מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחר קונה מסך חדש. ואני לא יודע איזה מסך לבחור למפרת שלי חשבתי Dell u2312hm. כרטיס מסך Radeon hd 6950. מעבד i5 2500k. לוח בקרה P67A-UD3-B3. אני משחק הרבה מחשב ורואה הרבה סרטים. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים מחר אני קופץ לאופיס דיפו (בשבילי זה פרויקט, אני גר רחוק ) ברצוני לרכוש ערכה ליקוי המסך, הן לנייד החדש שלי, והן למסך של המחשב הרגיל, שלא ניקיתי מאז שקניתי אותו באתר שלהם נתקלתי במוצרים הבאים לניקוי המסך: http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000h_4fwbdycU1lF-xFSIOm_jp:12bbi68k5?N=2+31499&pr=* מה הכי כדאי, והאם יש משהו מסוים שעליי לדעת? המון תודה מראש, המשך יום מצוין לכולם
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
טוב חברים.. אני כבר ממש מיואש.. לא יודע מה לעשות בעניין המסך המחורבן הזה מדובר במסך LCD של LG .. גודל -17 אינצ (דגם ספציפי- L1730S) מסך ממש ישן. זה הגיע למצב שאני יושב מולו בקושי חמש דקות וכבר מתחיל לכאוב לי הראש והעניים מתחילות לשרוף ואני יושב במרחק סביר מהמסך.. ניסיתי לכוון את ההגדרות והצבעים ושום דבר לא עוזר !! ושמתי לב שבמסכים אחרים, אצל חברים, העניים לא ממש שורפות גם אחרי זמן ממושך .. בטוח שלא באותו מצב כמו במסך שלי... שלא לדבר על הראיה שלי שנדפקה חזק בשנים האחרונות.. למשהו יש רעיון מה אפשר לעשות ? כי כסף למסך חדש אין לי כרגע .. תודה.
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום. אני יודע שיש למסך אפשרות להפיך אותו ב90 מעלות ולראות אותו לאורך. אחרי שסובבתי אותו לאורך, המסך עצמו התצוגה, נשארת לרוחב, איך אני משנה את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל שעה, REVIEWS, או כל דבר שיכול להגיד לי אם זה מסך טוב יחסית למשחקים/סרטים/שימוש משרדי... ה- L1953TR דווקא נתן תוצאות ב-ZAP ויש תגובות חיוביות. מישהו יכול להגיד מה ההבדל בין ה-TR ל-HR? אני פשוט רוצה לדעת על מה ללכת... תודה!
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך בין 23-24 אינץ בתקציב שרשום בכותרת. ההתרשמות הראשונית שלי מהתגובות בפורום היא שה-2443BW של smsung הוא מסך טוב. עזרו לי בבקשה לגבי מסך זה ואחרים, תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ? http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908 איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 808 צפיות
-
-
-
אז ככה חברים,אחרי שקראתי כאן נראה לי כל אשכול אפשרי הגעתי למסקנה ש הDELL מספק את האכויות הטובות ביותר. עכשו השאלה שלי היא כזו,איזה עדיף לקחת 2007FP או 2007WFP. השימושים שלי במחשב הם לרוב:אינטרנט,מוזיקה,ויצירת מוזיקה. אז ככה שלפי דעתם מה כדאי לקחת? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה! אגב, מצטער על הכפילות, לא שמתי לב שיש תת קטגוריה של LCD
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי כרגע מסך CRT של MAG הוא 17 אינ'ץ ...קנו לי מחשב חדש ואבא שלי אמר לי שהוא לא קונה לי מסך חדש רציתי לדעת אם יהיה לי בעיות כי אני משתמש בכרטיס החזק ביותר היום (HD3870X2) ואם יהיה בעיה תגידו לי איזה מסך יותר טוב משניהם אני ינסה לשכנע אותו... http://www.skypc.co.il/pl_product~51433~9~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~AI2237W~9~0.htm זה דחוף כי המחשב מגיע עוד כמה ימים ואני משחק הרבה במשחקים..
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש משקפיי "מסך " איכותיים ובמחיר מיתקבל על הדעת בחיבור HDMI או DVI ( לא 3D ) לצערי עד כה ,ניתקלתי בעיקר בזבל גימיקי ,סיני חסר ערך ,שמאופיין ברזולוצייה עלובה שאינה מאפשרת לעשות בהם שימש אמיתי כמסך מחשב (בעיקר לקריאת טקסטים מבלי "לשרוף את העיניים") . יש אומנם בשוק מספר מועט של משקפי מסך איכותיים ,אולם המחיר שלהם בשמיים. אני מחפש משהו באיכות ובמחירים סבירים . עזרה בחיפוש תיתקבל בברכה.
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
מחפש מסך לחדר סטנדרטי, שיחליף את הטלוויזיה שלי, וכשאני אריץ סרטיhd ?? ומשחקי מחשב שישמש למסך מחשב (לעבודה שוטפת, אינטרנט, ומסמכים יש לי כבר מסך 17") אני מחפש את המסך שעונה על הדרישה של יחס, ביצועים. נראה לי שאני מחפש מסך עד גודל 26" אבל אם יש מסך שנותן תמורה יותר טובה בגודל 24" אז אני אלך עליו. תודה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך שלי יעבוד עם המסך של DELL 2007FP במשחקים ושימוש רגיל? כמו כן, איך יודעים בכלליות אם כרטיס מסך מסויים מתאים למסך מסויים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי את המסך הנ"ל במחיר מבצע של 600 ש"ח והוא נראה ומתפקד סבבה יש לי מ"ס שאלות: 1.בנוגע לכיול -האם כדאי להשתמש בתוכנת הכיול שמצורפת ? 2.כשאני מכבה את המחשב האם מומלץ גם לכבות את המסך או להשאירו בסטנדביי (עם נורית דולקת) תודה,
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
פתחתי כאן למטה תראד על כוונתי לרכוש מסך מדגם EIZO .היום הייתי בחנות ושם הבהירו לי שכשהמסך מגיע ,(לסניף הקרוב לביתי-לא אלי הביתה!) שאין אפשרות לפתוח ולראות את המסך עובד (אפילו לא לשתי דקות ..!) ,אלא חייבים לקחת אותו הביתה ,לבדוק אותו שם ואם לא תקין להחזיר לחנות באותו יום! אני קצת התבלבלתי מדבר הזה. אם אני בודק אותו אצלי ומוצא לאו דווקא שהמסך לא פועל או שיש לו פיקסלים שרופים,אלא שיש לו שריטות, או שהוא בכלל שבור ,אז תמיד יכולים לומר לי שאני עשיתי את זה.....
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-