עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Born2Kill,

לפי מה שקראתי במדריך הוא הפאנל הכי טוב.... רציתי לדעת לאיזה מסך יש אותו...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אז ככה, הכנתי פרויקט בULEAD VIDEO STUDIO שאני צריך להגיש ביום ראשון, אני לא בטוח בקשר למסך שהולך להציג אותו, יכול להיות WS ויכול להיות רגיל, מה אני אמור לעשות עם הפרוייקט? לשמור אותו ביחס של 4:3 או 16:9? איך זה עובד? כשקונים סרט DVD לדוגמא, הם שומרים אותו על הדיסק גם כ16:9 וגם כ4:3 ויש אפשרות להחליף כשצופים בו ? או ששומרים אותו רק ביחס אחד, והמסך מווסת את זה לבד ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  3. התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  4. Started by eLado,

החלטתי לקנות את המסך 2407WFP של DELL. הבנתי שיש לו מספר גרסאות. מהי הגרסה האחרונה? והאם ישנם הבדלים קריטיים? קראתי שהם תיקנו בעיות banding מתישהו. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by yanivgold,

שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני רואה הרבה אנשים שיש להם במחשב שלושה מסכיי LCD למשל,למה זה ומה זה נותן? תודה

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  7. האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by momo777,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  9. Started by urdead,

אני צריך המלצות למסך LCD 19 אינצ' טוב ב1200 שח ...

10. Started by massinvallus,

השימוש במסך יהיה בעיקר לתוכנות שדורשות רזולוציה 1600X1200, לכן זה חובה, ואולי מעט צפייה בסרטים אך זה זניח לעומת הצורך הראשון. 3 המסכים הזולים ביותר שעונים על הדרישות האלה הם: Samsung 204B LG L2000C Dell 2007FP המחיר של שלושתם דומה, והם עונים על הדרישה שלי לרזולוציה. איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Size: 22 LCD Resolution: 1680 x 1050 Pixel: 0.282mm Display colors : 16.7M Response Time: 5ms Contrast: 1:700 Brightness: 300cd/m2 Design Color: Black Silver Monitor size (wXhXd) 524x404x210 Net weight 6.5 kg DVI אחריות: 3 שנים

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  12. חיפשתי ביקורות באינטרנט על הדגם הזה ולא מצאתי כלום.. באתר של סמסונג אין את הדגם הזה. אני רוצה לקנות טלויזיה 32 אינץ מדגם: LCD samsung 32s71 שעולה 5100שח ראיתי במחסני חשמל כמה טלויזיות ופשוט הטלויזיה הזאת הכי חדה מכולם, איכות מדהימה רואים את החדות והפרטים בצורה מטורפת. היא לוקחת את כולם שם !!! במצב של 4/3 רואים את התמונה מכווצת אבל אפשר לכוון בטלויזיה את הגודל של הגובה/רוחב ואז יש שחור משני הצדדים(מימין ושמאל) האם כדאי לקנות אותה? למישהו יש אותה ויכול להגיד לי שזה מוצר בטוח בלי תקלות? נתונים: דגם:32s71. רזולוצייה: 1366x768,יחס צפייה 16:9, HD Ready. טלוויזיית "32 LCD מבית סמסונג, מהירות תגובה 8ms, יחס קונטרסט: 3000:1, HD Ready, רזולוצייה: 1366x768, יחס צפייה 16:9, יחס …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  13. ברשותי מסך smasung T200P, הייתי שמח לשנות את הבהירות בהמצאות המחשב. כמו בניידים (טובים) בהם הבהירות משתנה לפי סביבת התאורה. <<<למה ספארי, אני על כרום.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  15. Started by טל קורקוס,

דגם VH242H חוות דעת לפני קניה : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LswHsbV9DN9vjQxS

16. Started by yossihaz1,

בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  18. Started by Might,

התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  19. Started by genia,

בעיקרון הכותרת אומרת את הכול. המסך לא עובר לstand by כשמכבים את המחשב,ואי אפשר לכבות אותו,בנוסף לזה במקום לעבור לסטנדביי הוא מתחיל להריץ את רוב צבעי הקשת על כל המסך(כלומר פעם כל המסך לבן אח"כ מחליף לירוק,אדום,ורוד,שחור,כחול,לבן ) וכו'. יש הצעות לגבי מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by PrefaceAlumni,

והאם אמורים לצאת בקרוב סדרה חדשה של סמסונג? כי הדגמים האלה נעלמים מהמדפים.

21. שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  23. לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by crowbar87,

שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 739 צפיות

דיונים חדשים בפורומים