עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by LOOSE,

סוףכלסוף אחרי 5.5 שנים שעבדתי עם LG 17" (שהיה מעולה!) שדרגתי ל ASUS MK241H :> ויש לי כמה שאלות! 1) איך שמים על מצב HD?< נסיתי דרך הכ.מ וזה מה שהוא נתן לי http://img101.imageshack.us/img101/7489/s2bt6.jpg 2) מה לעזאזל ? איך הופכים את זה את העמוד בגודל המסך ? http://img254.imageshack.us/my.php?image=wtfcm2.jpg 3) יש תוכנה שעוזרת לכייל מסך נכון ? איך אאפשר להשיג אחת כזו ? 4) המסך אמור לעבוד עם רזולוציה של 19200 על 1080 אבל רואים מוזר ככה למה ? 5) קשה לקורא טקסט לא ביגלל שהוא לא ברור אלה בגלל ה 60HZ יש פתרון לזה ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  2. Started by morangal555,

אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אני לא בטוח ש- "24 לא גדול מידי לשולחן העבודה שלי. מעל השולחן יש מדף שנמצא בגובה 45 ס"מ . המדף לא עמוק (20 ס"מ) אבל אם אני לא רוצה להיות קרוב מידי למסך נראה לי שאצטרך למקם אותו מתחתיו, כך שיש מגבלת גובה של 45 ס"מ. עומק השולחן כ- 80 ס"מ, ה אורך 140. אשמח לקבל התייחסות. אני עובר מ- "15 אז לחילפוין אלך על 20 או 22 למרות שאני מבין שב- 22 אין מבחר. האם הקפיצה ל-24 מוצדקת ? לגבי הדגם, לאור מה שקראתי (עדיין לא ראיתי) חשבתי על 2407wfp אם אצליח להשיג או 2408. האם זו בחירה נכונה או יש למישהו משהו אחר להציע ? אני חושב לחבר למסך שני מחשבים, אחד ישן, עם כרטיס מסך ישן ב- VGA והשני ב- DVI האם זה אפשרי בדגמים האלו ? המחשב שיוחבר ב- DVI מצוייד ב- 8600GT עם 512MB האם זה מספק ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. אני משתמש ב2 מסכים, מה כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by shoam003,

שלום אני מחר קונה מסך חדש. ואני לא יודע איזה מסך לבחור למפרת שלי חשבתי Dell u2312hm. כרטיס מסך Radeon hd 6950. מעבד i5 2500k. לוח בקרה P67A-UD3-B3. אני משחק הרבה מחשב ורואה הרבה סרטים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. Started by mc_elad,

בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  7. Started by Andreyy,

שלום! אני מחפש מסך LED 21-23 INC למשחקים כבדים ומשחקי רשת. הבנתי מחבר שלי שהוא משחק על 60 herz הוא מרגיש תקיעות כאלה כאלו שאין לו FPS למרות שיש לו FPS מקסימלי. הוא המליץ לי על מסך כמה שיותר HERZ שיהיה חלק לעומת זאת אני רואה שרוב המוחלט של המסכים הוא 60. רצוי מי שממליץ על מסך שהשתמש בו. הגבלה 1300 אפשר לחרוג.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  8. Started by mzlbat,

היי בכללי איזה מסך יותר עדיף ( אל תתייחסו לגודל ) ? את הסמסונג אני מאוד אוהב את העיצוב שלו וגם מסך לא רע ופחות 200 שקל ומעדיפ 16-10 מאשר 16-9 ( אפילו אם יותר גדול ) אבל מדאיג אותי את גודל הנקודה של הסמסונג בבפנדה אני רואה אותה 0.294 באתרים אחרים 0.282 או 0.277 ( באתר שלהם לא מתייחסים לזה כאילו זה דבר שולי ) וכאן אומרים שהוא 16-10 ובשאר אתרים כתוב שזה 16-9 קיצר אני יודע שהLG 1. יותר גדול 2. רזלוציה יותר וFH 3. גם נקודה יותר קטנה אבל רוצה לקחת את הסמסונג כי הוא 1. 16-10 2. יותר זול

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  9. Started by almogg,

שלום, אני מחפש מסך 22-24" (רצוי ביחס 16:10) יש לי כרטיס מסך msi gf6200tc 128ddr2. חשוב לי שהוא לא יאט את המחשב. בנוסף אני צריך מסך דומה לחיבור לנטבוק- msi wind (גם חיבור VGA כמו בשני). השימושים בשני המסכים הם בעיקר לקריאה וסרטים ובתקציב עד 1400 (אך רצוי פחות אם התוצאה עדיין טובה). תודה לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by boim,

אם לא שמעתם יצא 2407WFP REV A04, שבגדול מה שהם הוסיפו זה תמיכה בכניסות 16X9, שלא נמתחת (המסך הוא הרי 16X10). (בעצם זה משאיר שני פסים שחורים, למעלה ולמטה) בקיצר אולי למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג אותו? ב LCDTV הם בכלל לא ידעו שיש REV A04...

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  11. אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  13. Started by yanivgold,

שלום חברים אני חדש כאן ואני מעוניין בעזרה בבחירת מסך התקציב שלי הוא עד 2200 שח הצרכים שלי הם : אינטרנט, אופיס, סרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים בכלל) כמו כן יש לציין שמאוד חשובה לי האיכות בתמונות, צבעים חיים ועומק הדגמים שעליהם אני חושב הם: samsung 931b samsung 940bw dell 2007fp dell 2007wfp dell e228wfp samsung 226bw viewsonic vp930b asus pw201 תודה רבה יניב

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Godmoney,

24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  16. אני לא מצליח להבין איך המסך הזה משום אתר שחיפשתי.. אני מעוניין לדעת אם הרגלית שלו מתקפלת לאחור או קבועה, וגם הדבר הזה הכסוף שיש לו בקידמת המסך למטה לא מובן לי.... תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by baruch28,

מה עדיף בין Samsung 943BM ל - LG L1953TR?

18. Started by MamaOff2002,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by devek,

המסך מגיע עם הגדרות פשוט זוועתיות ואני ממש לא מבין בזה רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי את ההגדרות האופטימליות בשביל המסך הזה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  21. היי האם זה מסך איכותי?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by אדיר נסרי,

שלום לכולם הביאו לי מסך של asus vw193d 19 wide 5ms lcd האם המסך טוב ? רוצה חוות דעת על המסך מי שמכיר או שיש לו אני ישמח תודה רבה ולילה טוב

23. Started by ohadco,

צהריים טובים קניתי את המסך הזה סה"כ מרוצה אבל כשאני צופה בסרטים יש מריחות מטורפות וגוסטינג . למישהו יש מושג איך אני נפתר מהתופעה הזו? וגם איך אני מפעיל את הOVER במסך הזה. תודה אוהד

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  24. שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  25. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.