימושים הם:אינטרנט, עבודה שוטפת, משחקים קלים. אודה לכל היועצים. אבירם.
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
יש לי התלבטות בין שני המסכים האלה.. מה יותר ממולץ? השימושים של המחשב הם משחקים סרטים ותוכנות עריכה..
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-